Lubelskie Panny Młode - jesteście??? - Strona 391 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-06-14, 08:51   #11701
calva
Raczkowanie

GG do calva
Dot.: Lubelskie Panny Młode - jesteście???

Cytat:
Napisane przez Brzuszek Pokaż wiadomość
Ja za to nie wyobrażam sobie jak miałabym powiedzieć "tato" do tescia... Mamo jeszcze jakoś po wielu przygotowaniach pewnie przejdzie mi przez gardło, ale tato... Jest to spowodowane tym, ze mój tata nie żyje od wielu lat i w mym sercu jest tylko on. Tak więc nie chodzi tu o teścia - w sumie on mnie ani ziębi ani grzeje jako przyszły teść, bo jako człowiek to parę rzeczy mnie w nim wkurza (ale że to nie dotyczy ani mnie ani mojego TŻ to nie wpływa na mój stosunek do niego).
ja jestem w podobnej sytuacji, bo mój tata niestety też nie żyje i nei wyobrażam sobie mnówić do kogoś "tato", a "mamo" też nie bardzo, bo moja mamcia jest jedną z najważniejszych i najwspanialszych osób w moim życiu.a przede wszytskim jest najkochańszą mamą

przykre jest że tyloeludzi odmawia,ja mam nadzieję że u mnie tak nie będzie.jeśli nawet to niewarto się dołować, widicznie nie chcą te osoby być w tym najważniejszym momencie w Waszym czy moim życiu!!!nie warto łamać rąk tylko robić swoje top nasze życie i nie można go tak w głupi sposób burzyć czy psuć plany!!!!

znalazłam fajną piosenkę na pierwszy taniec krajewskiego WIELKA MIŁOŚĆ,polecam

calva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-14, 08:58   #11702
Sonia11
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lenka* Pokaż wiadomość
Gdzie mozna kupic takie perełki? Ja nadal szukam... Już sie nawet nie nastawiam na to, że będę miała perełki, bo nigdy nie znajdę..
Znalazłam je w internecie na stronie www.kemonart.pl, pani robi mi wycene samego naszyjnika bo kolczyków nie chce, a po weekendzie ma byc tez dostępna branzoletka. Ale ostatecznie chyba i tak się na nie nie zdecyduje, chyba za drogie jak na 1 raz bo wątpie żebym to później gdzieś wykorzystała
Zrobiłam sobie wczoraj tipsy żelowe i teraz pilnie poszukuje osoby, która mi je poprawi bo wyszły mi "łopaty" Dziewczyna która mi je robiła stwierdziła że nie umie mi ich inaczej uformować, wiec może macie jakś osobę która robi ładne paznokcie żelowe, które mają naturalny wygląd???? No i za rozsądną cene
Sonia11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-14, 09:13   #11703
agusiagr
Raczkowanie

GG do agusiagr

Calva masz racje ta piosenka Krajewskiego WIELKA MIŁOŚĆ jest bardzo ładna,chyba to (że tak powiem) ścieżka muzyczna z filmu "Uprowadzenie Agaty".Ale nie jestem pewna
Mojemu Miśkowi się nie podoba i powiedział że na każym weselu ją słyszy gdy państwo młodzi tancza pierwszy taniec i na naszym na być inna i koniec! Co będę się z nim kłócić w końcu on tez ma coś do powiedzienia w tej kwestii ( a szkoda bo ta piosenka jest ładna)
agusiagr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-14, 09:19   #11704
agusiagr
Raczkowanie

GG do agusiagr

Sonia11 ja wiem gdzie ładnie robi Pani tipsy żelowe i akrylowe tylko że to w Świdniu jest więc nie wiem czy Ci się przyda ta wiadomość.
A co do ozdóbek to naprawde na tej stronie co podałaś to są ciekawe ceny
Masz rację jeśli ich później nigdzie nie założysz to szkoda wydawać tyle kasy na 1 raz.Może poszukaj coś tańszego w butikach.Ja sobie wczoraj kupiłam bransoletkę niby złotą z niby cyrkoniami Na jeden raz może być i cene też bardzo zadawalająca
Stary 2007-06-14, 09:55   #11705
anka1900
Zakorzenienie

Kochane pomóżcie
dostałam podobny komplet ślubny, teraz szukam kolczyków pasujących do niego, czy może któraś z Was widziała coś w tym stylu, takie same kanciaste, opalizujące kamyczki na srebrnym druciku?
http://www.allegro.pl/item204456575_...naszyjnik.html
Stary 2007-06-14, 10:07   #11706
agusiagr
Raczkowanie

GG do agusiagr

Dziewczyny trzymajcie kciuki!!!!ide na 2 zaliczenia.Oby sie udało to dziś zaliczyć
Stary 2007-06-14, 10:09   #11707
wiolkaslonko
Rozeznanie

GG do wiolkaslonko

Cytat:
Napisane przez agusiagr Pokaż wiadomość
Calva masz racje ta piosenka Krajewskiego WIELKA MIŁOŚĆ jest bardzo ładna,chyba to (że tak powiem) ścieżka muzyczna z filmu "Uprowadzenie Agaty".Ale nie jestem pewna
Mojemu Miśkowi się nie podoba i powiedział że na każym weselu ją słyszy gdy państwo młodzi tancza pierwszy taniec i na naszym na być inna i koniec! Co będę się z nim kłócić w końcu on tez ma coś do powiedzienia w tej kwestii ( a szkoda bo ta piosenka jest ładna)

Super jest ta pioseneczka i chyba my ja bedziemy mieli własnie najgorsze jest to ze mojemu Tz-towi też sie niektóre pomysły nie podobają tylko jakoś podanie jakiejkolwiek innej propozycji mu nie wychodzi ;/
wiolkaslonko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-14, 10:11   #11708
wiolkaslonko
Rozeznanie

GG do wiolkaslonko

Cytat:
Dziewczyny trzymajcie kciuki!!!!ide na 2 zaliczenia.Oby sie udało to dziś zaliczyć
Stary 2007-06-14, 10:32   #11709
Sonia11
Wtajemniczenie

Cytat:
Sonia11 ja wiem gdzie ładnie robi Pani tipsy żelowe i akrylowe tylko że to w Świdniu jest więc nie wiem czy Ci się przyda ta wiadomość.
A co do ozdóbek to naprawde na tej stronie co podałaś to są ciekawe ceny
Masz rację jeśli ich później nigdzie nie założysz to szkoda wydawać tyle kasy na 1 raz.Może poszukaj coś tańszego w butikach.Ja sobie wczoraj kupiłam bransoletkę niby złotą z niby cyrkoniami Na jeden raz może być i cene też bardzo zadawalająca
Dzięki, ale faktycznie Świdnik nie bardzo mi odpowada, pójde do jakiegoś salonu w Lublinie i już. Mam nadzieję że mi je poprawią
Stary 2007-06-14, 10:38   #11710
Sonia11
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez wiolkaslonko Pokaż wiadomość
Super jest ta pioseneczka i chyba my ja bedziemy mieli własnie najgorsze jest to ze mojemu Tz-towi też sie niektóre pomysły nie podobają tylko jakoś podanie jakiejkolwiek innej propozycji mu nie wychodzi ;/
U mnie to samo, moje pomysły krytykuje a jak trzeba coś zaproponować w zamian to już pomysłu nie ma Ciągle borykamy się z wyborem piosenki na pierwszy taniec. Wczoraj byliśmy u naszego zespołu i chłopak powiedział że mieli już kilka par ktore wybrały walca na 1 taniec i mimo lekcji tańca nie za ładnie to wyszło Oczywiście mój TŻ od razu sie tym zestresowałi już teraz zupełnie nie wiadomo co będzie, tańczyć tego walca czy nie....
Stary 2007-06-14, 10:53   #11711
wiolkaslonko
Rozeznanie

GG do wiolkaslonko

Cytat:
Napisane przez Sonia11 Pokaż wiadomość
U mnie to samo, moje pomysły krytykuje a jak trzeba coś zaproponować w zamian to już pomysłu nie ma Ciągle borykamy się z wyborem piosenki na pierwszy taniec. Wczoraj byliśmy u naszego zespołu i chłopak powiedział że mieli już kilka par ktore wybrały walca na 1 taniec i mimo lekcji tańca nie za ładnie to wyszło Oczywiście mój TŻ od razu sie tym zestresowałi już teraz zupełnie nie wiadomo co będzie, tańczyć tego walca czy nie....
Soniu masz racje z tym walcem w sobote jak rozmawiałam z chłopakiem z naszej orkiestry to dokładnie mówił to samo i podał swój przykład do miał weselicho w tamtym roku i powiedział ze to jest taki stres ze naprawde niekoniecznie wszystkio wychodzi na koniec dodał - lepiej wybrac sobie piosenke przy której bedziecie mogli sie pomiziać i poprzytulac w sumie ma racje
Stary 2007-06-14, 11:01   #11712
kasienka2712
Przyczajenie

Ja tez mam problem z pierwszym tancem Ale chyba wezme Seweryna Krajewskiego

18 sierpnia 2007

kasienka2712 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-14, 11:05   #11713
Sonia11
Wtajemniczenie

Cytat:
Soniu masz racje z tym walcem w sobote jak rozmawiałam z chłopakiem z naszej orkiestry to dokładnie mówił to samo i podał swój przykład do miał weselicho w tamtym roku i powiedział ze to jest taki stres ze naprawde niekoniecznie wszystkio wychodzi na koniec dodał - lepiej wybrac sobie piosenke przy której bedziecie mogli sie pomiziać i poprzytulac w sumie ma racje
W sumie racja, ale ja tak bardzo chciałam coś ładnie zatańczyć. Najpierw chodziliśmy 2 miesiące do szkoły tańca, teraz chodzimy na idnywidualne lekcje i to wszystko na marne... Wczoraj ustaliśmy że poćwiczymy jeszcze i po prostu zobaczymy czy będziemy pewni swoich umiejętności, jak nie to najwyżej do walca sobie normalnie podrepczemy
Stary 2007-06-14, 11:07   #11714
sylwunia_p
Raczkowanie

GG do sylwunia_p

Cytat:
Napisane przez anka1900 Pokaż wiadomość
Kochane pomóżcie
dostałam podobny komplet ślubny, teraz szukam kolczyków pasujących do niego, czy może któraś z Was widziała coś w tym stylu, takie same kanciaste, opalizujące kamyczki na srebrnym druciku?
Hej może w Reginie są takie ozdoby, bo jak byłam tam ostatnio to mieli duży wybór takich ozdób
sylwunia_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-14, 11:15   #11715
wiolkaslonko
Rozeznanie

GG do wiolkaslonko

Cytat:
W sumie racja, ale ja tak bardzo chciałam coś ładnie zatańczyć. Najpierw chodziliśmy 2 miesiące do szkoły tańca, teraz chodzimy na idnywidualne lekcje i to wszystko na marne... Wczoraj ustaliśmy że poćwiczymy jeszcze i po prostu zobaczymy czy będziemy pewni swoich umiejętności, jak nie to najwyżej do walca sobie normalnie podrepczemy
Soniu jakby nie wyszło i tak bedzie ładnie zreszta z tego co słyszałam niewiele sie potem pamieta z tego tańca bo i tak Młodzi gapią sie na siebie i świat poza sobą nie widza
Stary 2007-06-14, 11:28   #11716
Sonia11
Wtajemniczenie

Cytat:
Soniu jakby nie wyszło i tak bedzie ładnie zreszta z tego co słyszałam niewiele sie potem pamieta z tego tańca bo i tak Młodzi gapią sie na siebie i świat poza sobą nie widza
Zgadza się młodzi gapią się na siebie, i wszyscy goście też hehe i chba to sprawia ze tak łatwo sie pomylić
Stary 2007-06-14, 11:41   #11717
martuko
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lenka* Pokaż wiadomość
No niestety, ale nasza wizażanka już niedługo do nas wróci
Nie wiem za co oni tak blokują
Cytat:
Napisane przez kasienka2712 Pokaż wiadomość
Napisali mi ze za rozprowadzanie jakiejs muzyki
nowłasnie, ja raz poprosiłam o jakąś piosenkę na innym wątku i tez własnie dostalam ostrzeżenie :/ już dawno o tym zapomniałam...

Cytat:
Napisane przez tola3804 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny!

Jak obiecałam, tak piszę. Polecam pedicure w Babskim Świoecie, ul. Chopina 8. Niezły relaksik! Poza tym mam już welon w domu! Czyli strój kompletny. Dziś na 16 idziemy podpisać dokumenty w kościele, więc mój TŻ twierdzi, że od dziś już będziemy małżeństwem... I domaga się nocy poślubnej...

Eh, jeszcze tylko 3 dni! Boże, kiedy to zleciało??
hoho, ja jeszcze nie czuję tego ale odebraliśmy już obrączki i jak je widze to coraz mocniej do mnie dociera

Cytat:
Skąd ja to znam... U mnie termin potwierdzenia minął w Boże Ciało... ja co do niektórych nie mogę sie dodzwonić, a nawet jak dodzwonię to słyszę "Nie wiem, zastanowimy się" albo "Moze przyjdę sama albo z dziećmi albo...". Celowo zapraszałam dając miesiac na zastanowienie się, ale ... Ludzie chyba nie myślą, ze to sa przeciez pieniadze... ja mogę zaklepać miejsce dla wszystkich zaproszonych z tym, ze jak oni nie przyjdą to kto za to zapłaci? Nie zrozumcie mnie źle. Ja zaprosiłam ludzi, bo chcę z nimi być w ten dzień, ale nie stać mnie by płacić za puste krzesła.
Najgorsze jest jednak to, że olbrzymia część odmawia, a to strasznie przykre.
my zapraszaliśmy naprawde kameralne grono, nie wyobrażałam sobie że ktoś może nie przyjśc, ale na razie nie mam informacji. Jutro mija termin potwierdzania i nadal nic nie wiem. Z niektórymi goścmi nie bedę wiedziała do końca, np. mój chrzestny, ktory jest chory i był w szpitalu, ale to juz iwedzialam od poczatku. Ale mam osoby które chętnie zaprosiłabym gdybym miała więcej miejsca więc jeśli ktoś zrezygnuje chciałabym wiedzieć. Te wybory nie sa łatwe, a ludzie jakoś nie widza problemu w trzymaniu w niepewności...

Cytat:
I tak już na koniec, bo mykam spać, gdyz rano wstaję...
Do ślubu zostało 23 dni nie mogę się już doczekać, z drugiej strony obawiam sie czy ze wszystkim zdążymy... Oto mój raporcik
Ja już mam:
- Pana Młodego,...
ha! ten tekst mi się najbardziej spodobal. RTo że się ma PANA MŁODEGO to już chyba najważniejsze )))))

Cytat:
Kochane pomóżcie
ja nie widzialam ale się tak zastanawiam czy mogłabym zrobić ostatnio zrobiłam sobie biżuterię na wesele na którym byłam jako gośc i się podobala

Cytat:
i to podejście najlepsze, Chyba najlepiej znaleźc taka piosenkę do której można zatańczyć walca, a w razie czegfo zmienić plany i się po prostu pokiwać . W końcu nie zawsze sama młoda para tańczy pierwszy taniec, widziałam juz jak zaczynają razem z gośćmi
martuko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-14, 11:48   #11718
anka1900
Zakorzenienie

martuko
ja z chęcią kupię kolczyki , przeglądam allegro, ale nic nie znalazła, a w salonach to raczej cennik zwala z nóg
takie kolczyki to nic skomplikowanego, ale nie mam produktów do ich wykonania (drucika, bigli i opalizujących kamyczków)
Stary 2007-06-14, 11:49   #11719
niebieska.lwica
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez indygo79 Pokaż wiadomość
właśnie wysłałam na maila Wiolu.
czy ja też mogę prosić o fotki?
niebieska.lwica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-14, 12:31   #11720
martuko
Wtajemniczenie

Cytat:
martuko
ja z chęcią kupię kolczyki , przeglądam allegro, ale nic nie znalazła, a w salonach to raczej cennik zwala z nóg
takie kolczyki to nic skomplikowanego, ale nie mam produktów do ich wykonania (drucika, bigli i opalizujących kamyczków)
ania, ale te co robiłam sa z perełek, tez nie mam materiałów,ale będe cos zamawiać bo dla siebie chce zrobić bizu na ślub tez. nie wiem na kiedy Ty bys to chciała, bo teraz jestem mocno zajęta, koniec roku szkolnego i przygotowania do własnego ślubu... Będe robić swoja bizuterię to jeśli coś zrobię dodatkowo to po prostu wrzuce do galerii na wizazu
martuko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-14, 12:35   #11721
niebieska.lwica
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez SELKA* Pokaż wiadomość
A propos poszukuję jakiś dobrych, ale nie za drogich kosmetyków do włosów kręconych, ostatnio niezbyt dobrze się układają i wciąz puszą i sterczą Może coś polecicie?
przeszukaj forum, jest cały wątek na ten temat i dziewczyny wymieniają tam mnóstwo kosmetyków. ja osobiście przetestowałam polecaną tam maskę z łożysk Kallosa (chyba tak się to nazywa) i jestem z niej bardzo zadowolona. wyratowała moje włosy kiedy już były tak zniszczone że myślałam, że tylko ścięcie pomoże
Stary 2007-06-14, 12:36   #11722
tola3804
Zakorzenienie

Coś dawno nie widziałam Czerwcowej lary... Co tam u Ciebie? Masz stresa? Ślubujemy razem w tą sobotę!

Pozdrawiam!
Stary 2007-06-14, 12:39   #11723
anka1900
Zakorzenienie

dziękuję Martuko
znalazłam nowy trop na allegro, może coś z tego będzie
powodzenia w gorącym okresie
Stary 2007-06-14, 14:11   #11724
indygo79
Zadomowienie

GG do indygo79

Cytat:
Napisane przez niebieska.lwica Pokaż wiadomość
czy ja też mogę prosić o fotki?
jasne czemu nie zaraz postaram sie przesłać

"w pewnym momencie kobieta powinna ustalić ile ma lat. I konsekwentnie się tego trzymać". M.C.

indygo79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-14, 14:56   #11725
Frecia_28
Zadomowienie

GG do Frecia_28

Indygo - a kiedy się szyjuje u Was ślub kościelny? No i przydałoby się mieć nowy suwaczek a raczej jeszcze jeden
Frecia_28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-14, 14:56   #11726
tola3804
Zakorzenienie

Indygo! Czyżbyś wysyłała zdjęcia ze swojego ślubu tylko wybranym? Ja też chcę! I pewnie wszystkie dziewczyny chcą. Po to jest zrobiona lista maili, żeby wszystko szło do wszystkich. Po co co drugi post powtarzać swojego maila i prośbę o wysłanie zdjęć każdej z nas?

PS. Mam takiego stresa, że normalnie ręce mi się cały czas trzęsą i nic nie mogę zrobić... Czy jest jakiś sposób, żeby się wyluzować i nie myśleć o przez chwilę o ślubie i o tych wszystkich nerwach?
Stary 2007-06-14, 14:58   #11727
indygo79
Zadomowienie

GG do indygo79

Cytat:
Napisane przez Frecia_28 Pokaż wiadomość
Indygo - a kiedy się szyjuje u Was ślub kościelny? No i przydałoby się mieć nowy suwaczek a raczej jeszcze jeden
myślimy o zimie, np styczeń, ale z powodu braku konkretnej daty nie wstawiam nowego suwaczka. śmiesznie dwa suwaczki jesteście małżeństwem tyle i tyle dni, do ślubu tyle i tyle

"w pewnym momencie kobieta powinna ustalić ile ma lat. I konsekwentnie się tego trzymać". M.C.

Stary 2007-06-14, 15:01   #11728
indygo79
Zadomowienie

GG do indygo79

Cytat:
Indygo! Czyżbyś wysyłała zdjęcia ze swojego ślubu tylko wybranym? Ja też chcę! I pewnie wszystkie dziewczyny chcą. Po to jest zrobiona lista maili, żeby wszystko szło do wszystkich. Po co co drugi post powtarzać swojego maila i prośbę o wysłanie zdjęć każdej z nas?

PS. Mam takiego stresa, że normalnie ręce mi się cały czas trzęsą i nic nie mogę zrobić... Czy jest jakiś sposób, żeby się wyluzować i nie myśleć o przez chwilę o ślubie i o tych wszystkich nerwach?
okej,okej wyślez domu w sumie pierwszy raz wysyłam zdjecia ze ślubu więc nie widziałam, ze to tak wszystkim hihi. aha tylko muszę mój adres mailowy tam dorzucić indygo79@poczta.fm

a Tobie dobrze radzę, nie stresuj sie będzie superpięknie, jak sobie wymarzyłaś. patrz w oczy przyszłego Męża i będzie super. myśl o Was, a niczym co z boku nie przejmuj się!

Stary 2007-06-14, 15:15   #11729
niebieska.lwica
Rozeznanie

Cytat:
Po to jest zrobiona lista maili, żeby wszystko szło do wszystkich. Po co co drugi post powtarzać swojego maila i prośbę o wysłanie zdjęć każdej z nas?
zgadzam się z tym w 100%

indygo dziękuję za zdjęcia ślicznie wyglądałaś, nie mogę się oprzeć wrażeniu że już Cię gdzieś widziałam no ale może minęłyśmy się na ulicy i zapamiętałam Twoją twarzyczkę

Edytowane przez niebieska.lwica
Czas edycji: 2007-06-14 o 15:16 Powód: :)
Stary 2007-06-14, 15:29   #11730
indygo79
Zadomowienie

GG do indygo79

Cytat:
Napisane przez niebieska.lwica Pokaż wiadomość
zgadzam się z tym w 100%

indygo dziękuję za zdjęcia ślicznie wyglądałaś, nie mogę się oprzeć wrażeniu że już Cię gdzieś widziałam no ale może minęłyśmy się na ulicy i zapamiętałam Twoją twarzyczkę
a dziękuję za komplementy , zdjecia poszły na duuuuużo adresów, hmmmm jeśli się znamy to ja powinnam pamiętać po zdjeciu mam pamięć do twarzy.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości