|
|
#1621 |
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar LII
Czytała ale zupełnie mi się nie podobało bo tak zdawkowo napisane i naiwne (?). Zwłaszcza w porównaniu do innych książek Zajdla :/ Od niego najbardziej lubię Paradyzję.
|
|
|
|
#1622 | |||||||||
|
Panaroja
|
snad gumy do żucia
![]() Cytat:
2. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
w każdym razie jak rekreacyjnie z trzema punktami podparcia to jestem skłonna się zgodzić ![]() Cytat:
![]() ![]() 2.no faktoza , ale fajne to to nie jest 3.mnie dziś dopiero przestała ![]() Cytat:
?Cytat:
2.łoj pierwsze skojarzenie - drugi przypadek od "enema" i dlaczego on w lewatywie gra Cytat:
Cytat:
2.czekam na relację z ćwiczeń ![]() Cytat:
to ochyda ![]() znikam farbić guoweu
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||||||
|
|
|
#1623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
prrr szalona nie znikaj jeszcze! paczka dotarła? ![]() Idę spać, ciężki dzień miałam. Wycinaliśmy drzewa koło garażu i tata ciął piłą, a ja musiałam naciągać linką podpiętą do ciągnika, żeby na budynki nie spadły (bo mama się boi). Stresująca robota, bo trzeba ruszyć idealnie w tej sekundzie jak drzewo zaczyna się chwiać. Za wcześnie się szarpnie, to linka pęknie, a za późno, to drzewo już poleci gdzie chce
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-03-18 o 20:17 |
|
|
|
|
#1624 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Jeny dacie wiarę że dopiero przed pół godziną wróciłam od dermat z dzieckiem.Oczywiście w poczekalni wszystkie dzieci razem wymieszane, zdrowe z chorymi
![]() nie oglądałam ale czytałam .W ogóle temat bardzo mnie swego czasu interesował. Jakieś dwa lata poświęciłam na jego zgłębianie i czytałam dużo z różnych zródeł. Z tym że bardziej rozszerzony i ogólny bo szukałam info od starego testamentu poprzez powstawanie Chrześcijaństwa, sobory ,krucjaty itd.. Cytat:
Raczej zwracam uwagę na temperatury niż stricte pory roku bo z nimi to różnie bywa. Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- znam osoby na których ładnie pachnie i cudnie się rozwija, w tym na mojej siostrze.Na mnie jest taki nijaki i jak pisałam bardzo jednostajny ale znam znaaacznie gorsze a tak bardzo wychwalane przez wiele kobiet.To kwestia bardzo indywidualna ,jak to z zapachami..
[*] IWNFY Edytowane przez bogusia32 Czas edycji: 2014-03-18 o 20:38 |
||||
|
|
|
#1625 |
|
To ja :)
|
Otóż... W piątek PODOBNO wchodzi ekipa z klimą. A już jutro ogólna...
Uprasza się o kciuki..
|
#1626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
znad zdychania ![]() Mursz to Wy mieliście klimę w domu cały czas czy nową montujecie? nie pytam z czystej wścibskości, tylko tak jakoś kojarzy mi sie klima z chorobami ukłądu oddechowego, i się zastanawiałam czy mieliście ją wcześniej an chacie. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-03-18 o 22:03 |
|
|
|
|
#1627 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i żeby cały remont był cudowny ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Cytat:
![]() 3 Ja mam wrażenie że cały zeszły tydzień mnie bolała tyle że raz ćmiła , raz napppp.... |
||
|
|
|
#1628 |
|
Nindżopesz
|
Jeszcze Limes inferior mi sie podobalo oprocz zakonczenia zupelnie z innej bajki.
|
|
|
|
#1629 | |
|
|
Cytat:
nie zdychaj!!! Nie mieliśmy klimy. Ma być nowa całkiem. A skojarzenia bardzo na miejscu -jak się nie czyści, nie odgrzybia, to jest syf... Jak u mnie w pracy. Dzięki!! Już jestem bez internetu, za to mam wszędzie kartony...
|
|
#1630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze tylko noc dzień i noc i dzień i powinno być z górki. Czyli taki koklusz mogłaś z pracuni przynieść Będzie pięknie Choć przy ostatniej sesji kąpielowej w wannie, spojrzałam na prysznic ( w którym nie byłam już miesiącami) i stwierdziłam, że będę swej wanny bronić własną piersią, ale nie oddam
|
|
|
|
|
#1631 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
poka poka !
|
|
|
#1632 |
|
Zakorzenienie
|
Na żywo nie mam czym
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-03-18 o 23:51 |
|
|
|
#1633 | |
|
|
Cytat:
![]() Do wanny wchodzę więc tylko na prysznic
|
|
#1634 |
|
|
No dobra, można wstawać!
Ja już w nerwach krążę po domu, ostatni poranny rytuał przed rozpierduchą. Takie mam pytanie... Bo to mój pierwszy remont w mieszkaniu, wcześniej, w domu u Rodziców, nie było z tym problemu... Jak przeżyć "toaletowo", w czasie remontu jedynej łazienki???? Dodam, że sąsiadów nie ma. Ogólnie są, ale albo stoi puste mieszkanie pod wynajem, albo na cały dzień wychodzą, albo pojawiają się w mieszkaniu raz w tygodniu i ich nie znam...
|
#1635 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Oj taaak, ja strasznie żałuję że jednak wannę zastąpiliśmy prysznicem,brakuje mi tego relaksu jaki daje wylegiwanie się w wannie z książką w łapkach Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1636 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Zarzucam temat - masła do ciała. Kce mi się czegoś z kawą/czekoladą i pomarańczą. Perfecta ma takie ale nie wiem gdzie ją dorwać, nigdzie nie ma? Może jakaś inna firma ma podobne, ktoś coś wie? Chwilowo wykończyłam Perfectę piernikową czyli chaimasalową |
|
|
|
|
#1637 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.rossnet.pl/Produkt/Dax-Pe...owe,98857,3400 http://www.rossnet.pl/Produkt/Perfec...wa,289931,3400 masła bielendy też tam mają
|
|
#1639 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1640 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o pozytywne myślenie pytałam ![]() No ba ![]() Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#1641 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeździłam się kąpać do znajomych i do babci. Także komfort. Moja mam wówczas wyparowała do Rzymu ![]() Cytat:
W Auchanach powinny być, wyślij chuopa Cytat:
Bo się nie nacieram. no ale jak mówię, zużywam do rąk i stóp. ![]()
|
|||
|
|
|
#1642 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
będzie dobrze Cytat:
|
|
#1643 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale jak się nie ma dzie to co srobić, ja akurat nie miałam problemu u mnie remont robili sami swoi.. ![]() Tak czy inaczej sanitariaty powinny być dostępne cały czas gdy nic w okół nich nie jest robione,przeca Ci od remontu to też ludzie i mają swoje potrzeby więc sami o to zadbać powinni.. ![]() ---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- heh,masło maślane ale chyba się już wyklarowało , można smażyć No kto wie może to i z tych medytacji. Ogólnie samych technik wizualizacji i pozytywnego nastawienia też na kursach się uczyłam więc jest to wielce prawdopodobne Ale głównie myślę że doświadczenie mnie nauczyło co by nie rozmyślać za wiele i się nie zamartwiać bo to i tak o doopę rozczaś , nic nie daje a tylko spowalnia rozwiązanie...
[*] IWNFY Edytowane przez bogusia32 Czas edycji: 2014-03-19 o 14:13 |
|
|
|
|
#1644 | ||
|
|
Cytat:
![]() Poza tym (moja ciotka siedzi jako catsitter w chacie, więc mam raport na bieżąco) podobno pracują bardzo czysto, jak chcieli przejść przez pokój, to folię położyli na podłodze, przykleili i na dodatek zdjęli jeszcze buty przechodząc ![]() Poza tym przynieśli swoją kawę, herbatę i myją po sobie naczynia... Ołmajgot... Cytat:
|
|
#1645 |
|
Zakorzenienie
|
przyłączam się do tych, co nie lubią siedzieć w wannie
![]() najpierw woda za gorąca i nie można się klapnąć, bo parzy w tyłek i plecy, a jak w końcu przestygnie, to mi się siedzenie w wannie zdąży znudzić
|
#1646 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Superancko---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- Cytat:
Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-03-19 o 19:19 |
||
|
|
|
#1647 |
|
Piers do przodu
|
Bar chyba w remoncie, wziął przykład z Mursz
|
#1648 | ||||
|
Panaroja
|
snad kolejnego gluta w tchawicy/oskrzelu
![]() ![]() :m ur:Cytat:
2.dzielnaś nad wyraz Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2.mnie dziś od rana znowu nasuwała , na szczęście dwa ibupforeny i ketonal dały radę ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Joanna - kawowe masełko ![]() w blue w uniwersamie za całe 8,90 ![]() chyba dax ma jakieś pomarańczowowaniliowe ale głowy nie dam Mursz czymam kciuki za remont ![]() no i spadam sieu leczyć
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#1649 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1650 |
|
Mother of Cats
|
Nie jestem pewna, czy się denerwować, czy jednak nie - Rezerwiści dostają karty mobilizacyjne
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:16.

w każdym razie jak rekreacyjnie z trzema punktami podparcia to jestem skłonna się zgodzić 

to ochyda 

no ale jak mówię, zużywam do rąk i stóp.

Superancko