Szczerzę ząbki, wcinam stópki - taki jestem już słodziutki! Mamy IX-X 2013, cz. VII - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: VIII część!
Wrześniowo-październikowe mamusie 2013 1 2,94%
Szczerzę ząbki, wcinam stópki - taki jestem już słodziutki 0 0%
Mamo, tato, czy wy wiecie, ze już pół roczku jestem na świecie? 2 5,88%
Mama się za głowę łapie, jak ja dużo już potrafię 11 32,35%
W oczach mamy łzy wzruszenia, bo się garnę do siedzenia 5 14,71%
Piski, krzyki i uśmiechy - jak szybko rosną te nasze pociechy 1 2,94%
Mamy sie nami zachwycają i wszystkie bezsenne noce nam wybaczają 0 0%
Wiosna przyszła, słonko świeci, co raz większe nasze dzieci 5 14,71%
Uczę się tu, krok po kroczku, przecież kończę już pół roczku 9 26,47%
Głosujący: 34. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-03-15, 20:55   #2701
dodinha
Wtajemniczenie

Dot.: Szczerzę ząbki, wcinam stópki - taki jestem już słodziutki! Mamy IX-X 2013, cz.

Cytat:
Napisane przez katarzyna2811 Pokaż wiadomość
Heloł

E tam. Dasz radę, głowa do góry

Wiem,muszę tylko opracować strategię
Stary 2014-03-15, 20:57   #2702
policzanka
Wtajemniczenie

Dot.: Szczerzę ząbki, wcinam stópki - taki jestem już słodziutki! Mamy IX-X 2013, cz.

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Poli co Ty gadasz? Bajka by była jedną z kilku osób, której bym się nie wstydziła
serio?hehea widzisz ja mam odwrotnie.czyli ze mnie większy wstydzioch jak z Ciebie
policzanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-15, 20:58   #2703
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodinha Pokaż wiadomość
Żebyś wiedziała,przyzwyczaiłam się do dobrego.Przyleciała tydzień po urodzeniu małej.Pewnie,że będę pisać,dobrze że Wy jestescie.Dać radę muszę.Jak czytam,to podziwiam niektóre z Was,że dajecie same radę.Ja chyba jakaś nieogarnieta jestem.Boję się też samotnych nocy,jak nie daj Boże coś się stanie,tak to zawsze we dwie byłyśmy,znowu rycze

Wysyłane z mojego GT-S7500 za pomocą Tapatalk 2
Jak by coś naprawdę coś się stało, to nie możesz zadzwonić do tż?
Dasz radę jak większość matek.
Do ubikacji normalnie wychodzę. Obiad też umiem gotować. A do sprzątania mam kubusia śpiewającego.
Najgorzej było jak Adaś miał kolki. Wtedy to nawet nie miałam jak zjeść, tak się niekiedy darł.
Stary 2014-03-15, 21:01   #2704
katarzyna2811
Wtajemniczenie

Cytat:
Wiem,muszę tylko opracować strategię
Na pewno ci się uda

Poli brawa za ząbki

---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ----------

Cytat:
Napisane przez policzanka Pokaż wiadomość
serio?hehea widzisz ja mam odwrotnie.czyli ze mnie większy wstydzioch jak z Ciebie
No to my byśmy się dogadały

Damian 23 01 2002
Mateusz 27 12 2005
Bartosz 18 09 2013
katarzyna2811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-15, 21:04   #2705
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
hejo!

karolson jak juz się zdecydujesz na krem z filtrem to napisz jakimy napewno bedziemy kupowac parasol bo Lila nie cierpi jak jej w twarz świeci:/no i zazdroszcze spotkania z Matalja mam blisko do Bajki ale szczerze to się troche wstydzeBaja mnie troche onieśmielano cóz,kiedys trzeba bedzie się przełamać

gorgulku normalnie jestem w szoku ze Twoj Miłoszek juz raczkuje!ciekawe kiedy moja Lila zacznie.juz coraz chętniej podnosi pupe no ale to pewnie jeszcze trochę potrwa

ewciu -normalnie kolejny szok!moja Lila to gaworzyc nie chce a co dopiero powiedziec te piękne słowo..pewnie sobie jeszcze troche poczekam

bajka-dobrze ze w domku jestescie.niech maleństwo szybko zdrowieje..

logoasiu dla Twojego Marcinka równiez zdrówka..

samba-czemu Cię tak mało?

Tassiu-biedna jestes z tym kręgosłupem..od czego Ci się tak połamał?

papużko-mam nadzieje ze u Ciebie tez dobrze..

aaa miałam pisać ze zakochałam się w tej spacerówce w kropki..jest naprawde cudna i wydaje się funkcjonalna no ale niestety moge sobie tylko pomarzć bo budżet wyczerpany:/

ja-iko -slicznota z EmilkiBTW kupiłam Lilce takie same rajty

u Nas pomałuLilce wyszedł drugi ząbek i to normalnie w niecały tydzien-az w szoku byłami wcale tego nie odczulismy-kazdej mamusi zycze takiego ząbkowania

---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ----------

dlaczego ludzie wrzucaja tak brutalne zdjęcia na Fb?właśnie na tablicy mam wielkie zdjęcia zamordowanego człowieka..
eeeej co ty opowiadasz jakie oniesmiela, czemu jak i w ogole... to ja jestem wstydliwa!

brawo za zebola

Cytat:
Poli co Ty gadasz? Bajka by była jedną z kilku osób, której bym się nie wstydziła
why?
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-15, 21:07   #2706
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Figulina987 Pokaż wiadomość

Widzę, że nie tylko ja mam dziś dołujący nastrój... na spacerze nie byliśmy bo wieje strasznie, w dodatku ja jestem w kiepskiej formie ostatnio... już mi brakuje sił na ciągłe zabawianie mojego marudzącego dziecka cały czas mamy problem z podporem w leżeniu na brzuszku.... ciągle "lata" na macie ... to mnie chyba najbardziej dołuje, bo codziennie ćwiczymy, raz w tygodniu rehabilitacja i co? i d... z brzuszka na plecy też się nie chce przekręcać, a jutro kończy pół roczku... już dzisiaj się poryczałam z bezsilności...
Adaś z brzuszka na plecy rzadko się przekręca.
Stary 2014-03-15, 21:08   #2707
kaska87
Zakorzenienie

Bajka bo Ty taka szalona jesteś i chyba się z Tobą nudzić nie można

patrzę na telefony i nic mi się nie podoba

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-15, 21:11   #2708
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Bajka bo Ty taka szalona jesteś i chyba się z Tobą nudzić nie można

patrzę na telefony i nic mi się nie podoba
ja szalona? zdaje ci sie

bierz szajsunga
Mel B 14/14 ✓
Stary 2014-03-15, 21:12   #2709
jo_asiek
Zadomowienie

Cześć! Co za dzień... Bez spaceru to się wykończyć można. Szymek od 6 rano do teraz spał 3 razy po 20-30 minut, a każde zasypianie odbywalo sie w asyscie placzu, na rekach i znów przy dźwiękach suszarki bo tylko ona była w stanie choć trochę go uspokoić. Poza tym dziś znowu Szymcio turlal się na boki i świadomie przewracal się z pleców na brzuszek. Narazie tylko przez prawy bok, ale kilka razy mu się udało

Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość
eh wiecie że moich dwóch kolegów którzy z 10 lat temu odbyli podstawową służbę w wojsku dostało teraz wezwanie do odbycia 3 tygodniowej służby w wojsku
oł fak

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
ja w ten weekend tez nie mam heh.

dziekuje za wszystkie kciuki, morfo i crp ok wiec puscili nas do domu uff.
do tego chyba mi nie uwierzyli ze mloda ma ubytek w przegrodzie bo nie slysza szmerow, mam nadzieje ze to znak ze sie dziura zarosla.
a mnie tak glowa boli ze nie ogarniam a buczenie inhalatora poteguje wszystko

no i musze pochwalic moje dziecko. na ip spedzilysmy 3 h, a ona ani nie plakala ani nie marudzila, a przy pobieraniu krwi nawet nie pisnela, nie wyrywala sie ani nic az pigula w szoku byla lacznie ze mna

Dzielna z niej dziewczynka dobrze, że jesteście w domku.

Cytat:
Napisane przez Figulina987 Pokaż wiadomość

Jej ale dzieciaczki choruja

Bajka, fajnie że nie musiałyście zostawać w szpitalu oby Amelka szybko doszła do siebie

Logoasia - zdrówka dla Marcinka

Tassia, Kaśka - wam też zdrówka

Widzę, że nie tylko ja mam dziś dołujący nastrój... na spacerze nie byliśmy bo wieje strasznie, w dodatku ja jestem w kiepskiej formie ostatnio... już mi brakuje sił na ciągłe zabawianie mojego marudzącego dziecka cały czas mamy problem z podporem w leżeniu na brzuszku.... ciągle "lata" na macie ... to mnie chyba najbardziej dołuje, bo codziennie ćwiczymy, raz w tygodniu rehabilitacja i co? i d... z brzuszka na plecy też się nie chce przekręcać, a jutro kończy pół roczku... już dzisiaj się poryczałam z bezsilności...

Motyl - mój po marchewce też miał takie poliki... ale po jakimś czasie zeszło a marchewkę podaję dalej. Dyni mój nie chce
daj mu jeszcze trochę czasu. Jednym maluchom szybciej wychodzą takie umiejętności, innym później. Wszystko będzie dobrze, nie martw się Wprawdzie mój Szymek trochę młodszy, ale pani na rehabilitacji ćwiczy z nim podpory w leżeniu na brzuchu, a młody w ogóle tego nie ogarnia. Najlepiej robiłby tylko samolot opierając się na samym brzuchu.

Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość
Okolice Warszawy i to raczej dotyczy tych co odbyli tą obowiązkową służbę jak jeszcze ona była w tamtym czasie.

Wiesz on musi się tam stawić konkretnego dnia na konkretną godzinę, niewiedzą że żona w ciąży, to też podobno jest jakby zwolnienie z pracy na ten dzień w który ma się stawić więc chyba oni z pracą to załatwiaja, no bo jak inaczej a zapytam z ciekawości go

wiecie że dentinox zawiera etanol a etanol to alkohol
a to ciekawe z tym dentinoxem. Szymek po każdym smarowaniu odlatuje i zasypia

Cytat:
Napisane przez czaszka_ Pokaż wiadomość
pozdrowienia tez dla Was
wracaj szybko

---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ----------

dziewczyny Wasze dzieciaczki tez sie tak drą po kąpieli? Moja to codziennie jak tylko ją wyjmę z wody i zaczynam wycierac to przez cala toalete ciała tak sie drze ze az glowa puchnie normalnie jakby ją obdzierano ze skory
Może jej zimno jest? U nas krzyki są tylko jak jest głodny albo naprawdę mocno zmeczony. Od razu po wyjęciu z wody, jeszcze nad wanienka okrywam go pieluszka flanelowa (która wcześniej bywa czasem na grzejniku) a później ląduje na reczniku i jest ok.

Cytat:
Czaszka może jej zimno

od dziś nie lubię zupy pomidorowej... telefon u teściowej mi do talerza wpadł i głośnik nie działa
wybacz, ale mnie to rozbawiło bo sobie to wyobrazilam telefon TŻTA, który ja użytkuje wpadł mi dziś w roztopione maslo

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
jo_asiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-15, 21:12   #2710
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki za słowa otuchy.Rzeczywiście może strach ma wielkie oczy i niepotrzebnie się boję,chociaż jak była mniejsza,to więcej spałą i można było więcej porobić,
Adaś jak miał 2,5 tygodnia to dostał kolki. Nic nie szło zrobić, przy atakach na rączkach.
Stary 2014-03-15, 21:13   #2711
policzanka
Wtajemniczenie

Cytat:

Poli brawa za ząbki

---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ----------

No to my byśmy się dogadały
Myslisz?tez wstydziocha z Ciebie?

Cytat:
eeeej co ty opowiadasz jakie oniesmiela, czemu jak i w ogole... to ja jestem wstydliwa!

brawo za zebola

:
tak,tak Ty wstydliwa yhy..nie sądzewydajesz sie byc osobą przebojową,zabawną,odważn ą ale nie wstydliwąja jestem strasznie drętwa i zamulona no i boje się ze nie bedziesz miała o czym ze mna gadac..
Stary 2014-03-15, 21:14   #2712
Natala84
Zakorzenienie

Bajka, jaki fotelik rozpatrujesz dla Blanki? bo mnie to ostatnio sen z powiek spędza

Hania

94,5....70,5....65

http://szydelkogagusi.blogspot.com/
Natala84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-15, 21:14   #2713
kasiuni_a
Wtajemniczenie

Była na zakupach i zupełnie nic nie kupiłam Tzn nie tak zupełnie nic nawydawałam kasy w rossmanie i w pepco, ale sobie nic na chrzciny nie kupiłam. Kilka sukienek nawet mi się podobało, ale wszystko to nie mój fason W sumie to nie wiem jaki jest mój fason, bo w każdej mam wielki brzuchol. Miłkowi też nic nie kupiłam, no nie ma nic co by mnie zachwyciło. Ten komplecik z h&m, który kiedyś wstawiałam, na żywo nie wygląda fajnie.

Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... moje dziecko mnie rozczula serio świadomie wola do mnie mama właśnei prze właśnie przechodziłam obok niego a on patrzy na mnie i woła mama i usmiech od ucha do ucha wcześnie ale zaczepia mnie z premedytacją
słodziak

Cytat:
ja w ten weekend tez nie mam heh.

dziekuje za wszystkie kciuki, morfo i crp ok wiec puscili nas do domu uff.
do tego chyba mi nie uwierzyli ze mloda ma ubytek w przegrodzie bo nie slysza szmerow, mam nadzieje ze to znak ze sie dziura zarosla.
a mnie tak glowa boli ze nie ogarniam a buczenie inhalatora poteguje wszystko

no i musze pochwalic moje dziecko. na ip spedzilysmy 3 h, a ona ani nie plakala ani nie marudzila, a przy pobieraniu krwi nawet nie pisnela, nie wyrywala sie ani nic az pigula w szoku byla lacznie ze mna
super, że jesteście w domu

Cytat:
Napisane przez agusiowata Pokaż wiadomość

Adaś skończył 6 miesięcy nad ranem
wszystkiego najlepszego

Cytat:
dziewczyny Wasze dzieciaczki tez sie tak drą po kąpieli? Moja to codziennie jak tylko ją wyjmę z wody i zaczynam wycierac to przez cala toalete ciała tak sie drze ze az glowa puchnie normalnie jakby ją obdzierano ze skory
Miłosz zawsze bardzo się śmieje po wyciągnięciu z wody, wycieranie i ubieranie jest na wesoło, dopiero jak mu smaruję buzię i czeszę to się zaczyna denerwować

Cytat:
Czaszka może jej zimno

od dziś nie lubię zupy pomidorowej... telefon u teściowej mi do talerza wpadł i głośnik nie działa

Cytat:
Napisane przez Poziomkowa89 Pokaż wiadomość
Mam pytanie odnośnie tej kaszki Holle której większość tu używa do ekspozycji. Czy ma ona w składzie mm? Bo ja kupiłam firmy nestle kasza manna i ona jest z mm. rozrabia się ją z letnią wodą. Tego typu kaszka chyba nie nadaje się jako dodatek do zupki?
holle, ta którą mamy do ekspozycji, nie zawiera mm

Cytat:
Napisane przez ja-ika Pokaż wiadomość
Nie wiem czemu jest bokiem

ślicznie ją wystroiłaś

Cytat:
u Nas pomałuLilce wyszedł drugi ząbek i to normalnie w niecały tydzien-az w szoku byłami wcale tego nie odczulismy-kazdej mamusi zycze takiego ząbkowania
gratulacje
policzanko podawałaś mi kiedyś link do wiązania chusty i ja niby wiążę bardzo podobne wiązanie, dziecko jest tak samo ułożone, ale jednak minimalnie się te wiązani różnią i lepiej mi idzie i łatwiej mi dociągnąć wg tej Twojej instrukcji, więc bardzo Ci dziękuję

Cytat:
Witam się z drogi na lotnisko.Odwozimy tesciowa.Nigdy bym nie pomyślała,że będzie mi smutno jak będzie wyjeżdżać.Nie powiem miałam dużą pomoc od niej,jak tz w pracy był,to było do kogo gębę otworzyć,ach smutno mi. Nocki u nas nieciekawe znowu.Pobudki co godzinę,półtorej,w dzień nie lepiej.Jak ja sobie dam radę teraz,jak tz będzie w pracy,a ja sama cały dzień i noc z Małą.Płakać mi się chce.

będzie dobrze, szybko się przyzwyczaisz i wypracujesz sobie nowy plan dnia

Mel B 14/14 +
kasiuni_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-15, 21:16   #2714
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ----------

Adaś nie, może jej zimno.

---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ----------

Cytat:
Napisane przez ja-ika Pokaż wiadomość
Nie wiem czemu jest bokiem

ładna laleczka
Stary 2014-03-15, 21:17   #2715
dodinha
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agusiowata Pokaż wiadomość
Adaś jak miał 2,5 tygodnia to dostał kolki. Nic nie szło zrobić, przy atakach na rączkach.
Na szczęście nas chyba ominęło(bo czas kolkowy chyba już minął?).Jej się spanie w dzień niestety popsuło,kiedyś spała po dwie godziny ciagiem,teraz jak 40 minut to sukces

Stary 2014-03-15, 21:18   #2716
jo_asiek
Zadomowienie

Poli, brawo za ząbka

jo_asiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-15, 21:19   #2717
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:

tak,tak Ty wstydliwa yhy..nie sądzewydajesz sie byc osobą przebojową,zabawną,odważn ą ale nie wstydliwąja jestem strasznie drętwa i zamulona no i boje się ze nie bedziesz miała o czym ze mna gadac..
serio nie jestem przebojowa o nie nie nie, jestem zamulem zabawna nie jestem, pysk mi sie tylko nie zamyka wsrod starych znajomych tzn kiedys moze bylam pierdyknieta ale z wiekiem i z dziecmi mi przeszlo tak wiec na forum odzywa sie moja stara ja wiec sie dogadamy tylko Amela musi wyzdrowiec

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
Bajka, jaki fotelik rozpatrujesz dla Blanki? bo mnie to ostatnio sen z powiek spędza
ehh nie wiem jeszcze na 100% ale prawdopodobnie jakiegos romera 15-36 ale to mysle zmiana dopiero w okolicach wakacji. Amelce chce kupic rwf jak dostane zwrot podatku wiec poki co Blanka w nim bedzie jezdzic jak nie bedzie protestowac. a ty nad czym myslisz?
Mel B 14/14 ✓

Edytowane przez bajka1807
Czas edycji: 2014-03-15 o 21:21
Stary 2014-03-15, 21:20   #2718
policzanka
Wtajemniczenie

kasiuniu-no to się baaaardzo ciesze ze się przydało!!a piątkowy wypad się udał?
Stary 2014-03-15, 21:20   #2719
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:
No Bartuś już śpi, w sumie przez d.u.p.o.w.a.t.ą. pogodę i brak spaceru spał w dzień zaledwie 1,5 godziny i padł po kąpaniu
Adaś śpi od 20. Też zaraz po kąpieli. W dzień mało spał. Na basenie byłam autobusem, potem gości, dlatego mało spał. Adaś poza domem mało śpi, w autobusie chwilę jak się napatrzył. Popołudniu spał godzinę z hakiem. Ciekawe co to będzie w nocy. Normalnie to tak po 21 chodzi spać, ale dziś się nie dało.
Stary 2014-03-15, 21:22   #2720
katarzyna2811
Wtajemniczenie

Cytat:

..

Damian 23 01 2002
Mateusz 27 12 2005
Bartosz 18 09 2013
Stary 2014-03-15, 21:27   #2721
policzanka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jo_asiek Pokaż wiadomość
Poli, brawo za ząbka

dziekujemy

Cytat:
serio nie jestem przebojowa o nie nie nie, jestem zamulem zabawna nie jestem, pysk mi sie tylko nie zamyka wsrod starych znajomych tzn kiedys moze bylam pierdyknieta ale z wiekiem i z dziecmi mi przeszlo tak wiec na forum odzywa sie moja stara ja wiec sie dogadamy tylko Amela musi wyzdrowiec

ej no jakbym czytała siebie!ja za nim wyszłam za mąż byłam nie tym człowiekiem!a teraz..muł nad mułami..

---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ----------

Cytat:
no to napewno

moj Tz własnie mnie woła bym zobaczyła jak walczy na pierdy lol(chodzi o gre na xboxa zeby nie było)
Stary 2014-03-15, 21:27   #2722
Natala84
Zakorzenienie

Cytat:
ehh nie wiem jeszcze na 100% ale prawdopodobnie jakiegos romera 15-36 ale to mysle zmiana dopiero w okolicach wakacji. Amelce chce kupic rwf jak dostane zwrot podatku wiec poki co Blanka w nim bedzie jezdzic jak nie bedzie protestowac. a ty nad czym myslisz?
myślę nad recaro monza nova 2 seatfix albo jane montecarlo r1. ten pierwszy widziałam i oglądałam, wygląda ok. tego drugiego jeszcze na żywo nie widziałam

Hania

94,5....70,5....65

Stary 2014-03-15, 21:28   #2723
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:

moj Tz własnie mnie woła bym zobaczyła jak walczy na pierdy lol
a z kim walczy?
Mel B 14/14 ✓
Stary 2014-03-15, 21:31   #2724
policzanka
Wtajemniczenie

Cytat:
a z kim walczy?

z jakimiś dzieciakami z south parka-tera gra w te gre.
Stary 2014-03-15, 21:32   #2725
kasiuni_a
Wtajemniczenie

Cytat:
kasiuniu-no to się baaaardzo ciesze ze się przydało!!a piątkowy wypad się udał?
pytasz o te targi rolnicze? można powiedzieć, że wypad udany, Dawid był zachwycony, tatuś zmęczony bieganiem za nim, ja znudzona, a Miłek miał na wszystko wywalone wzięliśmy w końcu wózek, a nie chustę i trochę się porozglądał ,a potem spał

Cytat:
ze mnie chyba największy wstydzioch zawsze tak miałam

Mel B 14/14 +
Stary 2014-03-15, 21:35   #2726
ewacia85
Wtajemniczenie

Cytat:
dziekujemy

ej no jakbym czytała siebie!ja za nim wyszłam za mąż byłam nie tym człowiekiem!a teraz..muł nad mułami..

---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ----------

no to napewno

moj Tz własnie mnie woła bym zobaczyła jak walczy na pierdy lol(chodzi o gre na xboxa zeby nie było)
małżeństwo zmienia ludzi

jaika-,sliczna Emi....i ile macie sukieneczek

piszecie o spaniu maluszków w dzień...mój bardzo mało spi
wstaje ok5 ok7;30-8 idzie spać na jakieś 30 min potem jeśli sie uda to ok 14 spi tez jakieś 30 min a max 60 min i w zasadzie tyle. mimo że nie raz biorę na rece bo nei wiem o co mu chodzi to oczka mu lecą ale nei zaśnie i koniec tylko ryk na maxa wiec generalnie mam mało czasu na sprzatanie a o czasie dla siebie to już zapomniałam że taki istnieje ...no chyba ze czas w pidżamie tak jak w tej chwili się liczy
ewacia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-15, 21:35   #2727
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
myślę nad recaro monza nova 2 seatfix albo jane montecarlo r1. ten pierwszy widziałam i oglądałam, wygląda ok. tego drugiego jeszcze na żywo nie widziałam
recaro jest ok tez o nim myslalam jane ma jakies testy czy tylko homologacje? mam wozek jane, ale nie wiem czy chcialabym fotelik.

ja myslalam o tych http://www.osiemgwiazdek.pl/romer-kidfix-sict.html
http://www.osiemgwiazdek.pl/romer-kid-plus-sict.html
http://www.osiemgwiazdek.pl/romer-kidfix-sict-xp.html
Mel B 14/14 ✓
Stary 2014-03-15, 21:41   #2728
katarzyna2811
Wtajemniczenie

No moje dziecko już ma pierwszą pobudkę...

Damian 23 01 2002
Mateusz 27 12 2005
Bartosz 18 09 2013
Stary 2014-03-15, 21:48   #2729
Natala84
Zakorzenienie

Cytat:
recaro jest ok tez o nim myslalam jane ma jakies testy czy tylko homologacje? mam wozek jane, ale nie wiem czy chcialabym fotelik.

jane ma testy ADAC z 2012, 4 *.
ten romer też dobrze wygląda, podobają mi sie fotele które mają ochronę barków, ramion na całej długości

Hania

94,5....70,5....65

Stary 2014-03-15, 21:52   #2730
kasiuni_a
Wtajemniczenie

Cytat:

bajka a Ty nie miałaś kupować rwf??

Mel B 14/14 +
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości