|
|
#3511 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)
Debrah, u nas też noc nieciekawa, Amelce idzą kolejne zęby... i znowu płacz w nocy..
Chyba sie stresuje troche dentystą.
|
|
#3512 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Gratuluje słownictwa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A co do samodzielnego jedzenia to mamy ten sam problem Ja Małemu daje talerzyk na przyssawce i odrobinkę mu nałożę do tego łycha i Młody zadowolony bo je sam a w międzyczasie go karmię ![]() Cytat:
Gratulacje!!! Ignaś umie wchodzić ale wychodzi nadal głową |
||||
|
|
|
#3513 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mój też już w trampkach smyka ![]() Cytat:
Czekam za filmikiemCytat:
Nie wiem co te jajka w sobie mają ![]() Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45633601]a czemu? moja starsza córa nie miała żadnego buntu 2latka nic, kompletniebunt 3 latka za to, i teraz bunt 4latka a co masz na myśli? się składa, że jestem specjalistKOM i na moje oko to zmęczenie + senność + prawdopodobnie zbyt gorąca mamusia jakkolwiek to brzmi autystyczne, ale najpierw bym słuch sprawdziła, bo niesłyszenie, niereagowanie na imię/polecenia- może być niedosłuch/głuchota a reszta zachowań idzie lawinowo już, dziecko nie słyszy i swój świat sobie tworzy głupi to, że nikomu nie powiedzą nie spowoduje zniknięcia problemu ![]() btw, można do mopsu zgłosić taką sprawę jak Gojka opisuje - że rodzice nie leczą dziecka, jest to zaniedbanie opieki anonimowo choćby strasznie fajny pomysł młoda cudna! NO i HJE gratuluję wchodzenia i wychodzenia z łóżeczka [/QUOTE]To miałaś szczęście że nie miałaś buntu 2 latka Mój starszak miał Ale za to buntu 3 i 4 latka nie pamiętam Coś za coś ![]() Cytat:
Już możecie sobie normalnie pogadać. Gratulacje ![]() ---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- A ile wasze dzieci mają zębów??? |
|||||
|
|
|
#3514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
PSTRYKU wejdę na neta potem -o ile będzie dzialal .. i zobaczę foty chustkufff..JEJCIO...my mamy 8 szt zebiszczy no i 9ty się wyłania. MISIA...no to musisz wtedy sie wybrać do rodziców!! Im nas więcej tym fajnie...KINDER BAL ![]() MENEQ...może i jak znajdziesz czas to się spikniemy? Bylismy u lekarza ..k..wA zmiany w oskrzelach:banghead::bang head::banghead: dobrze że ja od razu dziś pojechałam, a jak wstalan po 7 i zadzwoniłam do lekarza to ostatni nr na 8.50 dostałam....więc szybcikiem kaszka , w auto i sio do lekarza.antybiotyku nie mamy...ale inhalacje berodual +pulmicort i jakieś dwa syropki. Lece dawac pierwsza dawke... A o to moj dzielny pacjent.. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2014-03-18 o 09:52 |
|
|
|
|
#3515 |
|
Zakorzenienie
|
moja 8.
|
|
|
|
#3516 |
|
Zakorzenienie
|
Deli
za dentystęJejcio mój ma 8 Gojka Black ostatnio ma chyba dużo latania i załatwiania spraw Ja z tego miejsca przywołuje do porządku AśkaAdopcje ZNOWU ZNIKNĘŁA! |
|
|
|
#3517 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny, melduję się po niedługiej nieobecności
Także muszę zrezygnować ze stażu - idę dopiero do Sephory na jesień, jeśli się dostanę, a też muszę w tym celu popracować nad portfolio... Więc czeka mnie nieco roboty... No ale, taka praca to będzie czysta przyjemność... Widzę, że wciąż sporo dzieciaczków choruje - mam nadzieję, że zdróweczko szybko wróci.
|
|
|
|
#3518 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do kampanii i kp to mi się też strasznie podoba. Mój mąż też mnie bardzo wspierał, w sumie ja nie miałam problemów z kp oprócz samego początku w szpitalu kiedy to miałam trudności z przystawieniem Małej a ona z ssaniem. Ale właśnie wtedy, ponieważ cały czas był przy nas to zawsze szedł prosić jakąś pielęgniarkę żeby przyszła do mnie pomóc mi przystawić Małą aż w końcu trafiliśmy na taką która bardziej przejęła się tematem i mi na tyle pomogła że jak wyszłyśmy ze szpitala to już żadnych problemów nie było - w szpitalu raz dziennie dawałam mm a po wyjściu na samym kp Mała w pierwszym tygodniu przybierała po ok. 70g dziennie I do teraz karmię, a Mąż tylko czasem zażartuje że kiedy ona wreszcie odda te piersi ale tak na serio to nie chce żebym kończyła kp bo sam widzi jaka to wygoda jak Mała się przebudzi i po dostawieniu zaraz znów śpi albo że jak nie ma apetytu i mało co je to przynajmniej nie trzeba się martwić bo wiadomo że doje co trzeba z piersi.Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#3519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3520 |
|
Lurker ;)
|
k.
|
#3521 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#3522 |
|
Raczkowanie
|
Neti Buziaki dla Antosia i niech szybko wraca do zrowia i nadal będzie dzielny.
Mój tez ma 8 od długiego czasu i nic więcej nie widać... |
|
|
|
#3523 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zdrówka dla Antosia, jest przecudowny Cytat:
I super że też miejscówka dobra, mi się też 2 lata temu firma przeniosła tak, że mogłam chodzić na piechotę i wiem jaka to wygoda i to poczucie że nie traci się bezsensownie czasu na dojazdy
|
||
|
|
|
#3524 | |
|
Zakorzenienie
|
Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)
Cytat:
Jesli w ogole bede w Warszawie, to dam znac. Zalezy jaki bilet kupie Zdrowka!! ---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- jejcio 6 i kolejne 4 w drodze |
|
|
|
|
#3525 |
|
Zakorzenienie
|
Black
w takim razie dla męża i kciuki za jesień
|
|
|
|
#3526 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane tak jak pisalam w k.w usprawiedliwieniach do czwartku wieczorem jestem u mamy, dodatkowo caly czss biegam zaczelam prace na 1/4 etatu w domu w charakterze pomocy ksiegowej i kompletnie nie mam na nic czasu bo caly czas cos robie ;( Pietraszko znowu chory, zakatarzony bidok chodzi jak nie wiem, kiedy to sie skonczy? Od poczatku stycznia non stop jakies chorobska
![]() Buziaki kochane tesknie Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3527 |
|
Zakorzenienie
|
MAJULMI.... a co tu za przygotowania? Toz my nie zadne Ą...Ę... Przyjęcia szykować nie będę
... Każda coś przywiezie...a ja tyko ogarne altanke...stoły..ot co :pWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja na obiad robię meksykańskie burritos
|
|
|
|
|
#3530 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Hm...nie wiem kiedy...jak nie będzie w nocy wstawał od razu do pionu ? ![]() Jakie juz włoski gęste ma Amelka, pamiętam że jeszcze niedawno na środku miała takiego dęstego pejsa a po bokach mniej a teraz już takie gęste i długie. I jak fajnie jej na bok się układają Bluza cudna Cytat:
Cytat:
![]() Mój synek ma 8 zębów i już od bardzo dawna nic nowego ale chyba czwórki się klują i to wszystkie na raz. Cytat:
|
|
#3531 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3532 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i Antonia na takie dużego wygląda ze hohoho Cytat:
dla męża, super ze mu się udało ![]() Co do zębów...to mamy cale trzy, inne wychodza i wychodza i wyjść nie mogą; kaszel, katar, słinotok, marud i chyba przbić sie cos nie mogą...ehhhh
|
|
#3533 |
|
Zakorzenienie
|
Się wcześniej namordowałam z odpisywaniem i mi prądem mignęli
więc wszystko poszlo się *****!! wrr..z tego co pamiętam: Neti, ja też się piszę na spotkanie btw, Pstryczku byłam ostatnio na weekend u t. i chciałam się do Ciebie odezwać, ale mała się pochorowała i caly weekend przesiedziałam w mieszkaniu... Black, gratulacje dla Tż, a Tobie na pewno na jesieni się uda - masz mega talent kobieto!! ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Dziewczyny, czy któraś z Was była z maluchem u okulisty? Moja mała strasznie mruży oczy i obawiam się, że ma jakąś wadę.. jak taki okulista sprawdza wzrok u takiego malucha? |
|
|
|
#3534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja Ola przy wadzie nieprawidłowo skupia wzrok i właśnie czasami zezuje chwilowo. Tylko kurde nie chce się przekonać do okularów i nie chce nosić. Jak do końca marca nie będzie postępu to umawiam się do okulisty i będziemy mieć ćwiczenia chyba, bo w przeciwnym razie zacznie zezować. |
|
|
|
|
#3535 | |
|
Zakorzenienie
|
Ze mną kompletnie nie podrodze
![]() A któraś z podkarpacie moze jest ?? Cytat:
|
|
#3536 |
|
Zakorzenienie
|
Sent from my GT-S5830 using Wizaz Forum mobile app Ninag..nigdy zwróciłam uwagi na jakies zezowanie, to chyba faktycznie wina jakosci zdjec....robilam je telefonem który jest zepsuty...także ten... :p
|
#3537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- To może właśnie aparat. |
|
|
|
|
#3538 | |||
|
Zakorzenienie
|
Mała coś wcześniej zasnęła na drzemkę..pewnie przez kiepską noc. A ja biję się z myślami czy też się kłaść bo padam, ale najpierw zjem pizzę z wczoraj- tak wiem - super śniadanie..
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
, potem jej się tył i boki wytarły i irokezik rządził..jak urósł to włoski się położyły na bok, a teraz wreszcie tyhł zarósł i boki też się robią coraz bardziej gęste A na zdjęciu jest wszystko z Next , bluza wylicytowana za 9.50zł.Okazuje się, że stanowi komplet z leginsami które tysz mam ( w te same kwiatki co bluza i jeansowe łaty na kolanach) więc przez przypadek zestaw mi wyszedł. Spodnie z grupy next i buty też.tak, wiem, jestem przypadek tragiczny.... |
|||
|
|
|
#3539 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3540 |
|
Zakorzenienie
|
hej
ja znowu mam tyły :/ no cóż, może kiedyś net mi się poprawi i będę częściej. u nas jako tako. Dzieciaki pokasłują ale osłuchowo ok, tylko gardełka zaczerwienione. za to ja zdycham oby teraz oni nie złapali ode mnie :/
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:34.

Miskę mi chyba 3 razy wyrąbało w cholerę 

Tak, MArsi, dostałam dziś kosmetyki Oilan
). Z Mają byłam w czwartek u lekarza - czysto, ładnie, pokaszluje od kataru. A w sobotę moje dziecko rozpalone, słabe, kaszle bardziej. Więc dzwonię do lekarza - nie ma jej, potem do drugiego, trzeciego. Na IP nie chciałam jechać, bo u nas jest taki starszy lekarz, którego nie dobrze wspominam. Pojechaliśmy w końcu prywatnie. Gardełko czerwone i początki oskrzeli więc bach antybiotyk. I to było jeszcze nic, tylko Maja tego antybiotyku nie przyjmowałam, wymiotowała po nim okrutnie. Więc do lekarki dzwonię, mówi ze mi da receptę na zastrzyki. No i dała. Tylko kuźwa, tak to wypisała że musiałam jechać z dzieckiem dwa razy do oddalonego o 18 km miasta do szpitala, zeby jej podali ten zastrzyk. Dzwoniłam do kilku pielęgniarek na miejscu ze prywatnie je chcę. Ale żadna się nie zgodziła. Doradzili mi zebym dziś poszła do rodzinnego, żeby przepisała zlecenie na takie, żeby pielęgniarka do domu przyjeżdżała. I tutaj kolejny problem. Sprzeczka z lekarzem, bo ona jak nie badała dziecka to nie może itd. Ale koniec końców osiągnęłam tyle, że wieczorem i rano będzie przyjeżdżać ta pielęgniarka. uffff.... zrozumiałyście coś
ale mam nadzieję, że nam przejdzie. NAm, bo ja jestem bardzo słaba bo tym wyszystkim i kręgosłup mnie boli bo Maja nieodkładalna...
- na krzesełko, z krzesełka na stoliczek, ze stoliczka po kaloryferze na parapet. Myślałam, że zawału dostanę :/
A po południu zostawiłam ją w pokoju, a sama poszłam do wc, wracam, a ona w łóżeczku
i się cieszy
jakkolwiek to brzmi 
i zobaczę foty chustkufff..
za dentystę

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

22.05.2008