Wrześniówki 2014 - łączmy się :) - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-03-18, 10:25   #4261
Aliszcze
Zakorzenienie

Dot.: Wrześniówki 2014 - łączmy się :)

Cytat:
Napisane przez 88Ekaterina88 Pokaż wiadomość
co robicie dzis na obiad ? Bo ja za☠☠☠.iście kwaśną zupe ogórkową a zaraz chyba kiwi zjem
łosoś pieczony, ziemniaki, warzywa na patelnię i mizeria (ostatnio bym tylko mizerię i ziemniaki na obiad jadła). A że moja córeczka tez lubi mizerię to we dwie wcinamy

Cytat:
Napisane przez perelka_np Pokaż wiadomość
Te głupie sny mnie wykończą znowu noc zarwana bo śniło mi się że Tż mnie zdradza :,( . Co chwilę się budziłam i modliłam się żeby śniło mi się coś innego

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
i w 1 ciąży i w tej mam dużo głupich, bezsensownych snów. Czasem też mi się śni zdrada meża i się wtedy obrażona na niego budzę a on biedak nie wie o co mi chodzi

Cytat:
Napisane przez Miminek Pokaż wiadomość
Carolciuska - a to Wasze pierwsze dziecko prawda? Zawsze macie jeszcze szansę na chłopca. My pierwszego mamy synka a teraz zgodnie z moim przeczuciami będzie dziewczynka (na 90%). Niby parka jest fajna, ale później kiedy będą już starsze to będą problemy z pokojami itd. Ale o tym pomyślę za 10 lat Mój tż chodzi dumny i mówi, że skoro było zamówienie na dziewczynkę to się wywiązał hehe Pomyśl, że dziewczynka raczej w 90% pozostaje przy matce, tzn jest z nią bliżej przez całe życie niż synuś. Bo synuś przytula się do mamusi tylko do pewnego wieku, później matka to obciach
moja znajoma ma 15 letniego syna, generalnie dobry z nim ma kontakt, ale jak go spotka z kolegami na ulicy, to młody unika matki. A ona mu dodatkowo zapowiedziała, że jak go przyłapie jak pali czy pije z kolegami, to do niego podejdzie i mu da buziaka przy jego kolegach i nazwie go jakoś pieszczotliwie, ona wie, że to dla niego największa kara

przerażacie mnie trochę tymi guzkami. Ja po ciąży muszę koniecznie iść na usg piersi. Przy takich dawkach hormonów, ktore w swoim życiu nabrałam muszę dbać o profilaktykę, by mi nowotwór się nie pojawil. Na szczęście w mojej rodzinie nie choruje się na nowotwory, ale niestety obecnie to prawdziwa epidemia, jak tak wokół słyszę.

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-18, 10:29   #4262
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość
łosoś pieczony, ziemniaki, warzywa na patelnię i mizeria (ostatnio bym tylko mizerię i ziemniaki na obiad jadła). A że moja córeczka tez lubi mizerię to we dwie wcinamy

i w 1 ciąży i w tej mam dużo głupich, bezsensownych snów. Czasem też mi się śni zdrada meża i się wtedy obrażona na niego budzę a on biedak nie wie o co mi chodzi

moja znajoma ma 15 letniego syna, generalnie dobry z nim ma kontakt, ale jak go spotka z kolegami na ulicy, to młody unika matki. A ona mu dodatkowo zapowiedziała, że jak go przyłapie jak pali czy pije z kolegami, to do niego podejdzie i mu da buziaka przy jego kolegach i nazwie go jakoś pieszczotliwie, ona wie, że to dla niego największa kara

przerażacie mnie trochę tymi guzkami. Ja po ciąży muszę koniecznie iść na usg piersi. Przy takich dawkach hormonów, ktore w swoim życiu nabrałam muszę dbać o profilaktykę, by mi nowotwór się nie pojawil. Na szczęście w mojej rodzinie nie choruje się na nowotwory, ale niestety obecnie to prawdziwa epidemia, jak tak wokół słyszę.
mizeria

na 2 dni mam przewidziana ogórkową, ale w czwartek miały byc ziemniaki, jajko i maslanka, więc może i mizeria dojdzie

O piersi trzeba dbać, u mnie niestety są zachorowania na raka, ale nie piersi na szczęście także profilaktycznie warto sie zbadać. Te guzki w piersiach to czesto własnie od hormonow, od tabletek anty ale również od takich kostek rosołowych, przypraw typu kucharek, ziarenka smaku itd. Warto ograniczyć albo wyeliminować

dobra idę sie ogarnąć, zauwazyłam że nie ma chleba bo ja dzis płatki na mleku szamałam, wiec musze iść do piekarni

Razem już 10 lat
1.07.2012 Willkommen in Deutschland
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny
25.08.2014 Marika Nasze szczescie

88Ekaterina88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-18, 10:44   #4263
DorissiriD
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez etusiaaa Pokaż wiadomość
u mnie na obiad makaron z pieczarkami, cebulka, kurczakiem i brokułami
Chyba mam wszystkie składniki w domu. Dzięki za poddanie pomysłu

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość
Ja się załapałam na usg przed samą ciążą, więc teraz spokojniejsza jestem. Moja mama zmarła w wieku 30lat na raka piersi! Już miała wyciętego, ale przerzuty zrobiły swoje... Ja mam 28 lat... Kontroluję średnio co 2 lata regularnie już od jakich 6-7lat. Powinnam co rok, ale ni wychodzi. Trochę się boję pieroństwa... [a pewnie zeżre mnie zupełnie coś innego]
Stary 2014-03-18, 10:48   #4264
carolciuska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Miminek Pokaż wiadomość
Hej.
Wczoraj żeby było fajniej wyczułam pod prysznicem zgrubienie w piersi... Umówiłam się już do Ośrodka profilaktyki i epidemiologii nowotworów. Nie panikuję bo kiedyś już miałam guzek (tylko, że w drugiej piersi) i korzystałam z ich usług. Wiem, że na pewno przebadają mnie jak trzeba. Jak nie urok to sraczka

Chociaż muszę powiedzieć, że mimo tego wszystkiego wczoraj wieczorem było całkiem ciekawie aczkolwiek tż trochę się obawia i jest aż nazbyt delikatny czym trochę mnie wkurza - mówi, że dziecka nie będzie po głowie pałą lał

małaPaulina - oj nawet nie wiesz jak Cię rozumiem. Nic bardziej mnie nie wkurza jak to kiedy ja o czymś mówię to średnio słucha, ale jak kolega o czymś powie (i jest to to samo o czym ja wcześniej mówiłam) to to jest temat nr 1... grrrr

Carolciuska - a to Wasze pierwsze dziecko prawda? Zawsze macie jeszcze szansę na chłopca. My pierwszego mamy synka a teraz zgodnie z moim przeczuciami będzie dziewczynka (na 90%). Niby parka jest fajna, ale później kiedy będą już starsze to będą problemy z pokojami itd. Ale o tym pomyślę za 10 lat Mój tż chodzi dumny i mówi, że skoro było zamówienie na dziewczynkę to się wywiązał hehe Pomyśl, że dziewczynka raczej w 90% pozostaje przy matce, tzn jest z nią bliżej przez całe życie niż synuś. Bo synuś przytula się do mamusi tylko do pewnego wieku, później matka to obciach

Latte - a może to Wasze bobo wstydliwe jest?

Amelie - mój brzuch wychodzi rozmiarowo bardzo podobnie do Twojego zależy jeszcze jak się ubiorę bo niektóre spodnie podkreślają mi bębenek a niektóre trochę go maskują.
I masz cudowne łóżko mi się zawsze takie marzyło - niestety nie mamy warunków...
Nasze pierwsze, wymarzone, wyczekane i slicze! a drugie? Moooze kiedysss
carolciuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-18, 11:14   #4265
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Amelie, haha jeszcze będziemy narzekać na spory brzuch Ja też siedzę i obijam się praktycznie w domu i tak mi się dłuży od 10 tygodnia,że szok

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Metamfetaminax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-18, 11:25   #4266
etusiaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez DorissiriD Pokaż wiadomość
Chyba mam wszystkie składniki w domu. Dzięki za poddanie pomysłu

Ja się załapałam na usg przed samą ciążą, więc teraz spokojniejsza jestem. Moja mama zmarła w wieku 30lat na raka piersi! Już miała wyciętego, ale przerzuty zrobiły swoje... Ja mam 28 lat... Kontroluję średnio co 2 lata regularnie już od jakich 6-7lat. Powinnam co rok, ale ni wychodzi. Trochę się boję pieroństwa... [a pewnie zeżre mnie zupełnie coś innego]
to super że udało się podesłać pomysł ja już po obiadku i chyba pojde na jakis spacer bo dosyc cieplo u mnie pomimo ze sloneczka brak

Nasz dzień: 16 czerwca 2012

Paulinka: 16 września 2014

Mateusz: 13 lipiec 2017
etusiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-18, 11:26   #4267
Niestabilna
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 88Ekaterina88 Pokaż wiadomość
a macie ogródek ? fajnie macie, bo my tylko balkon i grill na prąd

A też moj myśli już o otwarciu sezonu grilowego, może za tydzień
Teraz to będzie impreza po polsku, polska kiełbasa z piekarnika, polskie sledzie rolmopsy, polska swojska wędzona szynka ... do tego zrobie sałatkę z selera i sałatkę szefa z grzankami, sernik i andruciki
Ja w kauflandzie nie kupuję wędlin, raz kupiłam kiełbasę na carry wurst i wyszła okropna, i teraz zawsze przywożę zapas z polski, a mięso kupuje w aldi jak braknie
Wstawialam ostatnio zdjecie... mamy taras z drewna prawie 40metrow potem trzy schodki i to co na zdjeciu bylo widac

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-03-18, 11:37   #4268
Misstic
Wtajemniczenie

Cześć kobitki

Własnie zjadłam śniadanko i piję herbatkę z cytrynką i miodkiem.
Nie mam zielonego pojęcia co zrobić dzisiaj na obiad..
Na szczęście surówek nie muszę wymyślać bo od dzieciństwa nie jem żadnej chociaż babcia potrafi do dzisiaj się mnie spytać jak jesteśmy u niej na obiedzie czemu sobie suróweczki nie nałoże hehe

wiecie co leniwość ze mnie wypływa poprostu muszę iść się ogarnąć bo o 16 mam usg i jakoś trzeba wyglądać. Ale tak mi się nie chce

Niestabilna ma super podwóreczko, wszystkie byśmy się tam wbiły i pogrilowały chętnie hehe

Kocham Cię Mężu
http://s3.suwaczek.com/20130713580113.png

Nasza Roksanka jest już na świecie
15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Misstic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-18, 12:06   #4269
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Niestabilna Pokaż wiadomość
Wstawialam ostatnio zdjecie... mamy taras z drewna prawie 40metrow potem trzy schodki i to co na zdjeciu bylo widac
Ach, tam myslisz że ja wiem czy to Twoje czy to sąsiada
Ale fajnie, że macie takie miejsce, ja bym chciała kiedyś domek kupić albo chociaż takiego bliźniaka małego z ogródkiem

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Stary 2014-03-18, 12:11   #4270
małaPaulina
Wtajemniczenie

Metamfetaminax moj TZ nie uzywa slowa "przepraszam" nie umie...
a wizyta dopiero po poludniu,od razu mowie lakarzowi ze nie wytrzymam z usg do 20tygodnia

Miminek dobre

Misstic wlasnie tez mam dzis wizyte,tylko ze nie usg,wiec na pewno mnie zbada docipnie i cipe juz ogolilam ale mysle ze jeszcze nogi by trzeba

Ja tam jakos z sezonu na grilla sie nie ciesze bo zapachy mnie caly czas dobijaja i to bardzo,nie jestem w stanie nawet podsmazyc cebuli
Zastanawiam sie czy to kiedys minie

A co do płci to tez mnie martwi ze jak bedzie chlopak to wlasnie kontakt nie bedzie taki dobry jak z córą.Ja z rodzicami mam swietny kontakt do tej pory,mowie im niemal wszystko,a no i jako dziecko bylam corunia tatusia,zawsze sie tulilam do taty i tata mnie nosil na barana do tej pory zapach taty kojarzy mi sie z poczuciem bezpieczenstwa.

Mo_onika_ika ten rozwod to chyba po wielu latach?masakra... no ale teściu chyba nie bedzie z wami wiecznie mieszkał nie?to takie przejściowe?

jestem maleństwem i dobrze mi z tym (158cm)

Edytowane przez małaPaulina
Czas edycji: 2014-03-18 o 12:14
małaPaulina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-18, 12:17   #4271
Misstic
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez małaPaulina Pokaż wiadomość
Metamfetaminax moj TZ nie uzywa slowa "przepraszam" nie umie...
a wizyta dopiero po poludniu,od razu mowie lakarzowi ze nie wytrzymam z usg do 20tygodnia

Miminek dobre

Misstic wlasnie tez mam dzis wizyte,tylko ze nie usg,wiec na pewno mnie zbada docipnie i cipe juz ogolilam ale mysle ze jeszcze nogi by trzeba

Ja tam jakos z sezonu na grilla sie nie ciesze bo zapachy mnie caly czas dobijaja i to bardzo,nie jestem w stanie nawet podsmazyc cebuli
Zastanawiam sie czy to kiedys minie

A co do płci to tez mnie martwi ze jak bedzie chlopak to wlasnie kontakt nie bedzie taki dobry jak z córą.Ja z rodzicami mam swietny kontakt do tej pory,mowie im niemal wszystko,a no i jako dziecko bylam corunia tatusia,zawsze sie tulilam do taty i tata mnie nosil na barana do tej pory zapach taty kojarzy mi sie z poczuciem bezpieczenstwa.

No ja własnie swoje włochate giry tez muszę ogolić, bo jak się lekarzowy zachce inne usg zrobić albo cholera wie co to troche wstyd hehe
Mi najbardziej śmierdzi w domu.... MÓJ PIES hehe No to ma taki oddech że zabijaA do tego jest napotny bo siedzi cały dzień pod kołderką i się próży To leniwiec pospolity jest. A w domu przecież ciepło, ale pod kołderką cieplej. Przez niego muszę ciągle pościel zmieniać A ma dopiero niecałe 4 lata (pies nie pościel ). To mój pies z domu rodzinnego ma 12 lat i ma tak piękne uzębienie i w ogóle nie śmierdzi (no może jakoś tam po swojemu) ale w porównaniu z moim Brutusem to cud, miód i orzeszki.

Zazdroszę ci Paulinka że masz takie miłe wspomnienia z domu rodzinnego. Naprawde:rolley es: Mam nadzieję, że nasze dzieci będą mogły za 20 lat napisać tak samo pieknie jak ty o tacie i mamie

Moje dziecko
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0770.jpg (186,1 KB, 19 załadowań)

Kocham Cię Mężu

15.09.14r.
Kochamy cię nad życie

Edytowane przez Misstic
Czas edycji: 2014-03-18 o 12:23

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-03-18, 12:20   #4272
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Paulina,mój Tż to używa takiego słowa jak wie,że nic nie wskóra albo jak wie,że nie dam mu spokoju,ale zawsze jest przepraszam a po chwili"Ty też bez winy nie jesteś" albo "Ty też jesteś dobra" obojętnie co by to nie było
Oby Ci się udało namówić lekarza na usg będę trzymać kciuki za to

Gadacie o tym grillu a ja taka głodna się nagle przez to zrobiłam I jak na złość nie mam z kim tego grilla rozpalić ani nawet nie ma u mnie pogody na to,bo chyba na deszcz się zapowiada...

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Stary 2014-03-18, 12:22   #4273
etusiaaa
Wtajemniczenie

to ja zapraszam do mego ogrodka, zdjecia z tamtego roku ogrod byl swiezo zrobiony, dlatego trawka jeszcze nie do konca łądna.
Tylko ta kapliczka na środku ale to od lat stoi no i wiekowi tescie nie dadza usunąć, ale mysle ze to kwesia czasu...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0011.jpg (229,4 KB, 38 załadowań)

Stary 2014-03-18, 12:27   #4274
Misstic
Wtajemniczenie

Ale ja wam zazdroszczę tych pięknych ogródków
Ja mam AŻ balkon 0,5m x 1m wow ;/

Grilla to nigdy nie ma gdzie zrobić, chyba że z dziadkami na ich działce. Ale wiadomo, że znajomych juz nie zaproszę, bo to dziadka działka i jego świętość. A ja kocham szaszłyki, kiełbase mocno przypieczoną, ziemniaczki zapiekane w sreberku w środku z cebulką, boczkiem, koperkiem i masełkiem. No poprostu mniam
Całą klawiature zaraz zaślinię

Kocham Cię Mężu

15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Stary 2014-03-18, 12:45   #4275
Metamfetaminax
Zakorzenienie

etusiaaa,a tam gadasz,fajny ogródeczek

Ja też zazdroszczę tych ogródków. Chciałabym taki,byle tylko przy nim nie plewić Wystarczyłaby mi trawka,kilka drzewek i miejsce na grilla

Też chyba zaraz klawiaturę zaślinię I na nic innego nie mam dzisiaj ochoty jak na kiełbaskę z grilla z sosem czosnkowym i z sałatką z pomidorów,fety i sałaty lodowej Głodna jestem i nie wyrobię zaraz normalnie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-03-18, 12:47   #4276
carolciuska
Zadomowienie

Wczoraj tesc tak dal mi psychicznie w kosc, ze dzis leze nadal w lozku i nie wychodze poza sypialnie do momentu az nie przyjedzie moj S.... Dobrze, ze mieszka od nas tak daleko i przylatuje do PL tak rzadko.....
Przez niego rozbolala mnie glowa i boli do dzis. Do tego mialam straszne sny. Jestem wykonczona.
Stary 2014-03-18, 12:51   #4277
88Ekaterina88
Zakorzenienie

bomba witaminowa zjedzona zupka przepyszna

A zaraz do tej piekarni mam ochotę na bułki zapiekane z serem

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Stary 2014-03-18, 12:54   #4278
Misstic
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez carolciuska Pokaż wiadomość
Wczoraj tesc tak dal mi psychicznie w kosc, ze dzis leze nadal w lozku i nie wychodze poza sypialnie do momentu az nie przyjedzie moj S.... Dobrze, ze mieszka od nas tak daleko i przylatuje do PL tak rzadko.....
Przez niego rozbolala mnie glowa i boli do dzis. Do tego mialam straszne sny. Jestem wykonczona.
Współczuj

Kocham Cię Mężu

15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Stary 2014-03-18, 14:04   #4279
małaPaulina
Wtajemniczenie

Cytat:
a co zrobil?bo nie wiem czy pisalas a ja przeoczylam?

Oj dziewczyny ja nawet balkonu nie mam wiec nie marudzic

jestem maleństwem i dobrze mi z tym (158cm)
małaPaulina jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-03-18, 14:19   #4280
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Paulina,ja póki co też nie mam I z tego powodu mam nadzieję,że uda nam się chociaż wynająć coś w bloku,bo chcę mieć balkon i swoje kwiatki na nim No i mieć,gdzie wyjść na papieroska czasem jak znowu wrócę do nałogu w co nie wątpię

Stary 2014-03-18, 14:40   #4281
Misstic
Wtajemniczenie

Siedze juz na poczekalni i czekam na usg. Czuje stresik lekki hehe

Kocham Cię Mężu

15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Stary 2014-03-18, 14:44   #4282
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Będzie ok !! Trzymam mocno kciuki

Stary 2014-03-18, 15:15   #4283
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Misstic Pokaż wiadomość
odrazu melduj co i jak
dla Ciebie

Byłam w piekarni, zjadłam dwie bułki zapiekane z serem i mi mało, a tż nie chce mi podjechać po jeszcze dwie

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-03-18, 15:24   #4284
carolciuska
Zadomowienie

Dziewczyny kochanie, jako ze nadal jestem ciemniakiem wizazowym to prosze Was o pomoc ! Za kazdm razem szukam tego naszego klubu, zawsze mialam w historii w przegladarce, ale akurat nie na tym kompie z ktorego pisze. Jak mam go odszukac?
Stary 2014-03-18, 15:31   #4285
Mandragorrka
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny kochanie, jako ze nadal jestem ciemniakiem wizazowym to prosze Was o pomoc ! Za kazdm razem szukam tego naszego klubu, zawsze mialam w historii w przegladarce, ale akurat nie na tym kompie z ktorego pisze. Jak mam go odszukac?
W ustawieniach użytkownika po lewej stronie jest panel z różnymi opcjami. Wyszukaj hasło klub i kliknij w to. Pokaże Ci kluby do których nalezysz.

A ustawienia użytkownika są na samej górze po prawej stronie. Chyba zaraz koło nicku. I niestety można wejść tylko przez kompa, na telefonie przez aplikacje się nie da.
Znaczy da się ale wchodzisz normalnie przez internet i jest to mało wygodne (ale też się da bo niestety przeważnie tak działam)

"To nie my daliśmy Ci życie...
To życie dało nam Ciebie..."

Edytowane przez Mandragorrka
Czas edycji: 2014-03-18 o 15:35
Mandragorrka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-18, 15:48   #4286
Latte88
Zakorzenienie

Ja dziś chyba zwariuje.. Głowa, teraz brzuch... Nienawidzę białego silana do płukania działa na mnie strasznie. Odruch wymiotny gwarantowany... Pogoda mnie dobija.. Chyba mam kryzys

Trzymam kciuki za wizyty :-*

Latte88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-18, 16:03   #4287
Misstic
Wtajemniczenie

Juz jestem po usg. Wszystko jest w jak najlepszym porzadku, widzialam mojegomaluszka i sluchalam w koncu serduszka kosc nosowa jest obecna, przeziernosc karkowa 1,8 czyli w normia. Widzialam nozki, raczki, zoladek, pecherz moczowy, no wszystko co sie dalo obejrzec hehe Maly robaczek ma 7,7cm wiec jest spory, a i termin wg usg i om jest identyczny. Lekarz powiedzial ze mam sie szykowac na 19 wrzesnia hihi

No szczesliwa jestem jak bede na kompie to wrzuce zdjecia

Kocham Cię Mężu

15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Stary 2014-03-18, 16:04   #4288
etusiaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Misstic Pokaż wiadomość

trzymamy kciuki i czekamy na wyniki usg

Stary 2014-03-18, 16:06   #4289
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Misstic, super,że wszystko z wami dobrze czekam na zdjęcia

Stary 2014-03-18, 16:06   #4290
Amelie
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Metamfetaminax Pokaż wiadomość
Amelie, haha jeszcze będziemy narzekać na spory brzuch Ja też siedzę i obijam się praktycznie w domu i tak mi się dłuży od 10 tygodnia,że szok
No właśnie, jak nie urok to ... ja jak pracowałam to nerwy tak dawały mi w kość, że marzyłam by dostać l4 i mieć wszystko głęboko w .... ciemnej jaskini , no ale odkąd mam l4 i święty spokój nie umiem sobie w domu miejsca znaleźć... musze się odmóżdzyć

Misstic - informuj co i jak z maluszkiem Trzymamy kciuki

etusiaaa - superaśny ogród

małaPaulina - ja też mam dobry kontakt z tatą, zawsze bardziej byłam związana z nim niż mamą, i nawet teraz tak zostało.

Zjadłabym coś dobrego... pierogi z truskawkami

Powiem Wam jeszcze jedno, na bank będę miała córkę, bo jestem taaak brzydka w tej ciąży że szok.... mam całą twarz w trądziku, dekolt, ramiona i tyłek... wyglądam jak idź stąd i nie wracaj...
Czy któraś miała to samo? przejdzie to do porodu?

Edytowane przez Amelie
Czas edycji: 2014-03-18 o 16:09
Amelie jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości