|
|
#1501 |
|
To ja :)
|
Dot.: Scent Bar LII
Udało się uratować Goldiego
Otóż wczorajszy koncert, to zdecydowanie nie moje klimaty, no ale znajomi grali, więc poszłam. Za to była degustacja miodowego Jacka Danielsa, no i chyba mam nowego przyjaciela I pewnie to nie przez niego, a przez szalejący wiatr pęka mi dziś głowa...
|
#1502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1503 |
|
Zakorzenienie
|
czytam "Władcę much" Goldinga - Red czytała?
![]() do dzisiaj pamiętam, jak dziecięciem będąc widziałam ekranizację w tv, a nie wiedziałam, że to film nie dla dzieci
|
#1504 |
|
Nindżopesz
|
Nom, pisałam o niej potem na maturze
Teraz już niewiele pamiętam.
|
|
|
|
#1505 |
|
Zakorzenienie
|
https://scontent-b-iad.xx.fbcdn.net/...18300641_n.jpg Co można kupić wujkowi i ciotce na 50 rocznicę ślubu?
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-03-15 o 20:06 |
|
|
|
#1506 |
|
|
Kosz kwiatów z butelką wina w środku... Zamówić tort... Zrzucić się z całą rodziną na coś??
|
#1507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tzn. zrzucać się będą rodzice i siora z mężem, bo mnie na zaproszeniu nie uwzględniono ![]() No i gut, akurat w lany poniedziałek, to się z chłopem zaszyjemy we dwójkę w domu i będziemy świąteczne żarcie czyścić
|
|
#1508 | |
|
|
Cytat:
|
|
#1509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rejcz, Wogole, jak czytam o Waszych problemach z zębami, to mi slabo...nie znam tego, moje nigdy nie bolą ( tfu , tfu)..a podobno to bardzo źle,że nie bolą bo potem może być za pożno na ratunek..czyli w sumie nie wiem, czy się cieszyć, czy się stresować
|
|
|
|
|
#1510 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł. Miałam dziś rano jechać do domu, ale pizgało i wiało tak, że wahałam się wyjść z domu. Gałęzie łamało, drzwi od klatki latały jak kartka papieru... W sumie spędziłam dzień w piżamie, posprzątałam chałupę, pooglądałam filmy, seriale i nawet się cieszę, żw jutro wpadną rodzice na obiad, bo cały dzień nie mieć do kogo otworzyć gęby bywa czasem upierdliwe
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1511 | |
|
Zakorzenienie
|
No fakt, może być ciężko
![]() Ooo myślałam, że więcej zacytowałam Tag o pluciu macie.Ja cały czas wierzyłam (do dziś rana), że nie będzie dziś deszczu itp i pojedziemy na jakąś wycieczkę No i w sumie pojechaliśmy ... zareklamować krzesło do Józka No i jeszcze w parę innych miejsc. Pogoda była b. zmienna - słońce, a za chwilę ciemności i ulewa ![]() ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#1512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzień - oglądam sobie Grawitację i widzę Ciebie, tylko mniej ostrą niż Bullock. I nie wychodzę z zachwytu, choć tak fabuła hamerykańska podwakroć, ale miło się patrzy, zdjącia czarują, Ona pasuje ![]() Ale nie żartuję, z tym co na początku. Podziel się co oglądasz? Ja też dziś miałam hard core day do potęgi chyba nieistniejącej we wszechświecie
|
|
|
|
|
#1513 |
|
|
muszę małżonowi powiedzieć, że trafił do tagów ze swoją innowacyjną formą pobudek ![]() Wilka z Wall Street oglądamy. Znaczy ja w połowie odpadłam, nudzi mnie to jakoś... Także farbuję włosy i może być ciekawie, bo już nie pamiętam, jakie były proporce farby konieczne do uzyskania koloru zbliżonego do mojego naturalnego... Na pewno 1/4, ale czy więcej bardzo jasnego blondu, czy bardzo, bardzo jasnego, ni cholery nie pamiętam...
|
#1514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1515 |
|
Piers do przodu
|
Nie ma to jak fejm w necie
![]() Zobaczysz jak wyjdzie jutro
|
#1516 |
|
|
Oj... Nie podoba mi sie połysk na mokro, to chyba nie były te proporcje...
|
#1517 |
|
Nindżopesz
|
Od wczoraj zmieniam się w Rejcz - dziwny przypływ optymizmu, poćwiczyłam z chęcią, głodu nie czułam, kolację zjadłam szczątkową i w ogóle byłam podejrzanie zadowolona z życia. Chyba to kwestia wietrzno-deszczowej pogody bo wcześniej już było jak dla mnie za ciepło i za słitaśnie
![]() Najważniejsze, że do zrzutu mam już "tylko" 2 kg
|
|
|
|
#1518 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Witajcie w ten piękny dzień! Za oknem pada i pizga, ale będzie dziś gorąco, stuknął nam rok w związku Ależ to szybko zleciało!
|
|
#1519 | |
|
Mother of Cats
|
Jakie to prawdziwe
![]() ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Cytat:
I faktycznie, migusiem myknęło. |
|
|
|
|
#1520 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dzień dobry znad owsianki z jabłkiem
![]() Kupiłam sobie fajne serum do rzęs, rosną lepiej niż po pomadce Alterry
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1521 |
|
|
No niby jasność ok, ogólnie kolor, jak mój własny, tylko ten rudy połysk przy skórze... Ja mam popielate i... Ech, już tyle razy o tym było...
No dobra, dziś pakowanie kolekcji...
|
#1522 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja przeszłam na hennę i w końcu mi mniej włosy wypadają.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1523 |
|
Zakorzenienie
|
a ja kupiłam masełko do ciała z Green pharmacy i jest cudne, już po pierwszym użyciu skóra zrobiła się mięciutka i gładka
![]() to chyba zasługa dużej zawartości masła shea (drugie miejsce w składzie! ). Nawet różany zapach zniesę dla takich efektów
|
#1524 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1525 |
|
|
Mi nie wypadają wcale -tfu, tfu, tfu! Henny nie chcę, bo ona daje ciepły blond, z żółtym połyskiem, a ja jestem popielaty blond.
Odkryłam jakiś czas temu farby Inoa L'Oreala, one są bez amoniaku i rzeczywiście nie niszczą mi włosów. Na pewno mają jakiś inny syf, ale jest o niebo lepiej przy klasycznych, amoniakowych. No i muszę iść za jakiś czas na K-Pak, to w ogóle cudo jest. Włosy są po zabiegu takie, że aż się nimi bawię, jak głupia blondyna na polowaniu
|
#1526 | ||||||||
|
Panaroja
|
snad bólu guowy , jakież to oryginalne w taką pogodę
Cytat:
2.i jeszcze jak sie robi ciepło , to człowiek puchnie się poszerza - prawa fizyki ![]() 3.przeczytałam burgery z osia Cytat:
2.stylizacja a la Twiggy ? 3. Cytat:
2.hmmm , 1 cm w obwodzie to mniej więcej 1 kg tószczu , 1 kg tószczu to 8000 kalorii , ile kalorii jest w pięciu paczkach czipsów ?3.no tak , ale tak czy siak niefajnie Cytat:
Cytat:
2.nie mam pojęcia Cytat:
![]() 2.tak , s pewnością Cytat:
2.dołączam Cytat:
![]() o , pada może dlatego głowa mnie rypie od rana , że miało padać , ale już pada a dalej boli no nic , czeka pranie , ideu
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||||
|
|
|
#1527 | |
|
|
Cytat:
Popakowałam perfumki, część mam niestety bezkartonikową, więc muszę im jutro folie bąbelkową przywieźć... Poza tym nadal nie możemy się zdecydować, co z prysznicem -kabina, czy luksfery i drzwi... Teraz wszystkie kabiny mają niematowione szkło, więc trochę to lipa. wygląda pięknie w katalogu, ale do użytkowania lipa... Froterować po każdym prysznicu?? Latem oszaleję, bywam pod prysznicem kilka razy dziennie... A w świetle tego, że już trzecia firma olała naszą klimę...
|
|
#1528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale jak to?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#1529 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
z całym szacunkiem jest to kompletnia nieprawda. dzieci wspinają sie z większą łatwościa niz dorośli-kazdy instruktor to potwierdzi i obserwuję to juz kilka lat. wspinają sie skutecznie juz 4 latki. siły wymaga wspinaczka eksttremalna, gdzie sie zawisa na 1 palcu na przykład i na nim podciąga całe ciało-taka wspinaczka jest tez urazowa, głównie dla rąk. jednak przy wspinaczce rekreacyjnej ktora uprawiają małe dzieci w wieszości jest to łazenie po ścianie z 3 punktami podparcia-czyli zawsze mają oparcie 2 nogi i 1 reka, lub na odwrót. dla porównania mozna wpuścic na sciankę 6,7 latka i 35 latka-oboje bez doswiadczenia, załoze sie ze maluch bedzie pierwszy na górze ![]() ---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- Cytat:
potwierdzam z doswiadczenia. w dodatku jest to bardzo dobry sport ogolnorozwojowy. cwiczy mięcnie pleców, nóg, rąk i to wszystko w sposób zabawowy i atrakcyjny dla dziecka-dzieci uwielbiają sie wspinac, chyba kazdy to widzi. pozatym wspinaczka uczy koncentracji, skupienia, logicznego myślenia, cwiczy koordynację ruchową i jest sportem raczej bezurazowym (mam na mysli uprawianie na poziomie rekreacyjnym).
|
|
|
#1530 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Obejrzałam właśnie Idy marcowe, fajny film. Powoli się rozkręca ale później przeistacza się we wciągający dramat polityczny. |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:24.

I pewnie to nie przez niego, a przez szalejący wiatr pęka mi dziś głowa...

Teraz już niewiele pamiętam.