Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XIII - Strona 164 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-03-11, 15:58   #4891
dori7
Zadomowienie

Dot.: Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XIII

Cytat:
Napisane przez Tereskaa Pokaż wiadomość
Wiecie co, to jest po prostu żałosne, kody są coraz mniej korzystne, do tego nie ma dostępnych połowy produktów na stronie, pisałam do nich meila kiedy będzie Jasmin, to mi odpisali "Uprzejmie informuję, iż na chwilę obecną nie posiadamy szczegółowych danych na ten temat, strona internetowa jest aktualizowana raz w miesiącu." Zamówiłoby się coś, ale dosłownie nie ma co, a u nich czeski film i do tego jeszcze porządnych kodów brak. Skoro kiedyś zamawiałyśmy korzystniej to myślą, że teraz będziemy zamawiały na mniej korzystnych warunkach? No ja nie wiem, ale mi się już po prostu nie chce niczego zamawiać, bo to takie próbowanie przechytrzenia nas. Tylko nie wiem czy nie zdają sobie sprawy, że my bez nich możemy żyć, ale oni bez nas nie...

Czyli na interii nie ma żadnego działającego kodu? Bo tam jeszcze Jasmin jest, ale bez kodu to ja go na pewno nie zamówię

---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ----------

Nie no mocne, perfumy właśnie wróciły na stronę, ale oni nic o tym nie wiedzą w BOKu

Akurat ten ostatni kod był rewelacyjny, - 50% od wszystkiego i dwa prezenty piechotą nie chodzi
Stary 2014-03-11, 16:04   #4892
basia296
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez astray Pokaż wiadomość
Odnośnie promocji z L'occitane o której była mowa kilka dni temu: kod na zestaw mini-produktów to MERCI (przy zamówieniu za 100zł). łączy się z wszystkimi innymi kodami zestaw widoczny w linku :
http://s.enewsletter.pl/n/309/33812/vl.a040c7457bce1
Czy ta firma uzupełnia braki magazynowe?
basia296 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-11, 16:07   #4893
Tereskaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dori7 Pokaż wiadomość
Akurat ten ostatni kod był rewelacyjny, - 50% od wszystkiego i dwa prezenty piechotą nie chodzi
Zanim zmienili reguły gry w trakcie jej trwania...

Jem mniej, bramy raju są wąskie

Tereskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-11, 16:09   #4894
basia296
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Hejnarka Pokaż wiadomość
wskakuje Ci do koszyka krem i tonik? u mnie sam krem
Też tak miałam , ale przysłali jedno i drugie w celofanowej torebce przewiązane granatową tasiemką z logo firmy. To malusie opakowania - woda 30 ml ,a krem 5 ml.
Stary 2014-03-11, 16:10   #4895
lwiapaszcza
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jadoreparis Pokaż wiadomość
I pastylka do stóp lawendowa - 5g - 44719
W sumie najtańsza ale i najmniejsza
Ktoś je zamawiał w ostatnim czasie, są aktualne? Bo w tym roku zmieniały się w stacjonarce kody na pastylki.[/QUOTE]

Wczoraj z oferty urodzinowej składałam i wszystko weszło
lwiapaszcza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-11, 16:26   #4896
dori7
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Tereskaa Pokaż wiadomość
Zanim zmienili reguły gry w trakcie jej trwania...
Raczej błąd. Też było mi przykro, że się nie załapałam, ale bez przesady z tymi "regułami gry". Po prostu część wykorzystała okazję

W ogóle to czasami mam wrażenie, że jeśli chodzi o kody i promocje, to mają specjalnie taką politykę, że łapią nas raz za razem na "jedyną i na pewno ostatnią taką dobrą okazję"
Stary 2014-03-11, 16:29   #4897
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
Raczej błąd. Też było mi przykro, że się nie załapałam, ale bez przesady z tymi "regułami gry". Po prostu część wykorzystała okazję

W ogóle to czasami mam wrażenie, że jeśli chodzi o kody i promocje, to mają specjalnie taką politykę, że łapią nas raz za razem na "jedyną i na pewno ostatnią taką dobrą okazję"
też mam takie wrażenie, że ich celem jest abyśmy myśleli, że to ostatnia taka super hiper okazja. Przez co ludzie puszczają mnóstwo zamówień bo przecież grzech nie zamówić
a za jakiś czas znów jakaś okazja i tak w kółko.

ja odpuściłam zamówienie z CRI50
goldika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-11, 16:31   #4898
Tereskaa
Zakorzenienie

Cytat:

Długo trwał ten błąd, bo jeszcze w lutym
W każdym razie faktycznie, masz rację, próbują nas przekonać, że ten dany kod jest wyjątkowy i nie prędko będzie znów taka okazja

Stary 2014-03-11, 16:54   #4899
dori7
Zadomowienie

No i w dodatku mam wrażenie, że specjalnie podkręcają atmosferę - jak były kody z Facebooka rabatujace wszystko, to np. ja spokojnie czekałam, aż to, co chcę kupić, będzie w dobrej promocji, pakowałam kod i wychodziło bardzo korzystnie, nie miałam takiego ciśnienia na łapanie kodów i okazji...

Mam nadzieję, że się nie mylimy i to tylko taka gra z nami w polowanie na okazje, a nie znak całkowitej zmiany polityki firmy
Stary 2014-03-11, 17:02   #4900
Effie94
Przyczajenie

Dziewczyny, wiecie może, czy oferta z gratisową Flowerparty (dla osoby zapraszającej) jest nadal aktualna? Widzę, że jest na pierwszej stronie, ale posty z jej skanami są z 2012r.
Effie94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-11, 17:15   #4901
201604131205
Konto usunięte

A wiecie, że cały czas działa też kod z okazji?
http://okazje.yves-rocher.pl/
50zł zniżki przy zakupach za 100zł. tylko trzeba podać e-mail do wysyłki kodu. Ale on już też nie działa na ZP

Edytowane przez 201604131205
Czas edycji: 2014-03-11 o 17:17
201604131205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-11, 17:18   #4902
Tereskaa
Zakorzenienie

Cytat:
No i w dodatku mam wrażenie, że specjalnie podkręcają atmosferę - jak były kody z Facebooka rabatujace wszystko, to np. ja spokojnie czekałam, aż to, co chcę kupić, będzie w dobrej promocji, pakowałam kod i wychodziło bardzo korzystnie, nie miałam takiego ciśnienia na łapanie kodów i okazji...

Mam nadzieję, że się nie mylimy i to tylko taka gra z nami w polowanie na okazje, a nie znak całkowitej zmiany polityki firmy

Ja myślę, że tam mają dobrego psychologa od marketingu Wiem po sobie, jak kody są słabe, to wydaję mniej, dużo mniej, a więc te pieniądze nie wpływają do nich, a produkty leżą i zawalają magazyny. Przypuszczam, że cena wyprodukowania kosmetyku to nie więcej niż 10% jego wartości sklepowej przy takiej ilości jakie oni produkują dla tylu krajów, więc jak kody będą kiepskie to nie będziemy kupowały, a więc będą musieli zrobić coś żeby jednak nas przekonać

Stary 2014-03-11, 17:18   #4903
Inspire
Kuźnia inspiracji

Chyba zaczekam na jakiś kod rabatujący ZP (obym się doczekała), zrobiłabym sobie zapasik żeli pod prysznic

WYMIANA
Inspire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-11, 17:37   #4904
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d
Konto usunięte

Cytat:
50zł zniżki przy zakupach za 100zł. tylko trzeba podać e-mail do wysyłki kodu. Ale on już też nie działa na ZP
Ja swój wykorzystałam kilka dni temu I załapałam się na dwa prezenty, również ten powyżej 109 zł, chociaż po rabacie miałam tylko ok. 70
Cytat:
Napisane przez demonica_ Pokaż wiadomość
Jeżeli wybralaś bez, to słyszałam, że jest on niedostępny. Paczkę wyślą gdy będą mieć dostawę w sklepie internetowym.
Cytat:
Napisane przez królewna z drewna Pokaż wiadomość
Tak, wzięłam bez dziękuję za informację
Do mnie wysłali paczkę 7 marca i dostałam Bez. A dzień wcześniej też pisali, że jest niedostępny i czekają na dostawę
Tak przy okazji - strasznie nietrwała ta woda, nie warto...
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-11, 17:50   #4905
Tereskaa
Zakorzenienie

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;45540598]Ja swój wykorzystałam kilka dni temu I załapałam się na dwa prezenty, również ten powyżej 109 zł, chociaż po rabacie miałam tylko ok. 70

Do mnie wysłali paczkę 7 marca i dostałam Bez. A dzień wcześniej też pisali, że jest niedostępny i czekają na dostawę
Tak przy okazji - strasznie nietrwała ta woda, nie warto...[/QUOTE]

Dobrze wiedzieć, a już chciałam na siłę robić zamówienie za te 109 zł, ale chyba odpuszczę i poczekam na lepsze kody (rabatujące ZP )

---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ----------

Cytat:
I łapie Naturelkę albo bez już po rabacie

Stary 2014-03-11, 18:09   #4906
K_cieciorka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gosus Pokaż wiadomość
też mam takie przemyślenia, trzeba zamówić za 120 zł dość dużo
Nic tez nie zamawiam
Powinnyśmy zrobić spółki. Każde miasto i każda dzielnica. Zamawiać razem a prezentami dzielić się na zmianę.
Żoliborz, do boju!
K_cieciorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-11, 18:31   #4907
Inspire
Kuźnia inspiracji

Cytat:
Napisane przez K_cieciorka Pokaż wiadomość
Powinnyśmy zrobić spółki. Każde miasto i każda dzielnica. Zamawiać razem a prezentami dzielić się na zmianę.
Dobry pomysł, intryguja mnie te produkty, ale cena zwala z nóg studentkę
także tego, Łodzianki wiecie, co robić

WYMIANA
Inspire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-11, 18:34   #4908
julietta83
Zakorzenienie

odebrałam zamówienie z cri50 - są wszystkie prezenty (bez i krem 7.9)
za 70 zł z wysyłką mam 11 produktów (z gratisami), zapasy uzupełnione i długo będą czekać na moje kolejne większe zamówienie
julietta83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-11, 19:02   #4909
demonica_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Effie94 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, wiecie może, czy oferta z gratisową Flowerparty (dla osoby zapraszającej) jest nadal aktualna? Widzę, że jest na pierwszej stronie, ale posty z jej skanami są z 2012r.
Nieaktualna. Pisałam od BOK-u w tej sprawie.
demonica_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-11, 19:38   #4910
vessa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez basia296 Pokaż wiadomość
Też tak miałam , ale przysłali jedno i drugie w celofanowej torebce przewiązane granatową tasiemką z logo firmy. To malusie opakowania - woda 30 ml ,a krem 5 ml.
A ja dziś odebrałam pakę od loccitane, i niestety nie było zestawu z kodem merci, tylko odręcznie napisana karteczka, że promocje nie łączą się, hehehhe
vessa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-11, 19:50   #4911
basia296
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez vessa Pokaż wiadomość
A ja dziś odebrałam pakę od loccitane, i niestety nie było zestawu z kodem merci, tylko odręcznie napisana karteczka, że promocje nie łączą się, hehehhe
Zamówienie realizowałam kiedy jeszcze nie było kodu Merci. Korzystałam wtedy z 3 kodów :powitanie, woda i dostawa120. Wszystko doszło tak jaK miałam na potwierdzeniu.
Stary 2014-03-11, 19:51   #4912
mucia18
Zakorzenienie

GG do mucia18

Cytat:
o! ten kod fajny, jutro chyba skoczę do YR w Galerii poniuchać zapachy, bo by się chyba opłacało jakieś perfumy + naturelka + krem do biustu za min.59zł + wysyłka tak ?

Edytowane przez mucia18
Czas edycji: 2014-03-11 o 19:52
mucia18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-11, 20:31   #4913
201604131205
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez vessa Pokaż wiadomość
Już ja im niepołączę :P nie można tak robić więc jak się uprzesz to sprawa jest do wygrania

Cytat:
Napisane przez mucia18 Pokaż wiadomość
o! ten kod fajny, jutro chyba skoczę do YR w Galerii poniuchać zapachy, bo by się chyba opłacało jakieś perfumy + naturelka + krem do biustu za min.59zł + wysyłka tak ?
Jeszcze tydzień temu tak właśnie było, ale już to zmienili- nie dostaniesz naturelle niestety.
Tzn właściwie nie wiem- możesz spróbować, ale jest szansa, że na ostatnim etapie, przy wciskaniu WYSLIJ wyrzuci ją z koszyka i nie będzie jej na potwierdzeniu. Może ktoś potwierdzi?

Edytowane przez 201604131205
Czas edycji: 2014-03-11 o 20:33
201604131205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-11, 21:55   #4914
dzihadka
Raczkowanie

Moja reklamacyjna paczka z bzem i tuszem też ma status ponownie przetwarzanej ich bajzel w systemie niewiele mnie obchodzi, dziewczyny które zamawiały później wodę dostały, a info o brakach w zamówieniu wysłałam od razu. Jak zabraknie bzu niech wyślą konwalię, albo wojna w necie
dzihadka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-11, 22:06   #4915
navioe
Zakorzenienie

Myślę, ze juz pisanie tu o brakach coś daje. Przecież ludzie często przeglądają ten watek a ich bajzel mówi sam za siebie na ich niekorzyść. Jeśli ja bym tu weszła i przeczytała co oni wyrabiają to bym się na wstępie zniechęciła do firmy.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
navioe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-11, 22:19   #4916
gosus
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mucia18 Pokaż wiadomość
Nie dostaniesz naturelle. W koncowym etapie wyskakuje monit ze od kwoty 109 zl przysluguje drugi prezent
gosus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-11, 22:21   #4917
profik
Rozeznanie

Swoją drogą pamiętacie jak coś między wierszami wspomnieliśmy o Tchibo.pl - od razu odezwał się ich przedstawiciel i ustosunkował się do wypowiedzi - nie wierze, że nikt z YR nie czyta tego wątku - moim skromnym zdaniem mogli by mieć kogoś zatrudnionego jako e-rzecznika który dbał by o wizerunek marki w sieci, rozwiązywał problemy, łagodził konflikty itd. kiedyś miałem wrażenie, że YR jest marką bardzo pro kliencką ale od kiedy trzeba o wszystko się wykłócać, udowadniać, a odpowiedzi z BOKu bywają naprawdę nie miłe, nie rzeczowe itd. to się zastanawiam co się stało z tą firmą i komu bardziej powinno zależeć
profik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-12, 00:21   #4918
Basiulka19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez profik Pokaż wiadomość
Swoją drogą pamiętacie jak coś między wierszami wspomnieliśmy o Tchibo.pl - od razu odezwał się ich przedstawiciel i ustosunkował się do wypowiedzi - nie wierze, że nikt z YR nie czyta tego wątku - moim skromnym zdaniem mogli by mieć kogoś zatrudnionego jako e-rzecznika który dbał by o wizerunek marki w sieci, rozwiązywał problemy, łagodził konflikty itd. kiedyś miałem wrażenie, że YR jest marką bardzo pro kliencką ale od kiedy trzeba o wszystko się wykłócać, udowadniać, a odpowiedzi z BOKu bywają naprawdę nie miłe, nie rzeczowe itd. to się zastanawiam co się stało z tą firmą i komu bardziej powinno zależeć
Mi się wydaje, że na bank jest ktoś z firmy kto czyta nasze wypowiedzi, tak samo jest na wątku avon czy Oriflame, szkoda tylko, że nic z tym nie robią, bo moim skromnym zdaniem jak bym sie dowiedziała, że o mojej firmie pisze się źle i to w takiej ilości to bym pomyślała, że jest coś nie tak ...

czerwca 2013 - Pedagog resocjalizacyjny

luty 2014 - Pedagog wczesnoszkolny i przedszkolny

Studentka Pedagogiki rewalidacyjnej

Basiulka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-12, 01:12   #4919
sylwunia1984_08
Raczkowanie

dori7, Hejnarka , dziekuję zaodpowiedzi
Pewnie, że można malowac paznokcie, nie malując skóry dookoła...Dla mnie to jednak wyższa szkoła wtajemniczenia A korektor to bardzo fajny gadzet, tyle że troche drogi
sylwunia1984_08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-12, 07:03   #4920
AniaKW
Zadomowienie

Na pewno czytają... bo dość szybko naprawiają błędy w rabatach, aż się zastanawiam czy jest sens się chwalić niektórymi rabatami

Mi odwyk dobrze robi
AniaKW jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości