|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014
witam sie w nowym wątku
|
|
#152 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014
na ślubie.. to organista
|
#153 |
|
BAN stały
|
A ja miałam łyżwy na nogach i wielkiego siniaka na kolanie
|
|
|
|
#154 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A coś takiego: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wiem, że niektóre fryzury zostały wykonane na dłuższych włosach, ale przy krótszych też będą się fajnie prezentować Cytat:
![]() Dziewczyny ostatnio przyznaję, że nie odwiedzam Was zbyt często, ale w pracy na wizaż wbijam z partyzanta - szef się uwziął, co chwile przychodzi, prosi żeby mu coś znaleźć/napisać/przefaksować i zastanawiam się, czy nie widzi jakość że na necie siedzę zamiast pracować ![]() Niemniej jednak witam nowe PMki Gratuluję też zakupu sukien ślubnych - szczególnie Pannie Izabeli - twoja suknia jest boska A wszystkie PMki 2014 witam w nowym wątku i obiecuję częściej się udzielać
|
|
#155 | ||
|
Zakorzenienie
|
witajcie
![]() inteligentnie i ambitnie nadrabiam stary wątek, nadrabiam i ZONK ![]() Panna Izabela śliczna suknia, te plecy - no no żadna biżuteria już nie potrzebna, super ![]() mikonada witaj! bardzo ładna suknia! docik10 makijaz bardzo mi się podoba, a Twoje rzęsy Cytat:
milka777 witaj! Cytat:
jak już pisałam - przepiękna muzyka
|
|
#156 |
|
Zadomowienie
|
Lg_ago, większość ludzi lubi to wino, jest bardzo popularne na weselach.
Dotka90, spóźnione, ale wszystkiego najlepszego! Lusiija, chciałabym dać tylko na poprawiny, ale TŻ chce też na wesele. No i jeśli już piwo, to coś w typie żubra ![]() klaudik21, witaj rabbitka, wypasione ![]() iza1336, zostań z nami ![]() Ogólnie zrobiła się nas tu już trochę, zauważam, że pewne osoby się nie udzielają już sporo lub rzadko i rozumiem z czego to wynika. Też czasami nie mam po prostu czasu. Ja prosiłam o zdjęcia ![]() Aasikk, ładny welon ![]() Panna Izabela, gratuluję sukni! mikonada, witaj! basiczek24, pamiętam Przymierzałam podobną w salonie, gorset robi mega efekt![]() Witam się w nowym wątku laseczki Miły tytuł ![]() Jestem w szoku. Sis - świadkowa nie kupi biletów (z UK), bo nie wysłałam jej jeszcze zaproszenia... to nic, że jeszcze nie mamy. Na dodatek chce, żeby wpisać jej faceta przed nią. Trochę witki mi opadły, mnie nic nie powiedziała, tylko oczywiście Mamie. |
|
|
|
#157 | |
|
Konto usunięte
|
bardzo ładne
![]() Elrosa może TŻ stwierdził, że chce fajnie wypaść na pierwszym tańcu, albo może tanczenie mu się spodobało? Super, że taka zmiana u niego nastąpiła ![]() A koleżanka, no cóż, niech lepiej już zacznie ćwiczyć układ do dirty dancing ![]() Cytat:
![]() edit cude czemu siostra chce, żeby wpisać faceta przed nią?? Edytowane przez 201605100 Czas edycji: 2014-03-18 o 17:13 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#158 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
On w śmiech ja w śmiech, dopytał czy to znaczy "TAK" bo portki ma już mokre od klękania na moście, więc powiedziałam: "no dobra"
|
|
#159 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
troche podczytuje, iż z racji branży, w której pracuje muszę być na bieżąco jak przygotowania? czy któraś z Was też wybrała na kolor przewodni amarant????
|
|
#160 |
|
Raczkowanie
|
positive rebel fryz nr 2 i 4
|
#161 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() czyli idealnie na poprawiny Cytat:
Cytat:
ja w moim ostatnim koszmarze, też przespałam wesele ![]() Cytat:
ja nie mogę się ogarnąc po mojej ostatniej wizycie u makijażystki, wydałam 60 zł na darmo wyglądałam tragicznie
|
|
#162 |
|
Raczkowanie
|
|
|
#163 |
|
Rozeznanie
|
aaaa... no nie da się nie dałam rady dokładnie nadrobić ponad 40 stron
gratuluję zamówionych sukni , obrączek i innych załatwionych spraw witam wszystkie nowe PMki wychodzi na to,że jestem inna - podczas zaręczyn miała na sobie sukienkę - może nie jakąś super elegancką ale zawsze coś :P byłam w sukience tylko dlatego,że TŻ oświadczył mi się w dniu moich 22 urodzin , nie robiłam jakiejś super imprezy tylko moja mama, siostra i MY. Dzwonek do drzwi , otwieram a ten klęczy z pierścionkiem (dodam,że był w koszuli z krótkim rękawem na dworze a urodziny mam w grudniu )
|
|
|
|
#164 |
|
Zadomowienie
|
ysia, w ciemniejszych jesteś bardziej wyrazista
![]() docik10, ładny makijaż, lubię fiolet Mi ten z wibo troszkę pomógł na wzrost rzęs, szybko wysechł :/milka777, witaj ![]() alucior, podejrzewam, że chce mu zrobić przyjemność Moim zdaniem przesadza, pytała Go o pozwolenie czy może mi świadkować
|
|
|
|
#165 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Śliczny makijaż i jakie masz piękne rzęsy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Zostały nam 2 zaproszenia. Nastrój u nas nieciekawy. Dowiedzieliśmy się o chorobie bliskich nam osób (nowotwory, operacje). Jesteśmy przygotowani na wszystko. W najczarniejszym scenariuszu zamiast 100 osób, będzie 50... Niestety tak się niefortunnie złożyło, że te problemy zdrowotne pojawiły się u kilku osób z mojej strony i strony TŻ ![]() 81 ddś
|
||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#166 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
positive rebel a dla mnie trzecia!
|
|
#167 | |
|
Wtajemniczenie
|
milka777, witaj
zakrecona_kropka, moja polonistyczna dusza cierpi czytając tego maila Ale jako że z Czech, to są trochę usprawiedliwieni, ale chyba na interpunkcji, spacjach i dużych literach się znają ![]() Cytat:
Ja uniform zaręczynowy miałam ładny Bo i zaręczyny były klasyczne, oświadczyny na rynku, a potem do restauracji Miałam na sobie płaszczyk i kozaki do kolan na obcasie, a pod spodem czarne jeansy i czarną bluzkę z koronkową górą
|
|
|
|
|
#168 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Znajomi powiedzieli, że drogo. Podobno osoby po szkole muzycznej biorą 100-150 zł. Ale u Nas trudno kogoś takiego znaleźć, bo nigdzie w pobliżu nie ma takich szkół. Sama już nie wiem.
|
|
|
#169 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to może dlatego, ze ja sie na co dzień dość mocno maluje ![]() Cytat:
Pojechalismy do Wrocławia miesiąc po rozpoczęciu związku. Wcześniej czytałam troche w internecie i właśnie natknęłam się na ten most z kłódkami legenda również mówi, ze jak się przejdzie ten most trzymając się za rękę bedzie się razem forever i ja tak TŻta kurczowo trzymałam i modliłam się, zeby tylko mu sie nie zachcialo sięgnąc po fajke powiedzialam mu o tym dopiero po kilku latach ![]() A co do oświadczyn jak ktoś nie wie jak caly dzień byłam odpieprzona ma maksa, super ciuch, pelny make-up itp byliśmy w naszej restauracji gdzie chodzimy na specjalnie okazje tylko, więc byłam pewna, ze to tam sie stanie ![]() Przyjechaliśmy do domu bez pierscionka na palcu, ja wkurzona szybko zmylam tapete, wskoczyłam w piżamke i wtedy mi się oświadczył
|
||
|
|
|
#170 |
|
Zadomowienie
|
To się ciesz !
Podobno po ciąży czasem się powiększa rozmiar, więc jest szansa, że wrócisz do swojego starego Ciekawe tylko jakie ja wtedy będę buty kupować, męskie A co do stroju zaręczynowego, podobnie jak większość - dresy, spocona, brudna, głodna - czytaj niemożliwie wściekła. Po ponad 5 godzinach wspinania się na szczyt, w upale, padł na kolana
gdzie chcesz nocą iść? ![]() Edytowane przez Lg_ago Czas edycji: 2014-03-18 o 17:39 |
|
|
|
#171 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zycze dużo zdrowia dla całej rodziny |
|
|
|
|
#172 |
|
Raczkowanie
|
Anesthesia mnie też chyba nogi zmalały bo zawsze miałam 39 a teraz 38
![]() pysia1987 hehe fajna historia jak tam kiedyś znowu będę to na pewno mi się przypomni i też będę ściskać rękę TŻ-a przez cały most a może kłódkę tam zawiesimy w końcu w Krakowie i w Pradze już wiszą więc w końcu przyjdzie czas na Wrocek ![]() magdalenka_w_86 współczuje
13.09.2014 Edytowane przez iliy Czas edycji: 2014-03-18 o 17:44 |
|
|
|
#173 |
|
Zadomowienie
|
tak, umówiłam się wstepnie u najbardziej znanej makijazystki u mnie w mieście, ale chyba to odwołam, bo ona jest na urlopie w czasie mojego wesela i malowałaby mnie jej koleżanka
instruktorka z siłowni mi jeszcze jedną babeczkę poleciła, poszukam jej w necie i polezę się zapytać
|
|
#174 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Swoją drogą my bierzemy ten utwór, też rockowy, ale w ładnym przełożeniu: http://www.youtube.com/watch?v=TeFDIwxCq5g . Też chcę tango, ale raczej połączone z walcem (na zmianę), bo raczej nie zdażymy na tyle opanować tanga, żeby przez cały czas tańczyć w tym stylu i się nie powtarzać ![]() Cytat:
Co do zaręczyn - ja miałam w Dark Restaurant, także najpierw usłyszałam w ciemności kelnerkę jak mówi: "Oh! Gratuluję!" (mają tam noktowizory na oczy) a na moją zdziwioną minę się zmitygowała: "Ojej, bo Pani jeszcze nic nie wie...". Pierścionek zobaczyłam dopiero jak grzecznie zjadłam przystawkę, obiad i do tego wypiłam soczek :P |
||
|
|
|
#175 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mi też się stopa z 40 do 39 skurczyła A w Deichmanie to w ogóle 38 mam ![]() Mój strój zaręczynowy był normalny - nawet nie pamiętam co, ale wiedziałam, że jedziemy coś zjeść w mieście to pewnie wyglądałam po ludzku Choć z racji tego, że zaręczyny pod cmentarzem, to powinnam mieć chociaż jakieś podarte rajstopy na sobie i czarną powłóczystą suknię... Ech, żebym wiedziała
|
|
#176 |
|
Zakorzenienie
|
Oświadczyny... Czerwony Staw w drodze na Krzyżne, maj, zimno, śnieg z nieba, śnieg dookoła, straszny wiatr
![]() Ja miałam na sobie spodnie do chodzenia po górach, buty górskie, polary, kurtkę, czapę zimową... i gila po pachy, tak zimno było... Szukałam chusteczek, wydmuchałam nos, a tu TŻ z pierścionkiem ![]() I za chwilę zadzwonił jego kolega a on podzielił się wiadomością "zaręczyłem się!"
|
|
#177 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam wrażenie, że to rozmiarówka się zmieniła
![]() Całe życie miałam 37 jak w mordę strzelił, a teraz mam 36 |
|
|
|
#178 |
|
Konto usunięte
|
Mi się nic nie zmieniło, jak miałam 40 tak mam 40
|
|
|
|
#179 |
|
Rozeznanie
|
Elrosa - zazdroszczę zaangażowania TŻ
Przyjaciółką się nie przejmuj - najważniejsze jest to, że Tobie się podoba i że Ty jesteś zadowolona. To Twój dzień ![]() mikonada - nieciekawie z tą ceną Romantyzm jak się patrzy Taki chyba ich urok ![]() Opiumalfa - rozwaliłaś mnie tym glutem , ale miejsce mieliście cudne - osobiście uwielbiam góry ![]() docik10 - obłędny makijaż cude - kiepska ta sytuacja z siostrą... ale ułoży się zobaczysz ![]() KaMilka4891 - naprawdę jest tak źle? mówiłaś makijażystce, że jesteś niezadowolona z efektu? magdalenka_w_86 nie myśl o najczarniejszym scenariuszu. Bądź dobrej myśli, że wszystko się ułoży Zdrowia dla rodzinki!Co do skrzypka to rzeczywiście u Was drogo. U mnie będzie grała dziewczyna po szkole muzycznej i chce coś koło 100 zł (chyba 80, ale nie jestem pewna). Warto jeszcze szukać ![]() Ja na zaręczynach też nie byłam super ubrana. Miałam potargane od wiatru włosy i wyciągnięty sweter. A pod spodem kostium kąpielowy Budowaliśmy zamki z piasku i jak kopałam to wykopałam pierścionek w pudełeczku z piachu Wtedy TŻ się oświadczył
|
|
|
|
#180 |
|
Zakorzenienie
|
Melduje sie
![]() Niezbyt dobre wiesci do mnie dzisiak dotarly. Moja serdwczna kolezanka, wraz z mezem, moze nie beda mogli przyjechac na nasz slub. Zarezerwowali juz loty, ale maz kolezanki dowiedzial sie, ze w dzien naszego slubu zaczyna kurs przygotowujacy do wstapienia do anglikanskiego seminarium. Do maja nie beda wiedziec, czy odpuszcza mu ten 1 dzien ![]() Poza tym tato kolezanki jest ciezko chory i nie wiadomo, w jakim stanie bedzie w lipcu...
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:49.

Zaręczyny 11.10.2013
13.09.2014
myślałam nawet o rozjaśnieniu włosów do ślubu, ale w jasnych mi jest chyba gorzej ...
. Nie jest idealne bo z tel. a jak dam lampę to mam trupią twarz z bliska ale kolor twarzy na live był naturalny. Co o nim myślicie? Dodam, że rzęsy są moje naturalne mam mieć końcówki rzęs doklejane w dniu ślubu.

jak to, nie na mój widok będzie płakać? (żartuje

na dodatek szwedzki bufet to był jakiś drewniany stół a na nim poupychane porcelanowe rozne miski z zarcie z rodem z kumuny
wyglądałam tragicznie