|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4861 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Ah po ślubie będzie życie, łóżko będzie głośno skrzypieć! PM2014 cz.25
Cytat:
przy garniturze się upiera. Mówi ze pójdzie i kupi i nie musi szyc butów itp. Ah Ci faceci ![]() Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalka
|
|
#4862 | |
|
Zakorzenienie
|
ewaden Faktycznie długo się nie będziecie widzieć. Mam nadzieję, ze szybko Wam zleci
![]() klaudik Witaj Napiszesz coś więcej o Was?Anesthesia Wg mnie dobrą godzinę macie na ślub - nie za wcześnie, nie za późno. Linaewen Świetny bonus - wykorzystujecie go przed ślubem czy po? weselna Jak tango na pierwszy taniec, to będzie niestandardowo I też klimatem może pasować do Twoich kolorów przewodnich wesela. A pytam, bo sama tańczę tango, tylko to argentyńskie.Może secondhandy? Albo na all ktoś sprzedaje? Toż to nie wyjściowa kiecka, a treningowa, więc nie musi być idealna. Ew. może któraś z Twoich koleżanek ma do pożyczenia? rabbitka Bardzo podoba mi się Wasza playlista (widać, ze jest w Waszym stylu). A M&M'sy świetne ![]() Atomoowka Nie martw się na zapas, Twój mężczyzna może Cię pozytywnie zaskoczyć podejsciem do kawalerskiego I świetnie że niedługo przymiarka Cytat:
enzunio Ale Ty jesteś zorganizowana - świetnie ogarniasz sprawy przygotowań przedślubnych ![]() emdzik To bardzo zawyżona rozmiarówka. 26,1 to czasami 40/41 - niestety wygląda na to, ze się pomylili. Ale że nie dali informacji, że rozmiarówka jest nietypowa, to się dziwię. mimi Powodzenia z remontem - co by się szybko skończył
|
|
#4863 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jakbym chodziła na plasko. Właśnie się szyja ![]() Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalka
|
|
#4864 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ty to masz szczęście Cytat:
ja mam 17 brałam pod uwagę tylko 16 i 17 - żadna inna nie wchodziła w grę co region to inne godziny ![]() ![]() wesele od 17 do 6 przygoowania od godziny 10... więc zdążę nacieszyć się tym dniem, sąddzę nawet że mogę mieć go pod koniec serdecznie dość ![]() ta Twoja lista mnie przeraża zgapiam, bo mega pomocna
|
||
|
|
|
#4865 |
|
Zakorzenienie
|
mojakaren
sałatki etc oni i tak wyrzucają - nie dają do domu, bo z majonezem, i żeby potem kwasów nie było. mięs dużo nie zostanie, bo przecież jak ktoś "podziubie" to tez idzie do resztek. pozatym ileż można jeść jedno i to samo u mojej siostry na weselu zostało 5 mięs, więc mieliśmy na obiad patricia_pati owszem PM może i są zmęczeni, ale kto nie jest? są tacy PM co po nich nie widać, a są tacy co po dwóch pierwszych godziną siedzą jak wypruci grunt to urodzić się czlowiekiem dobrze wyglądającym my mamy poprawiny od 17 Lusiija mój na wszystko ma czas, sam jak do tej pory to załatwił autobus, no i w sumie to tyle jego wkładu ![]() KaEs tak jak mowisz, co region inne zwyczaje ![]() kolezanka wyzej mowila ze ma wesele od 17 a konczy sie o 2, dlatego mowie ze jak dla mnie za krótko jak już kupuje kiecke za 2 tys to chce ją wykorzystać adekwatnie do ceny
Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need. 🤍 ______________________ Edytowane przez czekooczekolada Czas edycji: 2014-03-17 o 22:23 |
|
|
|
#4866 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
http://www.akces2.com/carla-x-buty-slubne-damskie.html Też czerwone satyna. A jaka podeszwe wzięłas? Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalka
|
|
#4867 |
|
Rozeznanie
|
iza1336 - przykre
też bym chętnie dołączyła, ale widzę, że nie ma na co liczyć. Ale i tak tu pozostanę, bo jest fajnie
|
|
|
|
#4868 |
|
Zadomowienie
|
Macie takie tempo że na telefonie nie doganiam swoich ostatnich postów dziewczyny
hihiWysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalka
|
#4869 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mam nadzieję, że się nie okaże, że to inny rodzaj tylko kolor butelki podobny... Jeżeli wypijesz i wyplujesz siarkę to pisz - mam zachomikowaną tę butelkę o której pisałam specjalnie po to, żeby drugi raz nie nadziać się na gorszą produkcję. Nie wiem, czym one się różnią - musiałabym mieć dwie butle na porównanie. Pamiętam tylko, że skusiła mnie kiedyś podobna cena i była tragedia. Tu jest przecenione więc może być, że to TEN DOBRY rodzaj.Napisz po degustacji jak tam ![]() A... i nie patrz, ile to ma procent... ![]() Cytat:
Libefraumilch .Cytat:
A możesz mi napisać w skrócie czym się oba rodzaje różnią? Jestem ciekawa ![]() Do szmateksów jeszcze nie chodziłam, bo nie miałam czasu. Na Allegro patrzyłam - wszystko co ma tiul i jest do ziemi jest drogie, bo obecnie takie spódnice są modne. A i tiul kosztuje. A sama spódnica do ziemi nic mi nie da - chodzi o tę rozpiętość przede wszystkim... To samo halki - najtańsza na kole 70zł. Na kole - a ja mam po prostu chyba ze 12 warstw tiulu ![]() Pytałam koleżanek - nawet jeśli mają, to udają, że nie mają ![]() A teraz lista Enzuni będzie mi służyć do porównywania, czego jeszcze sama nie mam ![]() W załączniku chwalę się bucikami bo widzę, że akurat o nich mowa ![]() Szyte na zamówienie, taneczne, pasek na ukos dla trzymania stopy, podeszwa zamieniona na gumową (żeby wychodzić poza parkiet). Po godzinie lekcji tańca stopy nie bolą mnie nic a nic. A są problematyczne i zwykle w szpilkach pieką jak wściekłe. Cena niewygórowana. Myślę, że bardzo warto Dopytywałam dziś o cenę figurek na tort, które mi się podobały. 200zł!
Edytowane przez weselna01 Czas edycji: 2014-03-17 o 22:29 |
||||
|
|
|
#4870 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4871 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie chodzi mi o to, żeby jedna z klubowiczek mi "nakapowała", które mówią nie. Proszę niech One same mi powiedzą co robię nie tak, że nie chcą mnie w klubie, o ile mają odwagę. Nie musi to być na forum, może być wiadomość priv, ale zwyczajnie chcę wiedzieć czego nie robię i co jeszcze musze zmienić, bądź zrobić, żeby była pozytywna odpowiedź. Napisałam to, ponieważ jestem z tych osób, które mówią, o tym co im się nie podoba. Być może zadziała to na moją nie korzyć, ale nie mogę tego dusić w sobie, ponieważ jest mi z tym źle i cholernie przykro. Pozdrawiam
|
|
#4872 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jednak zawsze, gdy tort był o północy, były na nim te cholerne fajerwerki i goście uroczyście śpiewali sto lat przy przygaszonym świetle. Chce przygaszone światło, chcę sto lat, nie chcę palącego się tortu Więc zimne ognie to dla mnie jedyna alternatywa... chyba że któraś ma inne pomysły
|
|
|
|
|
#4873 |
|
Raczkowanie
|
Ja też pozostanę, ale po prostu zwracam uwagę na to co mi się nie podoba, co mnie boli i wkurza.
|
#4874 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalka
|
|
#4875 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tutaj też jest fajnie
|
|
|
#4876 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
jest nas tam ok. 60- to o czymś świadczy
|
||
|
|
|
#4877 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i pogodzić się z faktem, że nie możemy wiedzieć i widzieć wszystkiego
|
|
|
|
|
#4879 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
więc mnie Twój pomysł bardzo się podoba
|
|
#4880 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4881 |
|
Raczkowanie
|
|
|
#4882 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A buty super. Widzę, że dużo PM ma taki model Cytat:
U mnie nie spotkałam się z tym, żeby tort był podawany o północy, jako atrakcja. Zawsze było to po obiedzie, razem z ciastami. Było sto lat itp. Ale bez specjalnej muzyki, czy tych nieszczęsny "świeczek" Cytat:
Też bym postawiła na zimne ognie, ale rzeczywiście nie pomyślałam o niebezpieczeństwie.
|
|
|
#4883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4884 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny klamka przecież nie zapadła - nikt nikogo nie eliminuje na wstępie, poprostu niektórzy muszą się więcej postarać, ot co, najwidoczniej jeśli ktoś jest przeciwny, to nie ufa w pełni tej osobie. jak jest 59 głosów za a 1 przeciw, to się nie wysyła zaproszenia. świat się nie wali, za jakiś czas można znów się starać
|
|
#4885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dokładnie właśnie takimi postami się zniechęca dziewczyny do siebie. iza, wychodzi na to, że to twoje posty psują atmosferę na wątku. nie udało się, to trudno. ja akurat nie głosowałam, bo ostatnio jestem rzadko na głównym. ale po co wypisujesz takie rzeczy? zobacz ile nowych Pmek od razu zareagowało.. a przecież nie o to chodzi... gdybyś chciała znać odpowiedź, to byś napisała na PW, a nie robiła aferę na głównym...
2017: 22 2018: 12 Edytowane przez say-hello Czas edycji: 2014-03-17 o 23:02 |
|
|
|
|
#4886 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No ja powiem szczerze że teraz się boję wogóle pisać o to by się dostać do klubu a chciałam to zrobić w najszybszym możliwym terminie jaki jest podany.. Enzunio i wszystkie inne które mają ten poltra? podziwiam.. naprawde jakby mi ktoś do domu dzień przed weselem chciał przyjść to bym udusiła:P u nas są tzw 'komedyje" ale jest to zwykle organizowane na tydz- 2 tyg przed ślubem i to zwykle osoby przychodzące się przygotowują bardziej niż odwiedzane
Edytowane przez zakrecona_kropka Czas edycji: 2014-03-17 o 23:13 |
|
|
|
|
#4887 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- Cytat:
więc nie ma się co załamywać, tylko próbować!
|
|
#4888 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kropka, a dlaczego się boisz? przecież napisałam, że normalnie się dziewczyny do klubu dostają. jest nas sporo, koło 60 osób. spokojnie, jak będziesz chciała wejść do klubu to napisz wiadomość i tyle.
|
|
#4889 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny w ogóle dyskusja o klubie jest bezsensu. Iza nikt nikomu nie wyjaśniał dlaczego ktoś się nie dostał i Ty nie będziesz wyjątkiem.Nie jedna z nas dostała po kilka razy odmowę i jeszcze nikt na głównym nie robił afery.
Nowe dziewczyny przestańcie się nakręcać bo tak jak już pisały dziewczyny w klubie jest nas 60 to chyba świadczy o tym że klub jest otwarty.
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00"Zestarzej się przy mnie Najlepsze dopiero się zdarzy"
|
|
|
|
#4890 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jutro będę szukać w kauflandzie Z czego sa zrobione i jakie to figurki, ze aż tyle kosztują ? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:39.

Więc ja nad wszystkim czuwam. Na szczęście jest to podejście "jeszcze jest czas, ale jak chcesz, to możemy już załatwić - bez problemu" a nie "jest czas, nie załatwiamy!".
przy garniturze się upiera. Mówi ze pójdzie i kupi i nie musi szyc butów itp. Ah Ci faceci
Wyszłam za mąż: 9 sierpnia 2014

też bym chętnie dołączyła, ale widzę, że nie ma na co liczyć. Ale i tak tu pozostanę, bo jest fajnie 

15.09.2014