Wrześniówki 2014 - łączmy się :) - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-03-11, 19:03   #3601
Latte88
Zakorzenienie

Dot.: Wrześniówki 2014 - łączmy się :)

Cytat:
Napisane przez Latte88 Pokaż wiadomość
To jakaś miła promocja:-D ja w sobotę nie mogłam sobie darować i poszłam do smyka popatrzeć na Wózki. Zamówię przez net może będzie taniej niż tam :-/. Wpadł mi w oko bebetto Luca :-D lekki i miły materiał. Na razie organoleptycznie szukam później zagłębie się w wymiary itp :-D. Spodnie ciążowe kupiłam i odstawiłam, bo w sobotę mówię do męża ciekawe czy wejdę w swoje a tu tadamaam weszłam i chodzę w nich choć przy śniadaniu odpinane guzik ooops :-P. Ciesze się bo mam sporą nadwagę a na wadze minus 1 kg.utrzymuje się od 2 wizyty. Oby tak dalej hihihi

Dziś Byłam tak długo na samolocie ;-) przez moje niesubordynowane dziecię że nogi mi zdretwialy ledwo zeszłam hahahaha masakra :-D
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Latte88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-11, 19:07   #3602
DorissiriD
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Mo_onika_ika Pokaż wiadomość
Kupiłam dzisiaj 5 par bodow w c&a za 21 zł xD uniwersalne kolorystycznie
Widziałam je. Fajna cena i z fajnej bawełenki

Cytat:
Napisane przez perelka_np Pokaż wiadomość
God of war ja juz dawno zauwazylam że czepiasz sie Wszystkiego co jest sprzeczne z twoimi poglądami. Sposób twoich wypowiedzi jest napastliwy tak jakbys wszystkie rozumy zjadla.

Wreszcie ktoś to powiedział głośno. Już myślałam, że tylko mnie przeszkadza czepianie się najmniejszego szczególiku... Naprawdę czasem da się machnąć na coś ręką. Spróbuj God of war, będzie fajniejsza atmosfera.

Poczytałam dalej i widzę, że zeszłyście z tego tematu. Bardzo sprytnie zresztą

Zajrzałam do klubu i mnóstwo czasu tam siedziałam zaniedbując moją małą córusię - mój skarbek, robaczek najmilejszy! Mam wyrzuty sumienia Teraz śpi. TŻ wróci lada chwila. Czasem dłużej siedzi bo dorabia jak mu się trafi.

Ja z jedzeniem mam już inaczej. Zjadam dość dużo albo raczej normalnie. Ale nie mam ochoty na nic i często nie jem po 5-6 godz. A jak zjem czuję się przepełniona
Stary 2014-03-11, 19:11   #3603
małaPaulina
Wtajemniczenie

Ja tez jeszcze zadnych ciuszkow nie kupilam...ale coś sie w koncu kupi
A wlasnie,ja dzis z rana bylam na zajeciach "aktywna ciaza"
Wyobraźcie sobie ze w klęku podpartym musialam robic pompki
Tak jak kocham sport-tak nienawidzę pompek

jestem maleństwem i dobrze mi z tym (158cm)
małaPaulina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-11, 19:15   #3604
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez małaPaulina Pokaż wiadomość
To faktycznie będzie aktywna ciąża :-D fajnie bardzo, podobno lepiej podczas porodu. Ja póki co trenuje mięśnie Kegla :-P ale mam też ćwiczenia dla kobiet w ciąży i chyba trzeba będzie zacząć :-S

Stary 2014-03-11, 19:19   #3605
Darkangel24
Przyczajenie

Heyka
Zaglądam na forum a tu wrze.. ale po to jest forum by wyrażac swoje opinie ale niczego nie narzucać nie zagladam zbyt często bo nie zbyt mam czas albo jestem padnięta, nie dostałam zaproszenia do klubu ale nie mam Wam tego na złe
ja dziś zaczęłąm 13 tydzień w czwartek mam usg i już nie mogę się doczekać aaa chce już!!! ale mam w sobie pewien niepokój... robię usg odpładnie więc od razu mam 3D może jakimś cudem uda się zobaczyć płeć, choć nastawiłam się na dziewczynkę...bo tak bardzo bym chciała...ale co bedzie to bedzie byle było zdrowe

czy są tu mamy które w pierwszej ciąży zażywały Feneterol???

na rozstępy używam tak jak i w pierwszej ciąży Pefrecta Mama i jestem zadowolona, po pierwszej ciązy nie mam ani jednego rozstępu może i teraz się tak uda choć brzuszek już zaczyna szalec
Darkangel24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-11, 19:23   #3606
wpaula
Wtajemniczenie

Ja tez poki co nie mam zaproszenia , ale co tam moze kiedys ja wstawiam fotki tu na forum swojego brzuszka i tez jego zawartosc
http://www.suwaczki.com/tickers/relgh371ffv9k4cd.png
wpaula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-11, 19:26   #3607
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Metamfetaminax Pokaż wiadomość
Ana,nie mieszkam w Niemczech tylko w Polsce,ale 20 km od Niemiec
a gdzie będziesz rodzić?
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-03-11, 19:37   #3608
Niestabilna
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez carolciuska Pokaż wiadomość
Ja tez sikam jak najeta, a bakterie w mocz nieustanie obecne.
Siedze i sie ucze ekonomii, wszystko zaliczylam poza tym szitem. Elastyczność cenowa popytu, przychód marginalny itd. Zazdroszcze Wam,że nie musicie tego robić jak ja w tym momencie...
Próbowałas soku z żurawiny ??

Sent from my GT-I8190 using Wizaz Forum mobile app
Stary 2014-03-11, 19:50   #3609
Metamfetaminax
Zakorzenienie

elizka_m,ja Ci dam przykład z moich stron: Siostra z przyjaciółką nie szczepiły dzieci(mój siostrzeniec dostał alergii po I szczepionce) i co? dzieci zdrowe. Tfu ,tfu od urodzenia praktycznie jedno z nich miało tylko katar i to raz a drugie zdrowe jak ryba. Pomyśl,że w UK nie szczepią w pierwszej dobie życia,tylko w 3 krajach jest taki nakaz,co dla mnie jest chore. Ja już postanowiłam: W szpitalu mówię,że wyprowadzam się do Anglii i tam jest inny harmonogram szczepień i będę szła ich programem i nie życzę sobie szczepić. Moje dziecko w razie chorób będzie chodzić do prywatnego lekarza albo do tego co jest przeciwny szczepionkom. Bo o ile dziecko zaszczepię na wzw (też śmieciowa szczepionka) to na świnkę,ospę,różyczkę w życiu...

Ana,pewnie w Polsce będę rodzić,ale nie w moim szpitalu,do którego mam najbliżej,bo tam atmosfera niefajna tylko 30 km dalej (w razie porodu sn,gdzie nagle dostanę skurczy) albo 100 km dalej jeżeli będę miała planowy poród i będę wiedzieć,że nagle wody mi nie odejdą Jest to najlepszy szpital w moim województwie,położne do rany przyłóż,wszystko czyściuteńko,nowoczesny sprzęt i najlepiej wyspecjalizowana kadra Do niego czasem jeżdżą kobieta z naszego miasta wojewódzkiego aż i nawet są w stanie pokonać te 100 km
W Niemczech bym mogła,ale tu gdzie mieszkam to blisko mam byłe NRD i tam praktycznie bloki stoją puste,są wyburzane i czasem na jedno osiedle,która składa się z 20 bloków mieszka tylko 15 rodzin. Więc jest porażka i takie zadupie a do Berlina z 3 godziny drogi bodajże,więc też nie opłaca się

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Metamfetaminax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-11, 20:02   #3610
carolciuska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Niestabilna Pokaż wiadomość
Próbowałas soku z żurawiny ??

Nie, masz na mysli jakis konkretny? Gdzie mozna kupic taki prawdziwy? Bo te ze sklepow to pewnie sama chemia
carolciuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-11, 20:06   #3611
Metamfetaminax
Zakorzenienie

sok z żurawiny podobno dostępny jest w aptekach Ale to pewnie też zależy w których

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-03-11, 20:29   #3612
Latte88
Zakorzenienie

:-D

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1394569927321.jpg (51,3 KB, 32 załadowań)
Stary 2014-03-11, 20:36   #3613
Niestabilna
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez carolciuska Pokaż wiadomość
Nie, masz na mysli jakis konkretny? Gdzie mozna kupic taki prawdziwy? Bo te ze sklepow to pewnie sama chemia
Popatrz w bio sklepach. Z naturalna żywnością albo w aptekach. A jak juz kupisz sok i bedziesz go pila kup sobie suszona i pare na dzien jako przekąska. Albo dodawaj do salatek, mięsa albo joghurtu. Jak nie znajdziesz soku ti miksuj sobie suszona z jakims innym sokiem. I jeszcze pomaga ananas bo ma w sobie bromelaine nie wiem jak to sue pisze. Wiec poszukaj naturalnego soku z ananasa ale uwazaj ma duzo cukru.

---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ----------

Przeczytalam jeszcze cos mądrego. ..
Mozesz pisc tez przegotowana wode z sokiem z cytryny naturalnie duzo wody i to co moze ci napewno pomoc to za kazdym razem jak idziesz do wc przed umyc rece... po umyc i dobrze osuszyc miejsce imtymne tez za kazdym razem.

Stary 2014-03-11, 20:37   #3614
zazdrosnica0
Zadomowienie

Dziś wybrałam się na długiiiiii spacer i wyszło mi wg krokomierza 12 km jutro może powtórzę, bo super się po nim czułam, ale już na 100% w okularach przeciwsłonecznych...bo naświetliłam sobie oczy i trochę opaliłam sobie Twarz więc jutro dodatkowo też będzie filtr

Wczoraj patrzyłam na wasze brzuszki i jestem w szoku jak już u Was widać. U mnie płasko, a wg wymiarów od początku przytyłam jedynie w tyłku 2cm i w biuście 2cm mam nadzieje, że u mnie nie będzie szybkiego buuum, a brzuszek jednak zacznie się powoli pojawiać
12.1.2013 - zaręczyny
16.11.2013 -

zazdrosnica0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-11, 20:41   #3615
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Latte88,ale cuda Jak widzę takie buciki czy inne ciuszki to sama mam ochotę nakupować tego Ale wczoraj Tż prawie już mi zamówił wyprawkę dla dziecka do szpitala to jednak ostudziłam jego zapał,mimo,że aż dech mi zapierało,żeby mieć te ciuszki

zazdrosnica0,czasem lepiej jak powoli brzuch się pojawia,bo jak jest wielkie buumm to można spodziewać się rozstępów

Czemu znowu mam"zakwasy"!? Nie biegam,nie ćwiczę,za wiele nie chodzę a tak mnie boli w mięśniach w łydkach i udkach,że aż nie mogę usiedzieć na kibelku ani chodzić Ostatni raz bolało 3 dni temu a teraz znowu. Któraś z was tak też ma/ miała? No strasznie boli

Stary 2014-03-11, 20:46   #3616
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
Latte88,ale cuda Jak widzę takie buciki czy inne ciuszki to sama mam ochotę nakupować tego Ale wczoraj Tż prawie już mi zamówił wyprawkę dla dziecka do szpitala to jednak ostudziłam jego zapał,mimo,że aż dech mi zapierało,żeby mieć te ciuszki
Kochana ja póki co robię zdjęcia telefonem by w domu się napawać hahahaha :-D ale tak sobie myślę, że jakby ktoś mnie obserwował w sklepie jak robie zdjęcia wózków lub ubranek to mógłby pomyśleć że jestem wariatka :-D trudno czekam do maja i wtedy zacznę wyprawkę komoletowac. Będę miała dużo ubranek po synkach siostry w kolorach uniwersalnych to już zawsze trochę lżej. :-D a co myślicie o ubraniach z drugiej ręki? Chciałabym mieć też trochę nowych tylko naszych wiec pewnie się skuszę.

Stary 2014-03-11, 21:05   #3617
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Haha no faktycznie musi to trochę dziwnie wyglądać
Ja namiętnie za to przeglądam ciuszki,wózki,pościelki na Allegro
I też czekam na maj/czerwiec,wtedy to jak wparuję do sklepu to nie wyciągną mnie stamtąd
Ja tylko od znajomej dostanę kilka ciuszków dla dziecka,bo u mnie każdy w rodzinie,kto ma dzieci już dawno te rzeczy pooddawał,więc jestem zmuszona na kupno nowych i wiadomo niektórych używanych... Ale teraz w moim lumpach jakoś wyboru w ciuszkach nie ma,więc wykosztuję się w sklepach trochę... ehh. Najbardziej na początek.

Stary 2014-03-11, 21:09   #3618
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
Haha no faktycznie musi to trochę dziwnie wyglądać
Ja namiętnie za to przeglądam ciuszki,wózki,pościelki na Allegro
I też czekam na maj/czerwiec,wtedy to jak wparuję do sklepu to nie wyciągną mnie stamtąd
Ja tylko od znajomej dostanę kilka ciuszków dla dziecka,bo u mnie każdy w rodzinie,kto ma dzieci już dawno te rzeczy pooddawał,więc jestem zmuszona na kupno nowych i wiadomo niektórych używanych... Ale teraz w moim lumpach jakoś wyboru w ciuszkach nie ma,więc wykosztuję się w sklepach trochę... ehh. Najbardziej na początek.
Czasem te używane ubranka z początku są w naprawdę dobrym stanie. Dzidzia szybko rośnie i Szybko ubranko wek :-D. Na allegro mi się podobają zestawy używane często kobietki z UK wystawiają dobre jakościowo. Faktycznie wyprawka trochę będzie kosztowała, niektóre ubrania dla maluchów są droższe lub w cenie ubrań dla nas :-D
Może do maja/czerwca zmieni się polityka prorodzinna w naszym kraju hahaha :-D

Stary 2014-03-11, 21:09   #3619
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
Rozwaliłaś mnie
Ja od 2 dni nie noszę stanika Zawsze miałam 75B. Jeden miałam za duży bo był 75C ale to czasami przed okresem cycki mi puchły. a teraz? Jak mnie wydymało w poniedziałek rano to szok Ja chcę jeszcze xD W normalnym staniku mieści mi się dół cycków :P A sutki wystają ponad miseczkę hahaha Spodnie zakupiłam na gumce luźnej Bo tak to już w nic nie wchodzę Obwód brzucha o 8cm większy niż był ( 2 tyg temu mierzyłam miejsce które zaczyna odstawać, tak 4 cm pod pępkiem no i rośnie szybko ) czyli w 2 tygodnie 8 cm na plusie i dalej 1,5 kg :P
pamiętacie zdjecie mojego brzuszka i jak pisałam, ze czarne spodnie dresowe za małe ?
Dzis wziełam je w obroty i poprzecinałam w 3 miejscach gumkę- niestety nie da sie jej wyciagnac bo przyszyta dołem ale nieco poluźniłam je i nawet są ok, jak ktos przyjdzie Co do stnika to w domu też nie noszę jutro moze podjade kupic sobie dresowki w rozm. xl i taki topik sportowy

Cytat:
oj musze podejsc w koncu do mojego AOK- kasa chorych w de, i zapytac o gimnastyke w ciazy, jakas joga czy co

Cytat:

zazdrosnica0,czasem lepiej jak powoli brzuch się pojawia,bo jak jest wielkie buumm to można spodziewać się rozstępów

Czemu znowu mam"zakwasy"!? Nie biegam,nie ćwiczę,za wiele nie chodzę a tak mnie boli w mięśniach w łydkach i udkach,że aż nie mogę usiedzieć na kibelku ani chodzić Ostatni raz bolało 3 dni temu a teraz znowu. Któraś z was tak też ma/ miała? No strasznie boli
daj spokoj
w nocy spac nie moge bo mnie wszystko boli, popołudniu zjadłam obiad, wypiłam melise i sie położyłam bo tak mnie kregosłup bolał ze poezja - niepotrzebne odkurzałam chyba nie moge sie za wiele schylać wnioskuję ... do tego boli mnie brzuch czasami, czuje ze sie rozciaga a to takie wnerwiajce uczucie bolu bez bolu do tego wzdęcia i gazy ...
ja chce do mamy

Razem już 10 lat
1.07.2012 Willkommen in Deutschland
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny
25.08.2014 Marika Nasze szczescie

88Ekaterina88 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-03-11, 21:10   #3620
Mo_onika_ika
Rozeznanie

to ja się pochwalę co już mam
Rajstopki sztuk 3
Komplecik zielony z żabką z h&m niestety zdjęcia nie znalazłam :P
Body z c&a tyle że za 21 u mnie były www.c-and-a.com/pl/pl/shop/product.html#!/Niemowlęta//Kolekcja/Body/103952/1
Kapciuszki Jak zobaczyłam słonika to musiałam kupić Na tż mówili słoniu więc rozumiecie http://www.hm.com/pl/product/18924?article=18924-A

Mój kalendarz ciąży
http://bellybestfriend.pl/graph/d837...d1859748377dae
Mo_onika_ika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-11, 21:12   #3621
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
to ja się pochwalę co już mam
Rajstopki sztuk 3
Komplecik zielony z żabką z h&m niestety zdjęcia nie znalazłam :P
Body z c&a tyle że za 21 u mnie były www.c-and-a.com/pl/pl/shop/product.html#!/Niemowlęta//Kolekcja/Body/103952/1
Kapciuszki Jak zobaczyłam słonika to musiałam kupić Na tż mówili słoniu więc rozumiecie http://www.hm.com/pl/product/18924?article=18924-A
Sloniki bomba :-D

Stary 2014-03-11, 21:38   #3622
Aneta???
Zakorzenienie

GG do Aneta??? Send a message via Skype™ to Aneta???

Ja póki co nic nie oglądam, ubranka poprostu kupię, część mam po córce, wózek już wybrany zdecydowanie, w maju-czerwcu kupujemy, mebelki także więc będzie ok😊

Stary 2014-03-11, 21:42   #3623
Misstic
Wtajemniczenie

Monia kapcioszki pierwsza klasa

ja jeszcze nic nie kupiłam, mam troszke ciuszków które podostawałam od innych. W każdym razie gdzieś za miesiąc, dwa jak wpade w szał zakupów to pewnie nie wyrobie hehe I napewno mnóstwo rzeczy pokupuje w lumpkach, u mnie w mieście jest ich sporo. Ale najpierw muszę sobie żelazko zakupić hehe

Kocham Cię Mężu
http://s3.suwaczek.com/20130713580113.png

Nasza Roksanka jest już na świecie
15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Misstic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-11, 22:00   #3624
Mo_onika_ika
Rozeznanie

Ja wczoraj byłam w 2 lumpkach i same mocno zużyte ale może znajdę jakiś jeden gdzie będą ładne ciuszki
Zresztą jak mój tato i teściowa zaczną kupować to dla mnie nic nie zostanie :P

Mój kalendarz ciąży
Stary 2014-03-12, 04:06   #3625
Krumcia
Raczkowanie

Co do porodu w wodzie, to też nad tym myślałam, ale...
Cytat:
jak pomyśle ze zrobie kloca w wodzie to mi sie odechciewa
...no właśnie :P

Wczoraj miałam pobieraną krew i z żyły, i z palca, do teraz czuję się pokłuta ;(
Spałam pół dnia, a teraz będę jeść kurczaka
Ja jeszcze nie wiem, gdzie będę kupowała ubranka. Na pewno zajrzę do jakiegoś lumpka, jak będzie w Polsce (muszę chyba wziąć dodatkową walizkę :x)
Krumcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-12, 05:23   #3626
allckarola
Zadomowienie

Czesc dziewczyny ;-) nie było mnie dwa dni i ciężko nadrobić ;-) widzę pierwsza wymiana zdan byla. Ja tez nie dostałam zaproszenia ale hym myślę ze za często i tak bym tam nie wchodziła bo mi na to czas nie pozwala. Udzielać sie będę w czerwcu jak już na chorobowe pójdę i będę miała więcej czasu wtedy będę prosić o zaproszenie. Po za tym pogoda świetna ale...zaczyna mnie przeziebienie łapać czego sie boję nawet nie wiem co mozna wsiąść a czego nie. Narazie herbata z cytryna i miodem wystarczy

Postaram sie wrzucić zdjęcie brzuszka przed wyjściem do pracy ;-)
allckarola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-12, 05:46   #3627
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Latte88,dla mnie to nie jest wstyd ubrać dziecko w używanym ubranku. Najważniejsze,żeby było czyste i w dobrym stanie Ja ostatnio widziałam fajne buty Nike dla dzieciaka i tak mi się spodobały,ale cena mnie powaliła:184 zł To ja kupuję za tą cenę adidasy i mam je na 2-3 lata chociaż a tu dla rocznego dziecka i zaraz do odłożenia albo oddania.

88Ekaterina88,ehh tyle dobrego,że mnie kręgosłup nie boli.. Ale uczucie zakwasów jest nie za bardzo przyjemne,bo dzisiaj wstać z łóżka nie mogłam tak boli Od razu przypomniały mi się czasy wf w szkole...

A z tym klubem i zaproszeniami do nich: W klubie wiele się nie dzieje i praktycznie każda,która należy do klubu więcej pisze tutaj Czy to dolegliwości,czy obawy czy coś innego

Stary 2014-03-12, 06:09   #3628
Mo_onika_ika
Rozeznanie

ale mi brzuszek wysadziło z rana i cycki chyba mi rosną. Tak swędzą że wytrzymać nie idzie :P
Wiem, że to wczesny ranek, ale idę wstawić pranie i wychodzę z psem na szybkie siusiu :P
No a potem..... Naczynia, powiesić pranie, sterta prasowania bo od 2 tygodni mi się nie chciało :P
wrrrrrr nie cierpię prasowania!!!

Mój kalendarz ciąży
Stary 2014-03-12, 06:17   #3629
Aneta???
Zakorzenienie

GG do Aneta??? Send a message via Skype™ to Aneta???

Cytat:
ale mi brzuszek wysadziło z rana i cycki chyba mi rosną. Tak swędzą że wytrzymać nie idzie :P
Wiem, że to wczesny ranek, ale idę wstawić pranie i wychodzę z psem na szybkie siusiu :P
No a potem..... Naczynia, powiesić pranie, sterta prasowania bo od 2 tygodni mi się nie chciało :P
wrrrrrr nie cierpię prasowania!!!
A poprasujesz też moje😜? Nie cierpię tego robić no ale ktoś musi.

Stary 2014-03-12, 06:35   #3630
perelka_np
Zadomowienie

GG do perelka_np Send a message via Skype™ to perelka_np

Dzień dobry jutro wizyta u mojej gin i znowu zobaczę moją kruszynke już nie mogę się doczekać

Moje maleństwo 3D

Wiktorek

Następna wizyta 19.10.2012

perelka_np jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości