|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1171 |
|
DobraRada-NieGłaszczGada.
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część VIII
Buuuu....za mało, bo odlewkę też mam ![]() Stwierdziłam dziś rano, że jak już polować, to na grubego zwierza....szukam pełnowymiarowego flakonu....
Bądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój... Fragrantica Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976 Edytowane przez itaka Czas edycji: 2014-03-12 o 14:11 Powód: poprawienie literówek, wrr. |
|
|
|
#1172 |
|
Spod wody.....
|
Przypominam się Dziewczyny
Chętnie przygarnę Gucci Rush-flakonik, Mitsouko Guerlain Mogę oddać ALIEN edp ok.15 ml Flowerbomb edp ok.6 ml NAFNAF 2 x 10ml L'Agent 100 ml-flakonik JPG Classique edt - do 20 ml Słonik Kenzo - do 20 ml CK IN2U - do 20 ml Perły Lalique - do 5 ml Joop Femme - do 5 ml Michael Kors - do 5 ml YR Vanille Noir - 3 ml Edytowane przez HABANITA 72 Czas edycji: 2014-03-12 o 16:32 |
|
|
|
#1173 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasiu,przepraszam,ale szukam akurat z tych dwóch większych odlewek
![]() |
|
|
|
#1174 |
|
Konto usunięte
|
chętnie oddam Deseo Jennifer Lopez 30ml, bez kilku psików testowych
|
|
|
|
#1175 |
|
Zakorzenienie
|
jasne, rozumiem
|
#1176 |
|
Zakorzenienie
|
Szukam pilnie: (interesują mnie tylko flakoniki, nie odlewki)
Flowerbomb EDP Gucci Rush, Rush II Gucci Envy Gucci Eau II Hot Couture Alien EA Insolence Do oddania to co w wątku, między innymi: Armani She, Prada Candy, Aqualina Gold Sugar, mogę także oddać swój prywatny Black Cashmere Jak coś macie dawajcie znać w moim wątku proszę
|
#1177 |
|
Zadomowienie
|
Oddam w dobre ręce Signorine edp
chętnie przyjmę Armani Si, Flowerbomb La Vie En Rose, ...
"You've got something I need, In this world full of people there’s one killing me And if we only die once I wanna die with you" Wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post75739756 Edytowane przez tablanka88 Czas edycji: 2014-03-12 o 20:25 Powód: dopisek |
|
|
|
#1178 |
|
perfumove love
|
Szukam większych ilości:
Bottega Veneta (klasyczna i Knot) EL Sensuous Jose Eisenberg J'ose Molecule 01 i na spróbowanie: R. Piguet Bois Noir Odleję (d - damskie, m - męskie, u - unisex), ilość do uzgodnienia (od 1 do 20 ml, w zależności od tego, która konkretnie flaszka): Jaguar Ambre (m) Azzaro Visit (m) Kenzo Summer edp (d) Annick Goutal Duel edt (u) Loewe 7 (u) YR Vanille Noire (d) DKNY Pure Verbena (d) Ralph Lauren Polo Blue (m) ZARA Ebony Note (m) ZARA Incense (m) Oriflame Manful edt (m) Tesori d'Oriente Sandalo del Kashmir e Vetiver (m) Serge Lutens Santal Majuscule (m) Serge Lutens Five o'clock au Gingembre (u) Lalique Encre Noire (m/u) Chanel Egoiste Platinum (m) Tom Ford Grey Vetiver (m) L'Or edt (d) Avon Lacroix Absynthe (d) Balmain Monsieur Balmain (m) Dior Homme Intense (m) CK Euphoria edp (d) Chopard Noble Vetiver (m) Burberry Touch edp (d) YR Poire Caramel (karmelizowana gruszka) (d) Avon Christian Lacroix Ambre (d) lub oddam gotowce: fabryczny pen z kulką YR Vanille Noire ok. 9/10 ml fabryczny pen Lolita Lempicka edt ok. 5-6 ml Terre d'Hermes - zostało ok. 1-2 ml we flakonie 75 ml próbka fabryczna E. Ungaro Ungaro 1.5 ml próbka fabryczna E. Ungaro Party 1.5 ml próbka fabryczna John Varvatos Vintage 1,5 ml próbka fabryczna Hugo Boss Boss In Motion 2 ml próbka fabryczna Laura Biagotti Aqua di Roma Uomo 2 ml próbka fabryczna Very Valentino 1.5 ml próbka fabryczna Eau de Cartier edt 0,5/1,5 ml próbka fabryczna YSL L'Homme Libre edt 1 ml próbka fabryczna Cartier La Panthere 1/1,5 ml próbka fabryczna L'artisan La Chasse aux Papillons edt ok. 0,5 ml próbka fabryczna L'artisan Nuit de Tubereuse edp 1,5 ml próbka fabryczna Jo Malone London Wild Bluebell Cologne ok. 0,7 ml próbka lana S. Ferragamo Incanto ok. 0,5 ml próbka lana YSL Nu edt (na kilka psiknięć, zmienił się kolor, ale nie zapach) próbka lana Estee Lauder Bronze Goddess 2,9 ml próbka lana Estee Lauder Bronze Goddess Capri 1,2 ml próbka lana CdG Avignon ok. 1 ml próbka lana Parfum d'Empire Ambre Russe ok. 2/3 ml próbka lana Serge Lutens Cedre ok. 1 ml próbka lana Etro Heliotrope ok. 1 ml próbka lana Annick Goutal Rose Splendide ok. 1 ml próbka lana L'artisan Dzongkha edt ok. 1 ml próbka lana Molecule 01 ok. 1 ml próbka lana Cacharel Lou Lou Blue 2 ml próbka lana Shalimar Ode a la Vanille 2ml + 2 ml próbka lana Eisenberg Love Affair ok. 1 ml próbka lana Balmain Ambre Gris ok. 2ml próbka lana Bottega Veneta ok. 0,5 ml próbka lana O. Durbano Black Tourmaline ok. 0,5 ml próbka lana L'artisan Tea for Two ok. 1 ml próbka lana Armani Prive Bois d'Encens 2 ml próbka lana Miller Harris La Fumee 1 ml odlewka Montale Greyland, ok. 4 ml odlewka M. Jacobs Cotton, ok. 10 ml odlewka D&G Sicily edp, ok. 4 ml odlewka T. Mugler Mirror Collection - A Travers ok. 1/5 ml odlewka L'artisan La Chasse aux Papillons, ok. 3/5 ml odlewka Serge Lutens Chergui, ok. 4/5 ml odlewka DKNY Be Delicious Urban Violet, ok. 5 ml brak odlewka Diesel Overdose edp, ok. 5ml odlewka Organza Indecence 3/5 ml odlewka Etro Raving, ok. 10 ml za te dwie odlewki chciałabym jakiegoś łisza, czy inne łałałiła w większej ilości: Satellite Padparadscha 9/10 ml Parfum d'Empire Wazamba 9/10 ml i pewnie inne (będę dopisywać w miarę na bieżąco)
Edytowane przez hathayoga Czas edycji: 2014-11-30 o 23:04 |
|
|
|
#1179 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- hej czego szukasz za likierowanego? |
|
|
|
|
#1180 |
|
Zakorzenienie
|
Ratujcie mnie proszę od nadmiaru bo się utopię.
Odlewki: Atelier Cologne: Vanille Insensee, 9/10ml Ava Luxe: Incense, 5ml Bentley: Bentley Intense, 9,5/10ml Calypso Christiane Celle: Figue, 10ml Dior: Patchuli Imperial 5ml Etro: Paisley, 5ml Etro: Raving, 10ml Fendi: Theorema Leggero 9,5/10ml Givenchy: Les Parfums Mythiques: Organza Indecence, 10ml Hemes: Eau Claire des Merveilles 11/12ml Illuminum: Piper Leather ok 3,5ml Juliette Has a Gun: Not a Perfume, 10ml Korres: Pepper Jasmine Gaiac Wood Passion Fruit, 5ml L' Erbolario: Assenzio, 10ml L’Artisan: L’eau d’Ambre, 5ml L’Artisan: Timbuktu ok 3ml Laboratorio Olfattivo: Alkemi, 3ml L'Artisan Parfumeur: Cote d'Amour 15/53ml LM Parfums: Ambre Muscadin 2ml M. Micallef: Black Sea 10/12ml Maitre Parfumeur et Gantier: Camelia Chinois, 5/10ml Max Burton: Wood&Absinth, 10ml Nejma: One 9,5/10ml Norma Kamali, Ceremony, 7/10ml Reminiscence: Oud ok 3,5ml Santa Maria Novella: Melograno, 10ml Serge Lutens: Daim Blond (wersja przedreformulacyjna!) 5/10ml Serge Lutens: Feminite du Bois, 9/10ml Serge Lutens: Un Bois Vanille ok 2ml Stendhal: Ambre Sublime 5/10ml YSL: Opium EDP 9/10ml Drobnica firmowa: Aqua di Parma: Blue Mediterraneo 1,2ml Baldessarini: Del Mar 1,7ml Balenciaga: Rosabotanica 1,2ml Biehl.parfumkunstwerke:al 01 2ml Biehl.parfumkunstwerke:mb 01 1,5ml Biehl.parfumkunstwerke:pc 02 1,3ml Comme des Garcons: 2 Man 1ml Dior: J’adore EDP 1ml (zostało sporo mniej) Etro: Greene Street 1,7ml Historiae: Violette Imperiale 1,8ml Kenneth Cole: New York Woman 1ml Lorenzo Villoresi: Mare Nostrum, Aura Maris 1,2ml Lorenzo Villoresi: Peper Nigrum 0,8ml Rance: Avanti le Jour 1,6ml Rance: Sur Mon Coeur 1,6ml Rance: Tubereuse Amour 1,6ml Serge Lutens: Bas de soie 1ml Sergio Tacchini: With you 1,2ml Drobnica lana: Ajmal: Shadow for Him 0,1ml Ava Luxe: Moksha 0,5ml Basile:Basile edt 2ml Calvin Klein: Euphoria EDT 2ml Chanel: 1932 0,8ml Comme des Garcons: Rose 0,8ml Dior: Mitzah 0,7ml Eisenberg: Rouge&Noir 1ml Esteban: Bois Plume 2ml Estee Lauder: Cinnabar 4ml Galimard: Cosaque 0,8ml Grossmith: Hasu no Hana 0,1ml Grossmith: Shem el Nessim 0,2ml Grossmith: Diamond Jubilee Bouquet 0,2ml Houbigant: Demi-Jour 0,4ml Keiko Mecher: Loukhoum Eau Poudree 0,2ml Keiko Mecheri: Loukhoum EDP 0,2ml Montale: Cashmere Wood 0,2ml Olfactive Studio: Autoportret 2ml Ramon Molvizar: 4elements1,2ml Ramon Molvizar: 5elements 0,6ml Revlon: Ajee 2ml Serge Lutens: Cuir Mauresque 2ml Serge Lutens: Fleurs d’Oranger 2,2ml Serge Lutens: Forreau Noir 2ml Swiss Arabian: Nashwa 0,3ml Thierry Mugler: Angel Sunessence 0,6ml Ungaro: Diva 1,8ml
Jedynie skóra rozlicza zapach... Edytowane przez Trzy_Ryby Czas edycji: 2014-03-13 o 23:33 |
|
|
|
#1181 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez seduction Czas edycji: 2014-03-12 o 22:13 |
|
|
|
|
#1182 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cytat:
|
|
#1183 |
|
Zakorzenienie
|
Również jestem ciekawa, czy tylko nisza wchodzi w grę? U mnie raczej mało niszy na wylocie (chyba nawet wcale) , więc nie chcę się wyrywać...
|
#1184 |
|
Zakorzenienie
|
Seducion, Katarzyno interesuje mnie głównie nisza ale także zapachy selektywne których nie znam z interesujących mnie grup: szypry, przyprawowce, ambry.
Seduction u Ciebie w wątku niczego nie znalazłam, może masz coś pod ladą? BigMamo ochoczo oddam ale cusik mi na wzrok padło bo nie mogę znaleźć Twojego wątku.
|
#1185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1187 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cytat:
![]() czytam sobie, czego szukasz i dumam, co mogłabym zaproponować, bo obracam się głównie jednak w nie-niszy Hermes 24 Faubourg Eau Delicate ? Reminiscence Noir ? Penhaligon's Elixir ? Etro Shaal Nur ? próbki Juliette Has a Gun po ok.1 ml to tak na szybko z głowy edit : ale chyba też odpadam , jak Katarzynka
Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2014-03-12 o 22:32 |
|
|
|
|
#1188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chętnie się zaopiekuję, jeśli znajdziesz coś u mnie
|
|
|
|
|
#1189 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Pozostałe z wymienionych znam ale zaczarowały mnie. Może następnym razem Rywko, chyba mi się gust zapachowy paczy i psuje bo tym razem nic u Ciebie nie wypatrzyłam. I aż się tak dziwnie z tym czuję bo przecież ile razy wcześniej zaglądałam do Ciebie to samych cudowności starałaś się pozbyć.
|
|
#1190 |
|
Raczkowanie
|
Oddam : Armani Prive Ambre Orient 5 ml, Molinard Nirmala 10 ml, Bentley EDT 60 ml. Szukam CdG Wonderwood, CdG Garage, Angel.
|
|
|
|
#1191 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chętnie oddam Diesel Loverdose edp 25/30ml- flakon +balsam i żel pod prysznic oba 50ml.
Skuszę się chętnie na coś wiosennego, lekkiego. I jeszcze odlewka 8/10 Hot Couture edt. Edytowane przez Luzia Czas edycji: 2014-03-13 o 08:29 |
|
|
|
#1192 | |
|
Zadomowienie
|
Herni, mam Angela EDP i jestem chętna na Ambre Orient. Mam też Ambre Soie.
Cytat:
---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- Lady, a kórego Diora masz, ile, i co za niego chcesz? ---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ---------- Trzy Ryby znalazłabyś coś za: Ava Luxe: Incense, 5ml Etro: Paisley, 5ml Illuminum: Piper Leather ok 3,5ml L’Artisan: Timbuktu ok 3ml M. Micallef: Black Sea 10/12ml Serge Lutens: Daim Blond (wersja przedreformulacyjna!) 5/10ml Drobnica firmowa: Etro: Greene Street 1,7ml Drobnica lana: Ava Luxe: Moksha 0,5ml Montale: Cashmere Wood 0,2ml Serge Lutens: Cuir Mauresque 2ml Z pamięci mam też: Scent Intense, Cuirs Barcelona, mirrę i Ninfeo Mio Goutal i kilka nowych Arabian Oud (Woody Black, Jood, Superior Wood). najbardziej interesuje mnie Black Sea.
[B]Uwolnijcie mnie od flaszek: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=127 Odlewki i próbki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...30&postcount=2 Ubrania, buty (dużo Simple): https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=886741 |
|
|
|
|
#1193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja lista jest ba poprzedniej stronie, zerknij proszę
|
|
#1194 |
|
Zakorzenienie
|
Harrisonko, Black Sea zrzeknę się chętnie. Pozostałe odlewki i próbkirówież chętnie wymienię na Baume du Doge, odrobinę Mahogany na spróbowanie i Cuirs, z silnym naciskiem na to ostatnie. Nie wiem ile jesteś gotowa go oddać ale przyjmę każdą kroplę.
Jedynie skóra rozlicza zapach... Edytowane przez Trzy_Ryby Czas edycji: 2014-03-13 o 20:59 |
|
|
|
#1195 |
|
Zadomowienie
|
Hej, przypominam się
![]() Mam na wymianę: Davidoff Coll Water Frozen - 50/100ml Davidoff Coll Water Summer Dive - 75/100ml Calvin Klein, Eternity Aqua - 10/50ml Celine Dion, Sensational - miniatura 10/15ml Celine Dion, Pure Brilliance - miniatura 14/15ml Malizia Bon Bons Mora Glacee Mirato - 25/50m l Mogę rozważyć oddanie: DKNY, Sweet Delicious Pink Macaroon EDP - 20/50ml Alexander McQueen, My Queen EDP - 45/50ml Odlewki i próbki: Cerruti, 1881 - 14/15ml Guerlain, L'Instant Magic - 4,5ml Harajuku, G of The Sea - 30ml Harajuku, Wicked Style G - 10ml (bez 2 psików) Hermes, Elixir des Merveilles - 0,5ml Jil Sunder, Sport - 1.5ml Jesus Del Pozo, Halloween Sun - 0.7ml Kenzo, Flower by Kenzo Essentialle - 0.5ml Oriflame, Muse - 0.7ml Ralp Lauren, Ralph - 0.7ml Sisley, Soir De Lune - 0.1ml (1-2 psiki w atomku) Van Cleef & Arpels, Feerie - 0.1ml (1-2 psiki w atomku) Victor & Rolf, Flowerbomb - 0.5ml Yves Rocher, moment de Bonheur - 2ml Na wymianę szukam któryś z zapachów (we flakonie, lub większych odlewkach): Moschino I Love Love Moschino Funny Masaki Fluo Lancome Touch of Pink DKNY Be Delicious Juiced Escada Magnetism |
|
|
|
#1196 |
|
miś ufatek
|
Ponawiam pytanie, może ktoś przygarnie:
Serge Lutens - Santal Majuscule 49/50 ml z kartonikiem Interesują mnie różne rzeczy, głownie róża, wanilla ,orient, niekoniecznie nisza. Najchętniej wymienię flakon za flakon
|
|
|
|
#1197 |
|
Zakorzenienie
|
Na wymianę dorzucam Daisy edp Pop Art ok 35-40/100 i Hermes Mandarin Ambree ok 40/100, ale to tylko za wish czyli Cristalle EV, Elle Collector i to chyba tyle
|
|
#1198 |
|
Wtajemniczenie
|
Rybo
A może u mnie coś znajdziesz za poniższe: |
|
|
|
#1199 |
|
Zakorzenienie
|
Ender, niestety nic nie wypatrzyłam
|
#1200 |
|
Zakorzenienie
|
Poratuje ktoś samplem lub małą odlewką Black Aoud Montale? Mam różne różności, również pod ladą za to cudo coś znajdę
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:12.