![]() |
#811 |
Konto usunięte
|
Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy
ja też miałam świetną lekarkę, ale przeniosłam się, a koleżanki w Białym polecają mi tylko płatnych
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#812 |
Zakorzenienie
|
Dot.: dobry ginekolog we Wrocałwiu- dobranie hormonów
dr Zabielska z Corfamedu- dziś u niej byłam i muszę przyznać,że jestem bardzo zadowolona
![]()
#813 |
Przyczajenie
|
[quote=UnholyOne;4441734]ja znalazłam cos takiego
www.dubiccy.com.pl/gin.htm oraz Anna Ulman, dr nauk med. ginekolog ul. Marywilska 44 tel |
![]() ![]() |
![]() |
#814 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#815 |
Przyczajenie
|
Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy KRAKÓW
KRAKÓW
Dziewczyny z czystym sumieniem polecam DR Kisielewska Urzednicza 41 http://ginekolog-krakow.republika.pl/ cudowna kobieta, siedziałam u niej chyba z pół godziny, o wszytkim mi dokładnie opowiedziała, wytłumaczyła, wypisała kilka recept(na potem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#816 |
Raczkowanie
|
KRAKÓW
Krakowiankom (zwłaszcza tym młodszym) polecam doktora Piotra Mogiłę-Komorowskiego. Przyjmuje na NFZ we wspominanej tu przychodni na ul. Szwedzkiej. Młody, bardzo kulturalny a zarazem bezpośredni, miły i kompetentny lekarz. Poszłam do niego trochę na chybił trafił, ale nie żałuję. Przed wyborem "nowych" tabletek wypisał mi skierowanie na mnóstwo badań, zdiagnozował policystyczne jajniki z czym jego poprzednicy mieli problem, zakończył wreszcie nękające mnie pms i bolesne miesiączki (BARDZO bolesne mimo wczesniejszych tabletek). Poza tym jest delikatny i skrupulatny (nie spotkałam jeszcze ginekologa przyjmującego nie-prywatnie, który za każdym razem przeprowadza badanie piersi). No i poza wszystkim to naprawdę sympatycznyy facet z poczuciem humoru (które, zauważyłam, ujawnia się po kilku wizytach ![]() Minusem są nieustające kolejki znane chyba wszystkim pacjentkom tej przychodni i dosyć...hmmm..."ruchome" godziny przyjec, trzeba dzwonić dzień wcześniej z pytaniem o zmiany, bo czasem wypada mu dyżur w szpitalu i przychodzi np. na godzinkę. |
![]() ![]() |
![]() |
#817 | |
Przyczajenie
|
Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy KRAKÓW
Cytat:
Owszem, kobieta jest bardzo mila i rzeczowa. Ale mnie cala sprawa wyszla ponad 250zl. Zmienialam lekarza i chcialam kontynuowac branie tabletek. Wiec za rada wizazanek poszlam do niej. I tak: 50zl zaplacilam za wizyte. Cytologia 30zl. Wyslala mnie na badania krwi w okreslone miejsce. Prawie 60zl. Dalej usg piersi (rowniez w okreslonym miejsu) 65zl. Wrocilam z wynikami, na badania krwi nawet nie spojrzala, wypisala recepte - kosztowalo mnie to nastepne 50zl (!!!). A w cenniku jest napisane ze wypisanie recepty kosztuje 20zl. Dla mnie nie jest to przystepna cena. Wg mnie badanie wcale nie jest specjalnie delikatne. Przynajmniej nie takie jak u poprzednigo lekarza. Musialam go zmienic bo przeprowadzilam sie ![]() Aha, badania mialam robione pol roku wczesniej - zeby nie bylo ze jestem im przeciwna! Milkuu, na ile dostalas recepty? Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#818 |
Przyczajenie
|
KIELCE
Szymkiewicz Jadwiga, dr nauk med. Spec. położnictwa i ginekologii. Spec. endokrynologii ginekologicznej. Spec. ginekologii dziecięcej. Od kilku lat regularnie chodzę na badania do pani dr Szymkiewicz. Jest to sympatyczna osoba i jednocześnie bardzo kompetentna. Bada w sposób dokładny i delikatny; amosfera w czasie wizyty jest bardzo miła; chętnie odpowiada na wszystkie pytania. Polecam ![]() Maarz ![]()
#819 |
Przyczajenie
|
Dziwne, że jeszcze nikt o nim nie wspomniał...
![]() WARSZAWA Ryszard Rutkowski ginekolog-położnik 602 684 813 przyjmuje na nfz w przychodzi przy ul. abrahama 10 naprawde swietny facet, mozna mu powiedziec wszystko, nie kieruje sie zadnymi stereotypami- czy za mloda, czy za stara - wazne dobro i zdrowie pacjentki. otwarty i mily, poleeeecam! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#820 |
Przyczajenie
|
Haj
Szukam dobrego ginekologa w Kielcach. Czy ktoś może mi poleciać jakiegoś dr? Z góry dziekuję |
![]() ![]() |
![]() |
#821 |
Zakorzenienie
|
Popatrz 2 posty wyżej (MAARZ). Wyszukiwarka też nie gryzie.
![]() |
#822 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Mozesz mi powiedzec ile ta lekarka bierze za wizyte i w jakim szpitalu przyjmuje, bo nigdzie tego znalesc nie moge. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#823 |
Przyczajenie
|
xal ale zabawna jestes. wiem, ze przegladarka nie gryzie, ale nie pisze w niej czy lekarz jest dobry czy do niczego, nie pisze zazwycz\aj ile bierze za wizyte i w jakim szpitalu pracuje, a to mnie interesuje
|
![]() ![]() |
![]() |
#824 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To było zapytanie o jakiegokolwiek, a nie o konkretnego i jego stawki, co zrobiłaś dopiero w następnej wiadomości.
![]() |
#825 |
Przyczajenie
|
O matko, ale sie narobilo. Dobra zapytalam w drugiej kolejnosci i co? mozesz mi pomoc czy bedziesz sie czepiac?
|
![]() ![]() |
![]() |
#826 |
Zakorzenienie
|
bobasekm
https://wizaz.pl/forum/search.php?searchid=3444524 Tutaj masz posty o kielcach, jest kilku lekarzy.
#827 |
Zakorzenienie
|
![]()
LUBLIN
dr Maciej Kościelecki z Luxmedu ![]() ![]() wspanialy, mily, delikatny czlowiek, odpowiada na wszystkie pytania, pozwala zadac milion innych, zadaje dodatkowe- widac, ze pacjentka nie jest mu obojetna ![]() i plus- do luxmedu mozna sie rejestrowac przez internet, wiec spoko ![]() Moge tez z czystym sumieniem polecic dr Eulalie Saadi z Top-Medicalu na Zana, 70 zl wizyta, mila kobietka, dobry lekarz, ale mialam wrazenie ze jej sie spieszy (czasami wizyta trwala 5minut) i zmienilam na Koscieleckiego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#828 |
Przyczajenie
|
Dot.: dobry ginekolog we Wrocałwiu- dobranie hormonów
A ja mam takie pytanko.. ile kosztuje wizyta u dr. Sozańskiego??
|
![]() ![]() |
![]() |
#829 |
Przyczajenie
|
BĘDZIN
Czy któraś z was może polecić jakiegoś ginekologa w Będzinie na Śląsku? Przejrzałam całe forum i nie ma nic, tylko ciągle Kraków i warszawa ![]() Najchętniej chciałabym pójść do faceta. Byłam ostatnio pilnie u dr Gabrus-Igły w Medyku i to była totalna porażka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#830 |
Raczkowanie
|
KIELCE
jako,ze tu mało osób,to mnie nie dziwi,że nikt tu o nim nie napisał ![]() Artur Lepiarczyk.Ma gabinet na Rogatce,chyba jest koło samej Zabki.Rewelacyjny lekarz,polecam,pomimo,iz bierze prawie stówkę za wizytę,buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#831 |
Przyczajenie
|
O Lepiarczyku slyszalam, ze dobry. Kolezanka chodzi i mowi, ze za wizyte placi 80 zl, ale zleca mase drogi badan i w zasadzie niepotrzebnych. Wolalabym kobiete, ale jak sie nie uda to pojde najprawdopodbniej do niego. Chodzilam do Wolowac, tez sietny specjalista, ale za wizyte z USG trzeba wybulic 130zl, wiec dalam sobie spokoj. Chodzilam tez do Miska i nie polecam. Wiecznie slysze tylko jego "smieszne" teksty, a rezulatatu lecznia nie widac.
A wiecie moze cos o Handerek? Pracuje w szpitalu na kosciuszki. Warto do niej isc? A Rokita? I Niziurski? Wiecie cos o nich. Ile biora za wizyte? Xal dzieki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#832 |
Raczkowanie
|
wiesz,a ja o Misku słyszałam dobre rzeczy...ale nie zmieniam lekarza na razie,bo Lepierczyk mnie wyciągnął z problemów i jestem mu wdzięczna.Nie no,nieprawda.Nie jest lekarzem-jasnowidzem i dlatego zleca badania i wierz mi,że są one potrzebne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#833 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
POZA TYM BĘDZIN JEST NA ZAGŁEBIU!!! a województwo slaskie..... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#834 |
Przyczajenie
|
ZABRZE
Doktor Marek Pabian. Ja chodzę do niego prywatnie kosztuje to 80 zł. Troche dużo, ale naprwdę opłaca się. Świetny lekarz, jest przemiłą osobą i BARDZO DOBRYM fachowcem, Przyjmuje chyab we wtorki i czwartki od 19 do..... czasem do 24. Trzeba wcześniej zadzwonić i zapisać się. Jest też ordynatorem na gienkologi w świętochłowicach chyba. Ponoć przyjmuje też z NFZ w jakiejś przychodni w Zabrzu. W zyciu nie spotkałąm lekarza, który z taką precyzją podchodiz do swojej pracy. |
![]() ![]() |
![]() |
#835 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny! Czy mogłybyście polecić mi jakąś dobrą Panią Ginekolog najlepiej, aby była dodatkowo endykrynologiem w Szczecinie? Najlepiej, aby przyjmowała prywatnie. Znalazlam jedna z polecanych przez was Pania Doktor Strojny ale terminy do niej sa na SIERPIEŃ a ja niestety nie mogę czekać tak długo. Proszę pomóżcie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#836 |
Przyczajenie
|
KRAKÓW
Powiedzcie mi proszę czy jeśli pójdę do lekarza i poproszę o receptę na tabletki antykoncepcyjne to mi ją da? (najlepiej od razu ze 3 opakowania ![]() Jesli znacie kogos pewnego to bardzo prosze pilnie o namiary (Kraków) ... |
![]() ![]() |
![]() |
#837 |
Przyczajenie
|
marvellous, prawdopodobnie żaden ginekolog nie da Ci recepty bez badania. a przynajmniej nie powinien
w KRAKOWIE polecam dr Annę Springwald przesypatyczna i konkretna http://ginekolog-krakow.republika.pl/ |
![]() ![]() |
![]() |
#838 |
Przyczajenie
|
![]()
Kołobrzeg
dr Barbara Blicharczyk-Zalewska Dobry ginekolog. Polecam. Kobieta , a delikatna i z dużą wiedzą . Prowadziła mi ciąże rok temu .Nie miałam pieniędzy. Robiła mi "ulgi finansowe. Bardzo mi pomogła. Polecam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#839 |
Zadomowienie
|
WAŁBRZYCH
a jak kogoś nei stać na prywatę w Wałbrzychu to polecam w przychodni na podzamczu dr. Badeńskiego. Nie wciska kitu, przepisuje leki na kieszeń pacjentki, jest miły delikatny i jak ktoś się boi to stara sie rozmową uspokoić - myślę że jest idealny na pierwszą wizytę ale nie tylko. jestem u niego średnio co 2 miesiące (po pigułki) i nie stresuję się wcale Edytowane przez o000agus Czas edycji: 2007-06-14 o 14:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#840 |
Raczkowanie
|
![]()
Witam wszystkich
![]() Mam prośbę, do kobiet z Krakowa - bo sądzę, że znajduje się tutaj nie jedna. Mam pytanie co do ginekologa w Krakowie. Lepiej wybrać się do kobiety czy mężczyzny? To byłaby moja pierwsza wizyta.. Możecie mi polecić jakiegoś dobrego specjalistę, jakoś tak by było bezstresowo, a by mi pomógł ![]() Czekam na odpowiedzi, z góry dziękuję ![]() Pozdrawiam. : ) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:30.