|
|
#691 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XIII
Iryski? Karmelki?
Mieszanka Wedlowska? ![]() ![]() ![]() Możesz jeszcze zajrzeć do linka w moim podpisie, też poprawia humor
|
#692 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Burberry London. Mam ochotę na Crystal Noir, ale już nie mam :/
Miłego dnia wszystkim
|
|
|
|
#693 |
|
Wtajemniczenie
|
Demoniku gratulacje z okazji rocznicy ślubu
![]() Ja 2 tygodnie temu obchodziłam naszą pierwszą
|
#694 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj trochę kokosowo, słodko i iskrząco, czyli Crystal Noir
|
|
#695 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Hehehe... Faceci z linka sa tacy sexy... 100% pierwotnej męskosci Nakarmiłam się biszkoptami i popiłam Ice Tea Szkoda, że pyszne jedzonko poprawia nastrój tylko na jakieś 5min, dopóki nie zaatakują mnie paskudne wyrzuty sumienia Jutro do pracy planowałam ubrać prześliczną, nową sukienkę, zeby prezentować się jak najbardziej efektownie i obawiam się, że jeśli będzie mi odstawać brzuch to... no nie wiem... (padnę trupem? ) Trzeba bedzie poćwiczyć. Może w ten sposób pozbędę się negatywnej energii
|
|
|
#696 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe, przypomniał mi się tekst z Dnia Świra: teraz wciągam na dzień cały...
![]() Aj, głowa boli. Pora zjeść trochę chemii i trochę to odespać...
|
#697 |
|
Zakorzenienie
|
A ja Krzyśkiem dziś pachnę z własnej butelczyny, która wreszcie odebrałam na poczcie
|
|
|
|
#698 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
z socjologii był zupełnie beznadziejny, ale jest mi wszystko jedno, jestem padnięta i w ogóle nie do użytku znowu położyłam się spać po 4 rano, wstałam o 7, potem na chwilę się zdrzemnęłam... padam, a dzisiaj idę na imprezę i nie wiem jak dotrwam pachnę pięknym The Parfum, trochę się bałam, żeby na egzaminie nim pachnieć, ale tego zapachu nawet to mi nie obrzydzi na nadgarstku Shaal Nur od Psychy coś mi przypomina, nie mam pojęcia co...widze, że nie tylko ja lubię dać sobie w kość ćwicząc co prawda jestem straszny leń i zazwyczaj mi się nie chce nic robić, ale jak się już zabiorę, to na drugi dzień nie mogę wstać z łóżka ale to lubię, wtedy czuję, że coś zrobiłama mnie poczta zgubiła kolejne próbki od Wizażaki
|
||
|
|
|
#699 |
|
Raczkowanie
|
Gratulacje Demoniku
Jesli chcesz to jak najbardziej ,tak jak pisałem... Ja jeszcze mistrzem nie jestem ale już może niedługo... obecnie posiadam II st. Usui Ryoho.Co do wczorajszego przekazu to jestem ciekaw czy Ktoś w ogule coś czuł może pw Dziś pachnę, a raczej śmierdzę bardzo intensywnym, duszącym, zapachem- powiedziała moja koleżanka z pracy, nie wiedząc kto tak cuchnie że wytrzymać nie idzie, bo zapach ponoć wszędzie dookoła niej był No cóż nie wszyscy lubią takie perfumy..A pachnę dziś L'occitane Orange Cinnamon elixirkiem
|
|
#700 |
|
Zadomowienie
|
próbeczką Aliena - podoba się coraz bardziej
|
|
|
|
#701 |
|
Zakorzenienie
|
Demoniku, gratulacje dla Was
|
#702 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
?
|
|
|
#703 |
|
niecnotliwa dziewica
|
|
#704 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Black Cashmere jest wspaniałe, cudowne, nie musze nigdzie wysyłać nie muszę szukać rodziny zastępczej Kocham BC. Planuję kupić jeszcze seteczkę. Oczywiście już się wypachniłam nią na maxa
|
||
|
|
|
#705 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kattarino - to pora godna buddyjskiego mnicha Tematycznie - Clinique Happy Heart z próbki. Pachnie na mnie jak pomarańcza pomieszana z bawełną. Może jak bawełniany podkoszulek wypłukany w jakimś płynie pomarańczowym
|
|
|
|
|
#706 |
|
Zakorzenienie
|
hehe, Margot ma rację, wszak Cristobal to nasz swojski Krzysztof
|
|
|
|
#707 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzisiejszy dzień to triumf dobrej strony mocy (czyli zapachów) nad złą (czyli pocztą).
Zaczeło się źle - listonosz podczas doręczania poczty powiedział, że list z Avignon i Zagorskiem się nie znalazł Potem dostałam próbki od _Bjeaty_ A przed momentem... ta dam!!! drugi listonosz przyniósł paczuszkę z Quality z kolejnymi próbkami. Jeśłi można dostać mentalnego orgazmu, to ja go właśnie przeżywam Mam na łapach Theoremę, Obsession Sheer i Messe de Minuit Jestem w niebie normalnie ![]() Tulipanko, wiesz na pewno, że poczta zgubiła te próbki? Kurczę, jak ja dobrze wiem, co czujesz
|
#708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie ktoś się nimi zaopiekował po drodze i będzie sobie pachniał Kyoto albo OI i nawet nie wie co to za perełki a The Parfum jest wyjątkowo trwały przy takiej temperaturze, normalnie ulatuje bardzo szybko, a dziś cały czas go czuję SpanishMyszko, jeśli chodzi o Zagorsk, to kiedyś gdzieś już o nim pisałam, dla mnie to jednak jest smutny zapach... taki chłodny, zdystansowany, jednocześnie bardzo przestrzenny. Kadzidło nie jest tak wyraziste, jak w Avignon, chociaż w wysokiej temperaturze pojawiło się sporo mirry, która spowodowała, że Zagorsk zrobił się bardziej... łatwy w noszeniu. Piękny jest, ale chyba to nie jest zapach, który mogłabym nosić, chociaż próbeczka, którą jakiś czas temu dostałam od Bjeaty ma jeszcze na tyle płynu, że na globalny test starczy
|
|
|
|
|
#709 |
|
Zadomowienie
|
ahaaaa...
![]() /edit/ właśnie pobiłam własny rekord Sprzedałam na A. perfumy w ... uwaga, uwaga... 53minuty po wystawieniu Tym samym mój najlepszy wynik, jakim były całe długaśne 2 godziny pozostaje przeszłością Kurde. Jak dalej tak pójdzie to nigdy nie dostąpię zaszczytu bycia "wklejoną" na perełki przez którąś z perfumiar
|
|
#710 |
|
Wtajemniczenie
|
Tulipanko, jeśli to polecony, to powinien dać się znaleźć, o ile nie zgubił go listonosz równie gapowaty jak mój
U mnie niestety najprawdopodobniej zaopiekowała się listem jakaś osoba prywatna.
|
#711 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Eiri, gratuluję wszystkich zapachowych cudów można zamówić próbki w Qualityw jakiś sposób, żeby przyszły pocztą, bo już mi głupio tam ciągle chodzić |
|
|
|
|
#712 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Eiri- Gratuluje skarbow
|
|
|
|
|
#714 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Eiri, pochwal się, jakie zapachy będziesz testować?
|
||
|
|
|
#715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#716 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#717 |
|
Zakorzenienie
|
Demoniku, gratuluje z okazji rocznicy slubu!
Eiri wlasnie mialam pisac PW, bo moglabym ci juz zaofiarowac probki, ale ciesze sie, ze sie znalazly... Kasiulko22 mam nadzieje, ze egzamin jednak zdalas na 5, czego z calego serca ci zycze! Tulipanko, mam nadzieje, ze twoj tez nie poszedl zle... |
|
|
|
#718 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#719 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję
To bardzo solidny "medykament" na moje ostatnie smutki ![]() Chwalę się: Etro: Mese de Minuit, Ambra, Royal Pavillon, Shaal Nur Les Parfums de Rosine: Rose de Feu, Rose d'Homme Villoresi: Incensi Idole de Lubin E.Coudray: Ambre et Vanille L'Artisan Ambre Extreme, Passage d'Enfer Amouage: Reflection Parfum d'Empire: Ambre Russe ![]() Mariolasl Jejku, umówiłam się z chłopem na mieście a siedzę tutaj i macam po raz setny fiolki. Uciekam, będę wieczorem
Edytowane przez eiri Czas edycji: 2007-06-14 o 16:52 Powód: dopisek |
|
|
|
#720 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:33.

?
Mieszanka Wedlowska? 

Jutro do pracy planowałam ubrać prześliczną, nową sukienkę, zeby prezentować się jak najbardziej efektownie i obawiam się, że jeśli będzie mi odstawać brzuch to... no nie wiem... (padnę trupem?
) 

z socjologii 
Jesli chcesz to jak najbardziej
czy Ktoś w ogule coś czuł
No cóż nie wszyscy lubią takie perfumy..

, zmuszona bylam codzienna porcje cwiczen przeniesc na ekstremalne godziny: miedzy 3, a 5 nad ranem