|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4771 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz.34
Też mam dwie GF i jakby mi przybyło z pięć zapasowyvh, to wcale bym nie narzekała
Wycofana w kat. 12/2012, ją ją dorwałam już na wyprzedażach wraz z Blackberry i Cobalt.14,99zł to taka standardowa promocja, taniej wypadają w zestawach, bo solo raczej nie schodzą niżej. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez vril Czas edycji: 2014-03-15 o 17:31 |
|
|
|
#4772 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Muszę pochwalić Avon i paczkomaty. U mnie każde zamówienie w środku katalogu realizowane jest błyskawicznie. Wczoraj zamówiłam przed 11, a dzisiaj przed południem SMS,że paczka w blaszaku. I to jeszcze za darmo, oby ta ich współpraca trwała nieskończenie.
|
|
#4773 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Na co dzień nie maluję mocnych kresek, ale z drugiej strony szukam alternatywy dla eyelinerów, których używać chyba nigdy się nie nauczę I nie chciałabym przepłacać Dziękuję
|
|
|
|
|
#4774 | |||||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
||||||||||||||||||||||||
|
|
#4775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A już się bałam, że znów dostanę wieczorem, bo ostatnio najczęściej smsy przychodzą koło 18tej
|
|
|
|
|
#4776 |
|
Zadomowienie
|
Czy orientujecie się jak wygląda sprawa z tymi tuszami Aero Volume ? Czy tusze za 14 zł wliczają się do tej oferty z focusa poziom sprzedaż ? bo brakuje mi 2 sztuki z hitów żeby dostać tą paletkę i nie wiem czy zamówić lepiej z katalogu czy z tej dodatkowej oferty za 14 zł ?
|
#4777 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4778 |
|
Przyczajenie
|
Hej. pisałam do strefy i dostałam odpowiedz, ze w programie biorą udział tylko tusze z katalogu.
|
|
|
|
#4779 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Poza tym w Focusie nie podają, że musi być zakup z katalogu. Podobnie zresztą w 3 kupiłam wodę Femme z Oferty dnia ze strony internetowej i też mi zaliczyli
Edytowane przez joannamm Czas edycji: 2014-03-16 o 08:39 |
|
|
|
|
#4780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4781 |
|
Zadomowienie
|
ewentualnie mogę kupić te dwa tusze z katalogu a resztę z ulotki żeby nie mieć problemów, ale wiadomo bardziej oplaca się kupić z ulotki więc juz sama nie wiem
|
#4782 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Sprawdzałam w COKu, wszystko mam policzone jak należy. Kupowałam tylko tusze z ulotki.
|
|
#4783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4784 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#4785 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
przeglądam sobie właśnie Focusa do katalogu 5 i na stronie 15 jest torba Quinn za 52,99. Czy któraś z Was ją zamawia, bądź zamówiła? Co o niej sądzicie? I czy bardziej opłaca się wziąć ją z Focusa, czy z katalogu 6 gdzie kosztuje 69,99? Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi
|
|
|
|
#4786 |
|
Zakorzenienie
|
Jako zestaw za 1 zł z programu wybrałam sobie zestaw arbuzowy i dzisiaj przeglądając kosmetyki coś mi mocno pachniało arbuzem, otworzyłam nakrętkę a spod niej kapie mgiełka. W ogóle pod nakrętką, w miejscu gdzie jest szyjka butelki i nachodzi na nią nakrętka widać jak przelewa się trochę mgiełki, a w tym miejscu to już jej nie powinno być.
Napisałabym do avonu, ale czy uznają mi reklamację i przyślą nieuszkodzoną mgiełkę skoro to był program dla konsultantek? Kurcze, bo klientka zamawia tę mgiełkę z katalogu i chciałam jej dać tę moją
Edytowane przez Oktawiaaa Czas edycji: 2014-03-16 o 15:37 |
|
|
|
#4787 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mgiełka dla przyjaciółki po cenie w jakiej sama ją kupowałam więc mam nadzieję, że nie będzie miała pretensji, ale trochę mgiełki wykapało :< Myślicie, że warto reklamować?---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- A tak btw. to pomalowałam się dzisiaj aero pierwszy raz tak żeby wyjść z domu, a nie tylko po domu i... jestem zaskoczona. Bo tak po domu miałam jakieś ale i w ogóle, ale dzisiaj u mnie zapunktowała jedną, bardzo istotną rzeczą, a mianowicie.. Nie muszę do niej rozczesywać rzęs! Normalnie muszę najpierw wyczesać moje maleństwa, a potem dopiero mogę malować je jakimkolwiek tuszem, bo i mój max factor 2000 jest lepki i moja ukochana golden rose sexy black też. A ten jest taki suchy więc rzęs mi nie skleja przy jednej warstwie i już czuję, że to będzie mój poranny nr 1 Także jak ktoś ma gęste rzęsy i w sumie to tylko potrzebuje je pokolorować, żeby je było widać, to warto brać. Efekt nie jest spektakularny, ale rzęski są ładne wg mnie
|
|
|
|
|
#4788 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I poznałam wartość każdego uścisku dłoni, każdego spojrzenia w oczy. Każdego "dzień dobry" i "do widzenia". Każdego uśmiechu . Miałam to szczęście... Zobaczyłam Człowieka w człowieku. Edytowane przez sensitive17 Czas edycji: 2014-03-16 o 17:18 |
|
|
|
|
#4789 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Właśnie mam zwrot roletek Pur Blanca, w obu nie ma kulek roletki tylko otwarte słoiczki, czy Wy też takie miałyście w tym katalogu?
|
||
|
|
|
#4790 |
|
Zakorzenienie
|
a może wystarczy jak porobisz fotki i do nich napiszesz, nie będzie musiała odsyłać
za zgodą Solaris1990 "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ |
|
|
|
#4791 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po co zwiększać wagę przesyłki. Zresztą oni i tak to wyrzucą, bo cóż innego mogą z tym zrobić?
|
|
|
|
|
#4793 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4794 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny co myślicie o biżuterii Charu z netto ? Bo kolor to nawet spoko, ale wykonanie dość niedbałe , tak patrząc na zdjęcia z katalogowego
|
#4795 |
|
Rozeznanie
|
nowa oferta
http://www.pl.avon.com/REPSuite/minishop5.page |
|
|
|
#4796 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4797 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4798 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale faktycznie jak Cię uczula to lepiej ją odstawić ![]() Cytat:
A ja żałuję, że przegapiłam tą khaki, bo ona była jak jeszcze się kredkami nie interesowałam w ogóle, a żeby w sklepie trafić na kredkę khaki to powodzenia można sobie życzyć Była z Essence, ale już wycofana![]() Golden Fawn z tego co kojarzę została wycofana ze 2 lata temu z tego co pamiętam- ktoś pytał
|
|
#4799 | |
|
Zakorzenienie
|
1946-3 SZALIK EARTHLY PARADISE 3
Produkcja opóźniona. Przepraszamy. Doślemy w jednym z kolejnych zamówień. Przewidywana data dostępności to 2014-03-31 ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Cytat:
produkty z opustem 45% woda Love 24,99zł krem CC 17,99zł matowa szminka Ultra Color 15,99zł masło do ciała Planet Spa z kawą 19,99zł odżywcze masło do ciała Planet Spa 19,99zł modelujący krem do biustu 16,99zł woda Today Tomorrow Always 60zł Oferta obowiązuje od 17.03.2014 godz. 10:00 do 23.03.2014 godz. 23:59. Zastrzegamy prawo do wczesniejszego zakonczenia promocji. |
|
|
|
|
#4800 |
|
Raczkowanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:05.

Wycofana w kat. 12/2012, ją ją dorwałam już na wyprzedażach wraz z Blackberry i Cobalt.

Na co dzień nie maluję mocnych kresek, ale z drugiej strony szukam alternatywy dla eyelinerów, których używać chyba nigdy się nie nauczę
I nie chciałabym przepłacać 

Mgiełka dla przyjaciółki po cenie w jakiej sama ją kupowałam więc mam nadzieję, że nie będzie miała pretensji, ale trochę mgiełki wykapało :< Myślicie, że warto reklamować?
tylko otwarte słoiczki, czy Wy też takie miałyście w tym katalogu?