Szczerzę ząbki, wcinam stópki - taki jestem już słodziutki! Mamy IX-X 2013, cz. VII - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: VIII część!
Wrześniowo-październikowe mamusie 2013 1 2,94%
Szczerzę ząbki, wcinam stópki - taki jestem już słodziutki 0 0%
Mamo, tato, czy wy wiecie, ze już pół roczku jestem na świecie? 2 5,88%
Mama się za głowę łapie, jak ja dużo już potrafię 11 32,35%
W oczach mamy łzy wzruszenia, bo się garnę do siedzenia 5 14,71%
Piski, krzyki i uśmiechy - jak szybko rosną te nasze pociechy 1 2,94%
Mamy sie nami zachwycają i wszystkie bezsenne noce nam wybaczają 0 0%
Wiosna przyszła, słonko świeci, co raz większe nasze dzieci 5 14,71%
Uczę się tu, krok po kroczku, przecież kończę już pół roczku 9 26,47%
Głosujący: 34. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-03-15, 07:42   #2581
karolson
Zakorzenienie

Dot.: Szczerzę ząbki, wcinam stópki - taki jestem już słodziutki! Mamy IX-X 2013, cz.

Logoasia, Ewacia zdrówka dla chlopaków i dla Amelki od Bajki również

Kaśka - zdrówka! moja siostra leczyla się kiedyś na tarczyce i teraz nie bierze leków i chyba wszystko jest ok

mam jakis zjazd .. oczywiście pogoda sie popsuła ale cóż na spacer trzeba iśc troche pada i wieje ale co tam pokrowiec, folia i w droge do sklepu heh o 8

Elenka jest słodką spryciulą fota w K. mam jeszcze filmik ale nie wiem czy podołam ze wstawieniem
Stary 2014-03-15, 07:45   #2582
xViolet
Raczkowanie

Dot.: Szczerzę ząbki, wcinam stópki - taki jestem już słodziutki! Mamy IX-X 2013, cz.

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
no to, że do końca życia będę brała leki to wiem, już przed ciążą brałam, ale to, że może siać taki zamęt w CAŁYM organizmie to nie miałam pojęcia

tylko zapomniałam jej zapytać co z ewentualną ciążą.... ale zapytam na następnej wizycie
Koleżanka ma podobny problem, tez dostała końska dawkę leku, z tym ze jej synek ma juz rok, a Omanie karmi. Chciała juz kolejna ciąże, ale przez to musi sie wstrzymać. Początkowo była mowa o 2,3 latach, teraz gdy bierze juz leki jakis czas, to poprawiły sie wyniki i nawet za rok moze sie starać
Stary 2014-03-15, 07:48   #2583
pszczoua
Zakorzenienie

czaszka niech ci nie jest glupio. Widocznie trafilas na lepsza partie Ja moje dzis umyje woda z mydlem. Moze pomoze
Stary 2014-03-15, 08:03   #2584
jo_asiek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ja-ika Pokaż wiadomość
http://www.tvn24.pl/zaginely-dwie-14...,407972,s.html widziałyście? mój Kamil chodził z tymi dziewczynami do podstawówki
O kurcze

Dzień dobry!ale brzydka i przygnebiajaca pogoda:/ zdrowia dla wszystkich, szczególnie dla chorowitków!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
jo_asiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-15, 08:19   #2585
MsLullaby
Zakorzenienie

Jak mi się nie chce dziś jechać na tą meline jeszcze pogoda okropna, a my jedziemy wtedy kiedy mały będzie najbardziej śpiący

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-15, 08:44   #2586
ja-ika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
Jak mi się nie chce dziś jechać na tą meline jeszcze pogoda okropna, a my jedziemy wtedy kiedy mały będzie najbardziej śpiący
no nie mów tak, kochająca babcia pewnie od rana was wypatruje
Stary 2014-03-15, 08:52   #2587
Madzia000
Zadomowienie

Zdrowka dla wszystkich chorych dzieciatek
u nas noc srednio, od 2 Jasko spal niespokojnie...

Ja juz na powaznie mysle o odstawieniu calkiem tabl anty. To jakie mam po nich doly i humory to jest straszne ;( caly czas w klotni z tz, do dup* jest miedzy nami ... wogole nic mi sie nie chce najchetniej bym sie zakopala pod koldra i spod niej nie wychodzila

milego wszystkim w ten bezsloneczny dzien

Nasz Skarb:
JAŚ 09.09.2013

Madzia000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-15, 08:56   #2588
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agaabuu Pokaż wiadomość
ejną wizytę w czerwcu

A oto jak moja córka się sama obraca....wychodząc z pokoju zostawiłam ją śpiącą na brzuchu
super podobna do mojego Mikiego na tym zdjęciu jest
Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość
Kaśka - zdrówka! moja siostra leczyla się kiedyś na tarczyce i teraz nie bierze leków i chyba wszystko jest ok
a sprawdza sobie poziom tych hormonów? bo mi czasem tez się wydawało, że jest ok i masz babo placek

Cytat:
Napisane przez xViolet Pokaż wiadomość
Koleżanka ma podobny problem, tez dostała końska dawkę leku, z tym ze jej synek ma juz rok, a Omanie karmi. Chciała juz kolejna ciąże, ale przez to musi sie wstrzymać. Początkowo była mowa o 2,3 latach, teraz gdy bierze juz leki jakis czas, to poprawiły sie wyniki i nawet za rok moze sie starać
nie powiem, trochę mnie te 2-3 lata zdołowały... myślałam o przyszłym roku no, ale spoko zobaczymy co lekarka powie

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-15, 09:05   #2589
kropla_deszczu
Zadomowienie

Dzień dobry wszystkim w ten paskudny deszczowy dzień

Dawno mnie tu nie było, ale nie da się...zwyczajnie się nie da!

Moje dziecko stało się taka maruda, że masakra. Ja nie wiem o co jej chodzi problem jest taki, że nie można jej nawet na chwilę zostawić samej bo miauczy a najlepiej żeby ją cały czas zabawiac śpi już coraz krócej nad czym ubolewam ale co zrobić - rośnie mi dziecko w oczach!

W dodatku tz miał teraz 2 tygodnie nocek....i druga zmianę, więc od 3 tygodni zajmuje się dzieckiem praktycznie sama MAM JUZ DOŚĆ!

Marzę o tym żeby się wyspać i zwyczajnie usiąść sobie i poczytać książkę

No to się pozalilam

A co tam u Was bo nijak nie mam jak Was nadrabiać

---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ----------

Ah i muszę pochwalić się, że moja córka z okazji skończenia 7 miesiąca nauczyła się obracać z brzucha na plecy co prawda w jedną stronę póki co, ale jest sukces i kładę ją na podłodze, a ona się turla jak waleczek po całym pokoju do momentu aż przeszkodzi jej łóżko fajne to jest!
- byłam gotowa za Ciebie umrzeć..."
08.09.12 ŻONA
07.08.13 MAMA

Uganiamy się za uniesieniem takim, przy którym wszystko inne blednie...
kropla_deszczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-15, 09:07   #2590
kasiuni_a
Wtajemniczenie

Dzień dobry
Nie wierzyłam, a tu jednak pogoda się popsuła na całego, leje i wieje A jeszcze jak wstaliśmy przed 6 to się nie zapowiadało tak źle. No nic, siedzę z chłopakami w domu, a jak mąż wróci z pracy to wybywam na zakupy z siostrą

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Ja się idę szykować na urodziny koleżanki, tylko się spóźnię, bo o 19 tż zaczął rozmowę o pracę z anglikami, może wyjedzie, a my potem do niego Kasa sporo lepsza niż tutaj...
powodzenia, oby się udało

Cytat:
hej nadrobiłam Was,ale nie mam mocy pisać, byłam u lekarki wyniki niebardzo ale to później napiszę, naszukałam się z TZ leków, ale nie było nigdzie więc zamówiłam i jutro będą do odbioru, jeszcze pani w aptece zdziwiona, że dawka taka duża i się jakoś przestraszyłam
kaśka będzie dobrze, leki powinny wszystko wyregulować

Cytat:
Napisane przez logoasia Pokaż wiadomość
trzymajcie sie dzielnie.u nas oficjalnie wykryto rowniez
Rota w kupce
o kurcze, współczuję

Mel B 14/14 +
kasiuni_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-15, 09:26   #2591
rusałka_1
Zakorzenienie

hej

u nas wietrznie, deszczowo i ponuro! wybieramy się na pół dnia do moich rodziców.

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
P
- rusałko - mu od wczoraj w spacerowce bo tez było maruderstwo że nuda i nic nie widać. I jest o niebo lepiej. Pospi 40 min jak w gondoli ale pozniej przrz 40 min a dzis nawet dluzej oglada swiat zanim zacznie marudzic. Wiec mam 40 min zeby wrocic na spokojnie do domu jak sie obudzi

Wróciłam z carters'a. Teściowa obkupiła Pole na 5 miesięcy które ma za tydzien A ja kupiłam Poli śliczny kapelusz na słońce bo u nas już ponad 25 stopni pały ostatnio.. Wygląda przecudownie słodko W nagorde teściowa zobaczyla jak Pola chybnela przez prawy boczek na plecy 3 razy. A ja nie widzialam co za niesprawiedliwosc! (a dzis marudzilam tu ze przez prawy jeszcze sie nie przekreca )
w takim razie i na nas czas ze spacerówką dzięki za opinię
no i brawo dla Poli za kojene przekręty

Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość
kurcze nie spałam od 2 do 4 bo sebek strasznie kaszlał ..próbowałam mu odciągnąć gile ale nic nie szło bez wody morskiej i wiadomo spął na leżąco to nie schodziło a nie chciałam go rozbudzac bo usilnie chciał spac .ledwo zasnał to adi sie obudził....pno ale całe szczęscie jeszce śpi ....za to sebek nie jakiś taki zachrypniety muszę mu wodę morską zaaplikować ale nawet nie mam go jak położyc na brzuszku bo adi spi w pokoju a my siedzimy w kuchni.....zastanawiam się czy nie pojechać z nim do całodobówki do szpitala....mama jest dzisiaj w pracy to mi sprawdzi kto przyjmujei da znać kiedy jechać zeby nie czekać długo....no nic póki co to obserwuje
zdrówka dla Sebusia

Cytat:
No to może teraz się wszystko unormuje...ja też mam kolejną wizytę w czerwcu

A oto jak moja córka się sama obraca....wychodząc z pokoju zostawiłam ją śpiącą na brzuchu
słodka

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-15, 09:41   #2592
kama1987
Rozeznanie

Witam się z rana

Weszłam na chwilkę, część ponadrabiałam, reszta w poniedziałek
Właśnie jestem w trakcie pakowania i przeprowadzania, narazie tylko część, w przyszłym tygodniu cała reszta.
Jutro chrzciny, mam nadzieje że nie sypnie śniegiem, bo i ja i Zuzka mamy raczej wiosenne ciuchy
Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa Pokaż wiadomość
dużo sił
podstawa to dobra organizacja
jak Ci się zwalą na łeb to ich wykorzystaj do pomocy
niech z dzieckiem wyjdą na spacer luźniej wtedy będzie
chrzciny na dużo osób ?
no właśnie szwagierka zaproponowała że jak coś to mi pomoże na szczęście.
Mamy 10 dorosłych i 2 dzieci. Obiad mamy w knajpie, potem u nas, z naszego mieszkania do kościoła i do knajpy mamy może z 3 min drogi

Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość
Oto wiosenna Ola czyżby czas przesiąść się na spacerowke? na zdjęciach dopiero zauważyłam że wszystko w kropki kocyk tez w kropki biedronkowy ale zdjęty do zdjęć ;p
śliczna Zuzia też by tak robiła, narazie w foteliku jeździ tam ma jeszcze miejsce, ale za niedługo się przenosimy do spacerówki.

Cytat:
Napisane przez maharet1092 Pokaż wiadomość
Moj dzisiaj gzecznie o 9.20 sie obudzil, tak ogolnie to kolo 9, tylko czasami go poniesie i o 8.
Wiki to minimum 9 wstawala.Dzieci maja zegar biologiczny po mamie.

U Zuzi to średnio działa, ona wstaje czasem po 6, ja bym chętnie pospała jeszcze

Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
No też tak uważam. Jak czytam że niektóre już noszą rozmiar 86/92 a mój Julek marne 68 hehe Zamówiłam mu kurteczkę 74, mam nadzieję, że nie będę musiała wymieniać na mniejszy rozmiar:

http://www.smyk.com/cool-club-kurtka...a-dla-dzieci-p
Zuzia też nosi 62/68. Ma teraz 67 cm i jest chyba jednym z mniejszych dzieci tutaj

Cytat:
Napisane przez maharet1092 Pokaż wiadomość
Jedzenie Janka wyszlo ryzowe, bo mi sie za duso syplo i ogolnie duzo wyszklo, ze dalam caly ten sloiczek miesa.Ale o dziwo zjadl caly kubek mimo ze sam ryz bylo czuc.Chyba moge takie cale danie zamrozic?
Możesz, ja mrożę bo nie chce mi się gotować codziennie mini porcji.
kama1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-15, 09:54   #2593
butterfly20
Zakorzenienie

cześżć...

kaśka współczuję

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
Bajka, trzymam mocne kciuki, żeby Amelce się poprawiło i obeszło bez szpitala!

Karolson, i dobrze robisz że się wysypiasz Sama muszę wreszcie się zmobilizować i kłaść się wcześniej. Tyle, że mój TZ wraca dopiero o 19.30 z pracy, więc chce z nim chociaż chwile pobyć.. Ale z 22 w łóżki już byłabym zadowolona

anutka - sto lat dla Kubusia na pół roczku!

Czyli to normalne. Dzieci grzecznie śpią a my doglądamy co się dzieje i się nie wysypiamy

Poziomkowa - sto lat dla Leosia z okazji 5 miesiecy!

danielka gartulajce za ząbki!

Podpisuje się pod tym nogami i rękami. Nie ważne czy położę Polę o 19 czy o 20 czy nawet jak się zdarzy o 21 to i tak zawsze wstaje o tej samej godzinie - między 6 a 7 rano

Motyl, Ty to masz śpiocha niezłego w takim razie To ile ona Ci śpi w dzien? Ile na dobę? Szczęściaro Ty

Ja też uwielbiam i robie wlasnie kolekcje z zapasem na powrot do PL
nie no,chodziło o to,że taki ma tryb,ale w trakcie się przecież budzi...chociaż kiedyś się nie budziła...

Cytat:
Napisane przez logoasia Pokaż wiadomość
trzymajcie sie dzielnie.u nas oficjalnie wykryto rowniez
Rota w kupce
jeju

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-15, 10:03   #2594
kaska87
Zakorzenienie

Motyl często korzystasz z nosidła? zadowolona jesteś? ja się zastanawiam nadal (bo kasa spora) więc tak wypytuję

Stary 2014-03-15, 10:04   #2595
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Tak, jak się będziesz głodzić i chcesz mieć jojo
Rozsądnie to 0,5 kg, max 1 kg tygodniowo.

Ja się idę szykować na urodziny koleżanki, tylko się spóźnię, bo o 19 tż zaczął rozmowę o pracę z anglikami, może wyjedzie, a my potem do niego Kasa sporo lepsza niż tutaj...
Glodzic sie na pewno nie bede.Tez mi sie tak wydaje, ze nie da rady..
maharet1092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-15, 10:05   #2596
87czarna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzia000 Pokaż wiadomość
Zdrowka dla wszystkich chorych dzieciatek
u nas noc srednio, od 2 Jasko spal niespokojnie...

Ja juz na powaznie mysle o odstawieniu calkiem tabl anty. To jakie mam po nich doly i humory to jest straszne ;( caly czas w klotni z tz, do dup* jest miedzy nami ... wogole nic mi sie nie chce najchetniej bym sie zakopala pod koldra i spod niej nie wychodzila

milego wszystkim w ten bezsloneczny dzien

Mam tak samo
Ale zabezpieczać się muszę

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-15, 10:10   #2597
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Lato tej zimy dobieglo konca, dzisiaj zimno i pada jak na marzec przystalo
maharet1092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-15, 10:17   #2598
ja-ika
Zakorzenienie

Idziemy dziś na urodziny do mojej 2 letniej chrześnicy i mam problem, bo nie wiem jaką sukienkę ubrać Emilce. Mam ich 15 doradźcie coś

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1394874985561.jpg (77,9 KB, 46 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1394875022512.jpg (88,0 KB, 40 załadowań)
Stary 2014-03-15, 10:17   #2599
kaska87
Zakorzenienie

u nas też troszkę padało, a ja muszę iść do apteki po te moje leki i nie wiem czy brac wózek czy chustę i parasol ale chyba będzie zacinać na młodego w chuście

Stary 2014-03-15, 10:46   #2600
ja-ika
Zakorzenienie

ale tu cisza dziś
Stary 2014-03-15, 10:49   #2601
kasiuni_a
Wtajemniczenie

Cytat:
http://www.tvn24.pl/zaginely-dwie-14...,407972,s.html widziałyście? mój Kamil chodził z tymi dziewczynami do podstawówki
straszne
a te komentarze pod artykułem to już w ogóle masakra

Cytat:
No to może teraz się wszystko unormuje...ja też mam kolejną wizytę w czerwcu

słodka

Cytat:
Napisane przez kropla_deszczu Pokaż wiadomość
Dzień dobry wszystkim w ten paskudny deszczowy dzień

Dawno mnie tu nie było, ale nie da się...zwyczajnie się nie da!

Moje dziecko stało się taka maruda, że masakra. Ja nie wiem o co jej chodzi problem jest taki, że nie można jej nawet na chwilę zostawić samej bo miauczy a najlepiej żeby ją cały czas zabawiac śpi już coraz krócej nad czym ubolewam ale co zrobić - rośnie mi dziecko w oczach!

W dodatku tz miał teraz 2 tygodnie nocek....i druga zmianę, więc od 3 tygodni zajmuje się dzieckiem praktycznie sama MAM JUZ DOŚĆ!

Marzę o tym żeby się wyspać i zwyczajnie usiąść sobie i poczytać książkę

No to się pozalilam

A co tam u Was bo nijak nie mam jak Was nadrabiać

---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ----------

Ah i muszę pochwalić się, że moja córka z okazji skończenia 7 miesiąca nauczyła się obracać z brzucha na plecy co prawda w jedną stronę póki co, ale jest sukces i kładę ją na podłodze, a ona się turla jak waleczek po całym pokoju do momentu aż przeszkodzi jej łóżko fajne to jest!
a mąż nie może wziąć jakiegoś dnia wolnego i się pozajmować Alą, a Ty byś sobie zrobiła dzień relaksu?
za obroty

Cytat:
Napisane przez kama1987 Pokaż wiadomość
Witam się z rana

Weszłam na chwilkę, część ponadrabiałam, reszta w poniedziałek
Właśnie jestem w trakcie pakowania i przeprowadzania, narazie tylko część, w przyszłym tygodniu cała reszta.
Jutro chrzciny, mam nadzieje że nie sypnie śniegiem, bo i ja i Zuzka mamy raczej wiosenne ciuchy

no właśnie szwagierka zaproponowała że jak coś to mi pomoże na szczęście.
Mamy 10 dorosłych i 2 dzieci. Obiad mamy w knajpie, potem u nas, z naszego mieszkania do kościoła i do knajpy mamy może z 3 min drogi
powodzenia!

ja-ika dostałam oczopląsu
może ta sztruksowa (?) z drugiego zdjęcia

Mel B 14/14 +

Edytowane przez kasiuni_a
Czas edycji: 2014-03-15 o 10:54
Stary 2014-03-15, 10:51   #2602
karolson
Zakorzenienie

Cytat:
u nas też troszkę padało, a ja muszę iść do apteki po te moje leki i nie wiem czy brac wózek czy chustę i parasol ale chyba będzie zacinać na młodego w chuście
u nas Artur poszedł z Filipem na spacer do sklepu i wziął wózek spacerówke ochraniacz i folie bo wiało i padało i Fifek był cieplutki i suchutki
wstał o 6 wyszli o 8 i spał do 10
Stary 2014-03-15, 10:51   #2603
kahunia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość
Logoasia, Ewacia zdrówka dla chlopaków i dla Amelki od Bajki również

mam jakis zjazd .. oczywiście pogoda sie popsuła ale cóż na spacer trzeba iśc troche pada i wieje ale co tam pokrowiec, folia i w droge do sklepu heh o 8

Elenka jest słodką spryciulą fota w K. mam jeszcze filmik ale nie wiem czy podołam ze wstawieniem
Tez mialam okresy bez lekow i wyniki byly ok. Ale trzeba to kontrolowac bo wraca.

Cytat:
super podobna do mojego Mikiego na tym zdjęciu jest
a sprawdza sobie poziom tych hormonów? bo mi czasem tez się wydawało, że jest ok i masz babo placek

nie powiem, trochę mnie te 2-3 lata zdołowały... myślałam o przyszłym roku no, ale spoko zobaczymy co lekarka powie
Ja w kwietniu sie wzielam za tarczyce tak konkretnie. W czerwcu lekarka powiedziala zeby sie jeszcze wstrzymac z ciaza przez wakacje, ale ze jak sie trafi to nic sie nie stanie. No i w styczniu sie udalo Takze niekoniecznie musi to tyle trwac

kahunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-15, 10:55   #2604
LaLoca
Zakorzenienie

Cytat:
Idziemy dziś na urodziny do mojej 2 letniej chrześnicy i mam problem, bo nie wiem jaką sukienkę ubrać Emilce. Mam ich 15 doradźcie coś

Wow jaka kolekcja. W sumie to Maja też ma dyżo kiecek i aż żal że mało okazji żeby wszystkie założyć no ale... wybrałabym z 1 zdjecia tą w kratkę szaro/różową. My jutro idziemy na urodzinki i Majusi podobną założę nasza ma jeszcze kokardkę z przodu. Pod spód białe body z długim rękawkiem i rajstopki białe. Elegancja francja
LaLoca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-15, 10:56   #2605
Larysa88
Zakorzenienie

cisza jak zawsze na weekendach :p wszystkie cieszą się tżtami :PP ale nie wszyscy mają tak dobrze

Cytat:
Witam z rana
Ale mialam sny. Najpierw Maharet dawała mi jakiś przepis na ciastka i dokładnie tłumaczyła jak mam je zrobić
Następny sen to już nie taki fajny. Siedziałam z Emilką u niej w pokoju i nagle było wielkie trzęsienie ziemi i blok się zawalił :-(
Jestem niewyspana. 2 pobudki na karmienie i ok 5 na podanie smoka. Coś mi mała zaczyna kaszleć :-( co mogę jej już podać? W domu mam tylko nurofen

haha mi się przypomniało że nie napisałam Wam o moim ostatnim śnie otóż nie wiem jak byłam w mieście Ladan i byłyśmy umówione, ale ona jeszcze była w pracy i nie wiem jak i skąd po klatce schodowej do nich do mieszkania szłam z jej D. ona wtedy dzwoniła do niego i mówiła że zaraz będzie i weszliśmy do mieszkania a ja byłam strasznie ciekawa jak je sobie urządzili i gdy powiedziałam D, aby mnie oprowadził to Ola mnie obudziła ! także Ladan nie widziałam w śnie, natomiast D. tak

Cytat:

podoba mi się z pierwszego zdjęcia ta z dolnego rzędu pierwsza z lewej i z drugiego zdjęcia ta w środku u góry
a w ogóle to ILE ICH
Stary 2014-03-15, 10:57   #2606
Madzia000
Zadomowienie

Cisza nastala na watku, czyzby sie kazda za sobotnie sprzatanie wziela ?

Czarna jakie tabsy lykasz ;> ja odstawiam, metoda przerywana nam sluzyla... a i tak planujemy lada chwila drugie dziecie to jakby wyszlo juz to nic by nie bylo... procz humorow mam taki aoetyt ze w ciazy tyle nie jadlam jak teraz :/

Nasz Skarb:
JAŚ 09.09.2013

Madzia000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-15, 11:00   #2607
Poziomkowa89
Zakorzenienie

Cytat:

Mi się najbardziej podoba ta z głową pudelka czy co to jest
Na drugim miejscu zielona
Poziomkowa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-15, 11:18   #2608
Aaamelkaa
Zakorzenienie

hej

u nas pogoda zwariowała, rano szaro buro i lało a teraz piękne słońce ,także raczej spacer się uda
u nas sprzątanie od rana , popołudniu znajomi wpadają, a jutro T
z puzzli jestem zadowolona, Młody sprawniej się na niej przekręca i próbuje ,,latać" tzn opiera sie na brzuszku a rece i nogi do góry , plusem jest to ze jak uleje to dobrze sie sciera

Cytat:

ale zbiór nie wiem którą wybrać ,kilka razy im się przyglądałam i chyba z pierwszego zdjęcia turkusową /zieloną (?)

07-04-2015 Kamiś

Edytowane przez Aaamelkaa
Czas edycji: 2014-03-15 o 11:22
Aaamelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-15, 11:24   #2609
ja-ika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiuni_a Pokaż wiadomość
ja-ika dostałam oczopląsu
może ta sztruksowa (?) z drugiego zdjęcia
i sorki za oczopląs
Cytat:
Napisane przez LaLoca Pokaż wiadomość
Wow jaka kolekcja. W sumie to Maja też ma dyżo kiecek i aż żal że mało okazji żeby wszystkie założyć no ale... wybrałabym z 1 zdjecia tą w kratkę szaro/różową. My jutro idziemy na urodzinki i Majusi podobną założę nasza ma jeszcze kokardkę z przodu. Pod spód białe body z długim rękawkiem i rajstopki białe. Elegancja francja
no właśnie brak okazji, żeby wszystkie założyć, zaraz z nich wyrośnie
Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość
podoba mi się z pierwszego zdjęcia ta z dolnego rzędu pierwsza z lewej i z drugiego zdjęcia ta w środku u góry
a w ogóle to ILE ICH
a najlepsze, że żadnej nie kupiłam wszystkie dostałam od bratowej

---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ----------

Cytat:
Napisane przez Poziomkowa89 Pokaż wiadomość
Mi się najbardziej podoba ta z głową pudelka czy co to jest
Na drugim miejscu zielona
Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa Pokaż wiadomość
ale zbiór nie wiem którą wybrać ,kilka razy im się przyglądałam i chyba z pierwszego zdjęcia turkusową /zieloną (?)
chyba po prostu przymierzę kilka i zobaczę, w której najlepiej wygląda
Jakby miała jedną to nie byłoby problemu
Stary 2014-03-15, 11:27   #2610
kasiuni_a
Wtajemniczenie

Cytat:
chyba po prostu przymierzę kilka i zobaczę, w której najlepiej wygląda
Jakby miała jedną to nie byłoby problemu
ciekawe na ile starczy Emilce cierpliwości

Mel B 14/14 +
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości