|
|
#1321 | ||||||
|
Panaroja
|
Dot.: Scent Bar LII
snad drugiego antybiotyku
![]() Cytat:
fioletowej i czerwonej w białej skórze nie widziałam - widać za wytforne i europejskie na mój bazarek ![]() seleru próbowałam kiedyś w czymś i był dooopry , orzechowo mi smakował Cytat:
2. ![]() 3.nie jesteś sama , ja tysz Cytat:
![]() Cytat:
2.to Ty go też nie słuchaj 3.i jak wyżej 4.muf jak to się robi , bo muszę Śnieszkę tuczyć 5.a skont wiesz , powiedział ?6."Kolacja w barze mlecznym" ?Cytat:
![]() Dwójka jest lepsza , zwłaszcza wjazd Czaka Norrisa czołgiem ![]() Kupowałyście kiedyś coś w tym sklepie ? http://www.magiczne-indie.pl/ bo wygląda fajnie ![]() ---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- Cytat:
jeeeżuuu , po poprzednim antybiotyku miałam taką gorycz w paszczy że mnie wykręcało i po tym też , ile możnaaa
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2014-03-12 o 16:20 |
||||||
|
|
|
#1322 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. kiedy one prosto od szefca, z gumowymi obcasami No nic, potrenuję na balkonie, to chyba tylko efekt psychologiczny.
|
|
|
|
|
#1323 |
|
Mother of Cats
|
Znad nowych okularów i lekkich zawrotów głowy
|
|
|
|
#1324 | |||
|
Zakorzenienie
|
biedactwo
Cytat:
Cytat:
moim zdaniem on sobie zdał sprawę co go czeka dopiero po akcji w samochodzie, z początku po prostu nie chciał wyjeżdżać z sielskiej wioski Cytat:
![]() Co do selera naciowego, to polecam w surówce: pociachany seler, starte jabłko, sok z cytryny, sól i cukier. Dobre do ryby, chudego mięsiwa z zimniokami itp. surówka kwaskowata i bardzo surowa, ja takie lubię
|
|
#1325 | ||||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Cytat:
A w samym Agadirze możecie wybrać się do Doliny Ptaków (Vallé des Oiseaux; wejście z boulevard du 20 Août lub boulevard Hassan II; wstęp wolny) - rodzaj ogrodu zoologicznego: woliery z ptakami, muflony, lamy. Z kasby agadirskiej jest ponoć świetny widok, choć sama kasba to ruiny. A na wschodnich przedmieściach Agadiru zbudowali sobie od nowa coś a la medyna (bo z prawdziwej medyny po trzęsieniu ziemi niewiele zostało): Medina d’Agadir - taki skansen z warsztatami rzemieślników, sklepikami dla turystów (wstęp płatny). Ponoć z centrum (róg boulevard du 20 Août i chemin du Oued Souss) jeździ tam autobus. Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- Bidaku Cytat:
I jeszcze co do najlepszości - najbardziej to chciałabym nie mieć wady i obywać się bez wspomagaczy widzenia
|
||||
|
|
|
#1326 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
narzeknę sobie, pozwolicie?
tu, nie w tró, nie ten kaliber... podobno faceci są tacy prości a baby taaaaakie skomplikowane..... jassssne.... chcesz się trochę zaprzyjaźnić, żeby było fajnie, luzik, a reakcje? bo ja nie mogę sobie teraz pozwolić na to, żeby się zakochać..... bo siostra kumpla to tabu.... bo potrzebuję więcej czasu i przestrzeni by podążać własną ścieżką....... bo ja jestem romantykiem i nie potrafię ot tak.... no żesz, czy nie może być prościej do cholery? ![]() dziękuję za uwagę idę nadrabiać
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#1327 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W moim brutalnym świecie, często to są też fancy sposoby na powiedzenie - nie jesteś w moim typie. Ale rozumiem Ciebie, z punktu widzenia kobiety, chcemy sobie czasem miło spędzić czas a oni przeinaczają to w sygnały I want your love my dear Widać trafiłąś na zły grunt. Ja poznałam osobiście, zaledwie kilku takich "dobrych znajomych" . Także zdarzają sie, ale fakt, to perełki. ![]() ---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ---------- Może kiedyś poka poka ![]() Zawroty miną Cytat:
![]() 2. oo! brzmi pyyyyysznie ![]() Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-03-12 o 18:47 |
|||
|
|
|
#1328 |
|
Nindżopesz
|
Co do Poradnika... to ja go przewijałam w niektórych momentach i było ok
Jak na komedię romantyczną i tak dobry.
|
|
|
|
#1329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
znad budweisera z sokiem imbirowym z herbapolu dokladnie... dodatkowo wiekszosc typow z tekstem ''ja sie nigdy nie ozenie' po 2 latach byla juz po slubie, albo planowala.... o, jak nie znosze kominka, to ten tekst w sam sedes pozdrowienia z Londynu wczoraj zakochalam sie w Cambridge, za tydzien jade lepiej pozwiedzac
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2014-03-12 o 19:03 |
|
|
|
|
#1330 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też się na takiego nacięłam "potrzebuję wolności, nie umiem kochać, duszę się w związkach bla bla bla" a miesiąc później obnosił się ze swoją panną ![]() Cytat:
![]() jest sprzeczny z moim światopoglądem ![]() Macie jakieś typy lekkich podkładów dla bardzo bladolicych? Do 20 zeta i do obmacania stacjonarnie w małej mieścinie z rossmanem i jedną drogeryjką ![]() Zbladłam żem, resztki opalenizny zlazły już. A i biała glinka chyba mnie wybiela (bo ciapam się od miesiąca, a od jakiś 2 tyg. starzy sie strasznie drą, żem blada jak trup - oł jesssss..... )
|
|
#1331 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a czemu sie dra? u mnie na totalne wybledzenie mowia tylko ciaza lub narkotyki ![]() kiedys w pubie sie tak wkopalam, znajomy zapytal czemu taka blada jestem, cos sie stalo czy chora... to mu powiedzialam ze po kwasie tak. pozniej kolejny i ta sama odpowiedz... a potem zaczailam ze oni o innym kwasie pomysleli ![]() sprobuj bell illumi dla mnie ciut za ciemny, ale biele meteorem lub bialym proszkiem z essence. ale podklad bardzo fajny, zwlaszcza dla bezproblemowych cer. a nawet mnie nie zapycha. jest w naturze.
|
|
#1332 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moi starzy wmawiają mi, że mam anoreksję, a szczupłość i bladośc jest niezdrowa ![]() Cytat:
na styku brody z szyją wyłażą u mnie wszelkie różnice, na reszcie twarzy wystarczy pomaziać bladym pudrem i jest git, ale na krawędzi lipa ![]() krem bb light z garniera to samo
|
|
#1333 |
|
Nindżopesz
|
Moja matka też truje, że "jestem blada bo anorektyczka". Wg niej to chyba działa w ten sposób: anoreksja -> anemia -> bladość
A to, że się od kilku lat nie wystawiam na słońce nie ma żaaadneeegooo znaczenia
|
|
|
|
#1334 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a anoreksja to brak okresu (zdarza mi sie...), wychudzenie/wyniszczenie i zgon... Cytat:
|
|
#1335 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja latem dużo czasu spędzam na dworze, to zawsze mnie trochę opali. Ale nie jaram się na ciemno i ciapam od kilku lat kremami na naczynka, to cera mi sie blada kiej u wąpierzycy lub zjawy cmentarnej robi Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-03-12 o 20:19 |
||
|
|
|
#1336 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
omg tylko parę stron wstecz i już nie daję rady, chyba wyszłam z wprawy
Cytat:
Cytat:
pokroić w paski i zjeść bardzo dobry z sosem jogurtowo czosnkowym i marchewką do współchrupaniai wracając do teraźniejszości... Cytat:
![]() no i właśnie o to mi idzie, chyba wysyłam nie takie sygnały a co do w typie czy nie w typie, czy to nie można wprost tylko ogródkami skąd człowiek ma wiedzieć o co komu chodzi ![]() Cytat:
a z facetami jakiegoś wielkiego doświadczenia nie mam, raptem paru mnie w życiu zainteresowało - i nie mówię tu zaraz o jakichś wielkich miłościach tylko dosłownie zainteresowało, jako człowiek, żeby poznać bliżej - i zawsze taki dziwny efekt, niby ok ale coś nie ok
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
|
|
|
#1337 |
|
Zakorzenienie
|
łooo podkład rozjaśniający?
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...uv.html&next=1 miał ktoś? macał już ktoś?
|
#1338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie macal, bo tylko na all ![]() ale wyglada niezle wyszlam tylko na moment przed dom i szary lisek przebiegl tuz przede mna.... od jakiegos czasu obserwuje Gana na fb i jest cudowny
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2014-03-12 o 21:19 |
|
|
|
|
#1339 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A ja mam we wazonie takie pączki ![]() Cytat:
Jako i ja ![]() Cytat:
![]() No ale oć ![]() Cytat:
Bo przelatuję znów Was Cytat:
no ale później jest tak jak piszesz ![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||||
|
|
|
#1340 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A właśnie, rozważała któraś z Was kiedyś laserową korekcję? Cytat:
![]() Cytat:
Dobrej nocy
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2014-03-12 o 21:33 |
|||||
|
|
|
#1341 |
|
Wtajemniczenie
|
Miałam poodpisywać ale nie mam sił ...moja kochana 3,5 letnia siostrzenica wylądowała w szpitalu , zapalenie płuc.Bidula słaba , gorączkuje strasznie i jest problem bo nie umie się wysikać ...
P#$@^%^$%E choróbska ![]() Dobrej nocy...
|
#1342 |
|
To ja :)
|
Podczytuję Was, ale o filmach nie gadam -wieki nie widziałam nic dobrego, więc nie oglądam. Poza tym -nie mam tyle czasu, żeby półtorej godziny móc posiedzieć...
Także powoli ogarniam zabezpieczanie książek i perfum przed remontem... W piątek idę na koncert Shannona, w przyszłym tygodniu Apocalyptica i tyle radości...
|
#1343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a za tydzien Clannad
|
|
#1344 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() zawroty przy nowych szkłach są normalne tez miałam, szybko przeszło Cytat:
nie miałam nawet czasu jeszcze poczytać co tam można ciekawego na miejscu zobaczyć, bardzo mi się przyda to co napisałaś Cytat:
![]() Cytat:
zazdroszczę Londynu, nigdy nie byłam Nie mam czasu na nic, nie zaczęłam się jeszcze pakować
|
|||
|
|
|
#1345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#1346 |
|
Zakorzenienie
|
ale u Ciebie to normalne zdążysz jak zwykle ![]() gratuluję i zazdroszczę tego Marokokoko i buziaki dla baru i dla Rejcz podwójnie czytam Was na bieżąco, nawet listę filmów nową stworzyłam, ale napisać nie mam co znaczy wiosna panie sierżancie
|
|
#1347 |
|
|
W Olsztynie też już widziałam przedstawiciela gatunku
A Szarość nawet usiłowała go upolować, ale skubany za wysoko latał... W ogóle jej się trochę nudziło na trawniku -żadnych pasikoników, mrówek, much... Jeden motyl i jedna pszczoła to dla niej lipa...Za to mieliśmy przygodę z samochodem... Wracaliśmy w niedzielę wieczorem z Warmii i nagle się włączyła lampka "check engine", no więc na pobocze i dalej oglądać, co tam się dzieje.... Jakbyśmy przynajmniej byli w stanie to stwierdzić oczywiście nie wypatrzyliśmy nic ciekawego, dojechaliśmy do Warszawy, wczoraj samochód w ASO wylądował...Otóż okazało się, że jakiś sierściuch zrobił sobie imprezę w silniku... Wlazł i przegryzł przewód do spryskiwacza. Nachłeptał się tego (z alkoholem) i sobie poszedł, a nam stracha napędził
|
#1348 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Padam na wszystko ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widzę Szarość dzisiaj miałam pół dnia otwarte drzwi na taras i Tycjan odważył się na słoneczko wyjść , znaczy mamy progres, bo on strasznie zewnętrza domu się boi, traumę chyba ma a z samochodem, to macie szczęście, że tylko kabelek poszedł
|
|
|
#1350 | |
|
|
Cytat:
Wrzucam z komórki, więc zdjęcie podłej jakości. Z cyklu "krajobraz przed bitwą". Przez szybę, ale jednak bitwą. Spojrzenie Szarości mówi coś w stylu "no weź, widzisz to? Ta wieśniaczka nawet nie ma brwi zrobionych, nie mówiąc o fryzurze"...
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:09.

nie cierpie zaraz! zdrowiej szybciuchno.
Zaczynam się bać 

ale do Marakeszu się planujemy wybrać na wycieczkę 

Widać trafiłąś na zły grunt. Ja poznałam osobiście, zaledwie kilku takich "dobrych znajomych"