|
|
#1261 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rossmann cz. XXI
Dzis w cnd sa zele OS czekolada, pomarancza, limonka, cytryna za 3,59 (zgarnelam 3
), jest tez peeling myjacy karmelowy tutti frutti za 6 zl to tez wzielam. Widzialam tez jakies kremy do rak z sorayi w cnd i kremy eveline bb do jasnej karnacji za chyba 10zl z hakiem. Ps pisze z tel, dlatego bez pl znakow
|
|
|
|
#1262 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Raz zwróciłam pracownicy uwagę, że jakaś baba otwiera i psika wszystkimi dezodorantami, nawet tymi, które maja takie zabezpieczenie, które po pierwszym psiku się przerywa. Pracownica stała 1,5 metra od niej. A ona odpowiada, że nie widziała i perfidnie odwróciła się do babki plecami, odmawiając spojrzenia na nią. Cytat:
![]() A u mnie też olejku isany w sprayu nie było. Pewnie jeszcze się nie pojawiły w sklepach. Za to herbata Teekanne z czarną porzeczką w CND bardzo dobra. Jeszcze mi się przypomniało, że widziałam w promocji płyn do higieny intymnej Green Pharmacy, używał ktoś? |
|||
|
|
|
#1263 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1264 |
|
Wtajemniczenie
|
Byłam dziś w drugim rossie, nadal brak olejku. Testuje dziś podkład affinimat, niestety trafiłam na macany:/ była zerwana naklejka mimo ze były testery do każdego koloru :/
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
|
#1265 |
|
Rozeznanie
|
Zaszlam jeszcze po drodzr do innego rossa bo w miedzyczasie zapragbelam jeszczr jeden zel OS i tam byl w cnd olejek do kapieli waniliowy z Wellnes beauty 150ml za niecale 3 zl. I jakis ogromny zel pod prysznic za 1,60 chyba- taka duza biala butla z ciemnoniebeska nakretka. Jakby co
|
|
|
|
#1266 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy na otwarcie Rossmanna są gdzieś specjalne gazetki promocyjne? I czy w ogóle są jakieś szczególnie super obniżki cen?
Kusi mnie zakup balsami do ciała z Isany z mocznikiem. Ostatnio jest dość często chwalony. A co wy o nim myślicie?
|
#1267 |
|
Life is a drink ...
|
Co do testerów to u mnie przy kilku testerach jest ewidentnie co widać 'przyciśnięta' blaszka kombinerkami :P i nie można wcisnąć dozownika więc i sobie nie przetestujesz zapachu :P
|
#1268 |
|
Zakorzenienie
|
W CND są też peelingi Sweet Secret (Farmona) w słoiczkach, żel pod prysznic pistacje + czekolada i jakiś duży żel Adidas. Widziałam sporo zielonych plakietek ogólnie, ale spieszyłam się.
|
#1269 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś widziałam w cnd zielony płyn do demakijażu Bourjois, chyba ten do wrażliwych oczu.
Mam do oddania dwa kody na perfumy. ![]() edit: Może któraś z Was miała już doczynienia z tą szczotką i chce się podzielić wrażeniami: http://www.rossnet.pl/Produkt/For-Yo...zt,336710,2803 myślicie, że skoro to nowośc to można spodziewac się promocji na nią w nowej gazetce? Edytowane przez No air Czas edycji: 2014-03-12 o 13:14 |
|
|
|
#1270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ślę z szajsunga
|
|
#1271 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy było o tym już ale w promocji są świece bryłowe bezzapachowe 100x50mm Rubin Licht za 1,99. Wzięłam cztery, mam bzika na punkcie świeczników. Pewnie jeszcze dokupię z dwie przed końcem promocji.
|
#1272 |
|
Konto usunięte
|
Dużo cenek na dowidzenia
|
|
|
|
#1273 |
|
Konto usunięte
|
Cd cnd
|
|
|
|
#1274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uuu to lecę do Rossa. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1275 |
|
Konto usunięte
|
była jeszcze jakaś szczoteczka oral B za 30 kilka zł. Na baterie.
Ja kupiłam dziś tołpę parodontosis. I w środku sa 3 próbki kremów w tym jeden dla mężczyzny 50 +. Heh już widzę minę mojego taty jak mu to dam |
|
|
|
#1276 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze co do szału CND, to przypomniałam sobie, że widziałam tabletki Asystor Hair za 24,99 zł.
|
#1277 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba kicne do rossa po plyn do demakijazu. Nic więcej na szczęście nie potrzebuję uff
|
#1278 | |
|
Wredny kotecek
|
Cytat:
Kupiłam:-kremowy żel pod prysznic dove 400ml (pięknie pachnie) za 9,89 z 16,49 :P -peeling do ciała z leczniczą solą iwonicką za 14,39 z 24,99 -żel OS czekolada z pomarańczą za 3,59 -olekek do kąpieli wanilia & makadamia za zawrotną kwotę 2,79
|
|
|
|
|
#1279 |
|
Konto usunięte
|
Jeśli ktoś chce mogę odstąpić nr paragonu do zarejestrowania na rossnet żeby odebrać kupon - 40 % na perfumy.
|
|
|
|
#1280 |
|
Wredny kotecek
|
|
|
|
|
#1281 |
|
Zakorzenienie
|
[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;4555319 4]Dużo cenek na dowidzenia[/QUOTE]
Szalona, wszystko obfociła! Dzieki Ci dobra kobieto ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1282 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1283 |
|
Zakorzenienie
|
Mam 41 OS na zapas. TŻ sie ucieszy. Byłam w 3 rosach i bralam wszystkie które zostały
zalapalam sie tez na m&m'sy. Tez mam do oddania dwa kody na perfumy. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1284 |
|
Wredny kotecek
|
|
|
|
|
#1285 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, mam prośbę, jaki podkład polecacie?
Mam jasną karnację, w zasadzie maluję się tyle, co nic, a podkładu używam niewiele, głównie dla "nabrania koloru" Mam na twarzy trochę niedoskonałości (zaskórniki, trochę piegów) i uważam, że aby to zakryć, to musiałabym położyć na twarz niezłą maskę a tego nie lubię. Cera mieszana, strefa T najgorsza, choć tragedii nie ma. Od jakiegoś roku używam starej wersji Rimmela Stay MAtte kolor 103 TRUE IVORY. I cały czas go chwaliłam, ale chyba głównie za kolor i konsystencję ![]() Aha, i jest to jeden z niewielu podkładów, które jakby nie spływają mi z twarzy, większości nie wspominam miło właśnie jakby za ten spływający efekt, pewnie przez to, że mam skłonności do pocenia się i czasami różne specyfiki nie chcą ze mną wsółpracować ![]() I teraz tak zerkam w lusterko, i dziwię się, co ja więcej mogę o nim powiedzieć, skoro i zaskórniki widać i inne niespodzianki Nie chcę nowej wersji tego cuda, bo bardziej wysusza i kolory wpadają raczej w róż, a tego chcę uniknąć, może coś podpowiecie? Chcę raczej coś, co wygląda naturalnie i nie zrobi z mojej bladej twarzy maski, a jednak nieco ją przyciemni...No i mógłby troszkę matowić ![]() Ufff... ![]() Będę wdzięczna za sugestie, proszę
Vouloir c'est pouvoir Edytowane przez a_g_a_t_a Czas edycji: 2014-03-12 o 14:39 |
|
|
|
#1286 | |
|
Wredny kotecek
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1288 |
|
Zakorzenienie
|
Ale BB Soraya też myślę, że by się sprawdził. U mnie się sprawdza.
|
#1289 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
O matko! ja wzięłam pięć i myślałam, że przesadziłam. Oby tylko te Twoje zdobycze nie były wcześniej otwierane, bo te zele mają termin tylko 12 mies od otwarcia Edytowane przez emmmm Czas edycji: 2014-03-12 o 14:55 |
|
|
|
|
#1290 | |
|
Wredny kotecek
|
Cytat:
Matko 150zł na żele pod prysznic, po co komu aż taki zapas
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:24.

), jest tez peeling myjacy karmelowy tutti frutti za 6 zl to tez wzielam. Widzialam tez jakies kremy do rak z sorayi w cnd i kremy eveline bb do jasnej karnacji za chyba 10zl z hakiem.

Raz zwróciłam pracownicy uwagę, że jakaś baba otwiera i psika wszystkimi dezodorantami, nawet tymi, które maja takie zabezpieczenie, które po pierwszym psiku się przerywa. Pracownica stała 1,5 metra od niej. A ona odpowiada, że nie widziała i perfidnie odwróciła się do babki plecami, odmawiając spojrzenia na nią.
Rozumiałabym jej oburzenie jakbyśmy uzywały pełnowymiarowych produktów ale to były tylko testery
Całe szczęście tylko raz taka sytuacja mi się przydarzyła.