|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3031 |
Rozeznanie
|
Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część VII
cześć,
niestety pogoda nie sprzyjała testom nowych butów, ale trochę w nich pochodziłam wczoraj "na próbę" i są nawet wygodne. Co do tego zapasu 0,5cm o którym było wspomniane... niestety buty są w sam raz... albo stety. Mam nadzieję, że jak dłużej je poużywam to się jeszcze roztłoczą. Zwykle tak mam z butami. Dzisiaj też wieje, ale przynajmniej nie pada, więc wieczorem zrobię sobie rundkę z osiedla pod las i spowrotem. Taka mała rozgrzewka na początek ![]() Co do tabelki, Szczurku, świetna robota - jak zawsze ![]() wszystkim spadkowiczkom gorące brawa ![]() ![]() ![]()
#3032 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Twoj obiad brzmi pysznie! ![]() Pudel trzymam kciuki za rzucenie, ja sama paliłam dobre 13 lat ale od póltora roku nie palę wcale ![]() Cytat:
![]() Więc stoi zawsze tak samo, żebym miała staly odnośnik. Cytat:
![]() ![]() Ładny poranek: ćwiczenia, sniadanko ![]() Ja dzisiaj mam dzien przerwy treningowej, więc tylko poranny spacer 4km a na śniadanie musli niesłodzone z mlekiem, teraz już zaczynam mysleć o drugim sniadaniu ![]() Przepraszam, że nie odpisuję wszystkim, ale dużo do ogarnięcia przede mną.
![]() |
#3033 |
Raczkowanie
|
miss dobra pogadamy za 5 kilo meeeeeeeeeen ;D
ps. chciałam wczoraj ci nawytykać, ale wiesz już musiałam iśc spać ![]() dziewcyzny co do tych wag - moja też jest do dupy, więc się teraz ważę tylko na siłowni ![]() MissEngineer wczoraj właśnie podjadłam, ale dziś już jestem grzeczna ![]() dziś na śniadanie muesli, kiwi i jog. nat. mmmmmmmmmmmmmmmm <3 Zaraz siłka!
start 75kg (16.04.2012) ![]() ![]() aktualnie: 69 cel I 69 - OSIĄGNIĘTY!!!! cel II 65 cel III 60 cel IV 55 ![]() Nigdy nie rezygnuj z celu, tylko dlatego, że jego realizacja zajmie Ci dużo czasu. CZAS I TAK UPŁYNIE.. |
![]() ![]() |
![]() |
#3034 |
Zadomowienie
|
Ja okresu nie mam, ale mam cudowny pms. Chce mi się śmiać, bo ja mam pms zawsze to samo i dzielę je na trzy fazy - faza depresji, gdy np. ktoś wspomni na necie o psie z trzema nogami, a ja zaczynam szlochać, faza zmęczenia, gdy chce mi się spać 24h na dobę i faza humpty - dumpty, którą z uwagi na kulturę tego wątku (LOL) pominę.
szczurku_ łakoma na uwagę, a jak! Ja zauważyłam, że jestem na forum albo wtedy, kiedy wszyscy śpią, albo wtedy kiedy wszyscy imprezują, albo wtedy kiedy wszyscy napisali już swoje i mam dwie godziny nadrabiania ![]() martuszka_ ok, regulację zczaiłam. Teraz tu widzę, że sprzedają albo kablowe albo sznurowe???? Która lepsza i czemu? żółta_ dzięki, ale na razie nie palę półtora miesiąca dopiero, pogratulujesz mi jak będzie chociaż pół roku ![]() nadalka¬_ ładną masz bardzo buzię. Bardzo kobiecą. Pytałam z ciekawości, 57kg to nie jest mało przy tym wzroście, ja tyle raz miałam przy moim, jak była sesja i nie miałam czasu jeść :/ Znając życie, jak schudniesz to będziesz chciała jeszcze mimo wszystko pociągnąć te kilka kilo dodatkowe w dół. Zawsze tak jest, kobiecie nigdy nie dogodzisz ![]() ![]() pudel_ tylko nie chodakowska, wypraszam sobie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LOL Może być Deena Kastor ![]() ![]() ojp_ podstawowe pytanie - stawiasz wagę na równym podłożu? KasDi_ musisz znaleźć jak najtwardsze i przede wszystkim równe podłoże. I nie wybieraj największej wagi, tylko po prostu zawsze waż się w tym samym miejscu ![]() sylwoha_ skoro nie wypaliło z dietetyczką to co teraz? Bo ja czuję w kościach, że waga stoi o ile nie rośnie :P Engi_ a to zaskoczenie, skąd mnie pamiętasz jak zrzucałam? Aż tak długo nas śledzisz? Czemu się wczesniej nie odezwałaś ![]() darialex_ co tam wczoraj podjadłas? ja znalazłam patent na słodycze - jak mi sie ich chce, a wiadomo - zazwyczaj chce mi się w nocy, to wciągam suszone jabłka. Takie chipsy z krążków jabłek, które suszysz w suszarce do warzyw i owoców. Mniam.
wzrost: 168 cm pierwszy start: wrzesień 2011 ------> około 75 kg drugi start: 30.09.12 ------> 65,7 kg cel ostateczny: 58 kg osiągnięty! (17.12.12) kontrola wagi: 21.03.15 -> 56,3kg "Luck my ass! Luck is just another word for hard work and open mind!" Edytowane przez missmanhattan Czas edycji: 2014-03-18 o 14:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#3035 |
Zakorzenienie
|
Miss dzięki
![]() nie wiem, może za parę lat. Mielismy w tym roku sie starac ale jednak nie jestem gotowa na 3 dzieci w domu (starsze, młodsze i mąż) ;-) ________ Wysłane z acera. Przepraszam za błędy! |
![]() ![]() |
![]() |
#3036 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Położyłam na panelach drewnianych, nie wiem kto je kładł, dlatego pojęcia nie mam czy równe podłoże. ![]() ![]()
"Eat clean, train hard and surround yourself with those on the same mission as you". Aparatka: 16.08.2007-10.09.2009 11.03.2015-? Walczę: 82,6 kg --> 80,2 kg --> 75,9 ? cel I: 79 kg cel II: 75 kg cel III: 71 kg "Per aspera ad astra". |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3037 |
Zadomowienie
|
nadalka_ jak mieliście się starać to jakims cudem udało Ci sie męża namówic jednak?
ojp_ ja mam szklaną wagę. Sprawdzam czy podłoga jest równa w taki sposób, że dociskam ją w każdym narożu po kolei. Jak mi się podnosi druga część wago w górę to znaczy, że nierówna. Niestety ale jako architekt mówię wprost - ciężko w tym kraju znaleźć wykonawce, który zrobi cokolwiek dobrze, a juz zwłaszcza równą wylewkę. edit: wczesniej Ci posta smarowałam :P:P:P:P:P
wzrost: 168 cm pierwszy start: wrzesień 2011 ------> około 75 kg drugi start: 30.09.12 ------> 65,7 kg cel ostateczny: 58 kg osiągnięty! (17.12.12) kontrola wagi: 21.03.15 -> 56,3kg "Luck my ass! Luck is just another word for hard work and open mind!" |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3038 | |
Zadomowienie
|
Ohoo znowu babsztyle się kłócą!
![]() ![]() Teraz mam coś z okiem ;/ Na uczelni od rana mnie się czepiali, że wyglądam jakbym była przećpana, albo jakby mnie facet pobił ;p Jakaś infekcja, bo mój brat też to niedawno miał. Będę chorowała teraz przez 2 tygodnie! :< Dzisiaj rano byłam na ABF, przyznam że troszkę lenia miałam i nie wszystkie ćwiczenia dokładnie robiłam ![]() Po fitnessie poszłam na 20 minut na bieżnię, żeby obadać jak tam moja noga i jest o niebo lepiej! miss - już wiem o co Ci chodziło z tymi udami, rzeczywiście wtedy tak łydek nie obciąża ![]() ![]() Wgl my z miss sobie wszystko wytłumaczyłyśmy i dałyśmy buzi, więc nie wiem po co te spiny! MissEnginer - A powiedz mi w jakim stężeniu używasz tego kwasu migdałowego? Bo zakupiła sobie i nie bardzo wiem jak się za niego zabrać. Bo z algami i korundem nie mam problemu. szafirowa - Ja mam na wiosnę pikowaną kurtkę w stylu ramoneski. Teraz w sieciówkach tego masa jest w ślicznych kolorach. Mam jeszcze ramoneski z mohito w pepitkę, jeszcze taką jasną. I oczywiście marynarki. Bottega - Z mojego odczucia wyszło, ze facet był zainteresowany moją osobą i tak jakby pod wrażeniem. Mimo, że szukają studentów zaocznych to dalej chciał ze mną rozmawiać i pytał czy bym była zainteresowana prowadzeniem projektu biznesowego. Nie robi sobie wielkich nadziei, ale było by fajnie ![]() Ten makaron to super jest! Sama bym spróbowała nawet kosztem tych 8 zł. Można dostać je gdzieś lokalnie? Bo szkoda na przesyłkę wydawać. Taki makaron fajna sprawa, napchasz się, a dołożysz więcej mięsa np. sylwoha - Tą spirulinę się je?!!! ![]() Cytat:
![]() darialex - Sama biegając powinnam robić interwały, ale cholera ciężko jest ![]() Dotka - Ale super skakanka z adidasa ![]() miss - Spirulina (algi) i korund to są kosmetyki naturalne ;p Do peelingu i jako maseczka. Aiesha - To ja pytałam o te 0,5cm ;p Daj znać jak poszło bieganie. Chyba jem za dużo nasionek, bo ciągle do kibelka latam. A przecież ja miałam zawsze problemy z tym.
![]() |
#3039 |
Zakorzenienie
|
Silvia, jaki masz problem z kwasem?
![]() Ja używam migdałowego 10% z Pharmaceris ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3040 |
Zadomowienie
|
Dotka bo ja kupiłam sobie taki naturalny kwas migdałowy i chcę go rozrobić w stężeniu 15%. Na stronie ZSK pisze,że trzeba dodać ciepłej wody, ale nic konkretnego. Jaka ta woda ma być, jakie proporcje itp.
---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- Wgl kupiłam sobie mleczko do ciała dla niemowląt ![]() ![]() ![]()
#3041 |
Zakorzenienie
|
miss skakanki kablowe najlepsze.Ja mam tą z biedronki kablową z licznikiem i jest super,a licznika nie używam
![]()
#3042 |
Zakorzenienie
|
Silvia, aaa to nie pomogę, może napisz maila do nich?
![]() Albo zapytaj na podforum kosmetycznym? Ja mam już gotowy krem ![]() ---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- Jakiegoś doła dzisiaj mam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3043 |
Wtajemniczenie
|
Żółciutka, miss: wystąpienie publiczne mam, konferencja kolejna
![]() kupiłam marynarę i bluzkę, będę mieć na zapas ![]() ![]() KasDi: ja nie mam @ teraz, za ponad 2 tygodnie będę mieć ![]()
![]() |
#3044 |
Zakorzenienie
|
dzisiaj na obiad miałam spagetti i oczywiście nałożyłam sobie kopiec i się na wp,,,,,m
![]()
#3046 |
Zakorzenienie
|
Silvia: przede wszystkim trzeba w siebie w takich kwestiach wierzyć
![]() ![]() ![]() Co do makaronu - znalazłam, że dystrybutor u Ciebie w mieście mieści się pod adresem: ALMA GAL. KASKADA Al. Niepodległości 36` Szczecin 30-964 ![]() ![]() Żółciutka: a no widzisz ![]() ![]() nadalka: wzrost 0,1kg to żaden wzrost - to niedostateczne siknięcie do kibelka ![]() Engi: "nie atakuj starych osób z wątku'" = my wiemy która co i ile wie, jakie ma doświadczenie i w czym, skoro mu takiej osobie ufamy np. w kwestii biegania, to naprawdę dużo znaczy, a to a jak ktoś nowy przychodzi i próbuje się rozpychac łokciami bo coś-ktoś-gdzieś mu powiedział i to na milion % jest prawda, ma 0 doświadczenia własnego w danym temacie i ma pretensje w momencie, gdy osoba rzeczywiście doświadczona próbuje innym pomóc, to już dla mnie jest zwykłym przegięciem ![]() Ja jak biegałam sama radziłam się miss czy żyrafki. Jak mam problem z kompem czy jakimś sprzętem idę do Szczurka. Jak z angolem to wszystkie idziemy do miss. Przeważnie jak dziewczyny chca się wygadać, to pisza do mnie na PW. To działa na takiej zasadzie. Wzajemna pomoc. ![]() KasiDi: nie, ja nie mam @, więc nie wszyscy ![]() witaj ponownie ![]() Dotka: "Ze mną Ci się to nie uda" = Rozpoczęła się dyskusja, mam prawo wziąć w niej udział. Dokładnie to miały znaczyć te słowa. Piszesz, że nie jesteś z piaskownicy, a Twoje ostatnie posty właśnie tak brzmią, bo zaatakowałaś i mnie i miss w momencie, gdy ktoś Ci zwrócił uwagę na to, że to miss biega a nie Ty. Ja już kilka razy powtórzyłam i powtórzę po raz kolejny, bo widzę, że nie dociera: wiem, że w kwestii diety działasz racjonalnie - nie mam tu zastrzeżeń , chwaliłam i popieram taki sposób ![]() Nowy = niekoniecznie wiarygodny [i nie dlatego, że jest "nowy" dla samej idei tego, tylko dlatego, że przez tydzień, dwa tworzyć jakąś bajkę to nie problem, m.in. w takich sytuacjach często wychodzą reklamy produktów/ośrodków/innych miejsc i usług, już sie nie raz dziewczyny na to złapały... a z kolei nie wierze w to, że ktoś będący na wątku od ponad roku i piszący regularnie zmyślał po całości, bo kurde komu by się chciało? tylko dlatego nowa osoba nie jest tak pewnym źródłem jak miss czy Silvia ![]() ![]() Martuszka: kobieto, nie chodzi o dietę, chodzi o bieganie i jedzenie przed/po nim. Nie wiem skąd to się wzięło, tzn. wiem - my z miss pisałyśmy nt. biegania, Dotka zrobiła z tego kłótnię o całokształt, nie wiem czy przeinterpretowała moją wypowiedź czy miała zły dzień i potrzebowała się wyżyć. Jeszcze raz: Dotka nie biega. To tak jakbym ja tu zaczęła prawić, że w trakcie treningów koszykówki należy mieć ułożone nogi tak i siak, a nie inaczej, bo mi tak powiedział dietetyk (który za cholerę nie wiadomo czy nawet kiedykolwiek grał w tego kosza częściej niż w podstawówce na wf-ie) i bym się przy tym upierała, choć sportowcy mówiliby inaczej. Przecież wiesz ilu ja dietetyków przerobiłam... i wiesz jaka byłam ślepo wierząca w to, że to co mówią jest moim wybawieniem. A później nagle okazywało się, że jadłospis był źle skomponowany, ale tłuszczy nawalone max a węglowodanów prawie nic, były zasłabnięcia itd. (a ta pani miała niby świetne opinie, ludzie chudli - no tak, tylko jakim kosztem?), to właśnie dziewczyny z innego wątku były czujne i mi zasygnalizowały, że coś jest nie tak, u mojego pierwszego natomiast wyszłam z wiedzą, że powinnam jeść 1000kcal nie więcej i przecież na wątku na początku tak właśnie jadłam, bo tak mi kazano i byłam święcie przekonana, że to ok... Jak już wiedziałam jak powinno być, to inny z kolei w końcu sam skapitulował i powiedział, że nie wie jak ma mi pomóc, skoro ja potrafię układać prawidłowy jadłospis i wiem jak to wszystko działa. Fajnie co? Nie ma to jak wycofac się kiedy sprawa robi się zbyt trudna. Ooo albo od innego usłyszałam kiedyś przeciez, że mam wcale nie ćwiczyć (przed nim chodziłam na qua aerobic i w trakcie jego diety też chciałam), no bo po co, przeciez wtedy trzeba będzie zwiększyć kaloryczność ![]() ![]() ![]() ![]() sylwoha: wiesz co przeczytałam? "ja używam spiruliny OD szejków" ![]() ![]() malinka: oo działasz coś w dziennikarstwie? Soldus to cały czas studiuje, ja skończyłam i teraz "rozwijam się" w innym kierunku ![]() Silvia: co do mleczka - ja używam codziennie oliwki + od czasu do czasu właśnie takich próbek z balsamami dla niemowląt ![]() ![]() U mnie w mieście otworzyli nowy bar z fajnym, zdrowym jedzonkiem ![]() Wracałam do mieszkania spacerem, więc trochę obiadu spaliłam ![]() btw. trafiłam dziś na wiersz o odchudzaniu, strasznie pasuje mi do naszego Puchatka ![]() Ludwik Jerzy Kern "Apage Satanas czyli egzorcyzmy tyjącego" Gdy siadam, by rano zjeść skromne śniadanie ty wizję mi bułki podsuwasz szatanie, przeżuwam ja sobie swój serek w cichości, a ty mi z tą bułka, patronie ciemności! I w ucho mi szepczesz ty ciemna perełko, że bardzo jest dobre do bułki masełko. Lecz na nic sączenie tych jadów w mą duszę, bo ja się szatanie na bułkę nie skuszę! (...)" ![]()
Keep calm and stay legendary Edytowane przez Bottega Czas edycji: 2014-03-18 o 18:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#3047 | |
404 Not Found
|
Cytat:
![]() Uważasz, że żeby się na czymś znać/mieć o czymś zdanie/wyrobić sobie opinię, to trzeba to koniecznie przeżyć koniecznie na własnej skórze? Jakieś doświadczenie, przeżycie etc.? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3048 |
Zakorzenienie
|
Emilia: tak
![]() - w kwestii biegów zaufam komuś, kto robi to od dawna i nie ma co tydzień kontuzji (biegi akurat są specyficzną sprawą w tym kontekście) - w kwestii diety - komuś kto zna teorię + kto miał znaczną nadwagę/otyłość i albo ją zwalczył albo nadal walczy (nie mówię tu o 4kg, bo to nie jest jeszcze duże osiągnięcie nie obrażając nikogo ![]() Jestem w satnie też zaufać w tej kwestii komuś, kto ma brata/siostrę itd. z problemem wagowym i był przy nim cały czas, wspierał, pomagał, czytał na te tematy żeby pomóc tej osobie, WIDZIAŁ na własne oczy niemal 24h/dobę ile pracy to wszystko kosztuje, jakie towarzyszą temu emocje itd. - w kwestii nauki języka angielskiego - np. ja kilka lat temu zamiast wybrać mgr filologi wybrałam naukę u... pani bibliotekarki, która 15 lat spędziła w Stanach. Owszem - mówiła, że zanim wzięła się za prowadzenie zajęć kupiła kilka podręczników, sama je przerobiła itd., sprawdziła jak to działa. Ale przede wszystkim czerpała wiedzę ze swojego doświadczenia z wyjazdu. I naprawdę ta kobieta była CUDOWNA, mega żałuję, że mieszkam teraz w innym mieście i nie moge znowu sobie do niej pochodzić.. bo niestety od tamtej pory miałam stycznośc z samymi teoretykami, co kończyło się tym, że jak zadałam trudniejsze pytanie, odpowiedź brzmiała "jak sprawdzę, to Wam powiem." To tylko takie przykłady ![]() ![]() ![]()
#3050 |
Zakorzenienie
|
hahaha jakie porównanie
![]() ![]()
#3051 |
Wtajemniczenie
|
halo halo, do dupy to jest proktolog a nie ginekolog
![]()
![]() |
#3052 |
404 Not Found
|
Lekarze to inna bajka.
![]() Nie trzeba mieć raka, żeby wiedzieć jak go leczyć. A Dukan to już w ogóle inna bajka. A żeby nie było OT ![]() ![]() Oby jeszcze rezultaty na wyświetlaczu były. ![]() Polecam aplikację FatSecret. Zapisuje się tam co się je i co się ćwiczy. Niezły bacik. Jak mam ochotę coś zjeść "złego" to się zastanawiam sto razy, bo od razy wynik się pogarsza. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3053 |
Wtajemniczenie
|
ej, baboki z niedoczynnością tarczycy, jak zakładacie jakieś obcisłe (przylegające) do szyi ubranie, chustkę, wisiorek to was dusi?
![]() |
#3054 |
Rozeznanie
|
martuszka poluję własnie na ramoneskę, tylko że zawsze mi jest sie cieżko dopiąć w cycku, jak na dole ma byc w miare przyległa..
![]() oj się napielisz dziewczyno ![]() bottega dzisiaj nie dałam się wciągnąc w ciepły kocyk tylko dzielnie poogarnialam wszystko jak wrocilam i zaraz się biorę za ćwiczonka ![]() ![]() oby już niedługo tego czekania skoro taka motywacja ![]() dotka ale przeciez taki wypachniacz to pamiatka na lata ![]() ![]() ![]() ![]() świętuj świętuj tylko bez zbędnych grzeszkow ![]() malinowa no ja własnie poszukuję, i taaak chcialam ramoneske ale czuję ze to jednak nie moj kroj niestety .. za wysoka jestem, a one mega krotkie, a moje partie środkowe pozostawiają do zyczenia trochę ![]() szczurek dasz radę, zabierz ze sobą tylko jakiegos cierpliwego co dobrze doradzi, i kup pierwszą, która ci się spodoba ![]() a jak w niej wkroczysz to na pewno cię będą sluchac ![]() żółciutka bardzo dobrze zrobila ! że tez ja o tym nie pomyslalam zeby od razu okreslic orientację ( w sensie dietetyczną ![]() ja muszę się z moim płaszczykiem pożegnac, bo same wady ma : uniwersalny, dobrze uszyty, wcale się nie chce zniszyc ![]() ![]() tez się dorobiłam dywanu w sam raz na cwiczenia, jest gumowany od spodu, więc się nie slizga wcale ![]() pudel żebysmy się zle nie zrozumiały i zebyś się trzymała w ryzyach : trzymamy kciuki za NIE fajki ![]() engi no ja własnie mam parkę, niby na futerku i w ogóle, ale jakoś się w niej nie czuję, chyba nie do konca dla mnie ![]() ![]() emilia probowałam fatsecretu, ale brakuje mi w niej jednego - zabezpieczenia na hasło ![]() ![]() Dzisiejsze jedzonko: I. jogurt naturalny, musli handmade ( ![]() II. pieczywo chrupkie i serek na szybko III. kurczak z brokulem IV jablko, i ptasie mleczko kawowe ( samorobka z jogurtu naturalnego ![]() V pieczywko razowe pomidory i szyneczka jeszcze brzuszki zaraz będą na deser ![]()
Są rzeczy ważne i ważniejsze... dlatego najpierw pomaluję paznokcie a później zajmę się resztą ![]() Edytowane przez szafirowa Czas edycji: 2014-03-18 o 19:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#3055 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Bottega wierszyk Kerna rozbawił mnie szczerze, doskonały! ![]()
![]() |
#3056 |
Zadomowienie
|
Moje śliczne oczka
![]() Dotka - Chyba tak zrobię, chociaż już znalazłam blog gdzie dziewczyna ma ten sam kwas i robi wg przepisu ze stronki. Tylko potrzebna mi woda destylowana. A dół z jakiegoś powodu czy to oo? Bottega - masz rację, z pozytywnym podejściem ta rozmowa całkiem inaczej wygląda. Chociaż mnie i tak zawsze zżera stres! ;p Zgadza się, mam alme centrum handlowym i w sumie blisko. Z tego co się orientuje nie ma tam żadnego sklepiku ze zdrową żywnością, wiec powinni mieć w środku na sklepie. Też używam oliwki. Ostatnio skończyła mi się z Johnsona. Chciałam spróbować teraz wersji w żelu. A mleczko dla niemowląt mam z nivea. Pięknie pachnie, ale na skórze już tak nie czuć ;/ U mnie w mieście też jest kilka fajnych nowych knajpek fit i wege. Sałatki, zupy kremy itp. Super jak nie masz nic do jedzenia ze sobą, a jesteś na mieście. Hahahah ![]() ![]() Eh jutro znowu na 8 na fitness. Wykończę się! ![]()
#3057 |
Zakorzenienie
|
nie tak łatwo.
![]() |
#3058 | ||
404 Not Found
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3059 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Ja miałam dzisiaj nie iść na siłownie, bo przez ten okres dziwnie się czułam, ale w końcu się zmobilizowałam i poszłam na 45 minut ( 400 kcal spalone ![]() ![]() ![]()
"Eat clean, train hard and surround yourself with those on the same mission as you". Aparatka: 16.08.2007-10.09.2009 11.03.2015-? Walczę: 82,6 kg --> 80,2 kg --> 75,9 ? cel I: 79 kg cel II: 75 kg cel III: 71 kg "Per aspera ad astra". Edytowane przez ojp Czas edycji: 2014-03-18 o 21:03 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3060 |
Raczkowanie
|
Naur Wiadomo! Chociaż Ty już masz „prawie” moją założoną wagę
![]() Darialex oj to nie ładnie tak się zapierałaś wczoraj, że nie będziesz szamać a Ty mi tu takie kwiatki? A dzisiaj? ![]() Miss czytam Was chyba od 3-4 części :P A nie odzywałam się, bo nie mogłam się przekonać do końca. Poza tym wątek wymaga regularności udzielania i nie do końca byłam pewna czy dam radę. Teraz próbuję, choć nie jest łatwo mi wygospodarować czas, ale może dam radę. W końcu odważyłam się spróbować i założyć konto na wizażu ![]() Silvia ja kwasu migdałowego używałam w dwóch postaciach: peelingu 30% i toniku 10%. Po peelingu skóra schodziła płatami i ładnie się oczyszczała. Tonik stosowałam zapobiegawczo. Miałam też do czynienia z kremem z Pharmaceris 10% kwasu migdałowego, ale to nie było to samo. Oczywiście nie od razu stosowałam 30%. Zaczęłam 5% i kolejno zwiększałam co 5%. I tak też bym Ci radziła. Chyba, że miałaś już do czynienia z kwasami o wyższym stężeniu to możesz próbować. Jedno co mogę powiedzieć to skóra już po zmianie jest pięknie rozświetlona, zmniejszone pory. Ja już w sumie ponad rok nie stosowałam nic z kwasami i mogę stwierdzić, że w ich przypadku ważna jest regularność. Gdy stosowałam je regularnie miałam cerę bez zarzutu niestety im dłużej od ostatniej kuracji problemy skórne wracają i po roku mogę stwierdzić że jestem w punkcie wyjścia. Oczywiście nie wróżę Ci tego samego. Wiadomo każda cera jest inna. Nie mniej uważam że warto ![]() ![]() I wg tego właśnie ważysz sobie na wadze kuchennej. Oczywiście można robić w różnych proporcjach konieczne jednak jest przeliczanie stężeń. Jeśli jeszcze masz pytania pisz ![]() A co Ci się dzieje z oczami? Szafirowa skoro czujesz, że parka to nie Twój styl to może skórzana kurtka lub ramoneska? Parka z góry narzuca sportowy, mało zobowiązujący styl. Trenczu do trampek nie ubierzesz. Drogą dedukcji taka skórzana ramoneska lub skórzana kurka jest w sam raz, bo ubierzesz i do szpilek i do trampek ![]() Do dzisiejszej aktywności załączam jeszcze 50min szybkiego marszu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:26.