Szczerzę ząbki, wcinam stópki - taki jestem już słodziutki! Mamy IX-X 2013, cz. VII - Strona 64 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: VIII część!
Wrześniowo-październikowe mamusie 2013 1 2,94%
Szczerzę ząbki, wcinam stópki - taki jestem już słodziutki 0 0%
Mamo, tato, czy wy wiecie, ze już pół roczku jestem na świecie? 2 5,88%
Mama się za głowę łapie, jak ja dużo już potrafię 11 32,35%
W oczach mamy łzy wzruszenia, bo się garnę do siedzenia 5 14,71%
Piski, krzyki i uśmiechy - jak szybko rosną te nasze pociechy 1 2,94%
Mamy sie nami zachwycają i wszystkie bezsenne noce nam wybaczają 0 0%
Wiosna przyszła, słonko świeci, co raz większe nasze dzieci 5 14,71%
Uczę się tu, krok po kroczku, przecież kończę już pół roczku 9 26,47%
Głosujący: 34. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-03-12, 08:44   #1891
czaszka_
Zakorzenienie

Dot.: Szczerzę ząbki, wcinam stópki - taki jestem już słodziutki! Mamy IX-X 2013, cz.

Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa Pokaż wiadomość

podziwiam

ooo biedni Wy
jak nocka ?

u nas rozszerzanie wyglada tak
marchewka pierwszy,drugi i trzeci dzien po 1/3 słoiczka , następnie 4 dni po pół słoczka i wprowadziłam marchewkę z ziemniakiem od razu pół słoiczka bo ziemniaka nie ma tak dużo w składzie
teraz wcina słoiczki marchewka z ziemniakiem ,wprowadzam owoc jabłuszko powolutku po 1/3 póżniej lecimy z dynia z ziemniakiem po 1/3 słoiczka i po pół słoiczka jabłko
następnie bedzie słoiczek zupka jarzynowa , z owoców śliwka
i powolutku będziemy iść w stronę mięska

5 rano , o mamo
za pół roczku

---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ----------

Misia halo halo gdzie Ty sie podziewasz,wracaj do nas !
no wlasnie Misia gdzie jestes???

a uzupelniasz te sloiczki pozniej mlekiem?

Nasz skarb...Julka... 06.10.2013

czaszka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-12, 08:45   #1892
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Dot.: Szczerzę ząbki, wcinam stópki - taki jestem już słodziutki! Mamy IX-X 2013, cz.

ooo Papuga co tam u Ciebie ? mniej Cie ostatnio

---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ----------

Cytat:
Napisane przez czaszka_ Pokaż wiadomość
no wlasnie Misia gdzie jestes???

a uzupelniasz te sloiczki pozniej mlekiem?
tak,mleko później obowiązkowo

07-04-2015 Kamiś

Aaamelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-12, 08:45   #1893
lamponek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agusiowata Pokaż wiadomość
Nie słyszałam, by było tu niebezpiecznie. Mieszkamy tu dopiero rok. Może ma takie schizy przez kolegę. Powiedziałam, że dziś idę przez las. Główną ściężką będę przechodzić, drogą która prowadzi na domki i na drogę, czyli wyjście z lasu.
Ojej... Ja codziennie jestem na spacerze w lesie z dzidzia i psem i do głowy mi nie przyszło ze cóż sie moze mi w nim stać . Komu by sie chciało do lasu jechać i czekać aż bedzie baba jakaś szła ...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
lamponek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-12, 08:49   #1894
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
pozdrowionka

brakuje mi was
Fajny fryz

---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ----------

Cytat:
Napisane przez vea7 Pokaż wiadomość
:
Jasiek je, śpi, albo wyje...ewentualnie wrzeszczy
Temperatury nie ma, zębów nie widać, kupa jest na bieżąco robiona i przewijana... o co mu chodzi???
To ze nie widac zebow to nie znaczy, ze cos sie tam juz nie dzieje
maharet1092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-12, 08:49   #1895
kasiuni_a
Wtajemniczenie

My też dziś wstaliśmy o 6, czyli dzień jak co dzień Za to znów była tylko jedna pobudka w nocy.

Cytat:

jeszcze jedno pytanko jak Wy dziewczyny rozszerzacie diete?
Np wczoraj podalam Julce pol sloiczka marchewki i uzupelnilam mlekiem i dzis drugie pol.I jutro podac jej caly sloiczek czy wprowadzic jakies inne warzywko lub owoc pare lyzeczek i mleko?

pytam bo u nas slabo idzie to rozszerzanie bo co chwile robilam przerwy bo albo wymiotowala albo miala wysypke albo ja bylam chora i jej nie chcialam chuchac bakteriami
ja jeszcze tak naprawdę nie zaczęłam, więc Ci nie odpowiem na to pytanie, od dwóch dni podaję tylko kleik ryżowy na kolację, ale już zamówiłam kaszkę holle jaglaną i ją będę podawać, z warzywkami ruszę chyba od soboty, ale nie wiem jeszcze sama czy zrobię po swojemu czy pójdę za radą pediatry

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny,

przepraszam, że nie nadrabiam, ale ostatnio u mnie ciężko z czasem. Jedynie z klubem udaje mi się być na bieząco.

Na początek składam najlepsze, życzenia dla wszystkich naszych półroczniaków! Sto lat!

I proszę o mocne kciuki - jutro z samego rana (Wasze dzisiaj) jedziemy do neurochirurga i mam nadzieję, że wszystko będzie ok.. Także, trzymajcie kciuki mocno - wiem, że one potrafią zdziałać cuda
mocne

Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość
witam z rana
moje bojsy postanowiły rozpocząć dzień5 rano i to obaj wraz
btw właśnie się zczaiłam że moje dziecko jako jedyne na wątku urodziło się 12 wrzesnia i dzisiaj kończy 6 miesięcy ztej okazji musze go obfocic ale jak wróce z zakupków ....wysyłam adriana do przedszkola a sebcia zaWOŻE DO T. NA 2godzinki

zdrówka dla chorowitków i miłego dnia

aha co d o kupek po mafefce ...to jak najbardziej normalne dobrze już było napisane ż eteraz każda bedzie koloru tego co dzidzia zjadła
ja tez podgrzewam w mikrofali...wode na butle 10-15 sek, obiadki ok 25sek zależy zcy z lodówki czy nie
ja kciuki są
najlepsze życzenia dla Sebusia

Cytat:
Boi się, że ktoś mnie napadnie, a ja z wózkiem nie ucieknę. Moskitierę mamy.
czyli jednak dobrze mi się wydawało

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
naczytal sie czerwonego kapturka

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Mel B 14/14 +
kasiuni_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-12, 08:57   #1896
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:

jak spacer w spacerowce podobał sie Jasiowi?

er
Tak srednio.Troche sie rozgladal, potem zaczal jeczec, ogolnie nie wie co ma myslec o tym.

---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ----------

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
Czeszko
wieki mnie tu nie bylo i pewnie nikt nie tesknil u nas wiosna na calego... maly jezdzi juz w spacerowce, ale jak z gondolki Tutka bylam mega zadowolona to spacerowa to jakas porazka... kupilismy Quinny Zapp Xtra2 z mysla juz o wakacjach i moim wyjezdzie do Polski ale jednak chcialabym malego troche przetrzymac w "solidniejszej" spacerowce... to tak apropo bo ktoras z Was pytala o spacerowke a teraz lece troche poczytac co u was
Hej, juz nawet na FB sprawdzalam czy zyjesz.

---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ----------

Cytat:
Napisane przez dodinha Pokaż wiadomość
Dziewczyny,czy podgrzewacie mleczko albo jedzonko dla maluszków w mikrofali?
Tak, tzz mleko samo nie, ale kaszke, obiadki jak najbardziej, nawet sok jak byl w lodowce.

---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ----------

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość

Czesc Maharet jestem i zyje dalej w DE...zakupy i spacery mnie pochlonely Moj lekarz mowil ze mozna dawac PRE caly czas, tak dlugo jak dziecko sie najada i moje sie najada wiec my dalej na PRE i jesli lekarz na U5 nie zaleci inaczej to dalej bedziemy pic PRE [COLOR="Silver"]

[

oj moj maly szczerze pasow nienawidzi... wczoraj byl 4 raz w spacerowce i tak sie darl ze szok, co chwila zjezdzal w tym wozku, w koncu odpielam mu te pasy i bylo lepiej... potem znow ryk...sciagnelam mu czapke i sie uspokoil...chyba mu bylo za goraco bo wczoraj mielismy cos ok. 30 stopni....byl juz w kurteczce letniej i letniej czapce, no ale chyba za duzo...cala droge modlilam sie zeby mi sie nie rozchorowal przez to no ale prawie polroczne dziecko nie musi chyba w upal czapki nosic...
Moj pre juz dawno nie pije.
U mnie nie bylo az tak goraco(jakis 15 w cieniu) wiec mil ta czapke, ale taka lekka.
Stary 2014-03-12, 08:59   #1897
ja-ika
Zakorzenienie

dla Sebusia z okazji pół roczku
Stary 2014-03-12, 09:00   #1898
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:

jeszcze jedno pytanko jak Wy dziewczyny rozszerzacie diete?
Np wczoraj podalam Julce pol sloiczka marchewki i uzupelnilam mlekiem i dzis drugie pol.I jutro podac jej caly sloiczek czy wprowadzic jakies inne warzywko lub owoc pare lyzeczek i mleko?
)
Ja jakies 4 dni dawalam jeden rodzaj sloiczka, najpierw po pol,potem jak widzialam ze ma ochote na wiecej to trzy czwarte, a potem caly.Aha, po jakis 2,5 tygodnia juz dawalam rozne, nie trzymalam sie jesnego przez 3 dni.
Stary 2014-03-12, 09:01   #1899
butterfly20
Zakorzenienie

Jeeeej moje dziecię było dzisiaj łaskawe. Wprawdzie jak szłam spać koło 23 to jeszcze pojadła, ale tak to pospała do 8

idę nadrabiać

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-12, 09:03   #1900
dodinha
Wtajemniczenie

Cytat:
Boi się, że ktoś mnie napadnie, a ja z wózkiem nie ucieknę. Moskitierę mamy.

---------- Dopisano o 07:21 ---------- Poprzedni post napisano o 07:19 ----------

Ja też podgrzewam w mikrofali, ale mleka raczej nie. Słoiczek dobrze wymieszam i jest ok. Jak jestem u teściowej, to tak nie robię, bo jest przeciwna.
No do słoiczków to jest wygodne.A dlaczego jest przeciwna?

Wysyłane z mojego GT-S7500 za pomocą Tapatalk 2

---------- Dopisano o 08:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ----------

Cytat:
to zależy jakie ilości na jakiej mocy. Lepiej krócej, bo można dogarzać parę sekund. Schładza się o wiele dłużej. Po podgrzaniu trzeba dobrze wymieszać.
Dokładnie,trzeba wypróbować kilka razy aż się trafi na odpowiedni czas

Stary 2014-03-12, 09:04   #1901
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Podalam wczoraj to zotlko i maly zjadl jakos specjalnie nie stawiajac oporu, zjadl tez troche jagod nie sloikowych(jakies 4 lyzeczki moze), ale strasznie sie wykrzywial
Stary 2014-03-12, 09:04   #1902
dodinha
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez maharet1092 Pokaż wiadomość
Tak srednio.Troche sie rozgladal, potem zaczal jeczec, ogolnie nie wie co ma myslec o tym.

---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ----------

Hej, juz nawet na FB sprawdzalam czy zyjesz.

---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ----------

Tak, tzz mleko samo nie, ale kaszke, obiadki jak najbardziej, nawet sok jak byl w lodowce.

---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ----------

Moj pre juz dawno nie pije.
U mnie nie bylo az tak goraco(jakis 15 w cieniu) wiec mil ta czapke, ale taka lekka.
Dzięki

Stary 2014-03-12, 09:11   #1903
czaszka_
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jakies 4 dni dawalam jeden rodzaj sloiczka, najpierw po pol,potem jak widzialam ze ma ochote na wiecej to trzy czwarte, a potem caly.Aha, po jakis 2,5 tygodnia juz dawalam rozne, nie trzymalam sie jesnego przez 3 dni.
okii, to tak bede pewnie robic.Dzis jej dam znowu mafefke ale jeszcze wiecej niz wczoraj bo jej smakowalo

---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ----------

Cytat:
Napisane przez kasiuni_a Pokaż wiadomość

My też dziś wstaliśmy o 6, czyli dzień jak co dzień Za to znów była tylko jedna pobudka w nocy.

ja jeszcze tak naprawdę nie zaczęłam, więc Ci nie odpowiem na to pytanie, od dwóch dni podaję tylko kleik ryżowy na kolację, ale już zamówiłam kaszkę holle jaglaną i ją będę podawać, z warzywkami ruszę chyba od soboty, ale nie wiem jeszcze sama czy zrobię po swojemu czy pójdę za radą pediatry
ja jeszcze zadnej kaszki nie dawalam bo skoro sie najada to nie bede kombinowac a jest jakis prog kiedy trzeba zaczac wprowadzac?

---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ----------

Cytat:
Podalam wczoraj to zotlko i maly zjadl jakos specjalnie nie stawiajac oporu, zjadl tez troche jagod nie sloikowych(jakies 4 lyzeczki moze), ale strasznie sie wykrzywial
normalnie podalas ugotowane czy dodalas do czegos?

Nasz skarb...Julka... 06.10.2013

czaszka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-12, 09:13   #1904
teacherka
Zakorzenienie

Hej

U nas drobna poprawa, po kilku dniach z 10-11 kupkami wczoraj było tylko 6. Ale za to wieczorem krzyk, płacz, nie mogła spać, co zasypiała to się wybudzała i tak się bujałyśmy od 19 do północy... dostała nawet czopek przeciwbólowy, ale nie wiem czy pomógł,bo zasnęła z godzinę po jego podaniu... Brzuszek niby miękki, jak kręciłam jej nózkami delikatnie czy masowałam brzuch to nic nie szło, żadne bączki.... Do buzi rąk nei pchała, ale jak jej podalismy gryzaczek to gryzła jak szalona. Przy piersi była niezainteresowana jedzeniem. Spała całą nockę z nami, jestem trochę połamana, ale przynajmniej spałyśmy...

Dziś odbiorę wynik badania ogólnego, zobaczymy.. Jutro wizyta.

Nic jej jeszcze nie podawałam, ani marchewki ani kleiku, dziś dostaje ostatnią dawkę leku, jutro najwyżej dam kleik. Boję się zrobić cokolwiek.
teacherka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-12, 09:15   #1905
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:
o
normalnie podalas ugotowane czy dodalas do czegos?
Ugotowalam skruszylam i dodalam do sloiczka

---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ----------

Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość
Hej

Nic jej jeszcze nie podawałam, ani marchewki ani kleiku, dziś dostaje ostatnią dawkę leku, jutro najwyżej dam kleik. Boję się zrobić cokolwiek.
Marchewka i banan moga troche przystopowac biegunke.
Stary 2014-03-12, 09:16   #1906
kasiuni_a
Wtajemniczenie

Cytat:

ja jeszcze zadnej kaszki nie dawalam bo skoro sie najada to nie bede kombinowac a jest jakis prog kiedy trzeba zaczac wprowadzac?
nie ma zaczęłam podawać, bo właśnie miałam wrażenie, że potrzebuje już czegoś konkretniejszego, no i przybiera raczej średnio

http://www.hm.com/pl/product/24933?article=24933-A

Mel B 14/14 +
kasiuni_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-12, 09:16   #1907
87czarna
Zakorzenienie

Cytat:
witam z rana
btw właśnie się zczaiłam że moje dziecko jako jedyne na wątku urodziło się 12 wrzesnia i dzisiaj kończy 6 miesięcy ztej okazji musze go obfocic ale jak wróce z zakupków ....wysyłam adriana do przedszkola a sebcia zaWOŻE DO T. NA 2godzinki

zdrówka dla chorowitków i miłego dnia

aha co d o kupek po mafefce ...to jak najbardziej normalne dobrze już było napisane ż eteraz każda bedzie koloru tego co dzidzia zjadła
ja tez podgrzewam w mikrofali...wode na butle 10-15 sek, obiadki ok 25sek zależy zcy z lodówki czy nie
ja kciuki są

bajka te choróbska
Zdrówka dla Was!

Hejo
Troszkę mi się ziewa Siedziałam wczoraj do 1 w nocy i dokańczałam kolejną sowę Czas przy szyciu tak zapinkala,że zapominam się na całego
Czuję się troszkę lepiej, ale najważniejsze żeby dziewczynki się nie zaraziły

Wrzucam kolejną sówkę (nota bene dwustronną, tylko nie widać tyłu )
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg sówka.jpg (91,7 KB, 35 załadowań)

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-12, 09:16   #1908
teacherka
Zakorzenienie

Ewcia, wszystkiego naj dla Sebcia!
I dla wszystkich dzieci, których jubileusze opuściłam

Mam dziś wizytę u fryzjera umówioną,ale nie wiem czy pójdę, bo u męża w szkole jakieś wydarzenie i szczegół, że zaczyna się godzinę po tym jak on kończy pracę.... możliwe, ż ebędzie musiał zostać i robić za fotografa... I tak jedyny dzien w tygodniu, kiedy ma chwile dla Zuzy minie i d.....
Stary 2014-03-12, 09:16   #1909
Larysa88
Zakorzenienie

Cytat:
ja w niedzielę podałam pierwszy raz żółtko, wczoraj jednak nie miałam jajek :P i dzisiaj podam

ja dodałam do obiadku

aha i na moich jakiś rozpikach jest po 6mc żółtko.
nawet jak mam aplikację na telefon bobvita czy nestle to tam pisze też o tym żółtku. Nawet słoiczki są z bobovity po 6mcu z żółtkiem, ale Ola wymiotuje bobovitą.
Stary 2014-03-12, 09:18   #1910
butterfly20
Zakorzenienie

Czarna zielona

Ja będą mocne kciuki

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-12, 09:19   #1911
87czarna
Zakorzenienie

Laryska Co nowego u Was? Jak zdrowko?

Stary 2014-03-12, 09:22   #1912
Larysa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość

bajka te choróbska
Zdrówka dla Was!

Hejo
Troszkę mi się ziewa Siedziałam wczoraj do 1 w nocy i dokańczałam kolejną sowę Czas przy szyciu tak zapinkala,że zapominam się na całego
Czuję się troszkę lepiej, ale najważniejsze żeby dziewczynki się nie zaraziły

Wrzucam kolejną sówkę (nota bene dwustronną, tylko nie widać tyłu )

śliczna!!
ale dziewczyny będą miały zabawek!
Stary 2014-03-12, 09:22   #1913
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość
ja w niedzielę podałam pierwszy raz żółtko, wczoraj jednak nie miałam jajek :P i dzisiaj podam

ja dodałam do obiadku

nawet jak mam aplikację na telefon bobvita czy nestle to tam pisze też o tym żółtku. Nawet słoiczki są z bobovity po 6mcu z żółtkiem, ale Ola wymiotuje bobovitą.
Artykul o zoltku
http://parenting.pl/portal/zoltko-dla-niemowlat
Dlatego tez nie chcialam zrezygnowac z niego tym bardziej, ze maly z miesem sie pogniewal
Stary 2014-03-12, 09:22   #1914
doughnut_agg
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość

ja dodałam do obiadku

Mozesz powiedziec ktore sa z zoltkiem ?
doughnut_agg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-12, 09:23   #1915
jo_asiek
Zadomowienie

Cytat:
dziś rano pognałam na rynek i kupiłam Michasiowi czapkę wiosenna
nie uwierzycie,ale Maly cala zime chodzil w kombinezonie z 5-10-15 w łaty roz 62 i uwaga jeszcze nie wystaja z rękawów raczki ani nóżki
ubranka nosi 68
a wiesz, że Szymek też całą zimę przechodził w tym kombinezonie w łapki w rozmiarze 62. Teraz nosi ubranka 74, a kombinezon nadal dobry

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny,

przepraszam, że nie nadrabiam, ale ostatnio u mnie ciężko z czasem. Jedynie z klubem udaje mi się być na bieząco.

Na początek składam najlepsze, życzenia dla wszystkich naszych półroczniaków! Sto lat!

I proszę o mocne kciuki - jutro z samego rana (Wasze dzisiaj) jedziemy do neurochirurga i mam nadzieję, że wszystko będzie ok.. Także, trzymajcie kciuki mocno - wiem, że one potrafią zdziałać cuda
mocne kciuki

Cytat:
witam z rana
gratulacje dla Seby

Cytat:

ooo biedni Wy
jak nocka ?
nocka spokojnie, zasnął o 19:30 i pospał ciągiem do 4:40, także super. Od rana marudny trochę, ale to zrozumiałe. Od wczoraj popołudnia Szymek w ogóle nie ruszał lewą nóżką (tam, gdzie były dwa zastrzyki). Już się zestresowałam, bo naprawdę strasznie spięta była i nawet jak ja próbowałam mu nią poruszyć to się nie dawało. Teraz jest troszkę lepiej. Mam nadzieję, że mu przejdzie...
jo_asiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-12, 09:23   #1916
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość
Hej

U nas drobna poprawa, po kilku dniach z 10-11 kupkami wczoraj było tylko 6. Ale za to wieczorem krzyk, płacz, nie mogła spać, co zasypiała to się wybudzała i tak się bujałyśmy od 19 do północy... dostała nawet czopek przeciwbólowy, ale nie wiem czy pomógł,bo zasnęła z godzinę po jego podaniu... Brzuszek niby miękki, jak kręciłam jej nózkami delikatnie czy masowałam brzuch to nic nie szło, żadne bączki.... Do buzi rąk nei pchała, ale jak jej podalismy gryzaczek to gryzła jak szalona. Przy piersi była niezainteresowana jedzeniem. Spała całą nockę z nami, jestem trochę połamana, ale przynajmniej spałyśmy...

Dziś odbiorę wynik badania ogólnego, zobaczymy.. Jutro wizyta.

jej biedne
za wyniki

07-04-2015 Kamiś

Aaamelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-12, 09:24   #1917
teacherka
Zakorzenienie

Ja, kciuki za wizytę

Czarna, fajna, taka pszczółkowa ta sówka. Ja dalej choruję...
Stary 2014-03-12, 09:26   #1918
Larysa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
Laryska Co nowego u Was? Jak zdrowko?
zdrówko dobrze mam nadzieję choć Ola wczoraj zrobiła troszkę inną kupkę niż zazwyczaj i już myślę czy wszystko ok no i wezmę ją dzisiaj chyba już na to szczepienie ostatnie. A tak to jakoś leci, pogoda super więc pół dnia na zewnątrz jesteśmy

o tż nie będę pisała, jak się sytuacja wyjaśni to wtedy Wam napiszę
m.in dlatego ostatnio mnie tu tak mało, jakoś brak weny na pisanie, choć podczytywałam na telefonie

aha kurteczki obie były piękne które wstawiałaś, ale chyba różowa bardziej mi się spodobała
Stary 2014-03-12, 09:29   #1919
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Dostalam zje.bke od T za zoltko.Przeciez to sam cholesterol.
Stary 2014-03-12, 09:29   #1920
87czarna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Czarna zielona

Ja będą mocne kciuki
Motylku Kupiłam ostatnio takie dwa materiały do uszycia apaszki i chciałam właśnie dopasować je do kurtki... ale juz sama nie wiem czy będzie to pasować z tą zieloną kurtką...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg unnamedb.jpg (48,1 KB, 26 załadowań)

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości