![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: Ludzie dzielą się na...
na śpiochów i ranne ptaszki
![]() |
#32 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
to ja to ja smaruje po wiekszej stronie ![]() Na tych co mięsko z obiadu jedzą pierwsze i na tych co zostawiaja je sobie na koniec(to ja ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Konto usunięte
|
1.Na takich co wyjadają cukierki z bombonierki w obojetnej kolejności i takich co segregują smakami
2.na blondynów i brunetów -3. i takich co widzą lub nie subtelną róznicę między dwoma powyzszymi przykładami ![]() ![]() pozdr |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
BAN stały
|
z tym papierem to wymiękłam
![]() Ja wole jak jest do ściany...znaczy tak dalej od ściany i zawsze przekręcam jeśli odwiwdzając rodziców mają inaczej założony ![]() ![]() ehym 1.na takich którym łatwo przychodzi wymyślenie coś do tego wątku i takich którzy nie mają pomysłów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
1. na takich którzy sypiają na "mięsistej" poduszce i takich, którzy muszą poduszkę przed snem uklepać.
2. na takich co dolewają zimnej wody do świeżo zaparzonej herbaty i takich, którzy uważają to za czyn karalny 3. na takich, którzy rano budzą się tylko dlatego że poczuli zapach kawy i takich co kawy w ogole nie piją ( ![]() 4. i na takich co czasem zadręczają się smutnymi piosenkami o głupawych tekstach
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
- na tych, którzy słodzą herbatę i na tych, którzy uważają to za profanację (ja!!
![]() - na tych, którzy piszą "Ciebie" itp. od dużej litery i na leniwców-ignorantów; - na tych, którzy uwielbiają Pulp Fiction i na tych, którzy sądzą z oburzeniem, że to najgłupszy film, jaki nakręcono (Kasiu, pozdrawiam ![]() - na tych, co wolą Delicje i na tych, co Pieguski; - faceci: na typ tyłeczkowy i typ piersiowy ![]() - na tych, którzy muszą jutro wstać do pracy i na tych, którzy wciąż przed kompem ![]() pzdr ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
takich ,ktorzy podczas rozmowy muszą dotykac rozmowce ,a to poprawia kolnierzyk,a to pociagna za łancuszek,a to cos innego
takich ktorzy solą zanim spróbują-JA ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
a propos herbaty, znajomy zawsze przy pytaniu ile slodzi, z ironicznym usmiechem odpowiada:
"ludzie dziela sie na inteligentnych i tych, co slodza herbate" ![]()
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Łooo, a mój TŻ - wbrew wynikom jakichkolwiek badań - woli papier od ściany, czego ja nie znoszę
![]() Ale i tak jest na moje - musiał się chłopak dostosować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Niemal przez całe swoje życie,myślałam,że jedyną właściwą formą zawieszania papieru,jest ta,gdy wolny koniec zwisa nie przy ścianie! Niedawno zaakceptowałam te drugą metodę,ale tylko w czyimś wychodku,u mnie nigdy. ![]() A teraz jeszcze czytam,że to charakterystyczne dla mężczyzn podejście ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
germini
AAAaaaaaaaaaaaaa!!! o ludziuniu alez masz avatar ![]() niby nic, ale ja mam fobie dotyczaca klaunow <wdech wydech> hyyyyyyyyyyyy w dziecisntwie obejrzalam po niemiecku PennyWise, czy jak mu tam i ło ja pikole :/
![]() |
#45 |
Zadomowienie
|
Na tych co są wszędzie przed czasem i na tych co zawsze się spózniają (np. ja
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Ludzie dzielą się na: - ludzi czynu i marudy - bałaganiarzy i porządnickich - śpiących przy otwartym oknie, albo przy zamkniętym
![]() |
![]() |
#47 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja z lekkim pobłażaniem stwierdzam, że nie dane im było zaznać prawdziwej rozkoszy czystego niezmąconego żadnym dodatkiem Smaku dobrej herbaty i wybaczam nieświadomość ![]() Przez Wasze dywagacje papierowo-ścienne inaczej patrzę teraz na mój uchwyt z cenną rolką ![]() - i jeszcze dzielą się na takich, którzy lubią z napisami i tych, którzy z lektorem (filmy oczywiście) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Wiedźma
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#49 |
Wtajemniczenie
|
uporzadkowanych i wiecznie zamotanych
![]() analfabetow i yntelektualistow na anarchistow i politycznie poprawnych na pierwszy i trzeci swiat :/ (ew. bogatych i biednych) na wierzacych w horoskopy i na tych co sie boja wrozki na umysly scisle i humanistyczne takich ktorzy wola wode gazowana i takich ktorzy pija tylko "kranowe" na mlodych i starych na tych ktorzy myla fobie z mania ![]() wariatow i niezdiagnozowanych ![]()
![]() |
#50 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mozna odniesc wrazenie ze to 'tyrpniecie' w moja strone, aczkolwiek nie poczuwam sie ![]()
![]() |
![]() |
#51 |
Raczkowanie
|
- i jeszcze tych, którzy mylą rzęsy z brwiami i tych co wiedzą, co jest co;
- to samo z sukienką i spódniczką ("Sukienka to jest to w całości...?"); ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Wtajemniczenie
|
Świetny wątek. Pobudzający wyobraźnię
![]() [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;4553185]5. Na takich, u których papier toaletowy zwisa od strony ściany, i takich, u których początek papieru zwisa od strony rolki ![]() Czaję ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Moje: ... early birds i night owls (czyli tych, co lubią wcześnie chodzić spać i wcześnie wstawać oraz tych co lubią późno wstawać i późno kłaść się spać) ... kobiety i mężczyzn ... pijących mleko prosto z kartonu i tych, którzy sobie tego nawet nie wyobrażają (ja ![]() ... idealistów i realistów ... wstających z łóżka gdy zadzwoni budzik i tych, którzy obowiązkowo muszą jeszcze kilka minut poleżeć ... palących i niepalących ... pedantów oraz lubiących artystyczny nieład (i może jeszcze tych, którym wszystko jedno ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Wtajemniczenie
|
Afrus akurat przeoczylam twoja niby pomylke :p i zrozumialam, ze boisz sie klaunow :p
Mowie ogolem, bo czesto sie z tym spotykam, a zawsze mnie to strasznie smieszy ![]() a co do watku ![]() na homo i hetero ![]() na singli i tych w zwiazku
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
seppy, a to pardon
![]() ludzie dziela sie tez na tych cooooooooooooo zamiast uczyc sie do sesji , siedza na wizazu ![]() nu, ale ja ide, bo potem bede rzucac keczupem po scianach, jak dzisiaj mialo to miejsce, a potem wyc ze plamy sa po calym pokoju ![]() ![]()
![]() |
#55 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
miu miu ,ano
jestem Waszym dobrym duszkiem <cwir cwir> co pogania Was habaziowa galazka , do nauki, a sama sie leni ![]() od taktyka na zycie studenckie ![]()
![]() |
#57 |
Wiedźma
|
![]() |
#59 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
-powiedziała mi ostatnio koleżanka, kładąc dłoń zimną od dzierżonej w niej butelki złocistego płynu na mym rozgrzanym słońcem dekolcie ![]() a jeśli już o fobiach mowa, inna koleżanka cierpi na paniczny strach przed piłkami ![]() A właśnie! - na tych, co piją z butelki i tych, co przelewają do kufelka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Podglądałam Cię na wątku "czaszkowym". ![]() Ad rem: Nie wierzę w pełną polaryzację preferencji seksualnych. Tak u kobiet, jak i u mężczyzn. Tyle, że mężczyźni zdają się bardziej negatywnie nastawieni, zablokowani, bardziej emocjonalnie do tego podchodzą. To chyba kwestia kulturowa - męski homoseksualizm przedstawia się jako bardziej naganny, odrażający. O właśnie: Ludzie dzielą się na w pełni zsocjalizowanych i indywidualistów.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:37.