|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
| Pokaż wyniki sondy: VIII część! | |||
| Wrześniowo-październikowe mamusie 2013 |
|
1 | 2,94% |
| Szczerzę ząbki, wcinam stópki - taki jestem już słodziutki |
|
0 | 0% |
| Mamo, tato, czy wy wiecie, ze już pół roczku jestem na świecie? |
|
2 | 5,88% |
| Mama się za głowę łapie, jak ja dużo już potrafię |
|
11 | 32,35% |
| W oczach mamy łzy wzruszenia, bo się garnę do siedzenia |
|
5 | 14,71% |
| Piski, krzyki i uśmiechy - jak szybko rosną te nasze pociechy |
|
1 | 2,94% |
| Mamy sie nami zachwycają i wszystkie bezsenne noce nam wybaczają |
|
0 | 0% |
| Wiosna przyszła, słonko świeci, co raz większe nasze dzieci |
|
5 | 14,71% |
| Uczę się tu, krok po kroczku, przecież kończę już pół roczku |
|
9 | 26,47% |
| Głosujący: 34. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2731 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Szczerzę ząbki, wcinam stópki - taki jestem już słodziutki! Mamy IX-X 2013, cz.
Cytat:
|
|
|
|
|
#2732 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szczerzę ząbki, wcinam stópki - taki jestem już słodziutki! Mamy IX-X 2013, cz.
kupuje dla Amelki, z Blanka wstepnie zobacze jak bedzie reagowac na ten ktory kupie Amelce, bo jej bede kupowac wczesniej i poki nie wurosnie z malego fotelika to B. bedzie jezdzila. a pozniej zobacze, czy rwf czy 15-36.
|
|
|
|
#2733 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dawid jest fanatykiem traktorów i maszyn rolniczych ![]() o jaki piątkowy wypad w takim razie pytałaś? ![]() ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2734 | |
|
Wtajemniczenie
|
kurcze nikt nie chce kupic Lilkowego stroju na Chrzest ..myslicie ze 120 to duzo?moze powinnam obnizyc cene jak tak to o ile?dodam ze w sumie zapłaciłam za wszystko 240..
---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2735 | ||
|
Zakorzenienie
|
Jaika no i super dama
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
|
|
#2736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ogladam walentynki na tvn, sami moi ulubieni aktorzy
|
|
|
|
|
#2737 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz to i kąpiel i pielęgnacja to bardziej zabawa, ale pamiętam początki, darła sie tak jakby ją ze skóry obdzierali, dopiero przestawała po przystawieniu do piersi z głodu się darła zazwyczajCytat:
tak się na telefonie wydaje że jest bokiem, miałam to samo jak wstawiałam ![]() piękna laleczka ![]() Cytat:
|
|
#2738 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
4 osoby obserwują ale to pewnie nic nie znaczy.. ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2739 |
|
Zakorzenienie
|
czekaj
![]() szkoda ze 74, nie wiem jaki Amela bedzie nosic rozmiar na wakacje bo dopiero wtedy chrzcimy tzn bym kupila a nie pozyczala
|
|
|
|
#2740 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale jak cosik to polecam sukieneczki z tej firmy.są naprawde piękne i porządne.firma się Krasnal nazywa. ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- o matko..w co mój Tz gra...nie uwierzycie jak nie zobaczycie.. z tym walczy w grze moj Tz..bojku czego to oni juz nie wymslą.. Edytowane przez policzanka Czas edycji: 2014-03-15 o 22:25 |
|
|
|
|
#2741 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzielna Amelka ![]() [QUOTE=maharet1092;4560022 9]W temacie blenderow Moulinex Slim Force 700 W polacam.U mnie kosztowal 40 eu, nie wiem jak w pl. Janek lezy pod kanapa tylko glowe wystawil. Mam dosc prania.Jedne zdejmuje drugie wqieszam, a trzecie zaprawiam odplamiaczem i tak prawie codzinnie.Odwyklam, bo maly na 68 mial sporo rzeczy, a na 74 juz troche mniej i mi musze co drugi dzien prac, a miedzy czasie jeszcze nasze ---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez 87czarna Czas edycji: 2014-03-15 o 22:30 |
||||
|
|
|
#2742 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ciepły podmuch i uspokajający dźwięk i pokapielna toaleta jest milutka spróbuj a nuz u Ciebie tez zadziała ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2743 | |
|
Rozeznanie
|
Czesc
coz za okropny dzien ![]() nadrobilam Was, a troszke tego bylo bo od wczoraj nie mialam kiedy wejsc na wizaz ![]() Kubus dziekuje za wszystkie zyczenia Zdrowka dla wszystkich chorowitkow Bajka dobrze, ze Amelka nie trafila do szpitala ![]() Logoasia nie wiem dlaczego, ale nieszczescia zawsze chodza parami biedny Marcinek ![]() teacherka brawa dla Zuzi za obroty moj Kubus tez tak wysoko na raczkach sie podnosi Cytat:
Ewacia alez Ci zazdroszcze pierwszych slow "mama" mariiasia wszystkiego najlepszego dla synka za skonczony miesiac ![]() Ale slodziutka Kaska zdrowka na pewno leki pomoga Poucinalo mi to cytowanie nie pamietam co jeszcze mialam napisac :/Czuje sie, jakby mnie przejechal traktor ![]() od szczepienia Kubus jest ciagle marudny, nie chce usypiac w dzien. mecze sie znim nawet po godzine-poltora. ale z tego co czytalam to wasze dzieciaczki tez cos nieswoje sa... az wczoraj sie zdenerwowalam na niego i potem zle sie z tym czulam w nocy jak zwykle wierci sie i krecie. budzi mnie co chwile ![]() oby to jakos przeszlo ![]() dzis nam sie wyrznal drugi zabek na dole no nic ide spac bo ledwo zywa jestem. jeszcze jutro muszimy isc na obiad do t. wiecie, ze oni nie widzieli Kubusia od chrztu tj. 9 lutego... mieszkaja od nas 3 minuty samochodem ![]() dobranoc
|
|
|
#2744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wow twoje dzieciaki mają niezłe baterie!! ![]() moje miało juz 2... ![]() lepiej do niego dołączę bo nie wiem czego się spodziewac po tej nocy ![]() dobranoc
|
|
#2745 |
|
Zadomowienie
|
Nie dość, że w ciągu dnia nie chciał spać, to w nocy też nie
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2746 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysyłane z mojego GT-S7500 za pomocą Tapatalk 2
|
|
#2747 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Moim zdaniem bardzo dobrze robisz - jak się sama ładnie bawi to niech się bawi a Ty odpoczywaj. Ja rano ani nie drgne z łóżka dopóki nie zacznie się maruderstwo z nudy. Pola jak wstanie to hasa w łóżeczku nawet i 30 min i ja do niej nie wstaje TZ z teściową wybyli na zakupy, Pola śpi, więc mam chwile na wizaż Zaraz się biorę za nadrabianie. Dziś było u nas 30 stopni! Nawet tutaj to nienormalna pogoda o tej porze roku Pola już hasała w samym rampersie ze mną na balkonie i dobrze, że jest tak ciepło bo te letnie ubranka co kupiłam na 6 miesięcy to już są przyciasne |
||
|
|
|
#2748 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
może to przez pogodę, albo może jakiś skok nadchodzi albo po prostu tak ma ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 04:37 ---------- Poprzedni post napisano o 04:35 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#2749 | |||
|
Zakorzenienie
|
100 lat dla Szymonka na 5 miesięcy!
![]() Cytat:
Dasz rade! ![]() Asiek, trzymam kciuki, żeby buzia Hubiego dalej się poprawiała Cytat:
I wtedy się przygląda jak ja gotuje i jest na wysokości - nowe doświadczenie etc. Wytrzymuje tak nawet dłuższą chwilę i daje rade coś ugotować. Albo kłade ją na ziemi na kocu z widokiem na kuchnie i daje jej łyżki drewniane i się tym zabawia i też daje mi chwileBajka, jaka dzielna Twoja Amelka Zuch dziewczyna! No i super, że się poprawiło i nie musiałyście zostać w szpitaluCytat:
|
|||
|
|
|
#2750 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Wysyłane z mojego GT-S7500 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 04:00 ---------- Poprzedni post napisano o 03:58 ---------- Cytat:
Masz rację,kwestia zorganizowania.Trzeba będzie kombinować dzięki za patentyWysyłane z mojego GT-S7500 za pomocą Tapatalk 2
3.10.13 Helenka Always look on the bright side of life Edytowane przez dodinha Czas edycji: 2014-03-16 o 05:02 |
|||
|
|
|
#2751 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wracam do PL i nie ma żadnej wojny, rozumiemy się? A w Australii są pająki, skorpony i inne paskudztwa które mogą zakończyć czlowiecze życie w 5 sekund No i to straaaaaasznie daleko. 25h podróż z PL to minimum. Koszmar. Choć fajnie było by pojechać i zobaczyć Z kaliforni tylko 10h samolotem, ale nie udało nam się pojechać. No i Nowa Zelandia ![]() Jaka słodzizna ![]() policzanka, gratulacje za ząbka! Super, że tak łatwo poszło - mam nadzieję, że Pola weźmie przykład z Lilci ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() I drug w tym stylu - http://www.imdb.com/title/tt1598822/ też lubię ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2752 |
|
Wtajemniczenie
|
witam po pieknej nocy po które jnie wiem jak sie nazywam
![]() a tak serio to sebek strasznie kaszlał i nie radził sobie z tym ii katarem i nei mógł zasnąć . w koncu ok 3 na spiąco odciagnęłam mu troszke kataru i zasnął twardziej tż przywitał mnie rano słowami super mama bo o dziwo dzisiaj jak walczyłam z małym to się budził w nocy więc już wie troszke jak to jest a ja pije kawke bo pobudka jak w zegarku o 5 rano
|
|
|
|
#2753 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2754 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
byliśmy wczoraj na tych urodzinach ale może pozostawie to bez komentarza Dziś TŻ już wraca i nie będziemy się widzieć prawie 2tygodnie
|
#2755 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam się niedzielnie
Joasiek Anutka współczuję nocek Ewacia dużo zdrówka dla Sebusia Rusałko dwie pobudki do 23? No to ja już nie narzekam Anutka brawa za ząbka U mnie widzę że pogoda taka w miarę. Jak będzie tak w ciągu dnia to na spacer można dzisiaj wyjść.
|
|
#2756 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękujemy z Emilką za wszystkie komplementy U nas dziś kolejny dzień okropnej pogody. Leje, wieje i pochmurno. kisimy się więc w domu ![]() ---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ---------- Cytat:
|
|
#2757 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zobaczysz zleci szybciutko. A my cię tu będziemy dzielnie wspierać
|
|
|
#2758 |
|
Zakorzenienie
|
Lula ja jako wierna fanka "mądrości" owej Pani domagam się codziennie nowinek na jej temat
|
#2759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dacie rade, odpoczniecie od siebie i jak zatesknicie to bedziecie sie dluuugo witac hello moje dziecko mimo choroby laskawe, na spokojnie przesypia cale nocki, dzis spala do 8 a teraz lezy i sie bawi w kolysce. zaraz trzeba odpalac inhalator i dzialac, na sama mysl glowa mi juz peka no ale mus
|
|
|
|
|
#2760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Witam sie niedzielnie. Julek nie byl dzis laskawy i wstal o 6 a w nocy vo chwile pobudki do tego. Prezentujemy sie z rana na puzzlach
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:01.

Dawid jest fanatykiem traktorów i maszyn rolniczych 

moj Kubus tez tak wysoko na raczkach sie podnosi 
może to przez pogodę, albo może jakiś skok nadchodzi albo po prostu tak ma
cały czas mamy problem z podporem w leżeniu na brzuszku.... ciągle "lata" na macie ... to mnie chyba najbardziej dołuje, bo codziennie ćwiczymy, raz w tygodniu rehabilitacja i co? i d... z brzuszka na plecy też się nie chce przekręcać, a jutro kończy pół roczku... już dzisiaj się poryczałam z bezsilności...