Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XIII - Strona 165 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-03-12, 07:52   #4921
mucia18
Zakorzenienie

GG do mucia18
Dot.: Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XIII

wow,6 marca zapłaciłam za zamówienie z cri, a dziś zmieniło status z oczekiwania na " w toku" i dodali w koncu ze zaplacono, nastepnym razem bede brala za pobraniem..

---------- Dopisano o 07:52 ---------- Poprzedni post napisano o 07:50 ----------

i tak skoczę poniuchać do galerii
polecacie jakiś zapach szczególnie? żeby nie wietrzał po godzinie?
Stary 2014-03-12, 08:01   #4922
alicja0702
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mucia18 Pokaż wiadomość
wow,6 marca zapłaciłam za zamówienie z cri, a dziś zmieniło status z oczekiwania na " w toku" i dodali w koncu ze zaplacono, nastepnym razem bede brala za pobraniem..

---------- Dopisano o 07:52 ---------- Poprzedni post napisano o 07:50 ----------

kwestia gustu, ja uwielbiam SEP i Neroli.... napewno nie wywietrzeją po godzinie....
alicja0702 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-12, 08:11   #4923
201708160922
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez navioe Pokaż wiadomość
Jeśli ja bym tu weszła i przeczytała co oni wyrabiają to bym się na wstępie zniechęciła do firmy.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Tak wlasnie jest Zajrzalam tu kilkadziesiat postow temu, bo zachwycil mnie ich szampon i pomimo tego, ze te kody/promocje sa, to mi sie nie chce uzerac. Jak bede miala cos kupic, to stacjonarnie.

201708160922 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-12, 08:12   #4924
mamaAmelka
Zakorzenienie

Cytat:

Ja uwielbiam Iris Noir edp wraz z balsamem z tej samej linii utrzymuje się bardzo długo
Stary 2014-03-12, 08:33   #4925
gosus
Rozeznanie

Cytat:

ja uwielbiam So elixir i vanilla noir. Lubię też SEP i MdB A i ostatnio Comme Eidence intense która pachnie pralinami super
gosus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-12, 08:44   #4926
AniaKW
Zadomowienie

Dziewczyny rozpakowałam zestaw ceratowych pudełek walizek i w dwóch mam uszkodzony zamek. Zamówienie z 27 lutego... zastanawiam się czy pisać do BOK, nie opłaca mi się ich odsyłać...
AniaKW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-12, 11:13   #4927
dori7
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Basiulka19 Pokaż wiadomość
Mi się wydaje, że na bank jest ktoś z firmy kto czyta nasze wypowiedzi, tak samo jest na wątku avon czy Oriflame, szkoda tylko, że nic z tym nie robią, bo moim skromnym zdaniem jak bym sie dowiedziała, że o mojej firmie pisze się źle i to w takiej ilości to bym pomyślała, że jest coś nie tak ...

Bo też w sumie to trochę niesprawiedliwe, ale typowe dla rodzaju ludzkiego, że o rzeczach dobrych nie chce się pisać, ale o złych jak najbardziej Więc faktycznie wątek często wygląda, jakby pisały go same masochistki dręczone przez niesprawiedliwego Roszera, który ciągle coś zabiera i dręczy

---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ----------

Cytat:
Napisane przez sylwunia1984_08 Pokaż wiadomość
dori7, Hejnarka , dziekuję zaodpowiedzi
Pewnie, że można malowac paznokcie, nie malując skóry dookoła...Dla mnie to jednak wyższa szkoła wtajemniczenia A korektor to bardzo fajny gadzet, tyle że troche drogi
Ja tego nie opanowałam, nie maluję rąk prawie nigdy, jak już to robię, to korektor ratuje mi życie, bo lakier jest wszędzie Wolę malować stopy, łatwiejsza sprawa i nie wchodzą tak ciągle przed oczy z ewentualnymi niedoróbkami

---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ----------

Cytat:

So Elixir to potwór trwałości i intensywności
Irys, Mdb, Naturelle.
Stary 2014-03-12, 11:34   #4928
królewna z drewna
Zakorzenienie

Cytat:
Polecam So Elixir edp, So Elixir Purple, Vanille Noire, Moment de Bonheur - wszystkie są trwałe trwałe są jeszcze damskie Evidence, ale niezbyt mi podchodzą
Stary 2014-03-12, 11:42   #4929
goldika
Zakorzenienie

So Elixir
SEP też przyjemniaczek.
na jesień Vanille Noire.
Neroli całkiem spoko.
goldika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-12, 11:44   #4930
królewna z drewna
Zakorzenienie

Moja Neroli jeszcze czeka na otwarcie
Stary 2014-03-12, 11:49   #4931
mucia18
Zakorzenienie

GG do mucia18

Dziękuję najbardziej przypadły.mi do gustu.Mdb, so elixir edp i.naturelle

Stary 2014-03-12, 12:32   #4932
demonica_
Raczkowanie

Czy ktoś z was wie, kiedy będą realizowane zamówienia, w których gratisem jest bez?
demonica_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-12, 12:33   #4933
agtx
Raczkowanie

W stacjonarnym dają teraz ulotkę z "super promocją". Przy zakupie kosmetyku do makijażu z nowej serii rozświetlającej gąbka blender lub pędzel do podkładu za jedyne 7,90.
agtx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-12, 12:39   #4934
królewna z drewna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez demonica_ Pokaż wiadomość
Czy ktoś z was wie, kiedy będą realizowane zamówienia, w których gratisem jest bez?
Też jestem ciekawa
Stary 2014-03-12, 12:42   #4935
mucia18
Zakorzenienie

GG do mucia18

Jeszcze tylko jedno pytanie mam czy robiac zamówienie z prezentem urodzinowy-wodą już nie mozno skorzystać z żadnego kodu?

Stary 2014-03-12, 13:02   #4936
demonica_
Raczkowanie

Cytat:
Jeszcze tylko jedno pytanie mam czy robiac zamówienie z prezentem urodzinowy-wodą już nie mozno skorzystać z żadnego kodu?

Nie można. Składając zamówienie można użyć tylko jeden kod.

---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ----------

Dziwne, znajomej powiedzieli, że paczka jest spakowana, ale będzie dostarczona pod koniec przyszłego tygodnia. Dziwne...
demonica_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-12, 13:20   #4937
Hejnarka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez CzasKomety Pokaż wiadomość
Tak wlasnie jest Zajrzalam tu kilkadziesiat postow temu, bo zachwycil mnie ich szampon i pomimo tego, ze te kody/promocje sa, to mi sie nie chce uzerac. Jak bede miala cos kupic, to stacjonarnie.

Wystarczy, że zniechęcą do zakupów w sklepie internetowym i obroty w stacjonarnych im wzrosną . Tak mi się skojarzyło a propos niezadowolenia właścicieli stacjonarek .
Hejnarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-12, 13:33   #4938
audiula
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez poziomkalol Pokaż wiadomość
Jest nowy kod APLIKA, który uprawnia do rabatu -35% na najdroższy produkt w koszyku oraz do darmowej dostawy od 89 zł.
Promocja nie dotyczy Zielonych punktów i produktów w promocji.
Kod promocyjny jest aktywny, gdy Twoje zamówienie przekroczy 89 zł.

Bez szału.

Kody pastylkowe (15 g):

malina 46352
kokos 47088
wanilia 47455
brzoskwinia 48065
jeżyna 47792

truskawka (20g) 62426
Dziękuję bardzo za kody

Zastanawiam się nad zamówieniem.W lutym miałam urodziny
audiula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-12, 13:53   #4939
cosmetix
Makeup challenge winner

Cytat:
Napisane przez AniaKW Pokaż wiadomość
Dziewczyny rozpakowałam zestaw ceratowych pudełek walizek i w dwóch mam uszkodzony zamek. Zamówienie z 27 lutego... zastanawiam się czy pisać do BOK, nie opłaca mi się ich odsyłać...
Przesyłałam Pocztą Polską 2 komplety i zapłaciłam 8,40 zł za polecony ekonomiczny + 50 gr potwierdzenie SMS.Może jednak da się z nich korzystać. Te pokrowce mają podwójne suwaki, dlatego jak jeden pękł, można zamykać na drugi suwak.

Edytowane przez cosmetix
Czas edycji: 2014-03-12 o 13:54
cosmetix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-12, 14:03   #4940
dori7
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Hejnarka Pokaż wiadomość
Wystarczy, że zniechęcą do zakupów w sklepie internetowym i obroty w stacjonarnych im wzrosną . Tak mi się skojarzyło a propos niezadowolenia właścicieli stacjonarek .
Musieliby chyba znowu gruponem rzucić na 50%, żeby nas skusiło
Stary 2014-03-12, 14:16   #4941
betist
Rozeznanie

Nie wiem czy któraś z Was korzystała z promocji krem przeciwzmarszczkowy plus krem pod oczy z tej samej serii gratis. Ja niestety tak, a zanim złożyłam zamówienie specjalnie dzwoniłam do Bok-u czemu przy zakupie danych kremów nie dodaje gratisu do koszyka i czy może trzeba jakiś kod wpisać, żeby promo uruchomić. Pani dała mnie na hold, żeby się dowiedzieć co i jak a potem zapewniła mnie, że jeśli się nie pojawi po złożeniu zamówienia w podsumowanie to wystarczy jeśli wyślę do nich potwierdzenie zamówienia, że takowy krem zakupiłam a oni mi doślą. Wczoraj właśnie złożyłam reklamację, a dzisiaj dostaję taką wiadomość:
"W imieniu Yves Rocher serdecznie dziękuję za kontakt oraz zainteresowanie ofertą naszej firmy.

Uprzejmie informuję, iż zamówienia realizowane są zgodnie z potwierdzeniem zamówienia.
W związku z tym, iż na potwierdzeniu zamówienia wspomniany krem nie występuje jako prezent, proszę o zrzut ekranu (Print Screen) z wspomnianą przez Panią promocją."
No to się w pale po prostu nie mieści, żeby ludzie tam pracujący nie mieli pojęcia co oferują klientom Linki do promocji są na pierwszej stronie i w obu przypadkach nie dodaje kremów pod oczy: http://www.yves-rocher.pl/innowacja_przeciwstarzeniowa, http://www.yves-rocher.pl/riche_creme_2014_03 Gdyby tu chodziło o moje zamówienie to pal licho, ale "naciągnęłam" mamę na zakup kremów (dwóch w oddzielnych zamówieniach) obiecując te gratisy, więc dosyć mocno mnie to wkurzyło, bo zapewniano mnie wcześniej, że żadnych problemów nie będzie. Może teraz sobie wymyślą, że to wina wykorzystania przeze mnie innej promocji (tzn. Cri50), ale bez wpisywania kodu też nie dodawało gratisu
W każdym razie sprawa jest w toku, zobaczymy jak z tego wybrną. Mam nadzieję, że z twarzą.

Mucia18, jeśli chodzi o tą promocję, którą można sobie wygenerować z linku: 50% na cały koszyk za zamówienie za min. 100 zł to ktoś Cię z deczka wprowadził w błąd. Ja korzystałam z niego 2 dni temu i nie odjęło mi przy potwierdzaniu zamówienia tych wód. Jedyny warunek, że zamówisz za 109 zł przed zrabatowaniem. Więc póki co ten kodzik jeszcze jest w miarę atrakcyjny i działa, ale skoro pojawił się ten temat to pewnie już niedługo

Edytowane przez betist
Czas edycji: 2014-03-12 o 14:27
betist jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-12, 14:27   #4942
mamaAmelka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez betist Pokaż wiadomość
Nie wiem czy któraś z Was korzystała z promocji krem przeciwzmarszczkowy plus krem pod oczy z tej samej serii gratis. Ja niestety tak, a zanim złożyłam zamówienie specjalnie dzwoniłam do Bok-u czemu przy zakupie danych kremów nie dodaje gratisu do koszyka i czy może trzeba jakiś kod wpisać, żeby promo uruchomić. Pani dała mnie na hold, żeby się dowiedzieć co i jak a potem zapewniła mnie, że jeśli się nie pojawi po złożeniu zamówienia w podsumowanie to wystarczy jeśli wyślę do nich potwierdzenie zamówienia, że takowy krem zakupiłam a oni mi doślą. Wczoraj właśnie złożyłam reklamację, a dzisiaj dostaję taką wiadomość:
"W imieniu Yves Rocher serdecznie dziękuję za kontakt oraz zainteresowanie ofertą naszej firmy.

Uprzejmie informuję, iż zamówienia realizowane są zgodnie z potwierdzeniem zamówienia.
W związku z tym, iż na potwierdzeniu zamówienia wspomniany krem nie występuje jako prezent, proszę o zrzut ekranu (Print Screen) z wspomnianą przez Panią promocją."
No to się w pale po prostu nie mieści, żeby ludzie tam pracujący nie mieli pojęcia co oferują klientom Linki do promocji są na pierwszej stronie i w obu przypadkach nie dodaje kremów pod oczy: http://www.yves-rocher.pl/innowacja_przeciwstarzeniowa, http://www.yves-rocher.pl/riche_creme_2014_03 Gdyby tu chodziło o moje zamówienie to pal licho, ale "naciągnęłam" mamę na zakup kremów (dwóch w oddzielnych zamówieniach) obiecując te gratisy, więc dosyć mocno mnie to wkurzyło, bo zapewniano mnie wcześniej, że żadnych problemów nie będzie. Może teraz sobie wymyślą, że to wina wykorzystania przeze mnie innej promocji (tzn. Cri50), ale bez wpisywania kodu też nie dodawało gratisu
W każdym razie sprawa jest w toku, zobaczymy jak z tego wybrną. Mam nadzieję, że z twarzą.
Szkoda, że nie spytałaś mejlem, bo miałabyś potwierdzenie odpowiedzi roszerowego pracownika.
Rzeczywiście ostatnio mało dobrego można napisać o YR Dużo niezadowolonych wypowiedzi tu na wątku, a już szkoda nowych klientów, którzy zrażają się do firmy na samym początku przygody z nią
Stary 2014-03-12, 14:40   #4943
betist
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mamaAmelka Pokaż wiadomość
Szkoda, że nie spytałaś mejlem, bo miałabyś potwierdzenie odpowiedzi roszerowego pracownika.
Rzeczywiście ostatnio mało dobrego można napisać o YR Dużo niezadowolonych wypowiedzi tu na wątku, a już szkoda nowych klientów, którzy zrażają się do firmy na samym początku przygody z nią
No pewnie masz rację, bo miałabym przynajmniej potwierdzenie na piśmie a tak tylko czcze gadanie, które i tak w sumie ponoć jest nagrywane, więc może i ja coś ugram w tej sprawie
Chociaż niejednokrotnie miałam okazję przekonać się o ich niekompetencji, co pracownik to inne zdanie na ten sam temat, ale tym razem zależało mi na czasie, a na odpowiedzi mailowe z Bok-u przychodzi mi czekać coraz dłużej. Babka ponoć pytała "odpowiednią" osobę co i jak z tą promocją, ale jak widać tam parę osób nie jest na odpowiednim dla swoich umiejętności stanowisku.
Stary 2014-03-12, 15:07   #4944
Pollinaa
Zakorzenienie

A ja się cieszę nawet z tej bryndzy w kodach nic nie kusi, portfel odpoczywa, zapasy wreszcie się zużywają

Pollinaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-12, 15:14   #4945
201708160922
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Hejnarka Pokaż wiadomość
Przydaloby sie jakies szkolenie z PR

201708160922 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-12, 15:30   #4946
betist
Rozeznanie

Eee, jednak nie jest tak źle. Właśnie zadzwoniła pani z Bok-u, z którą dziś rozmawiałam i przeprosiła mnie za zaistniałą sytuację, że to ich błąd i brakujące kremy zostaną dosłane Zapewniła mnie, że błąd został już naprawiony i dodaje gratis do koszyka, co niestety prawdą nie jest bo własnie sprawdzałam. Już dawno mnie tak pozytywnie nie zaskoczyli i szybkością reklamacji i przeprosiń. W sumie fajna promo, bo z kodzikiem, np. na 50%, w zależności jaki krem zamówicie wyjdzie od 41,5 zł na krem przeciwzmarszczkowy do twarzy i pod oczy Mimo, że promo jeszcze prawidłowo nie działa to można śmiało zamawiać bo i tak reklamację wygracie
Stary 2014-03-12, 15:58   #4947
dori7
Zadomowienie

Cytat:
Eee, jednak nie jest tak źle. Właśnie zadzwoniła pani z Bok-u, z którą dziś rozmawiałam i przeprosiła mnie za zaistniałą sytuację, że to ich błąd i brakujące kremy zostaną dosłane Zapewniła mnie, że błąd został już naprawiony i dodaje gratis do koszyka, co niestety prawdą nie jest bo własnie sprawdzałam. Już dawno mnie tak pozytywnie nie zaskoczyli i szybkością reklamacji i przeprosiń. W sumie fajna promo, bo z kodzikiem, np. na 50%, w zależności jaki krem zamówicie wyjdzie od 41,5 zł na krem przeciwzmarszczkowy do twarzy i pod oczy Mimo, że promo jeszcze prawidłowo nie działa to można śmiało zamawiać bo i tak reklamację wygracie
Z nieba mi spadłaś!

Ja w paczce na spółkę z mamą zamawiałam m.in. krem z tej serii dla niej, jeden z tych 3, do których miał być krem pod oczy gratis. Nawet na forum pytałam, czy komuś dodaje się ten krem pod oczy gratis do koszyka, ale chyba nikt więcej nie zamawiał. Jeśli go nie będzie w paczce (a pewnie tak się zdarzy...), to ścignę BOK

---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ----------

Cytat:
Mucia18, jeśli chodzi o tą promocję, którą można sobie wygenerować z linku: 50% na cały koszyk za zamówienie za min. 100 zł to ktoś Cię z deczka wprowadził w błąd. Ja korzystałam z niego 2 dni temu i nie odjęło mi przy potwierdzaniu zamówienia tych wód. Jedyny warunek, że zamówisz za 109 zł przed zrabatowaniem. Więc póki co ten kodzik jeszcze jest w miarę atrakcyjny i działa, ale skoro pojawił się ten temat to pewnie już niedługo
Niestety bodajże od piątku ten kod (CRI) nie działa na -50%, tylko odejmuje 50 zł od kwoty powyżej 139... Ja zamawiałam w czwartek po południu i aby otrzymać wodę, trzeba było mieć odpowiednią kwotę już po rabacie, a nie tylko przed, inaczej wyrzucało prezent na ostatnim etapie zamawiania.
Stary 2014-03-12, 16:07   #4948
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez dori7 Pokaż wiadomość
Niestety bodajże od piątku ten kod (CRI) nie działa na -50%, tylko odejmuje 50 zł od kwoty powyżej 139... Ja zamawiałam w czwartek po południu i aby otrzymać wodę, trzeba było mieć odpowiednią kwotę już po rabacie, a nie tylko przed, inaczej wyrzucało prezent na ostatnim etapie zamawiania.
Nie chodzi o kod CRI, tylko o indywidualny kod, który można zdobyć na stronie http://okazje.yves-rocher.pl/ (dziewczyny wyżej podawały link). Kod odejmuje 50 zł od zakupów za 100 zł.

Edytowane przez a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d
Czas edycji: 2014-03-12 o 16:08
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-12, 16:12   #4949
dori7
Zadomowienie

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;45555545]Nie chodzi o kod CRI, tylko o indywidualny kod, który można zdobyć na stronie http://okazje.yves-rocher.pl/ (dziewczyny wyżej podawały link). Kod odejmuje 50 zł od zakupów za 100 zł.[/QUOTE]

AAAA!!! Dzięki!
Ja ciągle mentalnie w CRI
Stary 2014-03-12, 16:16   #4950
Effie94
Przyczajenie

Dzięki
Effie94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości