![]() |
#481 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię w lipcu
Hej, znajdziesz coś u mnie za:
345. NOWY krem do depilacji Ziaja- skóra wrażliwa 111. NOWE chusteczki pielęgnacyjne dla niemowlą 49 - granatowe rajtuzy 60 DEN 164. NOWE kapcie - tygrysek 145. przykładowe kwiatki szydełkowe 141. wstążki satynowe - każde cienkie 342. Koszule flanelowe męskie 2 szt. roz. 44-45 i roz. 45 295. NOWY zestaw do przypraw 305. NOWY wazon biały 168. NOWA maszynka Gillette Fusion 315. NOWE etui na dokumenty -kolor amaran 298. NOWY komplecik dla dziecka-kocyk polarowy +maskotka - idealne na prezent ?
![]() |
#482 |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
91 poproszę wymiary i zdjęcie z tyłu. ona sznurowana jest, tak? to wymiary proszę maksymalnie zesznurowanej i maksymalnie "rozsznurowanej" w sensie ile najwięcej się zmieści ciała
![]() aha: w biuście, pod biustem, w talii/brzuchu, długość spod pachy-bez ramiączek gilette fusion to zwykła, nie na baterie? na wymienne wkłady?
odpisuję u Ciebie, Ty odpisuj, proszę, u mnie. <a href="link">wszystkowątek </a> ciuchy stary wishlista 18WRZESIEŃ2010 ![]() 08wrzesień2014 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez bezaczek7 Czas edycji: 2014-03-13 o 21:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#483 |
Zakorzenienie
|
a powiedz, tylko sukienka ci się widzi? bo mi u ciebie więcej rzeczy-poza sukienką by była maszynka, przyrząd do frytek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#484 |
Wtajemniczenie
|
Cos za 342. Koszule flanelowe męskie 2 szt. roz. 44-45 i roz. 45? (obie - w jakim sa stanie?)
---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- Ok. A można wiedzieć skąd są te koszule? Tzn. chodzi mi bardziej o to, z czego one są zrobione, jak wyglądają. Czy to jest jakaś gruba flanela, jak się nosi itp ![]() ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ---------- A mogłabym prosic o wymiary? Chcialam je wziac dla siebie. Nosze L, ale lubie oversized. Tylko boje sie, ze takie rozmiary to jednak moga byc troche dla mnie przegieciem.
![]() |
#485 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#486 |
Wtajemniczenie
|
A powiedz mi w ogole, co bys za te koszule chciala?
![]()
![]() |
#487 |
Zakorzenienie
|
w sumie to z sukienki bym zrezygnowała, nie wiem jak będę wyglądać za te 3 miesiące.
ale resztę bym wzięła. może noże też-nie wiem czy pisałam o nich? tylko perfum widzisz i tą sukienkę? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#488 |
Zakorzenienie
|
up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#489 |
Raczkowanie
|
Hej, kosmetyczka miała być dla siostry, ale okazało się że jej o inne grochy chodziło (nie wiem jakie). Przeglądając Twój wątek wypatrzyłam 179. brokatowy top na szyję NEW LOOK roz.12 - za ile czekoladek byłabyś w stanie go odstąpić?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#491 |
BAN stały
|
hej, interesowałoby mnie u Ciebie:
274. Celine Dion nowe- jeden psik testowy 229. C-THRU Black diamond nowe-jeden psik testowy 38. F&F nowe, nienoszone, niemierzone bokserki z siateczki w niebieskim odcieniu z metki rozm.12 287. NOWE urocze koronkowe majteczki wiązane z tyłu wstążeczką satynową roz. uni 338. Nowa oliwka pod prysznic z olejkiem arganowym YR kosmetyczka w grochy 258. lakier Avon -jedno maźnięcie testowe może coś dobierzesz u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#492 |
Zakorzenienie
|
oj to mnie zmartwiłaś. bo ja chcę za dużo rzeczy.
maszynka gillette pończochy samonośne rajstopy grafit odżywka pantene maszynka do frytek kotek w koszyku jedna zielona gumka do włosów mniej więcej w tej kolejności mi zależy ![]() nie dobierzesz nic? może z biżuterii? z ciuchów? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#493 |
Zakorzenienie
|
hej, niestety nic
![]() |
#494 |
BAN stały
|
chodzi mi o tą kosmetyczkę:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1373221348 zatem jaką wymianę proponujesz? ode mne avon pure o 2 i nowy balsam rozświetlający dove, a od Ciebie? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#495 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#496 |
Rozeznanie
|
niestety nic, dziekuje
![]()
![]() |
#497 |
Zakorzenienie
|
witam, czy znajdziesz coś u mnie za:
302. Gra skojarzeniowa dla dzieci-używana 306. Puzzle 100szt-używane, kompletne rezerwacja 337. Nowa piżamka dziecięca tak na ok. 6 lat 366. Puzzle trefl - Jelonek Bambi 160 szt. kompletne
![]() |
#498 |
Wtajemniczenie
|
witaj, coś u mnie za 340, 338, 111, 38?
![]() |
#499 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#500 |
Zakorzenienie
|
up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#501 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie mam dokladke na 5 str podoba mi sie kilka rzeczy
![]() |
#502 |
Zadomowienie
Przekupka: 30 pkt / 100% pozyt.
|
hej
znajdziesz coś umnie za 120. maszynka do krojenia frytek 327. NOWY drewniany młynek do kawy\ 287. NOWE urocze koronkowe majteczki wiązane z tyłu wstążeczką satynową roz. uni ??
![]() |
#504 |
Rozeznanie
|
Cos u mnie za:
334. NOWY ekri ze złotą nitką i lateksowymi wstawkami oversize -tzn. że rozmiar jest uniwersalny 245. czarna chustka 46. zestaw do manicure, niekompletny rzeczy na zdjęciu są nowe i nie były używane 168. NOWA maszynka Gillette Fusion 361. Eveline odżywka do paznokci – testowana ?
![]() |
![]() |
#505 |
Zakorzenienie
|
Czy znajdziesz coś u mnie za przyrząd do ćwiczeń? Czy jest jakaś maksymalna waga ćwiczącego?
![]()
![]() |
#506 |
Rozeznanie
|
To ja podziekuje, nie oplaca mi sie
![]()
![]() |
![]() |
#507 |
Zakorzenienie
|
34, 35 - staniki, 111 - mokre chusteczki? może znajdziesz coś u mnie?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#508 |
Zadomowienie
Przekupka: 30 pkt / 100% pozyt.
|
chetnie, tylko musze ja oddac do pralni, zarezerwujesz te rzeczy dla mnie? chciałam sie zapytac jeszcze o 54. NOWE, nie używane, nie testowane YR co to za maska?
![]() |
#509 |
Zakorzenienie
|
A efekty jakieś były?
![]() Nie jestem przekonana, ale widzisz coś może za to u mnie?
![]() |
#510 |
Zadomowienie
|
kapcie z tygryskiem jaki rozmiar?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:18.