|
|
#3181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Miłośniczki Zary część XXXVIII
wrzucam i ja mimo ze wrzucalam na pullowym, zdjecia slabe bo takie mam swiatlo w pokojach gdzie lustra
|
|
#3182 |
|
Zakorzenienie
|
earthpace, masz zapchaną skrzyneczkę
|
|
#3183 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz może nr ref tej czarnej sukienki z większym dekoltem, którą wrzucałaś na Insta? |
|
|
|
|
#3185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3186 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3187 |
|
Zakorzenienie
|
Weź zwykły metalowy, od kilku osób słyszałam, że te droższe (ceramiczne?) na początku ładnie wyglądają, lecz w praktyce nie jest tak pięknie... (właśnie odbarwienia itp.)
Szczegółów nie znam, bo nie nosiłam aparatu.
|
|
#3188 |
|
Zakorzenienie
|
wybierzesz sobie ligatury (gumki) w kolorze zęba i od razu mniej się rzuca w oczy
. Poza tym aparat w tych czasach to żaden wstyd . Jeśli chcesz rzadziej chodzić na wizyty i nie przejmować się tym, że ligatura się przebarwi to może zdecyduj się na samoligaturujący? Trochę droższy jest, ale chyba warto
|
|
|
|
#3189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sama mam metalowy aparat, na początku był dramat. Wyglądałam w nim bardzo niekorzystnie Jednak kiedy dobrałam kolor "gumek", który mi pasował było już lepiej. Z tego co wiem to nie do każdej wady może być stosowany kosmetyczny aparat. Mam koleżankę, która ma właśnie kosmetyczny aparat, nosi go ponad rok i nie widać żadnych przebarwień. Od siebie dodam, że gdyby moje leczenie miało trwać więcej niż 2 lata to chciałabym aparat kosmetyczny, jeśli mniej to można spokojnie wybrać metalowy i nawet pobawić się kolorami. Odchodząc trochę od tematu, bardzo się wstydziłam na początku tego że noszę aparat. Ale kilka osób wytłumaczyło mi, ze powinnam być "dumna" z tego powodu, to oznaka że dbam o siebie.
|
|
|
|
|
#3190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sama wiesz jak czasem ciężko doczyścić kubek po herbacie . Przede wszystkim Ty masz się czuć dobrze, lekarz Ci poradzi i powie co o tym myśli i co poleca . Ja aparatu nie nosiłam i na szczęście nie muszę
|
|
|
|
|
#3192 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3193 |
|
Zakorzenienie
|
Ma ktoś ten naszyjnik?
Jak się spisuje? Nie wypadają kamyczki? A z tych dłuższych tylko to jest aktualnie dostępne? Szukam czegoś w tym stylu, ale coś mi sie kojarzy, że ktoś pisał, że się odbarwia...???
Edytowane przez trammer Czas edycji: 2014-03-18 o 18:15 |
|
|
|
#3194 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
właśnie dzisiaj dostałam: http://www.zara.com/pl/pl/dzieci/dzi...2p1808024.html i to: http://www.zara.com/pl/pl/dzieci/dzi...5p1741022.html Sukienka bardzo fajna, z porządnego materiału - ma podszewkę. Przy wzroście 160 -długość jest do przyjęcia - . W ramionach i biuście raczej wąska - na moje 75e - ledwo wcisnęłam a rękawy opięte na moich solidnych ramionach - jak na Pudzianie. Polecam dziewczynom noszącym rozmiar 36 ew. małe 38 z biustem - myslę, że maksymalnie do C włącznie (mam na myśli ten największy rozmiar).Koszulka jest z cieniutkiej, takiej szmatkowatej bawełny - na moich bimbałkach jest jeszcze trochę luzu - więc Ok- nie jest opięta.Sukienka do zwrotu - jest za wąska na górze (nie ma zaszewek na biust) - shirt zostaje. Obie rzeczy brałam na rozmiar 164, ja noszę 38/40.
|
#3195 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=1b2bbb5684126f8b7a188c9 3b710cf6ff4f9fa92_68c202f 1c70b6;45640809]Na pewno będzie zgrabnie
Wczoraj odebrałam też dwukolorowe czółenka i same w sobie są naprawdę ładne, ale mają mocne wycięcia z przodu i paluchy wystają, o tak jak na tym zdjęciu (fotka z sieci, ale to te same buciki i u mnie wygląda to bardzo podobnie). Co myślicie? Można tak nosić? [/QUOTE]Cytat:
w niedziele oddalam do reklamacji.....i albo to jedno wielkie G****O albo odbarwil sie bo psikalam perfumami
|
|
|
#3196 |
|
Wtajemniczenie
|
mi gruby lancuch sie odbarwil oraz zuczki
a nie uzywam perfum ![]() ich zlocona buzuteria to wielki shit |
|
|
|
#3197 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny pomózcie
czy widziałyście kiedyś tak wszytą metkę? ta jest w płaszczu |
|
|
|
#3198 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Aktualny pies o mało nie spowodował u mnie zawału jak się na polanie za zającem puścił.... myślałam że już mam po psie Cytat:
Do noszenia na rajstopy się nie nadaje, a do gołych nóg ... nie jest lepiej Cytat:
![]() Cytat:
Biedne psiaki nasze.... Mój aktualnie padł po długim spacerze i mam trochę spokoju Pies dobry - pies zmęczony
|
||||
|
|
|
#3199 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3200 |
|
Wtajemniczenie
|
sorry za off ale mam problem z zamówieniem na look fantastic
|
|
|
|
#3201 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze, no ja tez nie
ale może był taki model, bo płaszcz ponoc kupiony w warszawskiej Promenadzie i Pani się mocno oburzyła, jak powiedziałam, że mam wątpliwości ....
|
|
|
|
#3202 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Chciałabym mieć takiego psiaka do pokochania![]() ---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- Cytat:
|
|
#3203 | |
|
Wtajemniczenie
|
http://www.radeksikorski.pl/o-mnie/
No dobra, 51 ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3204 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3205 |
|
Zakorzenienie
|
to ten płaszcz
|
|
|
|
#3206 |
|
Wtajemniczenie
|
Hm... ja nigdy nie widziałam takich metek, to musi być albo strasznie stara kolekcja , albo Pani robi Cię w konia
|
#3207 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3208 |
|
Zakorzenienie
|
To musi być bardzo stara kolekcja bo przeglądałam ubrania i faktycznie jest taka metka(rzecz z lumpka
)
|
#3209 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
polazlam do szaf i mam kurtke trenczowa z zary kupiona z dobrych 9 lat temu i ma taka metke tylko czarna ale przyszyta normalnie na okolo nie na rogach Edytowane przez eleonorka cyrolka Czas edycji: 2014-03-18 o 19:53 |
|
|
|
|
#3210 |
|
Zakorzenienie
|
JA widziałam coś poobnego w ciuchach z second handów, ale ich data produkcji to czas, kiedy byłam jeszcze niepełnoletnia, więc ta pani może i kupiła płaszcz w Zarze. Ale co najmniej 10 lat temu. Do tego nie mam pewności, czy te metki były DOKŁADNIE takie, czy jedynie podobne
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:42.

Co tu wybrać, JAK ŻYĆ

Jednak kiedy dobrałam kolor "gumek", który mi pasował było już lepiej. Z tego co wiem to nie do każdej wady może być stosowany kosmetyczny aparat. Mam koleżankę, która ma właśnie kosmetyczny aparat, nosi go ponad rok i nie widać żadnych przebarwień. Od siebie dodam, że gdyby moje leczenie miało trwać więcej niż 2 lata to chciałabym aparat kosmetyczny, jeśli mniej to można spokojnie wybrać metalowy i nawet pobawić się kolorami. Odchodząc trochę od tematu, bardzo się wstydziłam na początku tego że noszę aparat. Ale kilka osób wytłumaczyło mi, ze powinnam być "dumna" z tego powodu, to oznaka że dbam o siebie.

ładnie
i mam trochę spokoju