![]() |
#3031 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)
Cytat:
![]() Moja Toska tez ma 22 ![]() Ultra piekna Mycha ![]() kolor ![]() Cytat:
u nas jest zbieranie kamieni przy placu zabaw, i wchodze/schodzenie ze schodow - oczywiscie musza ja pod paszki trzymac nie wiem co sie stalo dzis z moim dzieckie - miala jedna drzemke ok 2,20min a przewaznie ma druga ok 16-17 dzis drugi raz poszla spac o 17.30 i nadal spi - mam nadzieje ze wszystko ok ![]()
![]() |
#3032 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3033 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3034 | |
Zakorzenienie
|
Super!
![]() Cytat:
Idę spać bo już śpię na siedząco/ Paaaaaa ![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2014-03-13 o 21:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3035 |
Zakorzenienie
|
Sylwietta
![]()
#3036 |
Rozeznanie
|
Dzięki za odpowiedzi dotyczące bucików
![]() Zdycham! Myślałam że już po chorobie bo gardło boli tylko trochę a było tragicznie. Ale nie... przeszło na krtań, mam wrażenie guli w gardle a jak wezmę oddech to się zanoszę kaszlem (suchym), do tego katar, wszystkie leki mi się skończyły. Ku.wa juz jestem naprawdę zła, nie stać nas na takie chorowanie a jak jeszcze Oli się zarazi kolejny raz (albo tż) to ja juz nie wiem. A jak jeszcze czytam o tym ile nas choruje to za głowę się łapie. Wszyscy wkoło mówią tylko o chorobach, chyba coś jest nie tak, ja chorowałam raz na parę lat cuda na kiju się dzieją. A zamiast się cieszyć ta pogodą to kolejny dzień z rzędu na spacerze człapałam za wózkiem z taką energia ze momentami to on mnie pchał. Idę spać zaraz, do jutra! Piszcie więcej, bo nie mam co czytać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3037 |
Zakorzenienie
|
Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)
Czesc!
mika tak, swoje. Duzo lepiej z katarem. ultra a dynie je chetnie? Jesli tak, to w ogole nie musisz marchewki podawac. Widzialas przepis na placki ziemniaczano-marchewkowe? Powinny podejsc, bo marchewki nie czuc. Dzis zrobilam przekaske z gotowanej dyni, marchewki, brokula i kalafiora - ugotowac, zrobic papke, dodac parmezan i uformowac kulki. Yae zjadala jak malpa kit. pstryczku chyba sie naumialam ;-) sylwietta ![]() yellow Ty rowniez zdrowiej! Maseczke masz? black zdrowia dla mamy! Wracaj do nas, bo brakuje Ciebie. deli jak kolo? aga niepotrzebnie sie obawialas rozmowy little nie wiem, czy przeczytasz, ale ostatnio zaczelam uzywac Tonga. Do tej pory wydawalo mi sie za duze, ale chyba po prostu nie umialam Yae dobrze usadowic. Jestem bardzo zadowolona, ale jesli mialabym polecac, to wybierz zwykle a nie elastyczne. jaka sto lat dla Krzysia!! Dzis u nas Bialy Dzien, czyli rewanz Walentynek. Tz skwitowal tylko, ze jest i co z tego. Mnie jest przykro. Yae mimo kataru i zabkowania spala znow rewelacyjnie. Pobudka o 3 i 4.30, wstala o 7 i pozniej jeszcze pol godziny pospala. Mam nadzieje, ze tak zostanie. Edytowane przez meneq Czas edycji: 2014-03-14 o 01:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#3038 |
Zadomowienie
|
ale mnie gardło napiżdża
![]() I pobudka o 6 rano, ocb?! Obawiam się, że to cena za wczesne zasypianie wieczorem ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 06:28 ---------- Poprzedni post napisano o 06:27 ---------- ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3039 |
Zakorzenienie
|
Hejka
U nas ZNÓW pobudka o 5.40 ![]() Kiedy zacznie normalnie spać? ?????? Wysłane z mojego GT-I8160
#3040 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
CZEŚĆ! KTÓRA ŻYCZY SOBIE PORANNĄ KAWĘ NA OTWARCIE OCZĘCiszczy? ![]() ![]() KOMU POLEWAĆ bo nie wiem ile filiżanek wyciągnąć? ![]() ![]() Sent from my GT-S5830 using Wizaz Forum mobile app ---------- Dopisano o 06:58 ---------- Poprzedni post napisano o 06:52 ---------- Dziewczyny czym przykrywacie maluchy? Antonio poci sie po kołdrą a, wtedy wkurza sie i oczywiście przebudza, więc przykrywam go kocykiem, ale taki mam zwykly z Womara i wydaje mi sie ze chlodny jest, a polarkowy lub z mikrofibry tez,za cieply, to jaki ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3041 |
Zakorzenienie
|
Neti, ja kawkę poproszę
![]() Wysłane z mojego GT-I8160
#3042 |
Zakorzenienie
|
Się parzy
![]() oooo..proszę ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3043 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poproszę kawę ! Z mleczkiem :p A Hania śpi pod koldra bo u nas dość zimno w sypialni ![]() Widzialyscie dziś księżyc? Taki był pomarańczowy dziwny :p Sent from my HTC One X using Wizaz Forum mobile app
![]() |
#3044 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Słodka, i jakie oczyska, konkurencja dla Amelki ![]() Oba piękne, ale kolor ![]() Świetny, może coś podobnego zakupię dla Oliwki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3045 | ||||
Zakorzenienie
|
Hejka!
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Krzysieńku Wszystkiego najlepszego!!!! Kurde, to juz ostatni watkowy roczek ![]() jak te dzieci szybko rosna... |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3046 |
Wtajemniczenie
|
I ja się witam przy kawce
![]() ![]()
Igorek - 02.01.2013 r. Edytowane przez ILLUSION Czas edycji: 2014-03-14 o 06:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#3047 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3048 |
Zakorzenienie
|
#3049 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ---------- zapodaje bauns do kawki ![]() http://www.pudelek.tv/video/Malenczu...NI-CH*JA-4743/ |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3050 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Współczuję mamie i mam nadzieję, że szybko wróci do zrdowia ![]() ![]() Cytat:
Zdarza się, że noga wystaje, ale jeszcze nie wypadła także się nie martwię... A co do tego, żeby głowa była wyżej to polecam taką poduchę http://allegro.pl/klin-poduszka-do-l...041425621.html mamy ją od początku i bardzo dobrze się sprawuje, zwłaszcza przy katarku, który u nas non stop.... Zapomniałam się Wam pochwalić co Paulina ostatnio zrobiła.... Byłyśmy w łazience. Malowałam się a ona koło moich nóg... Patrzę przez lustro co robi.... Wyciąga brudne rzeczy z kosza na pranie, wkłada do pralki kilka sztuk, po czym zamyka ją (nie do końca, bo tyle siły nie ma oczywiście) stoi chwilę przy tej pralce wpatrzona w bęben... Mija kilka sekund, ściąga pojemnik z kosza na pranie, stawia przed pralką, otwiera ją i te ubrania ze środka wyciąga i wkłada do pojemnika..... Moja kochana córeczka zrobiła nam pranie ![]() ![]() ![]() ![]() Nie mogę uwierzyć, że ona już taka "dorosła" się zrobiła... W sumie wiele rzeczy robimy razem, pranie nie raz pomagała mi wkładać do pralki czy wyciągać (stąd też ta syt), wieszamy też wspólnie- podaje mi z pojemnika a ja wieszam, zabawki sprzatamy razem, mówię jej co ma podać, gdzie położyć- coraz lepiej nam to idzie.. Wczoraj trzymała mikser jak ciasto naleśnikowe robiłam... Ile radości przy tym było....Kurze wycieramy razem... Nie tak dosłownie oczywiście, poprostu daję jej czysty listek ręcznika papierowego i pokazuję co ma wytrzeć, oczywiście są to już miejsca, które sama wcześniej na wilgotno przetarłam.. Staram się jak najbardziej wykorzystać ten wspólny czas, bo niebawem się skończy... Uświadomiłam sobie, że za rok o tej porze większość z nas będzie zapisywała swoje skarby do przedszkola.... Ale ten czas leci, dopiero chwaliłyśmy się rosnącymi brzuszkami..... Ja tu gadu- gadu a czas leci. Mała ma drzemkę a ja miałam znaleźć przepis, skrócić spodnie, bo pup jest jakieś 300 m od moich rodziców to przy okazji byśmy skoczyły i bym je maszyną przeleciała...No to lecę, miłego dnia.... ---------- Dopisano o 08:11 ---------- Poprzedni post napisano o 08:09 ---------- aaa i chętnie bym się tej wspólnej kawy napiła, tylko problem z tym, że kawy nie pijam.... Ale bardzo chętnie dołączę z herbatą, od której jestem uzależniona... mogę? |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3051 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry kobietki
![]() Piękny się dziś dzień zapowiada ![]() A mnie głowa boli-zatoki ![]() Mały obudził się w nocy przesikany,jakoś bokiem mu wyleciało. Coraz częściej Dady mnie zawodzą bo już nie raz obudził się przelany tylko że tuż nad ranem ![]() Pobudke mieliśmy o 6;30 bo kupa pchała się do światła dziennego ![]() Neti-dawaj kawę bo śpie na stojąco,przyda mi się pobudka ![]()
#3052 |
Zakorzenienie
|
Hej kochane. Dziekuje za dobre slowka dla mamy - czuje sie dobrze, chcialaby juz wyjsc, moze jutro ja wypisza.
Ja wlasnie ide robic kawe za moment, choc moje dziecko calkiem dobrze dzisiaj spalo, wstala o 7.30... Nienajgorzej. Gardlo mnie boli, chyba od tego biegania... Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 8008X przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#3053 |
Zakorzenienie
|
![]() KRZYSIU JAKOWY WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO SŁONKO! ![]() Dziewczyny, ale żeście popieściły mój wzrok pięknymi dzieciami wczoraj ![]() Bokeh, niebieskie spodenki ![]() Misiael ![]() ![]() Pstryń, zdecydowanie coś nie tak z tymi dżinami ![]() Nancy i dalej się upierasz że Kubuś CIę nie lubi? ![]() Majulmi a to Ty nas nie podczytywałaś? ![]() ![]() btw ostatnio zachustowałam Dadola ![]() ![]() Meneq ![]() ![]() Yellow zdrowia ![]() Sylwietta dla nas Twoja nieobecność jest całkowicie zrozumiała ![]() ![]() Black zdrowia dla mamy ![]() Dawid wstał o 5, pokręcił się i wstał o 7 i włanie mnie maca po włosach to już wiem, że śpiący ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3054 | ||||||
Zakorzenienie
|
Wow
![]() Cytat:
![]() Kiedy ja doczekam się tego"mama". niby wczoraj jak poszłam po wózek to palcem na okno pokazywała i mama, mama, ale żebym ja to usłyszla to nie ![]() N to super ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Co do przykrywania, próbowałam kołdrą ale nie śpi wtedy, nie wiem za cięzko, przekręcić się nie może czy coś ![]()
![]() |
#3055 | ||||||
Wtajemniczenie
|
hej
![]() u nas dzisiaj pobudka o 7.30, także nie tak źle;p Wszystkiego najlepszego dla Krzysia ![]() ![]() sylwietta tulę mocno! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3056 |
Zakorzenienie
|
Wracam wczoraj z pracy, Oliwka się cieszy, ale do mnie nie chce iść, ciągnie za to do sypialni i pokazuje mi paluszkiem moje pantofle, Słodziak mały, zaczęła się poważnei puszczac i tak wyrżnęła wczoraj, wydawało nam się że minęła kant szafki, oczywiście rozpacz straszna, potem patrzę a tak szrama na czole jak nie wiem.
Jedna pobudka w nocy na smoczka i jedna na mleko ![]() Katar w dzień się trzyma ale w nocy jakoś ok, nie wiem... Sto Lal dla Krzysia
#3057 |
Zakorzenienie
|
![]() ja kawy tez nie tykam, bleeeeeeee ![]() lece se szczelic jakiegos mejkapsa do pracy.... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3058 |
Zakorzenienie
|
Ja już wypiłam rano z TŻ karmelową DE
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3059 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pomaranczowy to nic, a widzialas rogal, ale poziomo? ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- neti Yae spi pod moja puchowa kamizelka ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Cytat:
Ty to w niego wierzysz od Walentynek. Nie ma takiej opcji: caly dzien w pracy i zaraz po popijawa sluzbowa, wroci diabel wie, o ktorej i w jakim stanie ---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- Cytat:
Bedzie uwazac na przyszlosc. Yae dzis uderzyla sie ladowarka w buzie, przeciela warge o zabki; krew sie lala, ze hoho i wszystkie zeby czerwone ---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Dziekuje dziewczyny, kochane jestescie! |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3060 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() zdolniacha ![]() kolor ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() super ![]() Bokeh, jakie cudne te kombinezony!!! teraz beda na taki chorowała!! Oby do wypłaty ![]() Zosia dziękuje za wszystkie miłe słowa ![]() ![]() ![]() u nas chorowania ciąg dalszy.. doszedł katar i kaszel.. miałam isc dzis do lekarki tylko z wynikami posiewu, ale wezme małą, niech ją osłucha ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:43.