|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4921 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XIII
wow,6 marca zapłaciłam za zamówienie z cri, a dziś zmieniło status z oczekiwania na " w toku"
![]() i dodali w koncu ze zaplacono, nastepnym razem bede brala za pobraniem..---------- Dopisano o 07:52 ---------- Poprzedni post napisano o 07:50 ---------- i tak skoczę poniuchać do galerii ![]() polecacie jakiś zapach szczególnie? żeby nie wietrzał po godzinie?
|
#4922 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4923 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4925 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4926 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny rozpakowałam zestaw ceratowych pudełek walizek i w dwóch mam uszkodzony zamek.
Zamówienie z 27 lutego... zastanawiam się czy pisać do BOK, nie opłaca mi się ich odsyłać...
|
|
|
|
#4927 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bo też w sumie to trochę niesprawiedliwe, ale typowe dla rodzaju ludzkiego, że o rzeczach dobrych nie chce się pisać, ale o złych jak najbardziej Więc faktycznie wątek często wygląda, jakby pisały go same masochistki dręczone przez niesprawiedliwego Roszera, który ciągle coś zabiera i dręczy ![]() ---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- Cytat:
Wolę malować stopy, łatwiejsza sprawa i nie wchodzą tak ciągle przed oczy z ewentualnymi niedoróbkami ![]() ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Cytat:
![]() Irys, Mdb, Naturelle.
|
|
#4928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4929 |
|
Zakorzenienie
|
So Elixir
SEP też przyjemniaczek. na jesień Vanille Noire. Neroli całkiem spoko. |
|
|
|
#4930 |
|
Zakorzenienie
|
Moja Neroli jeszcze czeka na otwarcie
|
|
#4932 |
|
Raczkowanie
|
Czy ktoś z was wie, kiedy będą realizowane zamówienia, w których gratisem jest bez?
|
|
|
|
#4933 |
|
Raczkowanie
|
W stacjonarnym dają teraz ulotkę z "super promocją". Przy zakupie kosmetyku do makijażu z nowej serii rozświetlającej gąbka blender lub pędzel do podkładu za jedyne 7,90.
|
|
|
|
#4934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4936 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- Dziwne, znajomej powiedzieli, że paczka jest spakowana, ale będzie dostarczona pod koniec przyszłego tygodnia. Dziwne... |
|
|
|
|
#4937 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Tak mi się skojarzyło a propos niezadowolenia właścicieli stacjonarek .
|
|
|
|
|
#4938 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Zastanawiam się nad zamówieniem.W lutym miałam urodziny
|
|
|
|
|
#4939 |
|
Makeup challenge winner
|
Przesyłałam Pocztą Polską 2 komplety i zapłaciłam 8,40 zł za polecony ekonomiczny + 50 gr potwierdzenie SMS.Może jednak da się z nich korzystać. Te pokrowce mają podwójne suwaki, dlatego jak jeden pękł, można zamykać na drugi suwak.
Art is never finished, only abandoned. Leonardo da Vinci Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2014-03-12 o 13:54 |
|
|
|
#4940 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4941 |
|
Rozeznanie
|
Nie wiem czy któraś z Was korzystała z promocji krem przeciwzmarszczkowy plus krem pod oczy z tej samej serii gratis. Ja niestety tak, a zanim złożyłam zamówienie specjalnie dzwoniłam do Bok-u czemu przy zakupie danych kremów nie dodaje gratisu do koszyka i czy może trzeba jakiś kod wpisać, żeby promo uruchomić. Pani dała mnie na hold, żeby się dowiedzieć co i jak a potem zapewniła mnie, że jeśli się nie pojawi po złożeniu zamówienia w podsumowanie to wystarczy jeśli wyślę do nich potwierdzenie zamówienia, że takowy krem zakupiłam a oni mi doślą. Wczoraj właśnie złożyłam reklamację, a dzisiaj dostaję taką wiadomość:
"W imieniu Yves Rocher serdecznie dziękuję za kontakt oraz zainteresowanie ofertą naszej firmy. Uprzejmie informuję, iż zamówienia realizowane są zgodnie z potwierdzeniem zamówienia. W związku z tym, iż na potwierdzeniu zamówienia wspomniany krem nie występuje jako prezent, proszę o zrzut ekranu (Print Screen) z wspomnianą przez Panią promocją." No to się w pale po prostu nie mieści, żeby ludzie tam pracujący nie mieli pojęcia co oferują klientom Linki do promocji są na pierwszej stronie i w obu przypadkach nie dodaje kremów pod oczy: http://www.yves-rocher.pl/innowacja_przeciwstarzeniowa, http://www.yves-rocher.pl/riche_creme_2014_03 Gdyby tu chodziło o moje zamówienie to pal licho, ale "naciągnęłam" mamę na zakup kremów (dwóch w oddzielnych zamówieniach) obiecując te gratisy, więc dosyć mocno mnie to wkurzyło, bo zapewniano mnie wcześniej, że żadnych problemów nie będzie. Może teraz sobie wymyślą, że to wina wykorzystania przeze mnie innej promocji (tzn. Cri50), ale bez wpisywania kodu też nie dodawało gratisu W każdym razie sprawa jest w toku, zobaczymy jak z tego wybrną. Mam nadzieję, że z twarzą. Mucia18, jeśli chodzi o tą promocję, którą można sobie wygenerować z linku: 50% na cały koszyk za zamówienie za min. 100 zł to ktoś Cię z deczka wprowadził w błąd. Ja korzystałam z niego 2 dni temu i nie odjęło mi przy potwierdzaniu zamówienia tych wód. Jedyny warunek, że zamówisz za 109 zł przed zrabatowaniem. Więc póki co ten kodzik jeszcze jest w miarę atrakcyjny i działa, ale skoro pojawił się ten temat to pewnie już niedługo
"It's better to be hated for who I am, than be loved for who I am not" - Kurt Cobain Edytowane przez betist Czas edycji: 2014-03-12 o 14:27 |
|
|
|
#4942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rzeczywiście ostatnio mało dobrego można napisać o YR Dużo niezadowolonych wypowiedzi tu na wątku, a już szkoda nowych klientów, którzy zrażają się do firmy na samym początku przygody z nią
|
|
|
#4943 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Chociaż niejednokrotnie miałam okazję przekonać się o ich niekompetencji, co pracownik to inne zdanie na ten sam temat, ale tym razem zależało mi na czasie, a na odpowiedzi mailowe z Bok-u przychodzi mi czekać coraz dłużej. Babka ponoć pytała "odpowiednią" osobę co i jak z tą promocją, ale jak widać tam parę osób nie jest na odpowiednim dla swoich umiejętności stanowisku.
|
|
#4944 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się cieszę nawet z tej bryndzy w kodach
nic nie kusi, portfel odpoczywa, zapasy wreszcie się zużywają![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4945 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4946 |
|
Rozeznanie
|
Eee, jednak nie jest tak źle. Właśnie zadzwoniła pani z Bok-u, z którą dziś rozmawiałam i przeprosiła mnie za zaistniałą sytuację, że to ich błąd i brakujące kremy zostaną dosłane
|
#4947 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja w paczce na spółkę z mamą zamawiałam m.in. krem z tej serii dla niej, jeden z tych 3, do których miał być krem pod oczy gratis. Nawet na forum pytałam, czy komuś dodaje się ten krem pod oczy gratis do koszyka, ale chyba nikt więcej nie zamawiał. Jeśli go nie będzie w paczce (a pewnie tak się zdarzy...), to ścignę BOK ![]() ---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- Cytat:
|
|
#4948 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Edytowane przez a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d Czas edycji: 2014-03-12 o 16:08 |
|
|
|
|
#4949 |
|
Zadomowienie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;45555545]Nie chodzi o kod CRI, tylko o indywidualny kod, który można zdobyć na stronie http://okazje.yves-rocher.pl/ (dziewczyny wyżej podawały link). Kod odejmuje 50 zł od zakupów za 100 zł.[/QUOTE]
AAAA!!! Dzięki! Ja ciągle mentalnie w CRI
|
#4950 |
|
Przyczajenie
|
Dzięki
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:21.

i dodali w koncu ze zaplacono, nastepnym razem bede brala za pobraniem..

Zamówienie z 27 lutego... zastanawiam się czy pisać do BOK, nie opłaca mi się ich odsyłać...
Więc faktycznie wątek często wygląda, jakby pisały go same masochistki dręczone przez niesprawiedliwego Roszera, który ciągle coś zabiera i dręczy
A korektor to bardzo fajny gadzet, tyle że troche drogi

Linki do promocji są na pierwszej stronie i w obu przypadkach nie dodaje kremów pod oczy:
Dużo niezadowolonych wypowiedzi tu na wątku, a już szkoda nowych klientów, którzy zrażają się do firmy na samym początku przygody z nią