Wszystko o Avonie - cz.34 - Strona 160 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-03-15, 17:28   #4771
vril
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - cz.34

Też mam dwie GF i jakby mi przybyło z pięć zapasowyvh, to wcale bym nie narzekała Wycofana w kat. 12/2012, ją ją dorwałam już na wyprzedażach wraz z Blackberry i Cobalt.
14,99zł to taka standardowa promocja, taniej wypadają w zestawach, bo solo raczej nie schodzą niżej.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Edytowane przez vril
Czas edycji: 2014-03-15 o 17:31
vril jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-15, 17:39   #4772
ankoro
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez monica82 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, wiecie kiedy kosa trafia na kamień???
Wtedy kiedy konsultantka AVON puka do drzwi świadków jehowy
Koniecznie mi napisz kto kogo w końcu do swoich racji przekonał i ile godzin to trwało?

Muszę pochwalić Avon i paczkomaty. U mnie każde zamówienie w środku katalogu realizowane jest błyskawicznie. Wczoraj zamówiłam przed 11, a dzisiaj przed południem SMS,że paczka w blaszaku. I to jeszcze za darmo, oby ta ich współpraca trwała nieskończenie.
Stary 2014-03-15, 17:41   #4773
hanayome
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez vril Pokaż wiadomość
Też mam dwie GF i jakby mi przybyło z pięć zapasowyvh, to wcale bym nie narzekała Wycofana w kat. 12/2012, ją ją dorwałam już na wyprzedażach wraz z Blackberry i Cobalt.
14,99zł to taka standardowa promocja, taniej wypadają w zestawach, bo solo raczej nie schodzą niżej.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Dziękuję za odpowiedź Na co dzień nie maluję mocnych kresek, ale z drugiej strony szukam alternatywy dla eyelinerów, których używać chyba nigdy się nie nauczę I nie chciałabym przepłacać Dziękuję
hanayome jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-15, 18:45   #4774
monica82
Zakorzenienie

GG do monica82

Cytat:
Napisane przez ankoro Pokaż wiadomość
Koniecznie mi napisz kto kogo w końcu do swoich racji przekonał i ile godzin to trwało?

Muszę pochwalić Avon i paczkomaty. U mnie każde zamówienie w środku katalogu realizowane jest błyskawicznie. Wczoraj zamówiłam przed 11, a dzisiaj przed południem SMS,że paczka w blaszaku. I to jeszcze za darmo, oby ta ich współpraca trwała nieskończenie.
Hehe dziś w sklepie ten dowcip usłyszałam i podzieliłam się nim z wami

A ja będę Twym Aniołem,
Twą radością, smutkiem, żalem.
Będę gwiazdą na twym niebie,
Będę zawsze obok ciebie...
Miłość? Coś takiego nie istnieje!!!
monica82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-15, 19:56   #4775
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ankoro Pokaż wiadomość
Ja też jestem zadowolona(w sumie ogólnie z paczkomatów, bo gdzie bym nie zamawiała to ekspresowo paczka w blaszaku), też dostałam dziś smsa koło 14, a akurat po 15tej widziałam się z klientką więc idealnie A już się bałam, że znów dostanę wieczorem, bo ostatnio najczęściej smsy przychodzą koło 18tej
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-15, 23:29   #4776
poldzia89
Zadomowienie

Czy orientujecie się jak wygląda sprawa z tymi tuszami Aero Volume ? Czy tusze za 14 zł wliczają się do tej oferty z focusa poziom sprzedaż ? bo brakuje mi 2 sztuki z hitów żeby dostać tą paletkę i nie wiem czy zamówić lepiej z katalogu czy z tej dodatkowej oferty za 14 zł ?

poldzia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-15, 23:43   #4777
hanayome
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez poldzia89 Pokaż wiadomość
Czy orientujecie się jak wygląda sprawa z tymi tuszami Aero Volume ? Czy tusze za 14 zł wliczają się do tej oferty z focusa poziom sprzedaż ? bo brakuje mi 2 sztuki z hitów żeby dostać tą paletkę i nie wiem czy zamówić lepiej z katalogu czy z tej dodatkowej oferty za 14 zł ?
Już dziewczyny wyjaśniały, że tusze z ulotki się wliczają
Stary 2014-03-16, 01:19   #4778
izolda25
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez joannamm Pokaż wiadomość
Tak, liczą się

"Szanowna Konsultantko
Informujemy, że z wymienionej oferty: "Kup 2 dowolne tusze 14,00 za sztukę" Tusze Aero wliczają się jako Hit Kwartału do Poziomu Lojalności / Aktywności.
Hej. pisałam do strefy i dostałam odpowiedz, ze w programie biorą udział tylko tusze z katalogu.
izolda25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-16, 08:35   #4779
joannamm
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez izolda25 Pokaż wiadomość
Hej. pisałam do strefy i dostałam odpowiedz, ze w programie biorą udział tylko tusze z katalogu.
To dziwne. Różne odpowiedzi na to samo pytanie. Zobaczymy już wkrótce, przy pierwszym zamówieniu z kat.5. Ja mam nadal odpowiedź Avon zachowaną więc się będę upominać. Ale do tej pory nie miałam żadnych problemów z Avon, więc mam nadzieję, że tak pozostanie
Poza tym w Focusie nie podają, że musi być zakup z katalogu. Podobnie zresztą w 3 kupiłam wodę Femme z Oferty dnia ze strony internetowej i też mi zaliczyli

Edytowane przez joannamm
Czas edycji: 2014-03-16 o 08:39
joannamm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-16, 09:34   #4780
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez joannamm Pokaż wiadomość
To dziwne. Różne odpowiedzi na to samo pytanie. Zobaczymy już wkrótce, przy pierwszym zamówieniu z kat.5. Ja mam nadal odpowiedź Avon zachowaną więc się będę upominać. Ale do tej pory nie miałam żadnych problemów z Avon, więc mam nadzieję, że tak pozostanie
Poza tym w Focusie nie podają, że musi być zakup z katalogu. Podobnie zresztą w 3 kupiłam wodę Femme z Oferty dnia ze strony internetowej i też mi zaliczyli
Akurat woda Femme była wymieniona w regulaminie. Tam dokładnie jest wymienione co wchodzi w tą promocję w danym katalogu. Ale myślę, że jak to tworzyli ulotki jeszcze nie mieli więc myślę, że sami dobrze nie wiedzą czy się liczy czy nie
Stary 2014-03-16, 13:28   #4781
poldzia89
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez hanayome Pokaż wiadomość
Już dziewczyny wyjaśniały, że tusze z ulotki się wliczają
ewentualnie mogę kupić te dwa tusze z katalogu a resztę z ulotki żeby nie mieć problemów, ale wiadomo bardziej oplaca się kupić z ulotki więc juz sama nie wiem

poldzia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-16, 13:47   #4782
Agrippinilla
Rozeznanie

Cytat:
ewentualnie mogę kupić te dwa tusze z katalogu a resztę z ulotki żeby nie mieć problemów, ale wiadomo bardziej oplaca się kupić z ulotki więc juz sama nie wiem
A po co? Sztuka to sztuka, liczy się niezależnie od ceny. Sami obniżyli cenę w ostatniej chwili, bez sensu byłby zakup po cenie z katalogu i sprzedaż po cenie z ulotki. Chyba, że komuś strasznie zależy na próbce

Sprawdzałam w COKu, wszystko mam policzone jak należy. Kupowałam tylko tusze z ulotki.
Stary 2014-03-16, 14:07   #4783
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agrippinilla Pokaż wiadomość
A po co? Sztuka to sztuka, liczy się niezależnie od ceny. Sami obniżyli cenę w ostatniej chwili, bez sensu byłby zakup po cenie z katalogu i sprzedaż po cenie z ulotki. Chyba, że komuś strasznie zależy na próbce

Sprawdzałam w COKu, wszystko mam policzone jak należy. Kupowałam tylko tusze z ulotki.
U mnie klientka zamawiała tusz z katalogu, bo klientki nie miały ulotek, bo dostałam później i tylko jedną więc wzięłam z ulotki(jeden dla siebie). I dopiero teraz uświadomiłam sobie, że powinnam próbkę jej dołożyć. Mam nadzieję, że nie będzie się o nią pytać
Stary 2014-03-16, 14:30   #4784
Agrippinilla
Rozeznanie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
U mnie klientka zamawiała tusz z katalogu, bo klientki nie miały ulotek, bo dostałam później i tylko jedną więc wzięłam z ulotki(jeden dla siebie). I dopiero teraz uświadomiłam sobie, że powinnam próbkę jej dołożyć. Mam nadzieję, że nie będzie się o nią pytać
Najwyżej dokupisz próbkę później
Stary 2014-03-16, 14:49   #4785
Gosienka1707
Raczkowanie

Cześć dziewczyny przeglądam sobie właśnie Focusa do katalogu 5 i na stronie 15 jest torba Quinn za 52,99. Czy któraś z Was ją zamawia, bądź zamówiła? Co o niej sądzicie? I czy bardziej opłaca się wziąć ją z Focusa, czy z katalogu 6 gdzie kosztuje 69,99? Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi
Gosienka1707 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-16, 15:32   #4786
Oktawiaaa
Zakorzenienie

Jako zestaw za 1 zł z programu wybrałam sobie zestaw arbuzowy i dzisiaj przeglądając kosmetyki coś mi mocno pachniało arbuzem, otworzyłam nakrętkę a spod niej kapie mgiełka. W ogóle pod nakrętką, w miejscu gdzie jest szyjka butelki i nachodzi na nią nakrętka widać jak przelewa się trochę mgiełki, a w tym miejscu to już jej nie powinno być.
Napisałabym do avonu, ale czy uznają mi reklamację i przyślą nieuszkodzoną mgiełkę skoro to był program dla konsultantek?
Kurcze, bo klientka zamawia tę mgiełkę z katalogu i chciałam jej dać tę moją

Edytowane przez Oktawiaaa
Czas edycji: 2014-03-16 o 15:37
Oktawiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-16, 16:19   #4787
hanayome
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Oktawiaaa Pokaż wiadomość
Jako zestaw za 1 zł z programu wybrałam sobie zestaw arbuzowy i dzisiaj przeglądając kosmetyki coś mi mocno pachniało arbuzem, otworzyłam nakrętkę a spod niej kapie mgiełka. W ogóle pod nakrętką, w miejscu gdzie jest szyjka butelki i nachodzi na nią nakrętka widać jak przelewa się trochę mgiełki, a w tym miejscu to już jej nie powinno być.
Napisałabym do avonu, ale czy uznają mi reklamację i przyślą nieuszkodzoną mgiełkę skoro to był program dla konsultantek?
Kurcze, bo klientka zamawia tę mgiełkę z katalogu i chciałam jej dać tę moją
Ja zamówiłam mgiełkę kwiat wiśni z programu na dzień kobiet i też kapie Mgiełka dla przyjaciółki po cenie w jakiej sama ją kupowałam więc mam nadzieję, że nie będzie miała pretensji, ale trochę mgiełki wykapało :< Myślicie, że warto reklamować?

---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ----------

A tak btw. to pomalowałam się dzisiaj aero pierwszy raz tak żeby wyjść z domu, a nie tylko po domu i... jestem zaskoczona. Bo tak po domu miałam jakieś ale i w ogóle, ale dzisiaj u mnie zapunktowała jedną, bardzo istotną rzeczą, a mianowicie.. Nie muszę do niej rozczesywać rzęs! Normalnie muszę najpierw wyczesać moje maleństwa, a potem dopiero mogę malować je jakimkolwiek tuszem, bo i mój max factor 2000 jest lepki i moja ukochana golden rose sexy black też. A ten jest taki suchy więc rzęs mi nie skleja przy jednej warstwie i już czuję, że to będzie mój poranny nr 1 Także jak ktoś ma gęste rzęsy i w sumie to tylko potrzebuje je pokolorować, żeby je było widać, to warto brać. Efekt nie jest spektakularny, ale rzęski są ładne wg mnie
Stary 2014-03-16, 17:16   #4788
sensitive17
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Gosienka1707 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny przeglądam sobie właśnie Focusa do katalogu 5 i na stronie 15 jest torba Quinn za 52,99. Czy któraś z Was ją zamawia, bądź zamówiła? Co o niej sądzicie? I czy bardziej opłaca się wziąć ją z Focusa, czy z katalogu 6 gdzie kosztuje 69,99? Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi
Jeżeli na tą torbę będzie 20% normalnie, to opłaca się z fokusa, bo w katalogu wyjdzie 55,99 zł.

Edytowane przez sensitive17
Czas edycji: 2014-03-16 o 17:18
sensitive17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-16, 21:16   #4789
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez jagoda352 Pokaż wiadomość
A pytałaś swoja OMS ? Może ona coś wymyśli i znajdzie u siebie takie pudełko ?
dobry pomysł z tymi pudełkami, może czasem te swoje poskładam, aby w razie połamanego w paczce, po prostu zamienić i nie bawić się w zwroty

Cytat:
Napisane przez sensitive17 Pokaż wiadomość
Jeżeli na tą torbę będzie 20% normalnie, to opłaca się z fokusa, bo w katalogu wyjdzie 55,99 zł.

Właśnie mam zwrot roletek Pur Blanca, w obu nie ma kulek roletki tylko otwarte słoiczki, czy Wy też takie miałyście w tym katalogu?
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-16, 21:22   #4790
Buniat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
dobry pomysł z tymi pudełkami, może czasem te swoje poskładam, aby w razie połamanego w paczce, po prostu zamienić i nie bawić się w zwroty

Właśnie mam zwrot roletek Pur Blanca, w obu nie ma kulek roletki tylko otwarte słoiczki, czy Wy też takie miałyście w tym katalogu?
a może wystarczy jak porobisz fotki i do nich napiszesz, nie będzie musiała odsyłać
-----------------------------------------------------------
http://bogusiabloguje.blogspot.com/
Buniat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-16, 21:47   #4791
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez Buniat Pokaż wiadomość
a może wystarczy jak porobisz fotki i do nich napiszesz, nie będzie musiała odsyłać
tak zrobiłam i czekam na odpowiedź,
Jak nazbiera mi się zwrot to pewnie odeślę bo cóż z nimi robić? one są tłustą cieczą, bo robiąc fotę poplamiłam obrus więc widzę ten efekt teraz
Stary 2014-03-16, 22:04   #4792
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
tak zrobiłam i czekam na odpowiedź,
Jak nazbiera mi się zwrot to pewnie odeślę bo cóż z nimi robić? one są tłustą cieczą, bo robiąc fotę poplamiłam obrus więc widzę ten efekt teraz
Jeśli przyślą nowe bez wysyłania to ja bym wyrzuciła Po co zwiększać wagę przesyłki. Zresztą oni i tak to wyrzucą, bo cóż innego mogą z tym zrobić?
Stary 2014-03-16, 22:20   #4793
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Jeśli przyślą nowe bez wysyłania to ja bym wyrzuciła Po co zwiększać wagę przesyłki. Zresztą oni i tak to wyrzucą, bo cóż innego mogą z tym zrobić?
no w sumie masz rację śmietnik to najlepsze miejsce
Stary 2014-03-16, 22:28   #4794
sensitive17
Rozeznanie

Dziewczyny co myślicie o biżuterii Charu z netto ? Bo kolor to nawet spoko, ale wykonanie dość niedbałe , tak patrząc na zdjęcia z katalogowego
Stary 2014-03-17, 08:11   #4795
jola_asia
Rozeznanie

nowa oferta
http://www.pl.avon.com/REPSuite/minishop5.page
jola_asia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-17, 08:38   #4796
MaT
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jola_asia Pokaż wiadomość
Mam nadzieję, że na fakturze będzie ten wyższy opust, bo w tej chwili mam tylko wypracowany
MaT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-17, 09:51   #4797
monia1707
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MaT Pokaż wiadomość
Mam nadzieję, że na fakturze będzie ten wyższy opust, bo w tej chwili mam tylko wypracowany
Możecie napisać co to za oferta bo ja nic u siebie nie widzę. Ślicznie proszę
monia1707 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-17, 10:11   #4798
Hedvigis
Zakorzenienie

Cytat:

W tym katalogu nie miałam, ale zdarzyło mi się już 3 razy dostać roletkę bez kulki albo kulka wypadała po odkręceniu nakrętki

Cytat:
Napisane przez Przenajswietsza Pokaż wiadomość
Tak, żelowe, supershock (dobra nazwa, to był dla mnie super szok, że kredka może uczulać ). Szkoda, bo ta czarna jest bardzo fajna, intensywnie czarna, dobrze się trzyma, wygodnie maluje, no ale nie będę masochistką
Nie spodziewałam się, że ona może uczulić, ja mam koło 8 sztuk i odpukać używam je swobodnie Ale faktycznie jak Cię uczula to lepiej ją odstawić

Cytat:
Napisane przez vril Pokaż wiadomość
SS Golden Fawn to moja ulubiona kredka, na szczęście zrobiłam zapas przed jej wycofaniem ale jak się jeszcze pojawi w netto, to wezmę kolejne. Wciąż mam nadzieję, że przywrócą Khaki.
Też ją bardzo lubię, najmniej mi jej zostało ze wszystkich SS, które mam A ja żałuję, że przegapiłam tą khaki, bo ona była jak jeszcze się kredkami nie interesowałam w ogóle, a żeby w sklepie trafić na kredkę khaki to powodzenia można sobie życzyć Była z Essence, ale już wycofana

Golden Fawn z tego co kojarzę została wycofana ze 2 lata temu z tego co pamiętam- ktoś pytał

VI 2012 (start): 23 cm
X 2014: 60 cm
Dziś: 52 cm

Hedvigis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-17, 10:23   #4799
patusia22
Zakorzenienie

1946-3 SZALIK EARTHLY PARADISE 3
Produkcja opóźniona. Przepraszamy. Doślemy w jednym z kolejnych zamówień. Przewidywana data dostępności to 2014-03-31

---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ----------

Cytat:
Napisane przez monia1707 Pokaż wiadomość
Możecie napisać co to za oferta bo ja nic u siebie nie widzę. Ślicznie proszę

produkty z opustem 45%

woda Love 24,99zł
krem CC 17,99zł
matowa szminka Ultra Color 15,99zł
masło do ciała Planet Spa z kawą 19,99zł
odżywcze masło do ciała Planet Spa 19,99zł
modelujący krem do biustu 16,99zł
woda Today Tomorrow Always 60zł

Oferta obowiązuje od 17.03.2014 godz. 10:00 do 23.03.2014 godz. 23:59. Zastrzegamy prawo do wczesniejszego zakonczenia promocji.
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-17, 10:28   #4800
monia1707
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
produkty z opustem 45%

woda Love 24,99zł
krem CC 17,99zł
matowa szminka Ultra Color 15,99zł
masło do ciała Planet Spa z kawą 19,99zł
odżywcze masło do ciała Planet Spa 19,99zł
modelujący krem do biustu 16,99zł
woda Today Tomorrow Always 60zł.
Dziękuję
monia1707 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości