Wszystko o Avonie - cz.34 - Strona 166 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-03-19, 10:30   #4951
ankoro
Wtajemniczenie

Dot.: Wszystko o Avonie - cz.34

Cytat:
Napisane przez natasha89 Pokaż wiadomość
u mnie hitem jest krem do stóp komfort na obcasach. Klientki sobie go chwalą. Ja sama też, miałam kilka różnych kremów do stóp z Avon ale uważam że ten jest najlepszy.
Czy któraś z Was albo z Waszych klientek miała: podwójny program liftingujący okolice oczu? Potrzebuje opinii.

Dziewczyny u mnie chwalą sobie też nawilżającą maseczkę do twarzy ( ze śródziemnomorska oliwą z oliwek )
Używam ten krem już od dłuższego czasu. Ten na dolną powiekę jest lekki i fajnie nawilża, ale nie daje jakichś specjalnych efektów długofalowych. Dla mnie ważne,że nie uczula. Ten na górną powiekę to żel, trochę lepki i na 100% nie liftingujący. Tyle tylko co zwykły żel lekko wysychając może naciagnąć skórę powieki, ale w sposób dla mnie niewidoczny. Kupiłam te kremy jak były po 10,00 zł w jakiejś ofercie łączonej i za te pieniądze może je warto. Jestem zwolenniczką kremów pod/na oczy, bo cienką skórę powiek trzeba regularnie nawilżać. Z drugiej jednak strony nie widzę po tych kremach spektakularnych efektów .
Stary 2014-03-19, 10:36   #4952
marion83
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ankoro Pokaż wiadomość
Używam ten krem już od dłuższego czasu.
Używam ten krem? Czy raczej "używam TEGO kremu"? Pytam, ponieważ w swojej sygnaturce edukujesz Wizażanki w kwestii pisowni wyrazu "esemes", więc może wypadałoby dawać dobry przykład także w innych dziedzinach
marion83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-19, 10:39   #4953
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość

Składać reklamacje na kremy do rąk?? Jak myślicie? A może oni dorzucają kremy bez żadnej faktury??
A o jakich kremach do rąk mowa?
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-19, 10:55   #4954
ankoro
Wtajemniczenie

Cytat:
A gdzie widzisz taki napis bo u mnie nic nie ma
Na stronie głównej Avonu, jak klikniesz w sprawdź ofertę.

---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ----------

Cytat:
Napisane przez marion83 Pokaż wiadomość
Używam ten krem? Czy raczej "używam TEGO kremu"? Pytam, ponieważ w swojej sygnaturce edukujesz Wizażanki w kwestii pisowni wyrazu "esemes", więc może wypadałoby dawać dobry przykład także w innych dziedzinach
Kochana Marion83 i Tobie zdarzają sie błędy. Masz problem z czytaniem ze zrozumieniem. W mojej sygaturce nie chodzi o pisownię wyrazu SMS, lecz o jego odmianę. A poza tym nie edukuję tutaj nikogo, mam za sobą długie lata pracy dydaktycznej z młodzieżą i to mi do końca życia wystarczy. Po prostu podoba sie ten wierszyk. Dużo zrobilam błędów tym razem? Skąd taki atak na mnie? Pozdrawiam.

---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ----------

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
A o jakich kremach do rąk mowa?
Na stronie głównej Avonu pojawiła sie wczoraj oferta: ( nie doslownie, ale cos w tym stylu) za zamówienie za 30,00 zł krem do rąk za darmo.
Stary 2014-03-19, 11:36   #4955
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Ale obiecanych kremów do rąk za zamówienie na 30zł nie ma a powinno być 4szt Może to trzeba złożyc zamówienie ze sklepu online i wtedy promocja zadziała
https://www.avon.pl/produkt/305-347-..._do_zamowienia
zapewne tak, bo inaczej to w strefie byłaby informacja o tym- czyżby mało osób korzystało z avon-online i szukają teraz jak przyciągnąć

Cytat:
Składać reklamacje na kremy do rąk?? Jak myślicie? A może oni dorzucają kremy bez żadnej faktury??
nawet gdyby nie miałoby na nie być faktury to w miejscu gdzie piszą o bezpłatnych produktach powinny być uwzględnione
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-19, 11:39   #4956
ankoro
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
https://www.avon.pl/produkt/305-347-..._do_zamowienia
zapewne tak, bo inaczej to w strefie byłaby informacja o tym- czyżby mało osób korzystało z avon-online i szukają teraz jak przyciągnąć

nawet gdyby nie miałoby na nie być faktury to w miejscu gdzie piszą o bezpłatnych produktach powinny być uwzględnione
Nie podoba mi się to rozgraniczenie na klientki on-line i pozostałe.Czyli te normalnie zamawiające u nas już na tą ofertę mimo,że jest na stronie głównej Avonu nie mogą liczyć?

Nie ma w bezpłatnych.

Edytowane przez ankoro
Czas edycji: 2014-03-19 o 11:40
ankoro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-19, 11:40   #4957
maga_a
Raczkowanie

Ja nie dostałam żadnego kremu, a składałam wczoraj zamówienie. Może oferty wtedy jeszcze nie było(jak składałam) albo oferta jest tylko tak jak mówicie w avon online.

Napisze do nich z ciekawości w tej sprawie i dam znać

Edytowane przez maga_a
Czas edycji: 2014-03-19 o 11:42
maga_a jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-03-19, 11:47   #4958
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nightsong Pokaż wiadomość
Z kat. 4 chciałam wziąć dla siebie jakiś tusz, zastanawiałam się nad Aero, ale po ostatniej opinii chyba skuszę się na Luxe
zdecydowanie luxe
Cytat:
Napisane przez navioe Pokaż wiadomość
Jaki polecacie podkład do tłustej skory? U mnie klientki często biorą ten w musie i rosw.-antystres. ale mi żaden nie odpowiada
magix
Stary 2014-03-19, 11:52   #4959
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Nie podoba mi się to rozgraniczenie na klientki on-line i pozostałe.Czyli te normalnie zamawiające u nas już na tą ofertę mimo,że jest na stronie głównej Avonu nie mogą liczyć?

Nie ma w bezpłatnych.
Często na głównej stronie pojawiają się jakieś tanie kosmetyczki czy inne produkty i też w strefie nie można ich zamówić.
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-19, 12:04   #4960
ankoro
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Często na głównej stronie pojawiają się jakieś tanie kosmetyczki czy inne produkty i też w strefie nie można ich zamówić.
Skąd moje klientki wchodzące na tę stronę, aby np. obejrzeć katalog mają wiedzieć ,która oferta jest dla nich , a która tylko dla zamawiających on-line. Czy to gdzieś jest napisane?Bo ja sama nie bardzo wiem dlaczego tak jest.
Stary 2014-03-19, 12:20   #4961
jagoda352
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sensitive17 Pokaż wiadomość
Mam i Aero i Luxe ten cały złoty, powiem szczerze Aero nic nie czyni z moimi rzęsami, co wyrwałoby mnie z butów, już lepszy ten z serii CT .Natomiast Luxe jest bardzo przyzwoity , potęga klasyki
No i co teraz mam zrobić, jeśli moja koleżanka dzisiaj zamówiła właśnie Aero Volume, odradzić?
jagoda352 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-03-19, 12:30   #4962
patusia22
Zakorzenienie

info z Facebook-a

"Drodzy Okręgowi Menedżerowie Sprzedaży! Miło nam poinformować, że na Waszą prośbę kontynuujemy akcję "Każdy dzień to Dzień Kobiet" w zmienionej formie. Co kampanię będziemy ogłaszać Tydzień Kobiet udostępniając jednego dnia wszystkie oferty, które będą obowiązywać przez najbliższe 7 dni.
Obecnie trwa Tydzień Kobiet, które budzą się wiosną!
Wszystkie produkty dostępne w ramach oferty z 45% opustem znajdziecie na www.avon.pl w Strefach OMS, LS i KK."
Stary 2014-03-19, 12:37   #4963
ankoro
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jagoda352 Pokaż wiadomość
No i co teraz mam zrobić, jeśli moja koleżanka dzisiaj zamówiła właśnie Aero Volume, odradzić?
Ale tutaj na forum były tez pozytywne opinie o tym tuszu, więc może jej spasuje.
Stary 2014-03-19, 12:41   #4964
SzalonaDziewczyna
Raczkowanie

Hej dziewczyny, przeglądam właśnie focus 5 i moją uwagę przyciągnął ultralśniący błyszczyk. Zastanawiam się co to za odcień, który przedstawiony jest na zdjęciu - Nourishing Nude? Zamawiała albo widziała któraś z was te błyszczyki? Jak się prezentują? Mają drobinki, nawilżają, są dobrze napigmentowane czy raczej transparentne? Co polecacie z katalogu 5? U mnie 4 się wyjątkowo "nie sprzedał" dlatego powoli wdrążam do życia kampanię 5
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg blyszczyk.jpg (27,4 KB, 31 załadowań)
SzalonaDziewczyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-19, 12:41   #4965
senwinowajcy
Raczkowanie

Cytat:
Jakiś czas temu wklepałam do zamówienia spray ułatwiający rozczesywanie z demo a teraz patrzę że limit produktów wyczerpany, ciekawe czy przyjdzie, czekam na fakturę

Edit:
Ooo jest faktura i spray też spakowali do paczki mimo iż jest już niedostępny
Jedzie też do mnie 20 próbek perfum w gratisach
Ale obiecanych kremów do rąk za zamówienie na 30zł nie ma a powinno być 4szt Może to trzeba złożyc zamówienie ze sklepu online i wtedy promocja zadziała
Jakie kremy?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
senwinowajcy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-19, 12:46   #4966
bullfinchM
Raczkowanie

GG do bullfinchM

Cytat:
Napisane przez jagoda352 Pokaż wiadomość
zależy jakie koleżanka ma oczekiwania, ja jestem bardzo zadowolona z aero-z tego jak rozczesuje, z tego, że nie skleja rzęs i ładnie je podkreśla... ale czytając posty dziewczyn zastanawiam się nad tym tuszem luxe-jest w bardzo dobrej cenie teraz
Stary 2014-03-19, 12:53   #4967
jagoda352
Zadomowienie

Cytat:
Ale tutaj na forum były tez pozytywne opinie o tym tuszu, więc może jej spasuje.
Może

---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ----------

Cytat:
Napisane przez bullfinchM Pokaż wiadomość
zależy jakie koleżanka ma oczekiwania, ja jestem bardzo zadowolona z aero-z tego jak rozczesuje, z tego, że nie skleja rzęs i ładnie je podkreśla... ale czytając posty dziewczyn zastanawiam się nad tym tuszem luxe-jest w bardzo dobrej cenie teraz
Miałam tusz Luxe w złotej oprawce i dla mnie był bez rewelacji. Pozostanę jednak przy moim ulubieńcu z Bourjois
jagoda352 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-19, 12:59   #4968
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SzalonaDziewczyna Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, przeglądam właśnie focus 5 i moją uwagę przyciągnął ultralśniący błyszczyk. Zastanawiam się co to za odcień, który przedstawiony jest na zdjęciu - Nourishing Nude? Zamawiała albo widziała któraś z was te błyszczyki? Jak się prezentują? Mają drobinki, nawilżają, są dobrze napigmentowane czy raczej transparentne? Co polecacie z katalogu 5? U mnie 4 się wyjątkowo "nie sprzedał" dlatego powoli wdrążam do życia kampanię 5
Mi też wpadły w oko

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-19, 13:08   #4969
MaT
Wtajemniczenie

Cytat:
Skąd moje klientki wchodzące na tę stronę, aby np. obejrzeć katalog mają wiedzieć ,która oferta jest dla nich , a która tylko dla zamawiających on-line. Czy to gdzieś jest napisane?Bo ja sama nie bardzo wiem dlaczego tak jest.
Info ze Strefy
Cytat:
Temat: Oferta specjalna dla Klientów AVON Online- krem za 0zł.
Droga Konsultantko/Drogi Konsultancie,
w ramach promocji platformy AVON Online przygotowaliśmy ofertę specjalną dla Klientów.
Każda osoba, która złoży zamówienie za pośrednictwem Avon Online na min. 30 zł otrzyma prezent-Glicerynowy krem do rąk i paznokci Avon Care.
Oferta obowiązuje w dniach 18-25.03.2014 i działa do wyczerpania zapasów. Krem do rąk (z ceną 0zł) zostanie automatycznie dołączony do zamówienia Konsultantki obsługującej Klienta z Avon Online.
Pozdrawiamy
Dział Obsługi Konsultantek

MaT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-19, 13:29   #4970
Hedvigis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vril Pokaż wiadomość
Z każdym kosmetykiem tak jest, czasem jak czytam lub słucham opinie o jakimś produkcie, który sama stosuję, to mam wrażenie, że jest mowa o czymś zupełnie innym Mnie na dłuższą metę żele z Avonu wysuszają, za to sąsiadki zza ściany (więc woda ta sama), kupują je hurtowo zgodnie twierdząc, że tylko Avon je nie uczula i nie wysusza. Eyelinery SE, które zebrały tutaj ostre baty są moimi ulubionymi, używam ich od kilku miesięcy, najczęściej sięgam po brązowy i wcale nie widać, by miał się skończyć, wciąż jest to mocna, głęboka czekolada. Są trwałe, pięknie rysują nawet ultra cienkie kreski i nie mam żadnego problemu z ich zmyciem, a używam do demakijażu micela za 5zł z hipermarketu.

DIekuję za zdjęcia balsamu koloryzującego, zamówię

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
To czemu mój po 5 użyciach zrobił się rudy?

VI 2012 (start): 23 cm
X 2014: 60 cm
Dziś: 52 cm

Hedvigis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-19, 13:42   #4971
nightsong
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sensitive17 Pokaż wiadomość
Mam i Aero i Luxe ten cały złoty, powiem szczerze Aero nic nie czyni z moimi rzęsami, co wyrwałoby mnie z butów, już lepszy ten z serii CT .Natomiast Luxe jest bardzo przyzwoity , potęga klasyki
Cytat:
Napisane przez Ewlyn Pokaż wiadomość
Aero nie mam, ale ten Luxe jest świetny! Nawet siostrę namówiłam i jest bardzo zadowolona. Ladnie rozdziela rzęsy i je pogrubia.
Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
zdecydowanie luxe
bardzo dziękuję za opinie W takim razie nie będę się dłużej zastanawiać :P
nightsong jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-19, 14:01   #4972
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość

Tak tak, kremy dają tylko do zamówień złożonych przez sklep online i reklamacja nic tu nie pomoże, szkoda
Stary 2014-03-19, 14:02   #4973
Ł@siczk@
Zakorzenienie

Znalazłam dwie fotki real błyszczyków z demo5 Też mnie kuszą, niestety nic więcej nie udało mi się wydziobać, a szkoda, bo słocze bardzo by się przydały...

źródła:
http://heygorgeoussa.files.wordpress...pg?w=642&h=361
http://www.beautybulletin.com/media/...394784768.jpeg

Na pierwszym foto macie Nude i Coral (u nas pewnie Peach, tak zgaduję), a na drugim Poppy (z lewej) i Rose (z prawej)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg avon1.jpg (26,7 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg avon2.jpg (51,2 KB, 43 załadowań)

GOSIA [13.08.2015]

Dzięki Ci Boże za korektor pod oczy i Dębowe Mocne
Ł@siczk@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-19, 14:07   #4974
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
Na stronie głównej Avonu, jak klikniesz w sprawdź ofertę.
Tam też nic nie widzę poprosze skierowanie do okulisty
Stary 2014-03-19, 14:59   #4975
SzalonaDziewczyna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ł@siczk@ Pokaż wiadomość
Znalazłam dwie fotki real błyszczyków z demo5 Też mnie kuszą, niestety nic więcej nie udało mi się wydziobać, a szkoda, bo słocze bardzo by się przydały...

źródła:
http://heygorgeoussa.files.wordpress...pg?w=642&h=361
http://www.beautybulletin.com/media/...394784768.jpeg

Na pierwszym foto macie Nude i Coral (u nas pewnie Peach, tak zgaduję), a na drugim Poppy (z lewej) i Rose (z prawej)
Kurcze, ciekawe czy mają drobinki... Oby nie, biorę chyba peach
SzalonaDziewczyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-19, 15:06   #4976
navioe
Zakorzenienie

Dziewczyny czy w COKu dostane produkty z netto czy tylko niektóre tam sa?
navioe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-19, 15:18   #4977
hanayome
Raczkowanie

Cytat:
Tylko niektóre, trzeba pytać. U mnie często na ladach przy kasach leżą netto z pozakreślanym tym co mają na stanie
hanayome jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-19, 15:18   #4978
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
tylko wybrane
Stary 2014-03-19, 15:42   #4979
fenomeno2000
Rozeznanie

Dawno mnie tu nie było, czytam i czytam ale może mnie omineła informacja o perfumowanych sprayach only imagine, incandesence i perceive. Czy to jest coś w rodzaju mgiełek do ciała czy troszkę trwalsze. Domyślam się , że nie pachną jak wody ale czy ktoś już testował i może coś na ich temat napisać. Lubię mgiełki do ciała perfumowane ale te z naturals za słabo pachną i czaję się na te. Może to tańsze zamienniki tych z B&BW czy Victoria Secrets?
Z góry dzieki za odpowiedź
Stary 2014-03-19, 16:02   #4980
guuucha
Raczkowanie

Dostałam odpowiedz w związku z brakiem Żelu Soczysty Arbuz

"W odpowiedzi na zapytanie serdecznie przepraszamy za brak jednego składnika z Zestawu Soczysty Arbuz. Prosimy o podanie wybranie innego zestawu Naturals za 1zl. Dopiszemy reklamacyjnie na konto i dołączymy do najbliższego zamówienia. Mgiełkę prosimy zachować sobie w ramach prezentu przeprosinowego. "

A w strefie przy zestawie Arbuz jest już napis wyprzedane.
guuucha jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości