|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4381 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipiec miesiąc odlotowy, będzie dzidziuś duży, zdrowy! MAMUSIE LIPIEC 2014 cz.I
Dzień dobry
melduję się po połówkowym ![]() 100% chłopak, nie dało się ukryć. Wszystko w porządku, serduszko, przepływy, kość udowa nosowa, zarysy buźki. Bardzo grzeczny był, nie wiercił się. Niestety nie załapałam się na NFZ, także 300 zł z płytką. Żebym była spokojna mi by wytarszyło raz w tygodniu tylko podejrzeć że serduszko bije
|
#4382 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Lipiec miesiąc odlotowy, będzie dzidziuś duży, zdrowy! MAMUSIE LIPIEC 2014 cz.I
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a mi sie podeszwa odkleiła od buta właśnie się kapnęłam jest sens odnieść to do reklamacji czy powiedzą mi że użytkowałam niezgodnie z przeznaczeniem i każą spadać? ![]() no kurczę no .....
|
|
|
#4383 |
|
Zakorzenienie
|
wyjęłam "opatrunek" i ..
mam dziurę na pół gęby |
|
|
|
#4384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też bym mogła chodzić raz w tyg potrzeć czy serduszko bije jutro idę do tej mojej ginki na usg połówkowe - więc będę sobie mogła porównać, później wizyta za 2 tyg i kolejna już za miesiąc, albo za 3tyg bo bym chciała dostać zwolnienie przed majem
|
|
|
|
|
#4385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ooo widzisz to super my też za tydzień wizyta u ginki więc znowu będziemy podglądać. Kończy mi się l4 w piątek od rodzinnego, a u ginki mam właśnie wizyte we wtorek a muszę mieć ciągłość l4 i będę do niej dzwonić jutro czy mogłaby mi przepisać l4 od soboty. Kurcze nie wiem jak Wy ale ja nie lubię załatwiać takich spraw przez telefon, generalnie wolę rozmawiać na żywo niż dzwonić
|
|
#4386 |
|
Raczkowanie
|
Hi mamusie
Witam w 24 tygodniu i lecę nadrabiać bo mam skromne 20 stron a nie było mnie zaledwie od piątku. Pogoda się w łikend skiepściła to zaczęłyście skrobać jak szalone
|
|
|
|
#4387 | ||
|
Zakorzenienie
|
u mnie padać zaczęło
także jak już lecisz na łóżku to zaopatrz się po drodze w parasolkę Cytat:
pewnie każą Ci spadać, ale przynajmniej będziesz miała pewność, że próbowałaś Cytat:
|
|
|
#4388 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A z komodą spaliłam buraka... mi się nie chciało a Ty ją znalazłaś ![]() Vegetka super że wizyta udana!
Edytowane przez debesciara Czas edycji: 2014-03-18 o 12:08 |
||
|
|
|
#4389 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
gratuluję i cieszę się że wszystko super
LAURA Czekam na Ciebie z utęsknieniem, wśród tych miesięcy, dni i nocy przyjdziesz na świat z wielkim krzykiem by każdy poznał dzień narodzin. Miłością tą największą zrodzisz się w bólu swej matki, by wynagrodzić Jej czekanie i życia niedostatki. |
|
|
|
|
#4390 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
Ale sie dzis czuje do du..., chyba przez ta pogode, wstalam z bolem glowy wiec wiedzialam ze bedzie lipa, bol minal a zle samopopczucie pozostalo ![]() kularek ja sie nie przestrasze, podobaja mi sie takie duuuze brzuszki debesciara impreza przy wtorku? darowaliby sobie te wizyte i jeszcze wybrzydzaja z menu Vegetka gratuluje synka ![]() Co do tytulu to przewinelo sie sporo fajnych, ale obstawiam Eydrith Poza tym o tych rosnacych brzuszkach i dzieciach mialysmy poprzednio, potem zgapily pazdziernikowe, wiec moze juz dajmy spokoj ![]() A Ty Fame badz w pelnej gotowosci, bo pogoda sie pogorszyla to i watek odzyl
|
|
|
|
#4391 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() kochana taką mam pracę ar en di![]() Cytat:
|
|
|
#4392 |
|
Rozeznanie
|
Ma może któraś z Was przepis na jakąś lekką i szybką sałatkę?
|
|
|
|
#4393 |
|
Zakorzenienie
|
svelta, ja uwielbiam surówkę z kapusty pekińskiej
kapustę pekińską kroję wzdłuż na pół i później w paseczki, ścieram jabłko na tarce, potem marchewkę, trochę pieprzę, solę, cukrzę i wlewam oliwę/olej (tak na oko 2 - 3 łyżki do dużej michy), mieszam, odstawiam do lodówki pod przykryciem, do czasu aż zrobię obiad przemaseruje się i jest pyszna ![]() Eydrith, jak drogie to tym bardziej odnieś do reklamacji
13.06.2014 rok - najszczęśliwszy piątek Edytowane przez mamaya Czas edycji: 2014-03-18 o 12:41 |
|
|
|
#4394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam na zime jedne płaskie skórzane a resztę wymieniam co rok - co rok nowe :P tak samo na lato, klapki, japonki - wole kupić po 40zł 3 pary i nosić na zmiane niż jedne za 120 - ale to kwestia wyboru. Moja znajoma kupuje sobie szpilki ponad 200zł jak nie więcej, ale nie przetańczy w nich całej nocy np na weselu, a ja mam za 80zł (tyylko nie ze skóry) i wygodniejszych nie miałam (3lata mi słuzyły na imprezach )
|
|
|
|
|
#4395 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() malwiska ja też wolę tanie buty nie żal mi jak się zepsują.. no i jak się znudza to kupuję nowe bez skrupułów... lubię ten system. Co nie znaczy, że czasem na dobre skórkowe się skuszę... ale to też musi być jakaś promocja
Edytowane przez debesciara Czas edycji: 2014-03-18 o 12:46 |
|
|
|
|
#4396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i co sezon niestety dokupuję kilka nowych par ciuchy, buty i torebki to mój konik i jeszcze książki - zawsze kupuję nowe, jak muszę wypożyczyć w bibliotece to jestem chora ale znam osoby, które kupują tanie buty i są jak najbardziej zadowolone poza tym szczerze mówiąc to nie widać często różnicy między drogimi a tanimi. no ale ja mam takie zboczenie
|
|
|
#4397 |
|
Zakorzenienie
|
Jedno dziecko śpi, drugie bryka w brzuchu, a ja mam wolnego kompa
![]() tylko muszę pobawić się troszkę ze zdjęciami, bo jutro jedziemy w odwiedziny do przyjaciółki i obiecałam jej świeże foty Tima
|
#4398 |
|
Zakorzenienie
|
zdecydowanie powinny sie wam juz porodzic te dzieci bo macie za duzo czasu nie sposob nadrobic nie siedzac caly czas na forum
znowu tyle stron
|
|
|
|
#4399 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
raczej większość sklepów przyjmuje, poza prima modą ![]() Cytat:
Cytat:
miałam taki plan, że kieckę ślubną zamienię na pigalle, ale jakoś ciężko mi się z nią rozstać
|
||||
|
|
|
#4400 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam jutro gości siostra i brat tż wpadną brat zrobić zapas obiadów a siostra posprzątać mi
|
|
|
|
#4401 |
|
Zakorzenienie
|
sunfire, nienawidzę Cię!
ja powinnam mieć zakaz chodzenia na Moliera ja się zastanawiam nad sprzedaniem jednej z moich sukienek i kupnem Louboutin'ów
|
|
#4402 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a tak se zażartowałama pytałam, bo nie wiem jak oni roizpatrują teraz te reklamacje czy warto się fatygować, chociaż buty są prawie nowe ... ale ja zawsze szybko niszczę buty, bo rower
|
|
|
#4403 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A tak swoją drogą dziewczyny dziś ZEMDLAŁAM prawie ![]() pierwszy raz w zżyciu mi się to zdarzyło. Nigdy nawet nie zasłabłam. a dziś nie była mnie w domu byłam z jedną znajoma u takiego gościa na chwilę... rozmawiamy sobie z nim a on miał tak mega gorąco w domu że zasłabłam, oni mi zawirowali, spociłam się nogi z waty już mnie nie trzymały na szczęście osunęłam się resztkami sił na stoliczek obok. A ja nie jestem typem bladolicej białogłowy... co mdleje często i gęsto. co ta ciąża... robi
Pod moim sercem, inne bije serce, Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane, Pod moim sercem małe rączki dziecka, cichutko pukaja do mojego serca, Myślę sobie wtedy: może być wspanialej? Nosze w sobie życie które Bog mi daje ! |
|
|
|
|
#4404 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i jeszcze mi po głowie chodzi Hamilton i tutaj jest problem bo jest w szczecinie
|
|
|
|
|
#4405 |
|
Zakorzenienie
|
Lillian, mnie taki omdlenia zdarzyły się kilka razy podczas choroby, kiedy byłam osłabiona
![]() uważaj na siebie! a następnym razem od razu jak poczujesz, że robi Ci się słabo to otwórz okno albo wyjdź na dwór i wdychaj głęboko świeże powietrze sunfire, to mam Cię nie zapraszać na wycieczkę do Warszawy, rozumiem?
13.06.2014 rok - najszczęśliwszy piątek Edytowane przez mamaya Czas edycji: 2014-03-18 o 13:03 |
|
|
|
#4406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajna jest bo gleboka i pakownawidze, ze temat butow sie pojawil na zime lubie dobre mocna buty i na te mi nie szkoda, na codzien preferuje trekkingowe z ecco kocham te buty i na nie nie zaluje. Na imprezy i wesela juz sie tak nie podniecam bo i tak po tancach buty sa poobdzierane zawsze ktos zdrepta itd wiec maja byc w miare wygodne i nie za drogie pisze w miare bo jakie by one nie były to buty na obcasie do ktorych nie jestem przyzwyczajona mnie mecza. Na lato buty musza byc skorzane i miekkie zeby mnie nie obcieraly. Nie nosze japonek nie cierpie
|
|
|
|
|
#4407 |
|
Zadomowienie
|
Ja teraz 2 pary balerinek kupiłam w pepco po 10zł hehe a tak 50zł na parę butów letnio wiosennych wystarczy
|
|
|
|
#4408 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mamaya zdecydowanie mnie nie zapraszaj na wycieczkę po Warszawie bo z butami i sukienkami niestety tak mam, że ile by nie było to za mało
Edytowane przez sunfire Czas edycji: 2014-03-18 o 13:05 |
|
|
|
|
#4409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i ciągle wykrzykiwałam "jak tu tanio", bo naprawdę pierwszy raz spotkałam się z tak tanim sklepem sunfire, to nie zapraszam kiedyś był taki cudowny outlet w Warszawie z rzeczami od projektantów, ale go zamknęli
13.06.2014 rok - najszczęśliwszy piątek Edytowane przez mamaya Czas edycji: 2014-03-18 o 13:08 |
|
|
|
|
#4410 |
|
Wtajemniczenie
|
Z tymi butami to róznie bywa..
Ja mam takie i takie i w sumie jestem zadowolona, jak mi pasuje to może zarówno 10 zl kosztowac jak i 150 byle był ok Kiedyś miałam taką sytuację że kupiłam sobie buty na zimę wydałam kupe kasy i po miesiacu nie nadawały sie do chodzenia i na dodatek jak mi je naprawili to sie okazało że nie da się na nich stać bo się bujały na podeszwach.. I kupiłam sobie wtedy -bo się zdenerwowałam buty za 60 zł smeszna cena a co najlepsze 3 rok je mam i się nie chca popsuć.. ![]() A teraz w ciązy śmigam w adidaskach reeboka-easy tony ....nawygodniejsze buty świata profilowane i jakoś tak najwygodniej mi..praktycznie całą zimę w nich chodzę Edytowane przez simka234 Czas edycji: 2014-03-18 o 13:08 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:04.

melduję się po połówkowym 

mam nadzieje, że teraz tez nie będę musiała..

właśnie się kapnęłam
pewnie każą Ci spadać, ale przynajmniej będziesz miała pewność, że próbowałaś

aloe oczywiście nie będę protestować, miło mi że spodobał Wam się mój tytuł