|
|
#1291 |
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar LII
No tak ale bez przesady. Nadęty był i kanciarz ale żeby zaraz aż tak się mścić? No bez jaaaj.
|
|
|
|
#1292 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
mozesz mi napisac wszystko na priv ![]() ej własnie-ale czyje marzedzie? chyba jednak cos przegapiłam w swym procesie myslowym...i chyba juz wiem co, przypomnialam sobie ...ale kim był On (nie on 1 i nie on 2) .dobra...moze juz nie bede pisac wiecej ![]() Cytat:
ale czemu myslisz ze podpadł? ![]() chyba nie podpadł i to jest najsmutniejsze ,no chyba ze jednak podpadł a ja znowy cos przegapiłam ![]() dobra-doczytalam ze jednak jestem głupia.. musze oglądac wiecej filmow to dojde do wprawy
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2014-03-12 o 00:49 |
||
|
|
|
#1293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Swoimi niewątlpiwie ślepymi i bezwiednymi czynami wzbudzał to na co sobie zasłużył, bo taki już był, ale się to nie godziło zdaniem xyz. Polly - ja nie wiem o czym Ty mówisz. Polly - tak, to jest smutne, ale kombinował też i nie dało sie tego nei zauważyć. Nie tylko naiwność i fjutkowe myślenie były zgubne. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-03-12 o 00:55 |
|
|
|
|
#1294 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
wiem ze nie wiesz..dlatego przesalam w to dalej brnąc.. ale czy xyz to ktos konkretny? moze ja jednak obejrze ten film jesczze raz?
|
|
|
#1295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1296 |
|
Nindżopesz
|
Rejcz, mogliby go zrobić bardziej wrednym dla przyjaciół bo jak dla mnie zamiast wymyślać takie intrygi mogli go zwyczajnie olać - też miałby problem, choćby z licytacjami. Albo wydać policji i zniszczyć karierę.
Tak czy siak wybrałam sobie jeszcze takie filmy, czy coś z tego jest daremne? Bracia (2009) Musimy porozmawiać o Kevinie Pogrzebany Winter's bone House of sand and fog Essential killing Polly, też nie wiem o czym piszesz
Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2014-03-12 o 01:01 |
|
|
|
#1297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i 2 to coś, bo byli równie pazerni i szajbnięci na tym punkcie jak on, tzn wróóóóóć, mniej szajbnięci, tyle mniej że kalkulowali. Dwa elementy. Tyle. Jakie wydac, laska, chodziło ograć, a nie wydać, pfff.2. Bracia. nie widziałaś więc nie chcę sugerować nic. Nie pozostawię komentarza. O kevinie - fajnie zrobiony i zagrany film. Prosty, ale nie o to w nim chodzi. Nie o prostość, tylko o morał zdaje się, dla każdego inny, ot ludzkie emocje, lubię. Dobrze wspomina, umiarkowanie dołujący, mnie wcale, dla wielu nudny - czyli ja kocham Nie no lubię, po prostu. Choć wadą jest - totalna hameryka. Jak ktoś zna i nie lubi to nie polubi. Nawet Tilda nie pomoże. 4 ostatnie chyba nie widziałam. O! Winter's bone przegapiłam a spodobał mi się trailer kiegyś w migawkach filmowych w kocham kino Dom z piasku i mgły też się zapowiada ciekawie - zaintrygowałaś mnie Natomiast z Essential Killingiem zwlekam jak z Różą - na lepsze czasy. Nie potrzebuję mindfaków. Nie potrzebuję nic mocnego. Nie chcę. Odwlekam i odwlekam, chuopin już tyle czasu z tym na mnie czeka. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-03-12 o 01:15 |
|
|
|
|
#1298 |
|
Nindżopesz
|
Uuu, szok
Podzielę się refleksją.Jeszcze muszę obejrzeć Obłęd i Pianistę bo chyba nie widziałam. Masz może konto na filmwebie? Bym tradycyjnie zgapiała. |
|
|
|
#1299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym, miałam przez lata "żywe" ujście dla emocji filmowych, kilku fajnych pasjonatów kina było pod ręką, nie było czasu na filmweb Teraz, hmmm też nie czuję ciśnienia, po co? Nie to serio niepotrzebne. Ad szok, nie śmiej się ze mnie, ja jestem Ci autentyk dźwięczna ![]() W ogóle, widzę, że masz klucz jak mój chuopin, aktoramy, reżyseramy itd - w sumie niezły trop do eksploracji, lepszy porządek Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-03-12 o 01:26 |
|
|
|
|
#1300 |
|
To ja :)
|
Dobry...
Zieeew...
|
#1301 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
a w okularach wyglądasz super wiec nie ma czego w sumie żałować Znad ostatniego łyka kawy
|
|
|
|
|
#1302 |
|
Wtajemniczenie
|
Ewusia, udanego!
I miłego dnia całemu Baru ---------- Dopisano o 07:25 ---------- Poprzedni post napisano o 07:23 ---------- A, i glasiu dla Parabelki, zdrowiej szybciutko
|
|
#1303 |
|
Zakorzenienie
|
Fitam!
Nie ogarniam pogody! Rano 0 stopni a popołudniu 20 Rano marzne popołudniu sie gotuje. Ewuś: zazdroszczę urlopu Bawcie sie dobrze ![]() rachel: współczuję przyboi z dziąsłami. Mnie na takie przeboje pomaga sachol.Maja: No nie ogarniam tych wesel. Serio nie da się tego wymiksować? Wszytko wokoło przemawia za tym ze Ciebie tam być nie powinno. Spoo: nie cierpię opryszczki Parabelko: nie cierpie zaraz! zdrowiej szybciuchno. I fiem! rzodkiewa jest pycha! Jakaś felerna ta wiosna! Bogusia: Soczewy sa fajne ale jak ma sie wszytko ok z oczyma. Ja wczesniej chodziłam w soczewkach czesto i nic sie nie działo. Ostatnio co ubiorę soczewki to 4-5 godzin i od razu oczy mam czerwone i opuchnięte. Okulary sie nie "rozjeżdżają" jak ma się dobre oprawki. Ja w moich kilka razy spałam i na nich siedziałam i są ok (maja z 3 lata). Ale z tymi pyłkami to prawda: mnie to doprowadza do furii jak jakiś pyłek mi usiadzie a nie moge akurta zdjac okularów i wypucować. O i znof filmy: Czytam tytuły i czuje się coraz bardziej nie teges. Nic nie widziałam o 90% nawet nie słyszałam.
|
#1304 |
|
Zakorzenienie
|
Zand bóóóóólu
Ogólnie to z tymi chorobami już nie przelewki, w naszej okolicy już druga osoba umarła z powikłania pogrypowego. Starsza Pani to jakoś uzasadnione ale 35 l mężczyzna? Zaczynam się bać
|
|
|
|
#1305 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ja najpierw oceniałam tylko mniej znane filmy, potem azjatyckie i udało mi się wyhaczyć kilka osób do ściągania ciekawej mustwatchlisty.2. teraz to przypadek, wybierałam dramaty/thrillery/psychologiczne od jednego z gustopodobnych ![]() Macham dziś znad ogólnego zniechęcania. Did mnie nie słucha i ciągle wrzeszczy. TŻ mnie nie słucha tylko przewraca oczami i chrząka "tak tak". W trzy dni utyłam tak, że ważę więcej niż dwa miesiące temu przed odchudzaniem. Bóg mnie nie kocha. Idę obejrzeć jakiś dołujący film, na którym wszyscy umrą w męczarniach. |
|
|
|
|
#1306 |
|
To ja :)
|
Filmoteka do tagów!!
|
#1307 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Joł snad ciacha owsianego i herbaty cynamoowej
Cytat:
---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Cytat:
Uważam nieobiektywnie że dla samej jego gry warto ten film zobaczyć ![]() Nikt o tym nie napisał chyba ale jak myślicie on i ona spotkali się na końcu? ---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Cytat:
okulary są lepsze według mnie
|
||||
|
|
|
#1308 | ||
|
Wtajemniczenie
|
dobry
![]() hehe no może ![]() Cytat:
![]() Co do grypy no zawsze ludziska umirali i umirać będą ,pomijając starsze osoby które wiadomo że są słabsze to młodzi ludzie chorzy jak diabli nawpierdzielają się gripeksów sripexów i chodzą do roboty to nie dziwota że potem są powikłania... Kuruj się kochana i wracaj do zdrówka Cytat:
Miłego
[*] IWNFY Edytowane przez bogusia32 Czas edycji: 2014-03-12 o 13:18 |
||
|
|
|
#1309 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spaleni W mojej ocenie nie są nudni . Tak przechadzają się po obejściu ale czasem tak budowany jest nastrój. Najbardziej wstrząsający moment filmu według mnie jest wtedy kiedy Kotow żegna się z córeczką. I Robią BUUUUUUU i kto dłużej. Ona się bawi a on już wie co go czeka i zaczyna płakać ... To moment w którym zawsze pękam ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- O tak mózgotrzep ---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1310 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlatego właśnie o nim wspomniałam na samym początku Ja bym mogła na niego patrzeć i patrzeć nawet na stop klatce Ad dywagacji na temat co byłoby dalej, ja myślę, że nie. Ale ja jestem cynicznym pozbawionym złudzeń człowiekiem. Uzasadniłabym tę scenę, jako pokazanie uwydatnienie wielkiej naiwności, zaślepienia, wiary w coś czego nie ma, nie było . Ale, ktoś może odbierać to wręcz naprzeciwnie, że jednak tacy jak ja się mylą. Ciekawe. Cytat:
Ale nie widziałam Avengers ![]() 2. Odpukać mnie nie to dolega, ale serio odpukać ja tego nie mówiłam, nikt tego nie widział. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-03-12 o 13:48 |
||
|
|
|
#1311 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1312 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() ![]() Chodziło mi o to, że te trzy chyba każdy widział i są dość wysoko w rankingu. Więc ocenianie ich i nadzieja że na tej podstawie filmweb dokona epokowego odkrycia w temacie gustopodobnych-z-intrygującymi-filmami-do-zgapienia mija się z celem. |
|
|
|
|
#1313 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Film web czytam jak chcę poznać ogólny zarys filmu. |
||
|
|
|
#1314 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ad Avengers może lipa, może doopy nie urywa ot takie tam bajki dla dużych dzieci ale jako odskocznia od poważnego ,mocnego kina po prostu świetne.Ja tam loobię .I obsada też niczego sobie,prawie same ciasteczka
[*] IWNFY Edytowane przez bogusia32 Czas edycji: 2014-03-12 o 13:50 |
|
|
|
|
#1315 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1316 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
2. móóóóówisz? hmmmm a śmieszne chociaż?
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-03-12 o 13:55 |
||
|
|
|
#1317 |
|
Wtajemniczenie
|
A myślałam że będzie zbiorowy lincz
![]() ![]() Rejcz no właśnie najbardziej rozwalił mnie Hulk jak dopadł Lokiego, są momenty zabawne ale to nie sticte komedia więc.. Dobra muszę spaadać , buziole for all
[*] IWNFY Edytowane przez bogusia32 Czas edycji: 2014-03-12 o 13:57 |
|
|
|
#1318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja oglądam naprawdę różne filmy. Ostatnio bardzo optymistycznie nastawił mnie film pt. "Niezniszczalni " http://www.filmweb.pl/film/Niezniszczalni-2010-311443 wszystkie twardziele ever w jednej produkcji Dwójka też jest niezgorsza |
|
|
|
|
#1319 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
|
|
|
|
#1320 |
|
Nindżopesz
|
Ja Ci mogę pojechać: gupie, gupie na maksa, nieśmieszne i nudne! A ciacha że litość bierze
![]() Poważnie, Avengersy i Iron Many uważam za kinematograficzną pomyłkę ![]() Dzisiaj sobie dałam: Musimy porozmawiać o Kevinie (łojezu, strach mieć dzieci) i Pogrzebanego (Rejcz niech nie ogląda bo się potnie. W sumie film nudny, oglądałam na przewijaniu czytając napisy, ale rozmowy przez telefon bardzo prawdziwe - coś jak spróbuj załatwić swoją sprawę w US.) ---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- Głupie pytanie z zupełnie innej beczki: czy da radę nauczyć się chodzić na wysokich wąskich obcasach bez niepewnego ślizgania? Chciałabym opanować swoje i na dywanie czy asfalcie jest ok ale już na "marmurach" w galeriach handlowych czy choćby na klatce schodowej mam wrażenie, że zaraz się wywalę. Trzeba wolno sunąć, pilnie trenować póki się nie przyzwyczaję a może po prostu ignorować ten poślizg bo "tak musi być"?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:08.

Toż klasyką gatunku

chyba jednak cos przegapiłam w swym procesie myslowym...i chyba juz wiem co, przypomnialam sobie 

Nie no lubię, po prostu. Choć wadą jest - totalna hameryka. Jak ktoś zna i nie lubi to nie polubi. Nawet Tilda nie pomoże. 

nie toleruję żadnych. Sprawdzone. 

współczuję przyboi z dziąsłami. Mnie na takie przeboje pomaga sachol.