![]() |
#1111 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: dermatolog - kraków
Cytat:
![]() |
![]() |
#1112 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1113 |
Przyczajenie
|
Apropo TETRALYSALU, ja brałam 2 razy ( raz około roku, drugi raz ok 5 miesięcy) i nie miałam żadnych skutków ubocznych, trądzik zniknął całkowicie na jakiś czas ( ok roku) ale później niestety powrócił. Jednak ja mam nawrót i po 3 kuracji AKNENORMINEM więc na mnie chyba nie ma skutecznego leku. Ale jak mówie ja nie odczułam żadnych skutków ubocznych w przypadku TETRALYSALU.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1114 |
Raczkowanie
|
A ile miesiecy ten Aknenormin bralas???
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
#1115 |
Przyczajenie
|
za pierwszym razem rok, za drugim jakieś 6-8 miesięcy(nie pamiętam dokładnie) i ostatnią serie przez 8 miesięcy. Za każdym razem po ok roku wracał, może w troche mniej 'ropnym' stanie ale teraz to już masakra, na dekolcie i na plecach mam (wcześniej miałam tylko na twarzy). Więc w moim przypadku nie warto było pakowac w to tyle kasy i zdrowia... Teraz szukam dobrego dermatologa w krakowie (wcześniej leczyłam się w rzeszowie) chociaż już powoli zaczynam w to wątpić. Dodam, że mam 22 lata a leczę się od 13 roku życia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1116 |
Raczkowanie
|
/delete
Edytowane przez weruuuuuuuuuuu Czas edycji: 2014-03-24 o 22:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1117 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: DOBRY DERMATOLOG - kogo polecamy?
Hej! Jeżeli ktoś z Krakowa i okolic szuka dobrego dermatologa, polecam dr Grażynę Trątnowiecką! Jedyny dermatolog (a było ich kilku), który pomógł mi uporać się z problemami skórnymi
![]()
Edytowane przez poise Czas edycji: 2014-03-25 o 13:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1118 |
Zadomowienie
|
Ile kosztuje obecnie prywatna wizyta u pani dr ?
Edytowane przez Aishowa Czas edycji: 2014-03-14 o 20:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1119 |
Wtajemniczenie
|
Leczyłam się u pani dr w zeszłym roku prywatnie w Wadowicach i wtedy płaciłam 60zł za wizytę
Edytowane przez poise Czas edycji: 2014-03-25 o 13:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1120 |
Zadomowienie
|
A ktoś nie orientuje się jak wygląda sytuacja w Krakowie - chodzi mi o cenę i to czy długo trzeba czekać na prywatną wizytę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1121 |
biegam dla Zabawy
|
W zeszłym roku było 83 zł, końcówki nie jestem pewna
![]() Tu przyjmuje -> http://www.lsp.zaprasza.net/ |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1122 |
Przyczajenie
|
Jeśli chodzi o dermatologa Kraków (leczenie trądziku) ja z czystym sumieniem mogę polecić http://leaclinic.pl W moim przypadku żadne ogólnodostępne środki nie działały. Dopiero dermatolog wygrał walkę z moim trądzikiem.
Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1123 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkich moze mi ktos z was polecic dobrego dermatologa w Krakowie (srodmiescie, NH). Mam problem z luszczaca sie skora w okolicach nosa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1124 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1125 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() A na wszelki wypadek ponawiam prosbe o namiary na dermatologa. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1126 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1127 |
Przyczajenie
|
Dot.: mgr.Lilianna Jeżowa mikrobiolog z Poznania - kto zna? jakie opinie
Witam
byłam ostatnio u p. Jezowej z dzieckiem ( 6 lat ). Oczywiście z polecenia. Zrobiłam wymaz z gardła i z nosa. Oczywiście wyszedł najgorszy gronkowiec złocisty chorobotwórczy, możnaby zrobić szczepionkę itp itd ale coś mnie tknęło i ( polecam innym ) zrobiłam taki sam komplet wymazów w innym ale renomowanym laboratorium. Wynik szokująco inny, nie az taki "chorobotwórczy". Zalecenia lekarza laryngologa - na pewno zbędna autoszczepionka. Komentować tego nie będę bo każdy chyba wie co robi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1128 |
Przyczajenie
|
LUBLIN:
od 13 roku życia (obecnie mam 23) leczę się na trądzik. Co prawda nie był on taki straszny, że nie wychodziłam z domu ale jednak uprzykrzał życie. Napisałam uprzykrzał, bo dzisiaj nie ma po nim śladu ![]() W Lublinie przerobiłam wielu dermatologów... Poczynając od przyjmujących na NFZ w przychodni skórnej na 3maja (obecnie na kraśnickich) po "wielkich" sław lubelskich prywatnie. Odradzam: - dr Szlendak - Leszczuk - stwierdziła, że jeżeli nie będę chodziła do kosmetyczki (polecanej przez nią) na mechaniczne oczyszczanie co 28 dni to ona sama nic mi nie pomoże... owszem przez pół roku stosowałam się do wytycznych Pani dr z tym, że super efektów nie było a po pewnym czasie zamiast krost ubywać po kosmetyczce tylko ich przybywało, oczywiście brałam też wszystkie leki zapisane przez Panią dr - dr Roguś - Skorupska - dzięki tej Pani nabawiłam się reakcji alergicznej w postaci wielkiego obrzęku i świądu powiek... Pani dr nie wiedząc co mi zapisać stwierdziła, że da wszystkie leki, które do tej pory brałam, a że znalazły się tam leki których łączyć NIE MOŻNA sami możecie spodziewać się reakcji organizmu po takiej kuracji... - cała reszta lekarzy do których chodziłam ani nie pomogła ani nie zaszkodziła, za to mój portfel a raczej moich rodziców przez kolejne lata "zaleczania" problemu był coraz chudszy nie wiem czemu tak późno trafiłam do dr Borzęckiego, który powiedział mi, że albo idziemy na maxa albo wcale. Zdecydowałam się na leczenie Axotretem i nie żałuję. W tym momencie na twarzy nie ani jednej minimalnej krosty a cała twarz jest gładziutka. Mam nadzieję i wierzę, że efekt się utrzyma ![]() Co do czasu trwania kuracji - 7 miesięcy (6 miesięcy 2 x dziennie po 20 mg i ost miesiąc 1 x dziennie 20mg), skutków ubocznych zbytnio wielkich nie zauważyłam, jedynie suche usta na które wystarczał Carmex, lekko wysuszona błona śluzowa nosa - wystarczały zwykłe krople i nie mogłam nosić soczewek więc zmieniłam je na okulary. Oczywiście badania kontrolne co miesiąc, wszystkie wyniki zawsze były super. Ze swojej strony naprawdę mogę polecić kuracje tym, co według wielu jest najgorszym ścierwem. Ja nie żałuję, nawet jak będzie nawrót to mogłam się cieszyć nieskazitelną cerą przez kilka miesięcy i z pewnością jak będzie trzeba powtórzę kurację ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1129 |
Raczkowanie
|
Hej, polecicie dobrego dermatologa z LuxMedu w Warszawie??
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
#1130 |
Zakorzenienie
|
Czy któraś z Was kojarzy dobrego dermatologa w Krakowie z Luxmedu?
Miałam (nie)przyjemność być na wizycie u dr. Kaczanowskiej - nie polecam. Niestety nie słucha tego, co się do niej mówi (przy trądziku i bardzo mocno wysuszonej skórze zapisuje leki jeszcze mocniej wysuszające skórę). Byłabym mocno sfrustrowana, gdybym miała iść do niej leczyć się prywatnie...
![]() |
#1131 |
Raczkowanie
|
Czy ktoś poleci mi dobrego dermatologa z Puław, Radomia lub okolic? Do tej pory chodziłam do Pani Zborowskiej w Puławach, ale uświadomiłam sobie, że wizyty polegają na wypisywaniu recept. Zastanawiałam się nad Panią Budzyńską. Ktoś kojarzy, poleca? Moim problemem jest trądzik młodzieńczy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1133 |
Przyczajenie
|
Dot.: Dobry dermatolog w Warszawie? TCA?
Czy któraś z Was używała TCA na rozstępy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1134 |
Przyczajenie
|
cześć, czy mógłby mi ktoś polecić dobrego dermatologa z okolic:
Katowic, Chorzowa, Sosnowca, Jaworzna na nfz? dobrego - mam na myśli takiego, który na ślepo nie przepisze 100 różnych maści w stylu "nie pomogła maść A, to pomoże maść B" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1135 |
Zakorzenienie
|
KRAKÓW
Szukam dobrego dermatologa prywatnie (chodzi o trądzik). Zależy mi, aby lekarz profesjonalnie podszedł do sprawy, zbadał co trzeba, a nie przepisywał nic na ślepo. Chcę po prostu wyleczyć trądzik, bo mam już dość i jestem bliska załamaniu. Bardzo proszę o polecenie dobrego dermatologa! (Mieszkam 10 min od centrum)
![]() |
![]() |
#1136 |
Przyczajenie
|
Hej, szukam dobrego dermatologa z Limanowej. Widzę, że jest tu dużo dziewczyn z okolic Krakowa (to niedaleko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1137 | ||
biegam dla Zabawy
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1138 |
Przyczajenie
|
![]()
a macie kogos dobrego w Warszawie?? mozecie kogos polecic?
będę meega wdzięczna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1139 |
Raczkowanie
|
Mógłby ktoś polecić mi dobrego specjalistę z ŁODZI? Niekoniecznie na NFZ, wizyty prywatne również mi odpowiadają. Może któraś z Was leczyła się u doktora Dariusza Czubińskiego? Zależy mi na odpowiedzi, bo AZS daję w kość
![]()
![]() |
#1140 |
Przyczajenie
|
Kochane, szukam dermatologa, który ma bardzo dobre rozeznanie w trądziku różowatym i jego powikłaniach. Chodzi mi gł. o Katowice i okolice. Czytalam dużo pozytywnych opinii o Dr Besali, ktoś u niej był?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:16.