|
|
#1381 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 7
Cytat:
Cytat:
Wysłane z mojego GT-I8190 |
||
|
|
|
#1382 |
|
Zadomowienie
|
Maggie
Wysłane z telefonu... |
|
|
|
#1383 |
|
Zakorzenienie
|
Maggie gratulujemy!
![]() TeQiba ja nie wiem co to było, ale najważniejsze ze kacperek przestał plakac jak Cie zobaczył Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1385 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ponadrabiam was potem chciałam prosić o trzymanie kciukow aby nas wpisali do domu. Całą noc nie spałam tylko myślałam czy nas wypuszcza tęsknię strasznie za moją amelka ona tez cały czas poplakuje ze tęskni a mi serce odrywa... Mała ma swoje muki. Ale jest kochana...
Gratuluję rozpakowanym i przesyłam brokuły pottzebujscym....
|
#1386 |
|
Zadomowienie
|
Maggie- gratulacje
wreszcie sie doczekalas
|
#1387 |
|
Zakorzenienie
|
A i proszę o dopisanie imienia JULIA
|
#1388 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jestem dumna z mojej córki przespała noc w łóżeczku z pobudką na karmienie o 23, 3, 7 tak to Ja mogę spać |
|
|
|
|
#1389 |
|
Zadomowienie
|
Edzia-
![]() Kate- u nas tez ok. Wieczorna awantura przy kapieli i karmieniu fo 22, a potem pobudki o 3, 5 i 7- ale krotkie i bezproblemowe. I majwazniejsze- spalam ciurkiem 4,5 godziny
|
#1390 |
|
Raczkowanie
|
Edzia400 to ja trzymam kciuki
Dziewczyny doradźcie, bo nie wiem co zrobić. Wstalam dzisiaj dalej mam biegunkę, brzuch pobolewa jak trzeba iść na wc ale to nie skurcze , w żołądku mega zgaga czego wcześniej nie miałam i mnie na wymioty bierze ale nie wymiotuję. W brzuchu jelita marsza grają a mała się ich boi lub nie wiem bo aktywna dość. Nie wiem czy dzwonić do ginekoloszki, czy jechać do rodzinnego ( może to zatrucie ale wszystko świeże jadłam wczoraj) czy na IP... W nocy skurcze były ale nieregularne co 5, 7 min i po jakieś półtorej godziny przeszło Nie wiem co robić, żeby małej nic nie było ![]() może poczekam do południa i będę patrzeć co się dzieje
|
#1391 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1392 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Ja miałam okropna noc dzisiaj, będę musiała chyba w nocy nadgonic. Wczoraj miałam wizytę kontrolna w szpitalu (teraz już mnie szpital przejął i będę co 3 dni chodzić jak nie urodzę). Z małym wszystko dobrze (za ktg dostał 10 punktów na 10). Ze mną też, małe skurcze są ale to tyle, wiec muszę czekać aż się zacznie samo a następna kontrola w środę. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1393 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=maggie123;45618395]Dziewczyny ja tak na szybko. Dziś o 21.05 w sumie po szybkim porodzie sn przyszła na świat nasza córeczka- 3350gram i 50cm
Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2 Cudowne wieści z samego rana! N niezmiernie się cieszę że jesteście już razem. 50cm? Kruszynka! Życzę dużo zdrówka i szybkiego powrotu do sił i do domu! |
|
|
|
#1394 |
|
Zadomowienie
|
Edzia
:-*Kate, Trisdom ![]() Uparta dokładnie dzwon do gina. Wysłane z telefonu... |
|
|
|
#1395 | |||||
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
milego dnia Cytat:
mydelko mam ale jeszcze nie uzywalam: olejek bezzapachowy lotion szampon szampon 2 Cytat:
bardzo tesknilam za Antosiem, ze o malo sie sama nie wypisalam ze szpitala ![]() Cytat:
![]() nie, to wielka rzecz rozumiem twoje szczescie dwie noce (i dwa dni ) Marco przelezal na klacie, ale poprzednia juz w lozeczku z lekkim buntemCytat:
ginekolog nie leczy wymiotow czy biegunki w razie gdy masz jakiegos wirusa, to nie powinnas jechac do szpitala na oddzial, gdzie sa ciezarne, dzieci i go tam zawlec Cytat:
|
|
#1396 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Edzia oby was wypisali ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1397 |
|
Zakorzenienie
|
Edzia kciuki zacisniete.
Uparta chyba faktycznie do rodzinnego, ja bym poszła nie czekała. Kate to jest duży powód do radości! wysłane z fona
|
|
|
|
#1398 |
|
Zakorzenienie
|
Edzia trzymam kciuki!
Wszystkim mamusiom które miały spokojne noce niech dzień taki również upłynie, tym które nie miały spania niech bobasy szybko zasna, a oczekujacym w terminie szybkich porodów )U nas wieczór lekko niespokojny ale jak przyjechała babcia z dziadkiem którzy kapia piotrusia od razu był blogostan piotrus kocha być kąpany a mąż z mama albo tatą robią to tak cudnie że też bym była szczęśliwa jak mały![]() Mamy już 9 dni i mały śpi ładnie w nocy ale w dzień już raczej wymaga zainteresowania. Wczoraj pierwszy raz zaplakal chwilę więc wiemy ze możliwości ma ![]() Wisi na cycu co chwilę co bardzo pobudza moja laktację i pierwszy raz w nocy spal 5h obudziłam się z koszulka całą zalaną aż sie wystraszylam pobiegłam do łazienki sprawdzić mi się stało. Dopiero po chwili doszło do mnie co to najbardziej meczace jest to że malutki kocha spytać wtulony we mnie więc nie rozstajemy się z łóżkiem całe szczęście mam tv w sypialni Dziś jedziemy na sesje noworodkowa więc się stresuje Kate,trisdom: cieszę się że maluchy spokojne ![]() Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2 Edytowane przez side85 Czas edycji: 2014-03-17 o 08:46 |
|
|
|
#1399 |
|
Zakorzenienie
|
Trisdom gratuluje udanej nocki
|
#1400 |
|
Zakorzenienie
|
Edzia kciuki, kciuki
zebyscie wyszli i byli juz wszyscy razem. za wybrane imie Kate ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1401 | |
|
Zakorzenienie
|
Edzia - kciuki!
Kate - za nockę ![]() Cytat:
witam się w 37tc1d - to chyba donoszona ciąża, prawda?
|
|
|
|
|
#1402 |
|
Zakorzenienie
|
Trisdom gratuluje rowniez udanejnocy
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1403 |
|
Zakorzenienie
|
A ja jestem kontuzjowana... wczoraj tz kąpał się z małym i ten mu upadł i uderzył się głową o wannę. Jak usłyszałam o Jezu! z łazienki to tak się zerwalam z kanapy i pędem do łazienki. Na szczęście nic się nie stało, ale ja sobie tak coś uszkodziłam że prawie chodzić nie mogę. Tż wziął urlop bo nie dam rady zająć się dzieckiem.
wysłane z fona
|
|
|
|
#1404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1405 |
|
Zadomowienie
|
Margo
donoszona ![]() Lewek Wysłane z telefonu... |
|
|
|
#1406 |
|
Zadomowienie
|
MAGGIE gratulacje
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1407 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dzwonię do ginekoloszki ale chyba jest w szpitalu na obchodzie czy coś bo ma pocztę włączoną, narazie poczekam i będę próbowała się do niej dodzwonić. Dzięki dziewczyny za odp. Lewek dobrze że małemu się nic nie stało i ty teraz też odpoczywaj, poleżysz i przejdzie, może za szybko się zerwałaś z łóżka
|
|
#1408 |
|
Zakorzenienie
|
uparta - nie pamiętam, ale ze 2 dni to trwało
Lewek - dobrze, że synkowi nic się nie stało, a Ty się dziś oszczędzaj, skoro małż w domu mam wolną chatę i po raz pierwszy od dawna nic nie zaplanowane do roboty. chyba zalegnę na kanapie i poczytam sobie
|
|
|
|
#1409 | ||
|
Wtajemniczenie
|
hej
maggie ogromne gratulacje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja jestem z samego rana tak wsciekla, ze komus przywale a bedzie to kierowniczka p-kola mojej Natalki. W czw sie mnie pyta, czy mala moze w piatek zostac w domu, bo 2 wychowawczynie sa chore, ok byla w domu A w sobote w ikei spotkalismy jedna mame, jej synek chodzi z Nati do grupy i ona sie mnie pyta czy wiem, ze te nauczycielki maja jakas zarazna chorobe Oczywiscie nie wiedzialam, dzis tz jest w domu, zawiozl mala i kazalam sie spytac co to za choroba Szkarlatyna kuzwa, to grozna choroba zakazna, a oni nawet kartki nie wywiesili , glupia pinda mogla mnie uprzedzic w czwartek tz opierdzielil juz jedna wychowawczynie a jak pojdzie ja odebrac to pofatyguje sie do tej glupiej kierowniczki zaluje ze sama nie moge isc, to by dopiero uslyszala
|
|
|
#1410 | |
|
Rozeznanie
|
Witajcie mamusie!! Brokułki dla potrzebujących
Edzia400 virginia mmhym, GRATULACJE! 12mu05 Gratuluję synusia Współczuję porodu- byłaś bardzo dzielna!!!Cytat:
![]() Dziękuję serdecznie za gratulacje - niestety jesteśmy z Franusiem nadal w szpitalu za szybko oddycha, dostał antybiotyk, a teraz drugi i czekamy na poprawę... Miał też naświetlanie, od wczoraj nie jest w zamkniętym inkubatorze i odłączyli mu kroplowkę. Najgorsze ze nie jest ze mną, tylko na noworodkach dużo zdrowia dla waszych maluszków...
Edytowane przez cambria04 Czas edycji: 2014-03-17 o 09:54 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:33.

wreszcie sie doczekalas 

przespała noc w łóżeczku z pobudką na karmienie o 23, 3, 7 tak to Ja mogę spać

) Marco przelezal na klacie, ale poprzednia juz w lozeczku z lekkim buntem

tz opierdzielil juz jedna wychowawczynie a jak pojdzie ja odebrac to pofatyguje sie do tej glupiej kierowniczki
zaluje ze sama nie moge isc, to by dopiero uslyszala
za szybko oddycha, dostał antybiotyk, a teraz drugi i czekamy na poprawę... Miał też naświetlanie, od wczoraj nie jest w zamkniętym inkubatorze i odłączyli mu kroplowkę. Najgorsze ze nie jest ze mną, tylko na noworodkach