![]() |
#3091 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)
My już po pierwszym spacerze. Przyszliśmy się posilić czymś
![]() Oskar wyciągnął mnie na łąkę do sąsiada ![]()
#3092 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Krzychu, sto lat! Żebyś dawał jak najwięcej radości swoim rodzicom, i zdrówka! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No a nie? Musiała wstać godzinę wcześniej ![]() Tak jak my, co najwyżej możemy sobie ![]() Ło kurna, pola normalnie jak koło mojego domu ![]() ![]() ![]() Fajną czapę ma Oski ![]() ------------------------- ![]() Nocka ładna tylko do 3, potem już było bardziej drzemanie, a pobudka o 7.00 ![]() ![]() Obowiązkowo spacer zaliczony od 9 do 11.30, jak się młodzież obudzi, to jemy obiad i też idziemy ![]() A wczoraj jak już się ciemno i chłodno robiło, i już trzeba było Polę wziąć do domu, a jeszcze na huśtawce byla, to ojesus! Jaki płacz! |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3093 |
Zadomowienie
|
bokeh czemu pytasz, zapomnialas, ze lecimy razem
![]() ![]() meneq ojej, ale to musialo wygladac ![]() ![]() hope nie pomoge bo moja tez co i rusz to czerwone placki na policzkach ma, wyglada jak alergiczne jakies ale nie moge dojsc od czego to ![]() Tz zrzeda wreszcie do pracy pojechal ![]()
#3094 | |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Najlepsze życzenia dla naszego chyba ostatniego jubilata, Sto lat Krzysiu ![]() Cytat:
![]() ![]() Ultra nie miałam okazji wcześniej się odnieść, ale masakryczna ta Twoja historia rowerowa, a i tak dobrze się skończyła, moja koleżanka jechała sobie spokojnie ścieżką rowerową i cofnął w nią jakiś patafian i od kilku lat dziewczyna ma problemy zdrowotne ![]() Piękne wszystkie małe rozrabiaki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3095 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3096 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajny..ale już mamy ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45583668]Już po lekarce, jakkolwiek to brzmi ![]() Dobrze że to tylko zęby! ![]() A u nas dziś bez obiadu...nie chciało mi się ![]() Mój wujek zawsze mówił: "dziś na obiad OMULKO"...ZNACIE TO? ![]() Sent from my GT-S5830 using Wizaz Forum mobile app ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- ANTONIO SPAŁ DZIŚ NA DWORZU 2,5 GODZ(z dwoma pobudkami..bo smoka szukał) ![]() ![]() ![]() Sent from my GT-S5830 using Wizaz Forum mobile app
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3097 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3098 |
Zakorzenienie
|
Heja ho, pamieta mnie tu kto?
![]() Jak mowilam - wracam w lepszym humorze, choc kluczowa kwestia wciaz nierozwiazana, takze problem nadal jest (nie hje, nie chodzi o rodzicow). Dziekuje za wszystkie mile slowa pocieszenia w k. ![]() Nadrobilam wszystko ![]() Nocami na tel. A ze ostatnio nastapil powrot do milionow pobudek takze okazji do czytania mialam spooooroo. Cos mi weszlo w dziecko od wtorku i jest z niego okropny marud. Kazda pobudka jest z placzem, w dzien nie placze/nie marudzi wlasciwie tylko jak je i spi, a poza tym caaaaly czas zrzędzi ![]() Podejrzewam ząbki, bo slina leje sie strumieniami i wszystko pcha z zacietoscia do buzki. Wybaczcie, ze sie nie odnosze, ale teraz bede juz na biezaco ![]() Ultra, widzialam, ze pytalas o chrzciny - taak, udaly sie, wszystko wyszlo tak, jak powinno ![]() Ania, wstawie jakas fotke jak ogarne zdjecia. A co poza tym? Kuba nadal doskonali chodzenie z trzymaniem sie czegos. Przestawia krzesla, lzejsze stoliki, wozek, itp, ale pchacza nie chce. Poza tym mam wrazenie, ze ostatnio skupia sie na czyms innym. Nauczyl sie w koncu porzadnie robic "papa" (mamie nie chce ![]() Powtarza po nas proste slowa typu daj, tata, mama, czesc, itp (slodkie toto ![]() Mial czas, ze zaliczal tylko jedna drzemke ok 13-14. A teraz przywidzialo mu sie wstawanie o 6-7 (dzis 5:45 ![]() Jak jestesmy sami (TZ w pracy) to zasypia ok 20 (idealolo jak dla mnie ![]() Aaaa widzialam, ze pisalyscie o placu zabaw - Kuba jeszcze nie lubi ![]() Hustalismy sie kilka razy, ale skonczylo sie na marudzeniu ![]() Wybaczycie, ze tak tylko o sobie? ![]() Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2014-03-14 o 13:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#3099 |
Zakorzenienie
|
Ja właśnie pojadłam,w międzyczasie zrobiłam małemu szybką pomidorową,jak się obudzi to zje i idziemy w plener. Trzeba korzystać z pogody póki jest
![]()
#3100 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
nawijko witaj ![]() ![]() ![]() ![]() Co do placu zabaw to mój Kuba też nie lubił, do dzisiaj, wsadziłam go do piaskownicy, jak się cieszył, jak się chichrał ![]() ![]() a my jedziemy do Chłapowa, od 3 lat tam jeździmy ![]() przyszedł nam kubek pstryczek - jak Kuba wstanie to od razu będziemy testować ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3101 |
Zakorzenienie
|
Hje, no ajak! :P właśnie wode gotuje na herbatke <mniam> ;p
My o 11 wyszłysmy z domku, poszlysmy do t. gdzie się objadłam racuchów :P mniam mniam... Amelka wlasnie drzemke złapała, jak wstanie zje obiaadek, i idziemy na podwórko. Nie chce mi się kisić w chacie w taką pogodę.. Nawijka, heja! tęskno tu za Toba;*
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3102 |
Zakorzenienie
|
laurko kurczę, a ja nie umiem Kubę zapiąć sobie na plecach sama :/ muszę poćwiczyć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3103 |
Zadomowienie
|
nanacy
niestety niekoniecznie....już kilka rozpraw sądowych miała, ale nadal nie uzyskała satysfakcjonującego odszkodowania ![]() ja też mam właśnie z tym zapinaniem problemy, nie wspominając już o rozpinaniu... |
![]() ![]() |
![]() |
#3104 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
no wiem wiem badam dla Nas teren ![]() hehe ![]() a co do buzi to nam tez wyskakuja ciagle jakieś plamki przy ustach tylko do Chorwacji nie ma zbytnio lotów tylko autokary a to odpada...
![]() |
#3105 |
Wtajemniczenie
|
Witam ;]
Dziewczyny ja tak na szybko z prośba. Bo Blanusia mi się pochorowała, to jej pierwsza taka choroba i nie wiem co robić. Byłyśmy u lekarza i płuca i oskrzela czyste. Ma mocny katar ,kaszel i wysoką temp. Lekarz przepisał nam - Acodin junior w syropie na kaszel, diphergan ( nie wiem na co ![]() Ja kiedyś miałam do inhalacji berodual ale to na sterydzie więc wydaje mi się , że to nie dla nas , i mucosolvan ale tam napisane że to od kaszlu przy zapaleniach płuc i oskrzeli. No i nie wiem co stosować bo częśc leków w domu mam i chciałabym zaoszczędzić . Pomożecie ? ![]() Najlepsze życzenia dla Krzysia!!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3106 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() nawijko ja wybaczam, zwlaszcza, ze nawijsz glownie o Kubie ![]() ![]() ![]() ![]() neti, nie znamy ![]() Zaraz robie peanut butter cookies ![]()
![]() |
#3107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() buuu smutno mi ![]() ![]()
![]() |
#3108 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u nas dzis patyk i konewka tez byly w ruchu ![]() Cytat:
![]() u nas sie mowi PATRZYCHA ![]() ![]() ![]() U nas od jakiegos czasu tez ![]() Cytat:
![]() szajka- dobrze ze to tylko zeby nawjko - hej hej hej ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3109 |
Zakorzenienie
|
ale tu dziś echo niesie...
![]()
#3110 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() Dziewczęta drogie, dziękuję w imieniu Mychy za miłe słowa. Mysz kazała Was ucałować ![]() Przypomniało mi się wczoraj, że powinien być już 2 sezon House of Cards - otóż jest i zaraz zabieram się za oglądanie. Bardzo mi podpasował ten serial. Julexowi przebiła się dziś trzecia czwórka, ślina lała się prawie cały dzień i widać, że dokuczało mocno, Dentinox trochę pomógł, ale i tak marudna była - niemniej kochana bardzo. Zaliczyłyśmy 3 spacerki - 2 krótkie i jeden długaśny, po którym zjadła nawet spory (jak na nią) obiad. Laurko - super rysunki ![]() ![]() Black - bardzo dużo zdrówka dla Mamy! Misiaeel - pytałaś o czapkę Julexa - z Norwegii ma. Tyle wiem, bo dostała w prezencie. Tę i jeszcze jedną - fioletową w sówki. Sylwietta - zdrówka dla Was! Wracaj szybko, brakuje Cię tu. Yellow - dla Ciebie też zdróweczka! Meneq - tak, dynię wcina, chyba lubi, jeszcze od momentu, jak w słoiczkach dostawała. Co do kulek - smakowicie brzmi (znowu!). Boję się tylko, że się mi będą rozpadać, ale i tak wypróbuję. W ogóle Ty masz super fajne pomysły na jedzonko. Mam nadzieję, że karnie posłuchasz Pstryczka i będziesz wrzucać przepisy tu na forum ![]() A co do tz, to baty dla niego! I przytulas od nas ![]() Neti - no szkoda, że nie załapałam się na poranną kawkę ![]() Gojka - brawa dla Twojej pomocnicy! Jestem pod wrażeniem ![]() ![]() Szaja - oby ząbki szybko przestały Dorci dokuczać Jakajaka - stoo laat dla Krzysia ![]() Mała - cudny Oskar ![]() Hje - moja też dziś płakała, jak z huśtawki zabierałam. I w ogóle dziś był dzień pt. "huśtam się sama, a Ty mnie bujaj i trzymaj, tylko tak, żebym nie wiedziała, że trzymasz. Bo ja chcę sama, wiesz" ![]() Ezzo - smutna ta historia koleżanki ![]() ![]() ![]() Nawijko - fajnie, że chrzciny udane ![]() Lenova - co do leków nie pomogę, ale zdrówka życzę! Bokeh - udanego weekendu!!! Mam bardzo miłe wspomnienia z Berlina, Wam również takich życzę ![]() Lecę, Kevin Spacey czeka ![]() Edytowane przez Ultra81 Czas edycji: 2014-03-14 o 17:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#3111 |
Zakorzenienie
|
Nawijko,
![]() ![]() A Pola nadal większości tych rzeczy nie robi ![]() Wstyd przyznać, ale Pola dzisiaj pierwszy raz była w piaskownicy ![]() ![]() I też pierwszy raz zaliczyła trampolinę ![]() A matka nieświadoma, robiłam porządek w jej butkach, patrzyłam na rozmiary, a przy okazji widać było firmę, i co? Pola od jakichś 2 miesięcy śmiga w 3 parach od Befado ![]() ALE, nie wiem, czy takie się trafiły akurat, czy takie po prostu mają, że spody robią plastikowe? Bo Pola takie ma i się strasznie ślizga w domu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#3113 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I jak kubek sie spisuje? Nie zjada Ci Kuba piasku? ![]() ![]() Pozwalasz mu "łazić" po tym piachu? ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3114 |
Zakorzenienie
|
U W A G A
OMULKO... To g...no z cebulko ![]() Jak się ktos pytał co na obiad, wujek właśnie tak odpowiadał ![]() Sent from my GT-S5830 using Wizaz Forum mobile app
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3115 |
Zakorzenienie
|
A propo piaskownicy
![]() a we wtorek bodajze mlody zajadal ze smakiem ziemie ![]() jak mu probowalam wyjac z buzi to ryk byl taki ze hej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3116 |
Zadomowienie
|
Lenova ale co Ty chcesz zrobić, podać berodual z mucosolvanem zamiast tych przepisanych leków? Acodin jest typowo na suchy kaszel, hamuje odruch kaszlu jak wszystko kodeinowe, nie powinien być droższy niż 10 zł. Differgan jest lekiem przeciwalergicznym, nieraz go przepisują np przy zapaleniu oskrzeli czy krtani jak jest podejrzenie że może być podłoże alergiczne. On jest dość drogi bo ponad 20 zł a ważny jest chyba ze dwa miesiące od otwarcia, podaje się go zwykle góra dwa dni i flacha do wylania. Nasivin to wiadomo, krople do nosa, też chyba ponad 20 zeta. Mucosolvan ma działanie wybitnie wykrztuśne a u Was sądząc po lekach kaszel jest suchy więc tego bym nie dawała. Berodual na suchy mógłby być ale chyba na niego za wcześnie, to jednak steryd. Po differganie może być dużo dziwnych skutków ubocznych. U nas było nadmierne uspokojenie ale nie narzekałam, Grzesiowi lepiej się spało przez te dwie-trzy noce i tyle
![]() Edytowane przez Kija80 Czas edycji: 2014-03-14 o 18:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#3117 |
Zakorzenienie
|
U nas kubek pstryczek nba razie służy do.gryzienia slomki ...
![]() Sent from my GT-S5830 using Wizaz Forum mobile app
![]() ![]() |
![]() |
#3118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ha, my dzisiaj całe popołudnie na dworzu, Dawid wołał pieski i ptaszki karmił. I był w bodziaku długim i takiej bluzie grubej na misiu i mu ją lekko rozsunęłam, bo przecież ciepło jak cholera dziś było (15 stopni do cienia u mnie) - Boszsz ![]() ![]() ![]() Później też, na balkonie Dawid rządził, pranie mi wieszał ![]() Bokeh szczęśliwej drogi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3119 | |
Zakorzenienie
|
Kija - moge miec do Ciebie prosbe
![]() czy moglabys na wolny czas napisac/opisac te wszystkie najpopularniejsze leki na katar i kaszel, ile, czego, kiedy, jakies wazne info odnosnie danego leku itd ![]() Ty taka madra babka jestes ![]() chce sobie zalozyc zeszyt (prosze sie nie smiac ![]() pomozesz ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3120 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Moja tez jeszcze nigdy w piaskownicy nie byla ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:47.