DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Ginekologia

Notka

Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-05-30, 15:16   #811
788bb1639a979260fb005346e9120b060466cef5
Konto usunięte

Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy

ja też miałam świetną lekarkę, ale przeniosłam się, a koleżanki w Białym polecają mi tylko płatnych dawno nie byłam u lekarza, ale przydałoby się zacząć chodzić
788bb1639a979260fb005346e9120b060466cef5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-30, 18:33   #812
wertusia
Zakorzenienie

Dot.: dobry ginekolog we Wrocałwiu- dobranie hormonów

dr Zabielska z Corfamedu- dziś u niej byłam i muszę przyznać,że jestem bardzo zadowolona

WISH - głównie ubranka i zabawki dla dziewczynki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=50710904
wertusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-31, 08:21   #813
maryjane1982
Przyczajenie

[quote=UnholyOne;4441734]ja znalazłam cos takiego
www.dubiccy.com.pl/gin.htm

oraz Anna Ulman, dr nauk med. ginekolog
ul. Marywilska 44

tel
maryjane1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-31, 08:30   #814
maryjane1982
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez UnholyOne Pokaż wiadomość
ja znalazłam cos takiego
www.dubiccy.com.pl/gin.htm

oraz Anna Ulman, dr nauk med. ginekolog
ul. Marywilska 44
tel 0-22 811-91-06
godz przyjęć pon-pt g/ 8-12

POzdrawiam
Dzieki UnholyOne Tez pogooglalam i znalazlam te informacje, ale mialam nadzieje, ze moze Carribean zna jakies inne miejsca, w ktorych przyjmuje dr Ulman bo nie zawsze wszystkie sa podane na internecie.
maryjane1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-31, 13:34   #815
milkuu
Przyczajenie

Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy KRAKÓW

KRAKÓW

Dziewczyny z czystym sumieniem polecam DR Kisielewska Urzednicza 41

http://ginekolog-krakow.republika.pl/

cudowna kobieta, siedziałam u niej chyba z pół godziny, o wszytkim mi dokładnie opowiedziała, wytłumaczyła, wypisała kilka recept(na potem , delikatna, uśmiechnięta, czysciutki gabinet, bardzo dobry sprzęt. Cena bardzo przystępna bo dla studentek jest zniżka, za wizyte studencką płaci się 50 zł. POLECAM POLECAM. Będe do niej chodzic.
milkuu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-31, 23:06   #816
MILENA*
Raczkowanie

KRAKÓW

Krakowiankom (zwłaszcza tym młodszym) polecam doktora Piotra Mogiłę-Komorowskiego. Przyjmuje na NFZ we wspominanej tu przychodni na ul. Szwedzkiej. Młody, bardzo kulturalny a zarazem bezpośredni, miły i kompetentny lekarz. Poszłam do niego trochę na chybił trafił, ale nie żałuję. Przed wyborem "nowych" tabletek wypisał mi skierowanie na mnóstwo badań, zdiagnozował policystyczne jajniki z czym jego poprzednicy mieli problem, zakończył wreszcie nękające mnie pms i bolesne miesiączki (BARDZO bolesne mimo wczesniejszych tabletek). Poza tym jest delikatny i skrupulatny (nie spotkałam jeszcze ginekologa przyjmującego nie-prywatnie, który za każdym razem przeprowadza badanie piersi).

No i poza wszystkim to naprawdę sympatycznyy facet z poczuciem humoru (które, zauważyłam, ujawnia się po kilku wizytach ) Choć podobno nie ze wszystkimi łapie "kontakt" bo moja mama uważa, że jest sztywny. Niemniej nie chodzimy do ginekolloga szukac przyjaciół, a specjalistów na poziomie, ktory to warunek spełnia w mojej opinii dr Komorowski w stu procentach.

Minusem są nieustające kolejki znane chyba wszystkim pacjentkom tej przychodni i dosyć...hmmm..."ruchome" godziny przyjec, trzeba dzwonić dzień wcześniej z pytaniem o zmiany, bo czasem wypada mu dyżur w szpitalu i przychodzi np. na godzinkę.
MILENA* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-01, 12:17   #817
nowaaa
Przyczajenie

Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy KRAKÓW

Cytat:
Napisane przez milkuu Pokaż wiadomość
KRAKÓW

Dziewczyny z czystym sumieniem polecam DR Kisielewska Urzednicza 41

cudowna kobieta, siedziałam u niej chyba z pół godziny, o wszytkim mi dokładnie opowiedziała, wytłumaczyła, wypisała kilka recept(na potem , delikatna, uśmiechnięta, czysciutki gabinet, bardzo dobry sprzęt. Cena bardzo przystępna bo dla studentek jest zniżka, za wizyte studencką płaci się 50 zł. POLECAM POLECAM. Będe do niej chodzic.
Ale 50zl to tylko cena za wizyte.

Owszem, kobieta jest bardzo mila i rzeczowa. Ale mnie cala sprawa wyszla ponad 250zl. Zmienialam lekarza i chcialam kontynuowac branie tabletek. Wiec za rada wizazanek poszlam do niej. I tak: 50zl zaplacilam za wizyte. Cytologia 30zl. Wyslala mnie na badania krwi w okreslone miejsce. Prawie 60zl. Dalej usg piersi (rowniez w okreslonym miejsu) 65zl. Wrocilam z wynikami, na badania krwi nawet nie spojrzala, wypisala recepte - kosztowalo mnie to nastepne 50zl (!!!). A w cenniku jest napisane ze wypisanie recepty kosztuje 20zl. Dla mnie nie jest to przystepna cena.

Wg mnie badanie wcale nie jest specjalnie delikatne. Przynajmniej nie takie jak u poprzednigo lekarza. Musialam go zmienic bo przeprowadzilam sie Kiedys wiyta kosztowala mnie 60zl, cytologia 20, recepty byly za dramo.

Aha, badania mialam robione pol roku wczesniej - zeby nie bylo ze jestem im przeciwna!

Milkuu, na ile dostalas recepty? Pozdrawiam
nowaaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-06-01, 14:20   #818
maarz:)
Przyczajenie

KIELCE

Szymkiewicz Jadwiga, dr nauk med. Spec. położnictwa i ginekologii. Spec. endokrynologii ginekologicznej. Spec. ginekologii dziecięcej.

Od kilku lat regularnie chodzę na badania do pani dr Szymkiewicz. Jest to sympatyczna osoba i jednocześnie bardzo kompetentna. Bada w sposób dokładny i delikatny; amosfera w czasie wizyty jest bardzo miła; chętnie odpowiada na wszystkie pytania. Polecam

Maarz
Stary 2007-06-01, 23:36   #819
kassia69
Przyczajenie

Dziwne, że jeszcze nikt o nim nie wspomniał...

WARSZAWA

Ryszard Rutkowski ginekolog-położnik
602 684 813
przyjmuje na nfz w przychodzi przy ul. abrahama 10

naprawde swietny facet, mozna mu powiedziec wszystko, nie kieruje sie zadnymi stereotypami- czy za mloda, czy za stara - wazne dobro i zdrowie pacjentki. otwarty i mily, poleeeecam!
kassia69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-02, 13:21   #820
bobasekm
Przyczajenie

Haj
Szukam dobrego ginekologa w Kielcach. Czy ktoś może mi poleciać jakiegoś dr? Z góry dziekuję
bobasekm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-02, 13:24   #821
xal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bobasekm Pokaż wiadomość
Haj
Szukam dobrego ginekologa w Kielcach. Czy ktoś może mi poleciać jakiegoś dr? Z góry dziekuję
Popatrz 2 posty wyżej (MAARZ). Wyszukiwarka też nie gryzie.

xal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-02, 13:25   #822
bobasekm
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez maarz:) Pokaż wiadomość
KIELCE

Szymkiewicz Jadwiga, dr nauk med. Spec. położnictwa i ginekologii. Spec. endokrynologii ginekologicznej. Spec. ginekologii dziecięcej.

Od kilku lat regularnie chodzę na badania do pani dr Szymkiewicz. Jest to sympatyczna osoba i jednocześnie bardzo kompetentna. Bada w sposób dokładny i delikatny; amosfera w czasie wizyty jest bardzo miła; chętnie odpowiada na wszystkie pytania. Polecam

Maarz

Mozesz mi powiedzec ile ta lekarka bierze za wizyte i w jakim szpitalu przyjmuje, bo nigdzie tego znalesc nie moge.
Stary 2007-06-02, 13:37   #823
bobasekm
Przyczajenie

xal ale zabawna jestes. wiem, ze przegladarka nie gryzie, ale nie pisze w niej czy lekarz jest dobry czy do niczego, nie pisze zazwycz\aj ile bierze za wizyte i w jakim szpitalu pracuje, a to mnie interesuje
Stary 2007-06-02, 13:41   #824
xal
Zakorzenienie

Cytat:
xal ale zabawna jestes. wiem, ze przegladarka nie gryzie, ale nie pisze w niej czy lekarz jest dobry czy do niczego, nie pisze zazwycz\aj ile bierze za wizyte i w jakim szpitalu pracuje, a to mnie interesuje
To jest wątek "DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy" więc są tutaj sprawdzeni i polecani lekarze, tacy, których nie polecamy są na innym wątku omawiani.
Cytat:
Haj
To było zapytanie o jakiegokolwiek, a nie o konkretnego i jego stawki, co zrobiłaś dopiero w następnej wiadomości.

Stary 2007-06-02, 13:46   #825
bobasekm
Przyczajenie

O matko, ale sie narobilo. Dobra zapytalam w drugiej kolejnosci i co? mozesz mi pomoc czy bedziesz sie czepiac?
Stary 2007-06-02, 13:57   #826
xal
Zakorzenienie

bobasekm
https://wizaz.pl/forum/search.php?searchid=3444524
Tutaj masz posty o kielcach, jest kilku lekarzy.

Stary 2007-06-02, 14:07   #827
Olusiaa_
Zakorzenienie

Smile Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy

LUBLIN

dr Maciej Kościelecki z Luxmedu
wspanialy, mily, delikatny czlowiek, odpowiada na wszystkie pytania, pozwala zadac milion innych, zadaje dodatkowe- widac, ze pacjentka nie jest mu obojetna wspanialy!!

i plus- do luxmedu mozna sie rejestrowac przez internet, wiec spoko Koscielecki przyjmuje we srody po poludniu, wizyta 65zl, cytologia 30zl

Moge tez z czystym sumieniem polecic dr Eulalie Saadi z Top-Medicalu na Zana, 70 zl wizyta, mila kobietka, dobry lekarz, ale mialam wrazenie ze jej sie spieszy (czasami wizyta trwala 5minut) i zmienilam na Koscieleckiego
Olusiaa_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-02, 18:18   #828
pinacolada_86
Przyczajenie

Dot.: dobry ginekolog we Wrocałwiu- dobranie hormonów

A ja mam takie pytanko.. ile kosztuje wizyta u dr. Sozańskiego??
pinacolada_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-02, 18:31   #829
gabalbinka
Przyczajenie

BĘDZIN

Czy któraś z was może polecić jakiegoś ginekologa w Będzinie na Śląsku? Przejrzałam całe forum i nie ma nic, tylko ciągle Kraków i warszawa
Najchętniej chciałabym pójść do faceta. Byłam ostatnio pilnie u dr Gabrus-Igły w Medyku i to była totalna porażka
gabalbinka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-06-03, 11:26   #830
Misiuniuniunia
Raczkowanie

KIELCE

jako,ze tu mało osób,to mnie nie dziwi,że nikt tu o nim nie napisał
Artur Lepiarczyk.Ma gabinet na Rogatce,chyba jest koło samej Zabki.Rewelacyjny lekarz,polecam,pomimo,iz bierze prawie stówkę za wizytę,buziaki
Misiuniuniunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-03, 18:12   #831
bobasekm
Przyczajenie

O Lepiarczyku slyszalam, ze dobry. Kolezanka chodzi i mowi, ze za wizyte placi 80 zl, ale zleca mase drogi badan i w zasadzie niepotrzebnych. Wolalabym kobiete, ale jak sie nie uda to pojde najprawdopodbniej do niego. Chodzilam do Wolowac, tez sietny specjalista, ale za wizyte z USG trzeba wybulic 130zl, wiec dalam sobie spokoj. Chodzilam tez do Miska i nie polecam. Wiecznie slysze tylko jego "smieszne" teksty, a rezulatatu lecznia nie widac.
A wiecie moze cos o Handerek? Pracuje w szpitalu na kosciuszki. Warto do niej isc?
A Rokita? I Niziurski? Wiecie cos o nich. Ile biora za wizyte?

Xal dzieki
Stary 2007-06-03, 20:11   #832
Misiuniuniunia
Raczkowanie

wiesz,a ja o Misku słyszałam dobre rzeczy...ale nie zmieniam lekarza na razie,bo Lepierczyk mnie wyciągnął z problemów i jestem mu wdzięczna.Nie no,nieprawda.Nie jest lekarzem-jasnowidzem i dlatego zleca badania i wierz mi,że są one potrzebnejeśli chodzi o resztę,to naprawdę nic o nich nie wiem,bo od początku chodze do Lepiarczyka.Buziaki
Misiuniuniunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-06, 15:08   #833
lemoorka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gabalbinka Pokaż wiadomość
BĘDZIN

Czy któraś z was może polecić jakiegoś ginekologa w Będzinie na Śląsku? Przejrzałam całe forum i nie ma nic, tylko ciągle Kraków i warszawa
Najchętniej chciałabym pójść do faceta. Byłam ostatnio pilnie u dr Gabrus-Igły w Medyku i to była totalna porażka
iwtam, zapomniałam nazwiska, ale jest dobry ginekolog, który przujmuje na małachowskiego- robi on też USG.

POZA TYM BĘDZIN JEST NA ZAGŁEBIU!!! a województwo slaskie.....
lemoorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-06, 20:03   #834
malineczka86
Przyczajenie

ZABRZE

Doktor Marek Pabian. Ja chodzę do niego prywatnie kosztuje to 80 zł. Troche dużo, ale naprwdę opłaca się. Świetny lekarz, jest przemiłą osobą i BARDZO DOBRYM fachowcem, Przyjmuje chyab we wtorki i czwartki od 19 do..... czasem do 24. Trzeba wcześniej zadzwonić i zapisać się.
Jest też ordynatorem na gienkologi w świętochłowicach chyba.
Ponoć przyjmuje też z NFZ w jakiejś przychodni w Zabrzu.
W zyciu nie spotkałąm lekarza, który z taką precyzją podchodiz do swojej pracy.
malineczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-07, 16:12   #835
Bumelantka
Przyczajenie

Hej dziewczyny! Czy mogłybyście polecić mi jakąś dobrą Panią Ginekolog najlepiej, aby była dodatkowo endykrynologiem w Szczecinie? Najlepiej, aby przyjmowała prywatnie. Znalazlam jedna z polecanych przez was Pania Doktor Strojny ale terminy do niej sa na SIERPIEŃ a ja niestety nie mogę czekać tak długo. Proszę pomóżcie
Bumelantka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-08, 09:24   #836
marvellous
Przyczajenie

KRAKÓW

Powiedzcie mi proszę czy jeśli pójdę do lekarza i poproszę o receptę na tabletki
antykoncepcyjne to mi ją da? (najlepiej od razu ze 3 opakowania ). Oczywiście chodzi o kontynuacje, z tym że nie dam rady isc do pani do pani doktor do ktorej zwykle chodze ;(.

Jesli znacie kogos pewnego to bardzo prosze pilnie o namiary (Kraków) ...
marvellous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-08, 11:44   #837
haaveilla
Przyczajenie

marvellous, prawdopodobnie żaden ginekolog nie da Ci recepty bez badania. a przynajmniej nie powinien

w KRAKOWIE

polecam dr Annę Springwald
przesypatyczna i konkretna
haaveilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-09, 17:39   #838
beti15
Przyczajenie

Smile Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy

Kołobrzeg

dr Barbara Blicharczyk-Zalewska

Dobry ginekolog. Polecam. Kobieta , a delikatna i z dużą wiedzą .
Prowadziła mi ciąże rok temu .Nie miałam pieniędzy. Robiła mi "ulgi finansowe. Bardzo mi pomogła.
Polecam

beti15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-13, 22:05   #839
o000agus
Zadomowienie

WAŁBRZYCH

a jak kogoś nei stać na prywatę w Wałbrzychu to polecam w przychodni na podzamczu dr. Badeńskiego. Nie wciska kitu, przepisuje leki na kieszeń pacjentki, jest miły delikatny i jak ktoś się boi to stara sie rozmową uspokoić - myślę że jest idealny na pierwszą wizytę ale nie tylko.

jestem u niego średnio co 2 miesiące (po pigułki) i nie stresuję się wcale

Edytowane przez o000agus
Czas edycji: 2007-06-14 o 14:37
o000agus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-14, 10:24   #840
madzius_krk
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to madzius_krk
Exclamation Ginekolog w Krakowie.

Witam wszystkich

Mam prośbę, do kobiet z Krakowa - bo sądzę, że znajduje się tutaj nie jedna. Mam pytanie co do ginekologa w Krakowie. Lepiej wybrać się do kobiety czy mężczyzny? To byłaby moja pierwsza wizyta.. Możecie mi polecić jakiegoś dobrego specjalistę, jakoś tak by było bezstresowo, a by mi pomógł Może to być gabinet również prywatny (bo prawdę mówiąc, bardziej mi na tym zależy).

Czekam na odpowiedzi, z góry dziękuję
Pozdrawiam. : )
madzius_krk jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Ginekologia

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości