![]() |
#3541 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)
Cytat:
o widzisz a mnie kaczka nie zachwyca, wolę kurę... hmmm zjadłabym coś meksykańskiego, narobiłaś mi ochoty... tylko, że zapasy się pokończyły a pogoda nieciekawa więc z małą nie pójdę na zakupy, a Tż zanim wróci.... więc pewnie wieczorkiem skoczę na zakupy i na jutro będzie, a dziś ![]() Cytat:
Niech wiosna już wraca... Pamiętacie jak zaczynałam prace w Reserved i pisałam, że spadłam ze schodów i noga mnie bolała przez długi czas??? Od wczoraj znowu przypomiała o sobie... Boli nie powiem jak bardzo... Nie wiem czy to przez tą pogodę czy jak, ale chyba coś się tam poważniejszego stało... Myślicie, że powinnam pójść jakieś prześwietlenie zrobić??? A przy okazji nóg, czy Waszym dzieciaczkom się nogi pocą??? U nas tragedia, nie wiem czy to wina butów czy co... Po domu czasem chodzi w befado i jest masakra, tak samo było z zimowymi czy teraz z adidaskami. Zdarza się, że jak ściągam buta to skarpetka mokra... Jak chodzi w skarpetkach po domu to też ta stópka taka delikatnie wilgotna, no ale przecież nie puszczę jej całkiem boso, bo za zimno. Sama nie wyobrażam sobie bez skarpet czy ciapów chodzić, więc nie puszczę tak dziecka... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3542 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Inna sprawa, że często je zdejmuje (skarpetki) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3543 |
Zakorzenienie
|
Gojka, moja wczoraj miala pierwszy raz tak spocone stopy, nie wiem o co chodzi, bo było zimno.. a wcześniejs ie to nie zdarzyło. Dziwne. Własnie mialam wczoraj o tym pisać.
Kurna, umywalka mi sie zapchala;/ ech;/////// kur. w takich sytuacjach bardzo brakuje tzta;]
![]() |
#3544 |
Konto usunięte
|
Piszę z lapka w pracy, masakra
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3545 |
Zakorzenienie
|
Gojka..my dopiero zaczynamy nosić butki...ale jak mial na chwile befado na dworzu to stopy spocone...w skarpetach po domu nigdy, mam nadzieję że u nas w skorzanych butach tego nie będzie
![]() Sent from my GT-S5830 using Wizaz Forum mobile app
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3546 | ||||
Zakorzenienie
|
Ale pierdzielisz, pisałam Ci, że ja od 3 liceum 6 nie mam i ni chu tego nie widać
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45633601] się składa, że jestem specjalistKOM ![]() ![]() ![]() ![]() Pola tak robi, teatralnie wyrzucając przy tym ślinę z ust ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() 4 - wszystkie jedynki... I to od sierpnia ![]() ![]() Ja Małopolska, ale do Rzeszowa mam może jakieś 150 km ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Sylwietta, hej!! ![]() Evel, ![]() Co do szczebelków - my już wyciągnęliśmy jakieś 3 miesiące temu... dlatego, że jeden sam wypadał, i nieraz go Pola w nocy wywaliła i ją budził ![]() Dziękuję za gratulacje dla Poli i za zainteresowanie sytuacją ![]() ![]() Normalnie o tej porze powinna zaczynać się drzemka, ale dziś już jesteśmy po ![]() ![]() W ogóle pobudka była o 5.30, ale ją jakoś przetrzymałam na łóżku do 7.20 ![]() ![]() Rano byłyśmy na wózkowym spacerze, no musiałyśmy, pizgało owszem, ale ładnie było. I stoją dwie sąsiadki, stare dewotki, ja im dziędobry, a jedna, "a tej małej zimno nie jest!?" Zaznaczam, że Pola miała kurtkę zimową, czapkę zimową i była przykryta kocykiem złożonym na pół ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3547 |
Wtajemniczenie
|
My już po szczepieniu, moja twardzielka nawet nie zająknęła przy wkłuwaniu, żadnej łzy
![]() Waży 10,5kg i 80cm. zgarnęła masę pochwał, bo pokazała chyba wszystko co potrafi ![]() ![]() ale stwierdzam, że jest postrachem dzieci. jeden roczniak był na ręce u mamy, Hania do niego poleciała z krzykiem dzidzia, ten ryk. kolejne dziecko, malutkie taki niemowlaczek Hania biegnie, ten podkówka i ryk. a koniec uwiesiła się i zaczęła całować dziewczynkę 17 miesięcy, też ryk ![]() ![]() Black gratulację dla Męża ![]() neti biedny Antoś ![]() Deli ja to myślałam wczoraj, że ze strachu w gacie narobie;p Jejco Hania ma 11 zębów ![]() badzia my byliśmy z Hanią jak jeszcze malutka była. miała kanalik zapchany, miała wtedy badane dno oka. Lady zdrówka dla Pietraszka ![]()
![]() |
#3548 | ||||||
Zakorzenienie
|
CUDOWNA!
Nareszcie jesteś! Kaszel poinfekcyjny nawet do miesiąca może być. Cytat:
ładne Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Idę gotować zupę póki młody śpi.
![]() |
#3549 |
Zakorzenienie
|
HJE, nie ogarniam tego, co czytam
![]() ![]() HOPE ![]() SYLWIA, fajnie, ze jestes, brakowalo Ciebie tutaj!! ![]() BLACK, gratulacje dla meza! Dziekuje za wszystkie mile komentarze w k. ![]() ![]() Kochane jestescie! Co to ja jeszcze mialam... Ide dalej nadrabiac. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3550 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A słuchajcie : jeśli dajecie słoiczki jeszcze to nadal patrzycie by były bez cukru/soli w składzie? tak mnie natchnął wątek na odchowalni.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3551 |
Zakorzenienie
|
MAMY DZIEWCZYNEK
Na jednej z grup licytacyjnych na fb dziewczyna wystawiła taki oto zestaw bluzek 12/18 i 18/24 m, których stan ocenia na bdb i db Licytować którejś? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3552 |
Zakorzenienie
|
Gojka, fryty są git, też mam ochotę od kilku dni
![]() Mojemy małemu tylko czasem nózki się pocą zauważyłam,że to wina butków i zmieniłam butki i jest git Lady- super że masz robotę, zdrówko dla Pietraszka Black- gratulejszyn |
![]() ![]() |
![]() |
#3553 |
Zakorzenienie
|
Debrah, jem...cos tam
![]() Wczoraj z siostra dalysmy sobie wycisk z chodakiem skalpel na krzesle czisas!!! Dzisiaj ledwo chodze:P Black gratulacje dla meza!!!zdradzisz, co za stanowisko? Moje dziecie wlasnie zasnelo przy wachaniu stopek ![]() ![]() Widze kolejna nowa mame? ![]() Deli, widzialam psiaka sprzedajesz? ![]() ![]() ![]() Ja sobie nie wyobrazam takiej sytuacji, tzn inaczej pewnie jak sie dziecie pojawia kiedy zwierzak juz jest w domu, u nas tak bylo, teraz Luna i Pietraszko to friends forever, Piotrus moze tulic kote i calowac a ona dzielnie to znosi, ba, nadstawia mu sie ![]() Ide sie drzemnac poki maly spi bo nocka taka sobie dwie godz spal na mojej klacie bidoczek maly W ogole udalo nam sie odkupic lozeczko turystyczne za 70zl babeczka dodala jeszcze gratis materacyk piankowy wszystko wyczyscilismy i Piotrus ma gdzie spac tym bardziej ze teraz z malym u mamy bedziemy w zasadzie co 3 tygodnie na 3-4 dni bo M.ta szkole liderow ma. W ogole skubaniec w takich hotelach spi ze lazienka jest wielkosci naszej sypialni a w maju cwaniak ma zakwaterowanie w Hiltonie!!!!!! Szkoda, ze z nim pojechac nie moge ;( Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- My nie wyciagamy szczebelkow nawet takiej mozliwosci u nas nie ma od razu sie sciaga bok i przerabia na tapczanik mysle, ze kolo stycznia dopiero mu lozeczko przerobimy. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#3554 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no cóż... nie każde dziecko jest tak towarzyskie jak Hanna ![]() i ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3555 |
Zakorzenienie
|
Debrah nie zwracam ueagi juz dawno, Pietraszko je z nami juz wszystko nietstety specjalnie dla niego przygotowanych obiadkow nie chce jesc takze.... to, co my jemy, piotrus tez dostaje, oczywiscie wiadomo, bez kotletow smazonych na tluszczu czy panierki czy jak cos pikamtmego tez nie ale zupy i co lagojdniejsze dania je z nami
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#3556 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3557 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ale, że dużo zębów? ![]() Debrah ja już prawie nie kupuje słoiczków, ale jak już muszę to nie patrzę na składy. Lady w Hiltonie to na bogato ![]() możesz mi powiedzieć, czy jesteście zadowoleni z Liry?
![]() |
#3558 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki co na,szybko poza tradycyjnymi mielonymi i klopsami mogę zrobić na obiad dla nad i Antonia z kg mielonego indyka?
![]() Sent from my GT-S5830 using Wizaz Forum mobile app
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3559 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dużo ![]() Ja powiem ja powiem! LAdy uwielbia Lirę! ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3560 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3561 | |||
Wtajemniczenie
|
Moja ma 13
![]() Cytat:
Cytat:
mojej się nie pocą, pomyka w samych skarpetkach w domu. Cytat:
![]() U nas osłuchowo czysto, ucho czyste, leciutko czerwone gardło i katar. A mnie nadal trzyma już ponad tydzien. Aaa i miałam wam pisać, że na wizycie u lekarza, okazało się, że Julka ma powiększone gruczoły piersiowe, a dawałam jej indyka max dwa razy w tygodniu. Lekarka kazała odstawić ze względu na faszerowanie drobiu hormonami. Więc odstawiliśmy. Także mamy dziewczynek (nie wiem czy na chłopców też to tak działa?) warto zwrócić uwagę. tak w ogóle to cześć ![]() przeleciałam na szybko. Black- kciuki, żeby Mężowi praca podpasowała i jak najdłużej przynosiła kasiurę ![]() ![]() Lady, zdrówka dla Pietraszkowego! ![]() i chyba więcej nie pamiętam ;-) u mnie znów święto, włączyłam na chwilę kompa póki Julas spi ![]() ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- a ja się przymierzam do Runnera ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3562 |
Zakorzenienie
|
Cała- kochana śniliście mi się dzisiaj
rzuć mi smska z Twoim numerem bo znowu zmieniłam telefon a na mojej karcie sim już się nie da kopiować numerów ![]() z tymi gruczołami to tak jak Ci mówiłam- ostatnio chyba ze 3 osoby mi o tym mówiły,że dziewczynkom rosną cyce po kurczakach- szkoda,że mi nie urosły ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3563 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() widocznie za mało jesz kurzajów ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3564 |
Zakorzenienie
|
Lady, wystawilam na allegro;p jak ktoś kupi to ok, jak nie to trudno, zostanie z nami.
Ufff posprzątałam mieszkanie! jak milo... Amelka ma drugą drzemke juz.. oby mi nie padła o 18;/
![]() |
#3565 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lady, gratuluje pracy! jak Ci sie udalo zalapac? ![]() Moj Kuba tez ma spoceniaaaki ![]() I niewazne czy w skarpetkach czy dodatkowo w butkach jest. Dlatego czesto chodzi z gołą stopą (u nas jest bardzo cieplo, my tez tak chodzimy z TZ) Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2014-03-18 o 11:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3566 |
Zakorzenienie
|
No u nas też właśnie - daję do spróbowania z mojego talerza lub słoiczek i juz średnio patrzę na słoiczka skład.
Jeśli gotuję tylko dla dziecka to nie solę, ale z naszego je normalne. Tzn sory, próbuje. Do jedzenia to daleko. |
![]() ![]() |
![]() |
#3567 |
Wtajemniczenie
|
a propo szczepionki mmr, ktoś przesuwa? Ja wczoraj rozmawiałam z pediatrą i mam jeszcze bardziej mieszane uczucia. Nie chciała się wypowiadać w temacie za bardzo.
My jeśli zdecydujemy się szczepić to najwcześniej za 3 tygodnie...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3568 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() my na mmr dzisiaj zaszczepiliśmy. priosixem. ja się chyba bardziej boję nie szczepić jak szczepić ![]()
![]() |
#3569 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam pytanko masz doświadczenie z pudrami z Mary Kay mam okazje kupic o 40 % taniej a moj Inglot sie kończy i sie zastanawiam Cytat:
![]() |
#3570 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kurde właśnie sobie uświadomiłam, ze ja za tydzień ostatni raz będę obchodzić urodziny z 2 z przodu ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:27.