|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3931 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.5. świętujemy Roczek.
Dziecko od wczoraj wieczora nie ma goraczki
![]() Pozniej nadrobie. Dzien dobry ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3932 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3933 | |||||||
Rozeznanie
|
Hejoo hejooo
![]() ![]() ![]() Dziś wybieramy się na targ bo Mikołaj nie ma czapeczki na taką piękną pogodę ![]() ![]() Cytat:
Moja kuzynka wpłaciła kasę za fotelik, babka nie nabiła na kasę tylko napisała im karteczkę i wtedy mogli wynieść i przymierzyć fotelik. Cytat:
Cytat:
Się podpinam :P Wszystkiego naj naj naj Villga ![]() ![]() Cytat:
Ja tez dołączam do klubu stanikowej porażki ![]() Fajny klocek, a kawaler obok jeszcze fajniejszy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() https://www.rossnet.pl/rossne/promocje Cytat:
I dla Jolanty też dużo dużo dużo zdrówka ![]() I wszystkiego naj naj naj dla Florka i Tomka ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3934 |
Zakorzenienie
|
Dla naszych brzdąców Florka i Tomusia NAJ NAJ NAJ
![]() ![]()
#3935 |
Zakorzenienie
|
Hej, nadrabiam powoli
![]() u nas średnio ciekawie. Od dwóch dni Kamil ma kryzys roczkowy (sama wymyśliłam ![]() A jak potrafi piszczeć i się denerwować jak np. kółko nie wchodzi do garnuszka ![]() Z łóżeczkiem też mu nie przeszło.. jak tylko otworzy oczy to wstaje cały zaspany i się drzeeeeee ![]() Tylko czekam na poranną drzemkę, bo nie wiem czy jak się po niej obudzi to będzie tak łatwo, obawiam się że dostanie takiego szału że sam się nie uspokoi. Zobaczymy ![]() tym czasem nadrabiam dalej a i mamy nową ksywę dla Kamila jako że mówiliśmy na niego Dziub/Dziubek to od dziś nazywamy go Dziki Dziub ![]() ![]()
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..." Edytowane przez Luna0 Czas edycji: 2014-03-12 o 07:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#3936 |
Wtajemniczenie
|
STO LAT , MOC BUZIAKÓW DLA FLORKA I TOMKA
![]()
#3937 | |||
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() Cytat:
zdrówka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() a Wy jacy jesteście ? spokojni/nerwowi? i ![]() ......................... .................dla Tomka ...................... ![]() ......................... ...............i dla Florka ......................... ......... ![]() i pochwale się ,ze nauczyłam mego synka zabawy piłką(w sumie to obalem) - ja rzucam do niego a on do mnie .i tak w kółko . raczkuje za piłka jak piesek ![]() i faktycznie niezle mu idzie podawanie do mnie -trafia często ![]()
![]() |
#3938 | ||
Zakorzenienie
|
no ja też tak... choć dzienne czasem są podwójne, jak mam za wolno łyżką macha
![]() Cytat:
![]() i ode mnie! i ode mnie!!!! sttttoooo lat!!!! Dla Tomusia!!! ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no i stówka dla Floriana!!! ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3939 |
Zadomowienie
|
Sto lat! Sto lat! Wszystkiego najlepszego! Dla Florka i Tomka !
![]() ![]() Jeżu ale jestem niewyspana, kiepska noc, spalam 2 godziny, pobudka Hani, cyc, potem prawie 3 godziny wiercenia sie, kopania, lażenia po mnie...potem 2 godziny sny i pobudka. Do tego tz od wczoraj przeziebiony, gardło boli go, nos zaprany i tak chrapał że ![]() Jedziemy dzisiaj do cioci kloci po emelki ![]() aaa i zaglądnęłam do materaca w końcu ![]() Despa, zamorduję Cie za tą tartę, zrobiłam wczoraj wieczorem, myślę sobie...zjem kawałek na kolacje i będę miała na jutro od razu gotowy obiad... i co? I zeżarłam całą w 2 ratach ![]() ![]()
#3940 |
Zakorzenienie
|
![]() Wszystkiego Najlepszego dla FLORKA i TOMKA
![]() ![]() -------------------------------------------------- Byłam wczoraj na badaniach z pracy, na szczęście nie było tak źle tylko 3h ![]() Taka piękna pogoda, że cały dzień po za domem. Dzisiaj zapowiada się podobnie, tylko czekam aż F. wstanie. |
![]() ![]() |
![]() |
#3941 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#3942 |
Zadomowienie
|
Sto lat dla Florka i Tomusia! Rosnijcie zdrowo chłopaki! :-*
Kwiatuszku, współczuję nocki.... :-* Bzinko, Tobie też. :-* Zdrowia! I dziękuję Wam za życzenia :-* kochane jesteście. Pani, mi też możesz z rozmiar odstąpić ;-) ---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- Luna- Dziki Dziub wymiata hehhe. Buziaki dla Twojego zlosnika! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3943 | ||
Zakorzenienie
|
dawaj ! dawaj!
![]() Cytat:
![]() ja tez zjadłam tarte na kolacje .całą. z gruszka i serem i warzywami . Cytat:
aaaa ![]() fajne emoty dalas !
![]() |
#3944 |
Zakorzenienie
|
heeehhhh... ja też.
mam wszystkie składniki na tartę Despy ![]() ![]() oooo, tak! dla każdej starczy i jeszcze będą duże... heh.
![]() |
#3945 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3946 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny potrzebuje porady - szukam spacerówki a w zasadzie mysle, czy mi potrzebna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3947 |
Zakorzenienie
|
Podpinam się pod życzenia
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ NAJLEPSZEGO DLA KOLEJNYCH NASZYCH ROCZNIAKÓW
![]() ![]() FLORKA ![]() TOMKA ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3948 | |
Wtajemniczenie
|
O. wczoraj pierwszy raz bujała się w huśtawce u dziadków
![]() ![]() no i zastanawiam sie skąd Ona wiedziała jak się rozbujać ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3949 |
Zakorzenienie
|
Nestelle ja miałam już też kiedyś meliski i najlepsze były na taką wczesną wiosnę taką pogodę jak teraz, to aż tak się stopa nie pociła ... no ale jakoś nie mogłam się oprzeć.
Podejrzewam że w przyszłym tygodniu będę w P-ń więc się przejdę będę miała pomoc to pobuszuję ![]() Moni_ka.g nie jesteś fleja ![]() ![]() Aaa wiecie co wczoraj wieczorem zbrobiłam tak wykąpałam dziecko w czarcim żebrze - zielie ostrożenia, powiem wam że nigdy o tym nie słyszałam ale tu w rejonie tż to bardzo popularne (jak już się dowiedziałam kiedyś to wyczytałam że to pomaga na problemy skórne trądzik, pory niby babki stosowały i ja przez jakiś czas w tym myłam buzie i mi tak zostało w domu w zapasie) ile z tego mojego dziecka farfocli wyszło im brudniejsza woda z takimi mentami to znaczy że choroba z ciebie wychodzi, albo ktoś urok na ciebie rzucił itp. itd. ... ja wiem zabobony zabobanami ale kiedyś u koleżanki widziałam jak kąpała dziecko chore i normalnie w trakcie kąpieli zaczęła Julce ropa z oczu wychodzić (podobno dobrze bo to choroba ale czy to prawda? nie wiem) no kiedyś nie było dostępu do tylu lekarstw i ludzie sobie jakoś radzili ... ale chyba jednak coś w tym musi być skoru ludzie wierzą w lecznicze i oczyszczające moce tej rośliny ---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Widzę, że o jedzeniu właśnie zbieram się na zakupy no ale muszę się pochwalić no muszę wiem będę wątkową chwalipiętą ale co tam ![]() ![]() ![]() ![]() Jak tż w końcu mi orbitreka naprawi to będzie szybciej ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- I Jeszcze Nestelle tak liczyłam na magiczną poradę w sprawie cycek nie ukrywam że miałam nadzieję, no że będę smarować krem, serum, napinanie i mi stanie a tak to dupa jeden większy od drugiego o 2 rozmiary jeden wychodzi z miseczki a drugi? gdzie jest drugi? no jak w studniu pusto nic nie ma, nie ma drugiego znikł ![]()
http://s1.suwaczek.com/200812234229.png http://s5.suwaczek.com/200303043435.png Anielka ![]() Edytowane przez oliwka__ Czas edycji: 2014-03-12 o 08:50 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3950 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3951 |
Zakorzenienie
|
anika_s w aptekach i zielarskich kupisz bez problemu. Tylko w aptece pytaj o ziele ostrożenia bo nie wiem czy potoczna nazwa czy taka regionalna to czarcie żebro.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3952 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a Ty na diecie jesteś ![]() ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#3953 |
Zakorzenienie
|
Bzinka dobrze ze chociaz Tobie wyszla tarta a nie zupa ;-), ja tez polaszuje ja jak dzika...
Pani tez sie na cycki pisze... Pizamki piszecie, moja spi w pajacach, codziennie swiezym bo pizamki nie mamy jeszcze....
#3954 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Dragusia - mój Tż dopiero jutro obiecał wypełnić ankietę, więc najpóźniej w piątek Ci odeślę. Cytat:
![]() nestelle - mój A. też czasami ma takie dni, ryk, tylko u mnie by siedział. Do tej pory nie wiem czemu tak jest, ale na szczęście nie bywa tak często. Bo to wyglądało śmiesznie ![]() Zdrówka, niech szybciutko zdrowieje ![]() Cytat:
![]() ![]() A teraz hit! Moje dziecko boi się butów ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3955 | |||||
Zadomowienie
|
Cześć i czołem
![]() Najwspanialsze życzenia dla Tomka i Florka! 100 lat, moc radosci i szczęścia ![]() ![]() ![]() Cytat:
bardzo fajny ten pojemnik, tylko ze troche płytki (w srodku tylko 10,5 cm) ale wygląda czadowo ![]() Cytat:
![]() fajnie ze goscie pomysleli o młodej ![]() pojemnik na klocki, alebo inne duperelki ![]() Cytat:
![]() no cos Ty! ja Twoje posty zawsze czytam ![]() Cytat:
oj strach na pewno byl, ale najwazniejsze wszystko dobrze sie skonczyło ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3956 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3957 | ||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() taki etap z tym zloszczeniem, przejdzie ![]() Cytat:
J wciąż sie bawi oballem, rzuca go sobie i gania za nim na czworaka ![]() Cytat:
![]() nocki współczuję ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() i brawo za wagę ![]() Pizamkę (tzn pajaca) zmieniamy co 3 dni. Szukam pajaców bez stópek, ale nie moge znaleźć. Cos jeszcze chciałam ale nie pamietam ![]() Miłego dnia ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3958 | ||
Zakorzenienie
|
super
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3959 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Hyhy ja już tez mam składniki tylko robić. Aha a ciasto francuskie ma być czy jakie? Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Aleeee pewnie gdybym zrobiła ta tartę, a Tż by nie było pewnie bym zeżarła całą ![]() ![]() Cytat:
![]() Teraz Mikołaja tez w tym wykąpię bo ma coś na buzi w koło ust, czasem czerwone, czasem bardzo suche. Może pomoże. A jak już się zrobi luz u lekarza (jak była w zeszłym tygodniu ze sobą to była kupa dzieci churchlających jak gruźlicy) i nie będzie tyle chorych dzieci to się przejdę do pediatry z tą buźką Mikołaja. My już po targu. Czapka kupiona. Za to Mikołaj postanowił iść wcześnie spać i marudził strasznie. Więc zakupy akcja błysk ![]() ![]() ![]() Spadam bo kuzynka zaraz mnie nawiedzi. Bajooo
![]() |
#3960 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() scralett co sie usmialam z tego koka i WC ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:13.