|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4921 | ||||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Ah po ślubie będzie życie, łóżko będzie głośno skrzypieć! PM2014 cz.25
Cytat:
i jest przepyszne mniam !!---------- Dopisano o 06:17 ---------- Poprzedni post napisano o 06:13 ---------- Cytat:
gratuluje i zazdroszczę tylko tylu dni ![]() ---------- Dopisano o 06:18 ---------- Poprzedni post napisano o 06:17 ---------- Cytat:
uwielbiam to białe i chyba też je będę mieć ![]() ---------- Dopisano o 06:34 ---------- Poprzedni post napisano o 06:18 ---------- Cytat:
i już będzie mgr inż chodzę na różne kursy w tym na ang.... narzeczonego mam daleko ale nie tak daleko aby się z nim nie widywać codziennie ok 30 km ode mnie, przygotowania do śluby itd i jakoś na razie mnie nie ciągnie do klubu bo tak nic ciekawego nie ma ...... |
||||
|
|
|
#4922 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Taka tradycja, to tak jak podziwiać dziewczyny, które mają wesela na 12 Szczerze mówiąc to od kilku miesięcy bardziej czekam na Poltra niż na wesele (a takie kłótnie o to były )Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Pewnie w ogóle jeden producent je robi znając życie ![]() Tylko przekazuję co inna PM napisała, ja dodatkowo połasiłam się na to, że mogę sama jechac i odebrać
|
||||
|
|
|
#4923 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() Zaraz nowy watek jade wlasnie do pracy i nadrabiam ![]() My poprawiny bedziemy miec o 14 obiad a potem 2 posilki, jak bedzie dobra pogoda to wyjdziemy do ogrodu na grilla ![]() Enzunio pytalas o dj na poprawiny-nasz bierze 1000 zl. Sprzet zostawia mu zespol -wspolpracuja razem ![]() Ysia-40 dni !!!!! Super u nas dzis 46![]() Po pracy jade szukac butow i sukienki na poprawiny ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4924 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4925 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
w takim razie wypróbujemy w weekend ![]() Cytat:
Zrobię sobie kilkudniową przerwę i zobaczę co będzie dalej.Co do wina: my na razie mamy tylko 5 l czerwonego półwytrawnego ElSol, i w planach kupno białego półsłodkiego Varna. Czy któraś z was może polecić jakieś dobre i niezbyt kwaśne białe półwytrawne?
|
|
#4926 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
o północy sa świnie i inne mieska w całości. Zimne ognie w rękach fajnie. Choć i tak dziwi mnie tort jako atrakcja ![]() Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 07:48 ---------- Poprzedni post napisano o 07:45 ---------- Cytat:
fajna opcja są poduszki pod palce Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalka
|
|
#4927 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Welur jest podobno tylko na parkiety taneczne, przy deszczu baaaardzo nie polecany - pływasz w buciku ![]() Cytat:
Póki co trzymamy dystans ;D Jak odbiorę suknię w tygodniu przed ślubem to pewnie wskoczę w moją halkę i będziemy pomykać ![]() Cytat:
Cytat:
Słuchaj, z tym oblężeniem ślubów to się zgadzam, babcia co rusz przychodzi z wiejskich ploteczek z info KTO się żeni/wychodzi za mąż. Nawet listonosz zaczął ze mną gadać o ślubie Bo on tydzień później A ja gościa nie znam To znajomy TŻ ![]() Cytat:
![]() Tam, mam wkładkę pro comfort, pisałam już o niej. Akces2 ma siedzibę w Mogilanach k/Krakowa, narzeczony mnie tam zawiózł ![]() Nie wiem czy to wina pogody, czy czego, ale mam tak katar straszny, nikomu nie życzę. Ale sporo znajomych też zaziębionych.
|
|
|
#4928 |
|
Zadomowienie
|
ślub mamy o 16, myślę, że wesele potrwa do 4-5
poprawiny planujemy na 11-12, goście zdążą się wyspać, będą one w formie późnego śniadania, obiadu, ze względu na przyjezdnych gości, ale też u nas tak się robi po prostu ![]() będą trwały 6 godzin, czyli do 17 albo do 18 hihihi ja też wymarzyłam 17, ale nabożeństwo czerwcowe o 17:30 jest i mamy 16 tak jak Ty wątek dobiega końca, nie udzielałam się w tym zupełnie, bo codziennie praca i studia dzienne, 5 weekendów rozdawaliśmy zaproszenia, do rozdania było prawie 100 (zostało już kilka sztuk to w najbliższy weekend rozdamy i kilka już w tygodniu do końca marca) i pisałam mgr. ![]() z nowym wątkiem postaram się być na bieżąco
|
#4929 | ||
|
Zakorzenienie
|
pjona
![]() pjona ![]() Cytat:
planuje wstać o 7:00 ![]() Cytat:
![]() jaki koszt tych M&M??? --------- po 9:30 trzymajcie kciuki plissss
|
||
|
|
|
#4930 |
|
Zadomowienie
|
rzutem na tasme jeszcze do starego wątku
witam wszystkie PMki i przepraszam za moją 5dniową nieobecność
|
#4931 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam nowe Pmki
My sobie wymarzyliśmy 17 i taką mamy No ale my chcieliśmy skrócić wesele. Jak z rodziną rozmawialiśmy to się podpytywaliśmy o te godziny i wszyscy mówili że później lepiej, właśnie koło 17. Niektórzy nawet powiedzieli, że 19 najlepsza bo lepiej idzie do rana wytrzymać, ale 19 to już nawet dla mnie za późno
|
|
|
|
#4932 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4933 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Peru! Kate padlam z zazdrosci ![]() Dziewczyny dzis 3 miesiace do slubu! P.S. Kto zaklada nowy watek? Jak sie wyrobimy z dokonczeniem przed 12.00 to moge ja, bo pozniej pracuje, chyba, ze ktos inny by chcial? ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk
Edytowane przez rabbitka Czas edycji: 2014-03-18 o 08:52 |
|
|
|
|
#4934 |
|
Zakorzenienie
|
a mamy nowy tytuł
???
|
#4935 | |
|
Zakorzenienie
|
200 ddś
![]() Cytat:
My ślub chcieliśmy na 17 ale to październik i o tej godzinie jest różaniec więc wybraliśmy 16. rabbitka m&m są zarąbiste ![]() enzunio zgapiłam od Ciebie listę- może to mnie zmobilizuje. |
|
|
|
|
#4936 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Piwo na wesele - dla mnie nie pasuje, ale na poprawiny jak najbardziej
![]() Cytat:
![]() Cytat:
nie ogarniam tego dziewczyny! jak mozna bawić sie od 12 do 4 rano? a jedna Polska nibymy jedziemy wszystko zawieść w piątek przed ślubem zobaczymy wtedy ubraną salę i przećwiczymy na parkiecie pierwszy taniec![]() Cytat:
czuje że zostane bez świadkowejostatnio podpity kuzyn Tż dorwał mnie na imprezie i pytał czy byłabym bardzo zła gdyby zrobili mu niespodzianke powiedziałam dosadnie jaka byłabym zła![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() a co do zimnych ogni to pomysł fajny, ale czy nie za dużo zamieszanie sie zrobi z tymi ogniami podczas tortu? ludzie ogarną co zrobić z wypalonymi pateczkami? kiedy bedą mogli podejść po kawałek? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
U mnie sprawy ślubne leżą. Dosłownie. Wciąż lista gości niedomknięta do końca, a to oznacza, ze zaproszenia nie zamówione. Może w piątek uda nam sie poradnie załatwić, chociaż tyle... a marzec tak szybko sie kurczy....
Edytowane przez swiat_katarzyny Czas edycji: 2014-03-18 o 09:26 |
|||||||
|
|
|
#4937 |
|
Zadomowienie
|
Kurde, lecę dzisiaj po to wino do reala. Mam nadzieje że to już ostatnie testowanie, bo do ślubu zostanę alkoholikiem
![]() Umówiłam się na te rzęsy na przyszły piątek. Okazało się że do końca marca mają promocje, normalnie kosztuje 150zł. Spróbuje, mam nadzieje że będzie dobrze ![]() Dziewczyny tak z ciekawości. Widziałyście to? http://wyborcza.pl/1,87648,15639485,...marzen.html#MT
|
#4938 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4939 |
|
Konto usunięte
|
Myślę i myślę nad nowym tytułem i wena dziś kiepska...
Moja propozycja: Z roku - miesiąc, z miesiąca - dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. |
|
|
|
#4940 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Co do reszty to u nas to samo :P Ani zaproszeń ani kompletnej listy gości ..:P
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00"Zestarzej się przy mnie Najlepsze dopiero się zdarzy"
|
|||
|
|
|
#4941 |
|
Zakorzenienie
|
Można wiedzieć z jakiej stronki były zamawiane?
|
#4942 |
|
Zakorzenienie
|
Lusiija - my piwa nie kupujemy
Enzunio, też jadłam te ciasteczka z wróżbą, bo mam je w pracy ![]() Rabbitka, M&Msy super! ![]() An, witaj w klubie, ja się też zawsze o cokolwiek muszę martwić, czymś się stresować, o czymś rozmyślać Też myślę o zimnych ogniach Marzy mi się pierwszy taniec w takim klimacie, ale kurde, o tej powiedzmy 17, to będzie jeszcze jasno. W ogóle, to myślimy nad podaniem tortu po obiedzie... Iza - mnóstwo nowych dziewczyn dołącza do klubu. Jedne wcześniej, inne później. Niektóre też dostają odmowę na początku, dołączają później. Ale każda cierpliwie czeka, tylko Ty jedna nie możesz. Swoją nachalnością zniechęcasz ludzi, nie ma co się dziwić takiej, a nie innej decyzji odnośnie wstąpienia do klubu Z odżywki 4Long Lashes jestem zadowolona Mama też, choć u niej słabsze efekty. Ysia, dla mnie masakra z tym weselem ![]() Wyobrażacie sobie swoje wesele i wszędzie logo sponsorów? Na serwetkach, kieliszkach, zdjęciach, talerzach, może na papierze toaletowym? I cała Polska wsadza twarz w Wasze wesele... Zresztą sorry, ale jak nie mam kasy, to nie robię wesela na 120 osób. Argument 'licznej rodziny' do mnie nie przemawia, bo nie wierzę, żę te 120 osób, to rodzina, z którą utrzymują kontakt na co dzien... Dziewczyny dziękuję Wam wszystkim za życzenia ![]() Dostałam od TŻta wielki bukiet moich ukochanych tulipanów I torebkę! Skubany postarał się, bo miałam jedną wybraną, ale stwierdził, że jak ją zamówi, to pójdzie na łatwiznę i zamówił inną, która podoba mi się bardziej nawet niz ta, którą sama wybrałam
|
|
|
|
#4943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w sumie podobnie sprawa jak blogerki weselne, które często na podobnej zasadzie dostają sesję zdjęciową, akcesoria itp za post na blogu.
|
|
#4944 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
co sie dziwić jak u nich imieny są wyprawiane na 35 osób ![]() a co do tytułu to może warto sięgnąc wstecz? Bylo już ojcowie już płaczą, bo swoje córki w bieli zobaczą?
|
|
#4945 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Enzunio a kiedy u Ciebie jest polter, czy dobrze doczytałam, że w piątek ?? Dla mnie masakra ! U mnie robi się w czwartki, za co dziękuj, bo w piątek wszysycy dojdą do siebie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Będziecie mieć piękną podróż Ja mogę jechać jako Twój trener personalny, ze mną napewno zdobędziesz Machu Picchu !Cytat:
![]() A ja przy okazji mam pytanie - czy ja zgubiłam świadectwo ostatniej katechezy z liceum, to jak mogę ja na nowo zdobyć? Gdzie mi je wydadzą - w kościele, w szkole ?? Cytat:
![]() Cytat:
Ślub w ten sam dzień co ja.
|
|
|
#4946 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4947 | ||
|
Zadomowienie
|
Rabbitka - genialne te M&Msy!!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja też już czekam z niecierpliwością! ![]() alucior fajny tytuł! Ja proponuję Idzie wiosna, kwitną kwiatki, wkrótce będą z nas mężatki!
|
|
#4948 |
|
Zadomowienie
|
Ja jestem za tym !!
|
|
#4949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy możesz skopiować treść artykułu, albo zrzut ekranu zrobić? Bo przekroczyłam limit darmowych artykułów na wyborczej...
|
|
|
#4950 | ||||
|
Rozeznanie
|
Świetny pomysł
![]() Z ebaya kupowałaś ?---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- Cytat:
Ale skoro znalazłaś tyle tańsze suknie... JA też lubię Somersby Bo to w sumie nie piwo, a napój piwny :P---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Cytat:
Domagaj się swojego! W końcu zapłaciłaś, i podałaś numer wkładki...---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Cytat:
![]() Szukam i szukam i nic ciekawego nie wpada mi w oko ![]() Załamać się idzie ![]() ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Cytat:
![]() Po zaświadczenie o braku przeciwwskazań do zawarcia ślubu z USC musicie jechać razem
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:26.

12,99zł!!!
i jest przepyszne
)

Zrobię sobie kilkudniową przerwę i zobaczę co będzie dalej.

nie ogarniam tego dziewczyny! jak mozna bawić sie od 12 do 4 rano? a jedna Polska niby