|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3331 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lipiec miesiąc odlotowy, będzie dzidziuś duży, zdrowy! MAMUSIE LIPIEC 2014 cz.I
A dobranoc, tata przywiózł zupę pomidorową od mamy... Mniam...
Pycha kolacyjka była, a juytro obiadek z głowy, no przynajmniej dla mnie
|
|
|
|
#3332 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipiec miesiąc odlotowy, będzie dzidziuś duży, zdrowy! MAMUSIE LIPIEC 2014 cz.I
dziewczyny, znikam na jakiś czas. nie wiem czy będzie to dzień, tydzień a może miesiąc.
z małym wszystko w porządku, o to się nie martwcie. nie tłumaczę się, nie przedłużam. całuję wszystkie razem i każdą z osobna dbajcie o siebie Kochane
|
|
#3333 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Swoją drogą Fame też przepadła gdzieś, z tżtem czas spędza czy co?
|
|
|
|
|
#3334 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
poczekam na jakieś sugestie od pozostałych mamusiek, naniosę poprawki i jeszcze raz wrzucę w miarę uniwersalną listę a wiadomo każda dostosuje ją do siebie ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- Mamaya dawaj znaki życia raz na czas chociaż! |
|
|
|
|
#3335 |
|
Wtajemniczenie
|
Mamaya co znowu ? ach
odzywaj się do nas ![]() Integra masz rację zakupy to sprawa indywidualna ![]() Debeściara właśnie pomyślałam o tym samym zaszyli się w łóżku czy co Vegetka to powodzenia w nowej przychodni i mam nadzieję, że będzie przyjazna ![]() Elcia za 6 miesiąc ![]() Celebrinfea no to mam smaka na pomidorową ![]() Miłego wieczoru
LAURA Czekam na Ciebie z utęsknieniem, wśród tych miesięcy, dni i nocy przyjdziesz na świat z wielkim krzykiem by każdy poznał dzień narodzin. Miłością tą największą zrodzisz się w bólu swej matki, by wynagrodzić Jej czekanie i życia niedostatki. |
|
|
|
#3336 |
|
Zakorzenienie
|
mamaya - ale nas zostawiasz w niepewności, 3maj się i wracaj szybko
|
#3337 |
|
Zakorzenienie
|
Mamamya tajemnicza jak zawsze, pamiętam ze miała nam kiedyś w klubie wytłumaczyć czemu znikła i nie zrobiła tego do dnia dzisiejszego.
Fame zaginęła w łóżku z tz, w sumie się nie dziwie bo z tego co pamiętam to jej tz niedługo znów wyjeżdza... ja już w lozeczku po melczku i ciągle mi kurczy brzuch. Naciskam paluchem na lewy bok brzucha i odzywa się burczenie - może to w końcu mój maluszek... uciekam spać Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#3338 |
|
Zadomowienie
|
Joanna bardzo możliwe z tymi bliźniakami
chociaż jedne w lipcu by się przydały ![]() Mała z pęcherzem już ok, gorączki nie ma, ale zaczeła wczoraj pokasływać, teraz już kaszle porządnie.. nos zatkany... Idę spać, jutro do gina i na nową dostawę do lumpka... miałam tyle radochy na jutrzejszy dzień... a tu bach ja przeziębiona.. małą znów rozkłada.... ręce opadają
|
|
|
|
#3339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Duzy synus moj tez pewnie ma tyle albo i wiecej w kopniakach bardzo laskawy ![]() Ja do skonczonego 3msc bralam kwas foliowy, potem przeszlam na Pregnacare, ktory w skladzie tez ma kwas. Moze jak skoncze to opakowanie to zaczne te z dha. |
|
|
|
|
#3340 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------------------------------- Co do szczepień 0 jestem zielona ale chętnie przeczytam wszystkie opinie żeby czegokolwiek się dowiedzieć. Wiem na pewno, że ma być bez rtęci a kiedy i jaka help...Ja biorę Pharmaton Maturelle z omega3 i kwasem i teraz jeszcze Prenatal Urocare przez moje bakterie w moczu... dostałam też na nie antybiotyk jednorazowy (nie wiedziałam, że takie są nawet) W ogóle przez ostatnie 4 dni nachodziłam się jak nigdy. Trzasnęłam jakiś mały maraton... W Krakowie sama byłam w szoku, ze tyle przeszłam, potem spacerki po Wrocławiu... Gdzieś coś z biodrem zrobiłam, bolało jak diabli, bałam się, ze coś przeskoczył ale już dziś nie boli to może tylko nadwyrężyłam... Ależ piękna pogoda była A co do mojego połówkowego to też byłam lekko rozczarowana. Niby wszystko ok, dzieć pomierzony itd. ale nie chciał się ładnie pokazać do zdjęcia, olał nas, wcisnął się w miednicę nawet całej buźki pokazać nie chciał... I jak zapytałam co to są te całe przepływy to mi mój gin powiedział, ze tego się teraz nie bada - tylko jak coś się dzieje i tak jakoś dziwnie... mógł m chociaż wyjaśnić co to ale idę jutro na wizytę jeszcze to mu potruję może
|
||
|
|
|
#3341 |
|
Rozeznanie
|
jak dzisiaj ładnie
witam z rana
|
|
|
|
#3342 |
|
Wtajemniczenie
|
Mamaya wredoto... Trzymasz nas w niepewności ale słońca i spokoju gdziekolwiek tam wsiąkasz
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3343 |
|
Zakorzenienie
|
witam się i ja
dzisiaj do pracy o 11:30 będę jechać muszę się ogarnąć i iśc do sklepu po jakiś prowiant :P co prawda szefu powiedział że jak będzie wracał z sądu to jakieś kfc kupi ale nie chce polegać tylko i wyłącznie na jego pamięci
|
|
|
|
#3344 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Ehh.. czemu to moje dziecko nic nie daje mamie pospać o 7 albo nawet wcześniej woła o wyjęcie z łóżeczka i koniec spania![]() Za jakiś miesiąc zamawiamy łóżko, to już wogóle będzie miał luzik z wychodzeniam o dowolnej porze
|
#3345 |
|
Rozeznanie
|
Właśnie sobie uświadomiłam, że to już 6 miesiąc u mnie leci
|
|
|
|
#3346 |
|
Zakorzenienie
|
super
u mnie w sobotę zaczynam 6 jak ten czas leci
|
|
|
|
#3347 |
|
Rozeznanie
|
jak ja bym chciała żeby już był lipiec
|
|
|
|
#3348 | |
|
Wtajemniczenie
|
Witam się porannie
Mam dziś dzień poza domem ale na telefonie będę zaglądać do Was ![]() Miłego dnia wszystkim Cytat:
Potem mi przeszło i spokój Musisz spytać lekarki może coś poda bo maleńka faktycznie jest pewnie wyjałowiona no i wtedy ja brałam jeszcze 3 x dziennie florę bakteryjną bo silny antybiotyk miałam Zdrówka dla Ciebie i maleńkiej
LAURA Czekam na Ciebie z utęsknieniem, wśród tych miesięcy, dni i nocy przyjdziesz na świat z wielkim krzykiem by każdy poznał dzień narodzin. Miłością tą największą zrodzisz się w bólu swej matki, by wynagrodzić Jej czekanie i życia niedostatki. |
|
|
|
|
#3349 |
|
Raczkowanie
|
Ja to jednak nie chcę żeby już był lipiec, bo jeszcze pracuję nad psychicznym przygotowaniem do tych zmian, które przed nami.
|
|
|
|
#3350 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3351 | ||
|
Zakorzenienie
|
ja też
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ---------- Cytat:
tak póki co mnie nie męczy i oby nie męczyła
|
||
|
|
|
#3352 |
|
Zakorzenienie
|
żeby nie było, że naprawdę taki wstręciuch jestem zostawiłam w klubie wyjaśnienia
![]() życzę Wam miłego dnia Kochane i znikam
|
|
#3353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3354 |
|
Zadomowienie
|
Ja wczoraj trafiłam do stomatologa nie dość że się wyżyna to jeszcze stan zapalny mam więc antybiotyk
mąż zapomniał o rocznicy i już się z nim pokłóciłam jedną datę zapamiętać to taki kłopot no krew mnie zalewa tylko cholerna praca siedzi mu w głowie![]() |
|
|
|
#3355 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mój wie że bardzo przywiązuje wagę to wszystkich dat i ma je wszystkie w komórce zaczynając od pierwszego spotkania, zaczęcie bycia ze sobą, zaręczyny i ślub więc w tym roku zaczynając od walentynek to lutyx2, marzec, maj, lipiecx3, wrzesien sporo tego :P
|
|
|
|
|
#3357 |
|
Zadomowienie
|
faceci................
|
|
|
|
#3358 |
|
Zakorzenienie
|
hehe ja jak mojemu powiedziałam jakiś czas temu że jesteśmy po slubie już 3 miesiące to powiedział że niemożliwe że tak krotko i mimo że zna datę to rękę dałby sobie uciąć że długo dłużej :P
|
|
|
|
#3359 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3360 | |
|
Zakorzenienie
|
mój za to nie przywiązuje wagi do pieniędzy... zawsze się dziwi że mało nam zostaje i nie wie gdzie poszły pieniądze... ostatnio mu mówię że podliczyłam ile wyszło na tym etapie za łazienke i mówię zgadnij??
a on do mnie 5 tys ![]() ---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:41.

Pycha kolacyjka była, a juytro obiadek z głowy, no przynajmniej dla mnie

odzywaj się do nas 
zaszyli się w łóżku czy co
za 6 miesiąc
help...
witam z rana

o 7 albo nawet wcześniej woła o wyjęcie z łóżeczka i koniec spania