Rosyjskie kosmetyki do włosów - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-06-04, 18:07   #61
FanaticaDelDembow
Rozeznanie

Dot.: Rosyjskie kosmetyki do włosów

Ja jak na razie miałam do czynienia z 3 rosyjskimi kosmetykami:
-Szampon z efektem laminowania Love2Mix Organic - u mnie nie sprawdził się zupełnie, spowodował łupież a po kilku umyciach włosy wyglądały jakbym je posmarowała smalcem :/
- Tonik Agafii przeciw wypadaniu - całkiem fajne, mam wrażenie, że ogranicza wypadanie włosów, nie przesusza, nie przetłuszcza.
-Złota maska ajurwedyjska - jest ok, ale bez szału. Mam wrażenie że nieźle nawilża i odżywia, ale włosy się po niej trochę za bardzo puszą. Fakt, że moje w ogóle lubią się puszyć, ale znam produkty, po których zachowują się lepiej. Poza tym niby ma ona wpływać na wzrost i gęstość włosów a u mnie nałożona na skalp obciąża tzn. normalnie moje włosy wytrzymują spokojnie mycie co drugi dzień, a po nałożeniu jej na skalp pierwszego dnia jest ok. ale drugiego już nie za bardzo :/
FanaticaDelDembow jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-13, 19:23   #62
Lana Del Rey
Rozeznanie

A używała któraś z Was oleju łopianowego z papryczką chilli albo z kiełkami pszenicy?
Lana Del Rey jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-17, 00:01   #63
minou
Raczkowanie

strasznie mnie zaciekawiły Wasze opinie o tych kosmetykach, najgorsze, że nie wiem od czego zacząć
Szczerze mówiąc do tej pory rosyjskie kremy i szampony nie istniały w ogóle w moim jadłospisie, ale piękne składy są bardzo zachęcające. Jak tylko rozwiążę zagadkę co wybrać najpierw to wrócę i zrelacjonuję
Stary 2013-07-17, 07:33   #64
Hedvigis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez minou Pokaż wiadomość
strasznie mnie zaciekawiły Wasze opinie o tych kosmetykach, najgorsze, że nie wiem od czego zacząć
Szczerze mówiąc do tej pory rosyjskie kremy i szampony nie istniały w ogóle w moim jadłospisie, ale piękne składy są bardzo zachęcające. Jak tylko rozwiążę zagadkę co wybrać najpierw to wrócę i zrelacjonuję
A jaką masz cerę i włosy?

VI 2012 (start): 23 cm
X 2014: 60 cm
Dziś: 52 cm

Hedvigis jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-17, 18:02   #65
Sugarbomb
Raczkowanie

Ostatnie zakupy:
Odżywka turecka Planeta organica - Rewelacyjna odżywka, zapach dosyć mocny (przypomina Midnight Poison), ale nie przeszkadza. Włosy się łatwo rozczesują, są gładkie i miękkie.
szampon Agafii do słabych i zniszczonych włosów - Nie polecam, ciężko rozczesać włosy, sa tępe i sztywne, używam sporadycznie gdy chce je porządnie oczyścić. Ma SLS w składzie.
szampon love2mix na porost włosów - Kolejna rewelacja Love2mix, tak samo dobry jak szampon Mango, świetny zapach, nie ma problemów z rozczesaniem włosów bez odzywki. Mam zwiększony porost, ale wątpię czy to od tego szamponu bo stosuje wcierki.
złota maska ajurwedyjska - dosyć dobra, ale marokańska jest o niebo lepsza imho.
Sugarbomb jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-19, 20:08   #66
Lizz91
Raczkowanie

Kosmetyki pojawiły sie w krakowie widziałam polecam !! na ul.długiej sklep Jaśmin
Stary 2013-07-22, 17:14   #67
myszka2020
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lizz91 Pokaż wiadomość
Kosmetyki pojawiły sie w krakowie widziałam polecam !! na ul.długiej sklep Jaśmin
Błagam, nie mów mi tego, bo wydam tam fortunę

Mam już kilka rosyjskich rzeczy włosowych, masę innych drogeryjnych, a tu jeszcze w Krakowie kolejne cuda
myszka2020 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-22, 19:11   #68
bonjourdisko
Rozeznanie

za rosyjskimi kosmetykami podpisuję się rękami i nogami DDD
aktualnie posiadam:
1. krem do buzi, Baikal Herbals, do cery tłustej i mieszanej, NOCNY DETOX
2. Baikal Herbals krem do twarzy jw. tylko że na dzień

Ten duet to póki co jedne z najlepszych kremów jakie posiadałam, spełniają moje wszystkie zachcianki, no może oprócz wielogodzinnego matu ALE NIE MOŻNA MIEĆ PRZECIEŻ WSZYSTKIEGO, BO BYŁOBY ZA PIĘKNIE

3. szampon do włosów zniszczonych i farbowanych, Natura Siberica - pojemność 400ml za 20 zł, więc cena jest niska w stosunku także do wydajności oraz jakości, świetnie się pieni i zostawia włosy miękkie w dotyku, nie plącze
4. balsam do włosów na brzozowym propolisie - przyjemniaczek, ma bardzo dużą pojemność. Jak dla mnie jest do użycia tylko po szamponie, który nie jest ziołowy - jak Equilbra.
5. maska do włosów z efektem laminowania, Love2Mix - ładnie nawilża, fajny zapach, ale brakuje mi w niej czegoś
6. maska do włosów z jagodami acai i perłami, Love2Mix- jw.
7. miałam też ten sprej odżywczy od agafii, te witaminy dla włosow, miodowe. bardzo średnie, ładny zapach miało to, ale jednak opakowanie okropne- praktycznie od razu zapsuła mi się pompka.

Na tym się nie skończy, bo mam świeżo co otwarte stoisko z rosyjskimi kosmetykami w galerii w moim rodzinnym mieście, więc przy okazji odwiedzenia rodziców pewnie będę KUUPOOOWAAŁAA

http://ochdearme.tumblr.com
http://www.bonjourdisko.blogspot.com - założyłam!
http://instagram.com/lilyhatesroses

29.09 - kosmetyki LUSH: peeling RUB RUB RUB, lotion Charity Pot, peeling do ust Bubblegum
bonjourdisko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-25, 17:35   #69
*Basia*
Mod-Śnieżynka

Byłam dwa razy w stacjonarnym sklepie Setare. Jestem zachwycona. Wszystko w zasięgu ręki, można dotknąć, powąchać.
Zrobiłam małe zapasy, nie mogę się doczekać testowania.

Kupiłam:
Natura Siberica Balsam do włosów osłabionych. Ochrona i energia
Love2mixorganic Maska odżywcza do włosów zniszczonych Proteiny pszenicy i żółtko jajka
keratyna hydrolizowana
mydełko aleppo z czerwoną glinką
serum dla mamy 50+
masło do ciała (dla koleżanki)
peeling do ciała (dla koleżanki)
odżywka z efektem laminowania (jedną kupiła siostra, druga dla koleżanki)
szampon natura siberica (nie pamiętam jaki, siostra kupowała)
pasta do zębów (jestem jej bardzo ciekawa - zakup siostry))
wcierka (zakup siostry))
mydelko z różą (zakup siostry)
Siostra coś jeszcze kupiła, ale tyle tego było, że nie pamiętam
Moglyśmy sobie wybrać gratisy
Ja mam krem do rąk z masłem shea, siostra z oliwą z oliwek.

*Basia* jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-12, 13:24   #70
Baska91
Przyczajenie

Hej, ja długo szukałam i w końcu znalazłam świetny sklep w Warszawie niedaleko placu Bankowego (al. Solidarności 60 z tego co pamiętam)
kupiłam sobie:
balsam do włosów tłustych baikal
szampon dziegciowy
czarne mydło (super zapach)
tonik do twarzy
pasta do zębów bez fluoru (nietypowy smak, ale fajny)
i jeszcze naftę kosmetyczną (przetestuję... )

za wszystko zapłaciłam niecałe 100zł (chyba nowy sklep bo ceny maja niższe niż w internecie i jeszcze dostałam 5% rabatu i kilka próbek)
Baska91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-12, 18:09   #71
Ainnel
Zadomowienie

Ja jakiś czas temu trafiłam na dość sporo kosmetyków rosyjskich w swoim małym mieście i zaryzykowałam balsam wzmacniający do włosów Baical i gdyby nie to, że czasami mnie obciąża, to byłby to kosmetyk idealny dla mnie . Warto wypróbować, nawet ładny skład i korzystna cena - 13zł/280ml.

Ainnel jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-18, 12:19   #72
sweetcupcake
Raczkowanie

Hej Osobiście jak najbardziej polecam te rosyjskie kosmetyki i to nie tylko te przeznaczone do włosów, ale też do pielęgnacji twarzy, ciała itp.
Jeżeli chodzi o te do włosów.. Moje włosy ogólnie są gęste, ale przyklapnięte, ciężko jest je rozczesać, plączą się.. Miałam problemy z rozdwojonymi końcówkami. Teraz zauważyłam olbrzymią poprawę, końcówki przestały mi się rozdwajać, a włosy łatwiej się rozczesują, nawet na mokro grzebieniem! Dodam że włosy codziennie suszę i często prostuję Używam szamponu babci Agafii na objętość, używałam również szamponu allepo do wszystkich rodzajów włosów oraz odżywki łopianowej. Jak dla mnie kosmetyki te są tanie, a naprawdę super w działaniu
sweetcupcake jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-24, 05:40   #73
słonik
Zakorzenienie

Hej Chciałam się podzielić informacją, że kosmetyki rosyjskie są dostępne stacjonarnie w Poznaniu w aptece Verus na Jesionowej 25 Asortyment na razie niewielki, za to ceny mniej więcej jak w sklepach internetowych. Obkupiłam się wczoraj w odżywkę love2mix z efektem laminowania, krem do pyska planety oraz scrub organic shop, dziś wielkie testowanie )
słonik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-24, 08:07   #74
EbonyLuna
Zakorzenienie

Ostatnio zamówiłam ponownie maski drożdżowe. Miałam dwa razy i byłam bardzo zadowolona
Stary 2013-10-25, 12:16   #75
monikaros
Przyczajenie

Z wypadaniem włosów ostatnio problem miała moja mama. Zaczełam szperać w necie i trafiłam na stronkę xxxxxxx i tam znalazłam dermatologiczny szampon przeciw wypadaniu włosów (apteka agafii), który trzeba używać 2-3 razy w tygodniu. Do tego zamówiłam mamie szampon i balsam na łopianowym propolisie z serii receptury babuszki agafii. Mama używa tych produktów 3 tygodnie i puki co jest bardzo zadowolona, no i wypadanie włosów zmniejszyło się.

Edytowane przez aniolek-tasmanski
Czas edycji: 2013-10-25 o 14:01 Powód: link
monikaros jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-26, 15:35   #76
madi356
Przyczajenie

Ja wlasnie skonczylam uzywac maske drozdzowa Babuszki Agafii oraz szampon Love2mix z papryczką chilii. Oby produkty kupiłam jakiś czas temu w sklepie internetowym. Szampon jest ok, ale szału nie robi. Domywa oleje. Natomiast maska drożdżowa spowodowała wysyp baby hair ogolnie włosy są po niej błyszczące, miękkie i dobrze się rozczesują. Jednak wg mnie jakiegoś wielkiego szału nie ma.
Powiem Wam kochane tylko tyle, że mój mąż jest kierowcą w transporcie międzynarodowym i jeździ na Rosję i podczas ostatniego pobytu zakupił mi kilka rosyjskich kosmetyków w śmiesznych cenach dla męża
Oto lista kosmetyków, jakie mąż mi zakupił :
-maska jajeczna Babuszki Agafii (cena 5,50zł )
-krem do rąk Babuszki Agafii (2, 70zł)
-krem do stóp (2,70)
krem pod oczy (3,30)
-scrub do twarzy (5,50)
-pasta do zębów Babuszki Agafii (7,50)
-maska łopianowa (5,50)
szampon Natura Siberica (15 zl)
-żel pod prysznic Natura Siberica (9zł)
krem do twarzy Natura Siberica (cos ok. 15-16 zl) chyba do cery suchej.
Bardzo sie ciesze z tych kosmetykow i juz zaczelam testy Duzo tego, ale ceny sa bardzo niskie wiec warto
Pozdrawiam i zdam relacje niebawem jak sie sprawuja powyzsze kosmetyki
madi356 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-26, 21:48   #77
Hedvigis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madi356 Pokaż wiadomość
Ja wlasnie skonczylam uzywac maske drozdzowa Babuszki Agafii oraz szampon Love2mix z papryczką chilii. Oby produkty kupiłam jakiś czas temu w sklepie internetowym. Szampon jest ok, ale szału nie robi. Domywa oleje. Natomiast maska drożdżowa spowodowała wysyp baby hair ogolnie włosy są po niej błyszczące, miękkie i dobrze się rozczesują. Jednak wg mnie jakiegoś wielkiego szału nie ma.
Powiem Wam kochane tylko tyle, że mój mąż jest kierowcą w transporcie międzynarodowym i jeździ na Rosję i podczas ostatniego pobytu zakupił mi kilka rosyjskich kosmetyków w śmiesznych cenach dla męża
Oto lista kosmetyków, jakie mąż mi zakupił :
-maska jajeczna Babuszki Agafii (cena 5,50zł )
-krem do rąk Babuszki Agafii (2, 70zł)
-krem do stóp (2,70)
krem pod oczy (3,30)
-scrub do twarzy (5,50)
-pasta do zębów Babuszki Agafii (7,50)
-maska łopianowa (5,50)
szampon Natura Siberica (15 zl)
-żel pod prysznic Natura Siberica (9zł)
krem do twarzy Natura Siberica (cos ok. 15-16 zl) chyba do cery suchej.
Bardzo sie ciesze z tych kosmetykow i juz zaczelam testy Duzo tego, ale ceny sa bardzo niskie wiec warto
Pozdrawiam i zdam relacje niebawem jak sie sprawuja powyzsze kosmetyki
Zaszokowałaś mnie tymi cenami, brakuje mi emotki <wow>

Stary 2013-10-27, 07:44   #78
EbonyLuna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hedvigis Pokaż wiadomość
Ja trafiłam do tej pory na wiele postów na blogach, w których dziewczyny kupując osobiście lub mając dostęp stacjonarnie wypisywały ceny oryginalne. Jednak zauważyłam, że ceny mimo wszystko spadły, czasem nawet znacząco. Ale jestem tak zachwycona serum Agafii oraz maską drożdżową, że nawet z pełną świadomością jestem w stanie tyle 'przepłacać'
Stary 2013-10-27, 10:28   #79
madi356
Przyczajenie

Cytat:
Jak mąż do mnie zadzwonił i powiedział, że jest tyle kosmetyków i po takich cenach to też byłam zszokowana Dosłownie chciałam wszystko, ale w ostatnim czasie zrobiłam 2 duze zamowienia rosyjskich kosmetykow w sklepie internetowym, wiec bardzo szalec nie chcialam, bo kiedy ja to zuzyje Ale kupil mi to co kupil i jestem zadowolona Teraz jak cos bede chciala to wydrukuje mezowi dany kosmetyk i niech szuka, bo troche problemu miał ze znalezieniem tego, co chce Nawet jesli chodzi o szampon do wlosow z NS to nie wiedzial jaki kolor szamponu kupic, bo nie umiał sie doczytac do jakiego typu włosów jest. Ale sprytna żonka poszperała szybko w necie i mowi, ze chce ten i ten kolor

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-28, 07:27   #80
Luzia
Zakorzenienie

dzisiaj zamówiłam swoje pierwsze rosyjskie kosmetyki
Sławną drożdżową maseczkę
balsam na kwiatowym propolisie
odżywkę aleppo

Mam nadzieję, że jutro już będą u mnie i zacznę testy

Luzia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-30, 20:33   #81
myszka2020
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Luzia Pokaż wiadomość
dzisiaj zamówiłam swoje pierwsze rosyjskie kosmetyki
Sławną drożdżową maseczkę
balsam na kwiatowym propolisie
odżywkę aleppo

Mam nadzieję, że jutro już będą u mnie i zacznę testy
Maseczka drożdżowa świetnie się u mnie spisała na skórze głowy - łagodziła podrażnienia i hamowała wypadanie włosów. Na długość włosów była jednak za lekka, ale ja mam falowane i średnioporowate.

Balsam na kwiatowym propolisie - mam odlewkę i niedługo testy. Mialam też pół opakowania tego na brzozowym propolisie, niezbyt przypadł mi do gustu, lekki i zaczął przesuszać.
myszka2020 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-31, 08:00   #82
Luzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myszka2020 Pokaż wiadomość
Maseczka drożdżowa świetnie się u mnie spisała na skórze głowy - łagodziła podrażnienia i hamowała wypadanie włosów. Na długość włosów była jednak za lekka, ale ja mam falowane i średnioporowate.

Balsam na kwiatowym propolisie - mam odlewkę i niedługo testy. Mialam też pół opakowania tego na brzozowym propolisie, niezbyt przypadł mi do gustu, lekki i zaczął przesuszać.
No właśnie na blogach znalazłam przychylniejsze recenzje tego na kwiatowym propolisie i stąd wybór

Luzia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-11, 15:46   #83
Hedvigis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez EbonyLuna Pokaż wiadomość
Ja trafiłam do tej pory na wiele postów na blogach, w których dziewczyny kupując osobiście lub mając dostęp stacjonarnie wypisywały ceny oryginalne. Jednak zauważyłam, że ceny mimo wszystko spadły, czasem nawet znacząco. Ale jestem tak zachwycona serum Agafii oraz maską drożdżową, że nawet z pełną świadomością jestem w stanie tyle 'przepłacać'
Ja właśnie nie widziałam takich cen i dlatego taki szok przeżyłam

Cytat:
Napisane przez madi356 Pokaż wiadomość
Jak mąż do mnie zadzwonił i powiedział, że jest tyle kosmetyków i po takich cenach to też byłam zszokowana Dosłownie chciałam wszystko, ale w ostatnim czasie zrobiłam 2 duze zamowienia rosyjskich kosmetykow w sklepie internetowym, wiec bardzo szalec nie chcialam, bo kiedy ja to zuzyje Ale kupil mi to co kupil i jestem zadowolona Teraz jak cos bede chciala to wydrukuje mezowi dany kosmetyk i niech szuka, bo troche problemu miał ze znalezieniem tego, co chce Nawet jesli chodzi o szampon do wlosow z NS to nie wiedzial jaki kolor szamponu kupic, bo nie umiał sie doczytac do jakiego typu włosów jest. Ale sprytna żonka poszperała szybko w necie i mowi, ze chce ten i ten kolor
Ze zdjęciami to dobry pomysł

A jest dziewczyny jakakolwiek szansa dostania tych kosmetyków rosyjskich na Ukrainie czy nie ma szans? Mam jedną znajomą osobę, która jeździ tam bardzo często i mogłaby mi coś przywieźć tylko pytanie czy jest sens jej zawracać tym głowę?

Stary 2013-11-11, 16:08   #84
Annabel89
Zakorzenienie

Cytat:
A jest dziewczyny jakakolwiek szansa dostania tych kosmetyków rosyjskich na Ukrainie czy nie ma szans? Mam jedną znajomą osobę, która jeździ tam bardzo często i mogłaby mi coś przywieźć tylko pytanie czy jest sens jej zawracać tym głowę?
Jest taka szansa Natura Siberica i Agafia na 100% są, gorzej już z Planeta Organica, ale pewnie nie ma nic niemożliwego

Annabel89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-11, 16:09   #85
Hedvigis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Annabel89 Pokaż wiadomość
Jest taka szansa Natura Siberica i Agafia na 100% są, gorzej już z Planeta Organica, ale pewnie nie ma nic niemożliwego
Dziękuję bardzo się cieszę

Stary 2013-11-12, 14:01   #86
madi356
Przyczajenie

A jest dziewczyny jakakolwiek szansa dostania tych kosmetyków rosyjskich na Ukrainie czy nie ma szans? Mam jedną znajomą osobę, która jeździ tam bardzo często i mogłaby mi coś przywieźć tylko pytanie czy jest sens jej zawracać tym głowę? [/QUOTE]

Mąż niestety na Ukraine nie jezdzi wiec nie wiem, ale myślę, że raczej też tam powinny być te rosyjskie cuda Ja teraz znowu zrobiłam mężowi listę, ale bardziej na kosmetyki do twarzy i ciała Zobaczymy, co tam wynajdzie
Stary 2014-01-17, 22:09   #87
Margarita M
Przyczajenie

Ja do tej pory wypróbowałam szampon pokrzywowy do włosów przetłuszczających się seria Czistaja linija - ładny, orzeźwiający zapach, bardzo dobrze się pieni. Z tej samej serii miałam jeszcze odżywkę do włosów farbowanych z kończyną - spektakularnych efektów nie zauważyłam, ale zapach był śliczny teraz używam szamponu do włosów farbowanych o zapachu moreli z serii Krasnaja linija, bardzo przypadł mi do gustu ten produkt. Całkiem niezłe rezultaty otrzymałam używając odżywki do włosów wypadających - seria Baikal Herbals - bez PEG-40, bez parabenów. Włosy faktycznie przestały wypadać, pojawiły się również baby hair
Margarita M jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-01-19, 11:07   #88
EbonyLuna
Zakorzenienie

Ja powoli kończę maskę drożdżową Agafii [kolejna moja kuracja z jej użyciem] i teraz zakupiłam balsam Tybetański do włosów Planeta organica i balsam Agafii na łopianowym propolisie. Kierowałam się opiniami Liczę na pomoc w walce o włosy...
Stary 2014-01-19, 13:36   #89
Harika
Zadomowienie

Ja własnie zaczęłam stosować 2 maski od Babuszki Agafii: jajeczną i drożdżową. Na razie trudno mi się wypowiedzieć, co do efektów długotrwałego stosowania, ale zaraz po zmyciu i wysuszeniu włosy są ładne, gładkie i miękkie
Te dwie maski koleżanka mi przywiozła z Rosji, cena w Kaliningradzie to 11 zł.
Harika jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-19, 14:50   #90
Lady in Blue
Zakorzenienie

Odświeżam wątek

Jak pewnie wiecie składy szamponów i balsamów Natura Siberica uległy zmianom :/ Musiałam je odstawić bo po kilku próbach miałam siano na głowie, a szkoda bo jeszcze do niedawna były moimi ulubionymi produktami do włosów (mowa oczywiście o starej wersji)

Czy wiecie może które rosyjskie marki nie wprowadziły zmian w składach tak jak NS?
mnie jedynie rozwala zawsze taki pogląd - wszędzie na zachodzie jest świetnie, krainy mlekiem i miodem płynące, tolerancja i dobry gust w każdej dzielnicy, a w tej Polsce to sam zaścianek i ludzi na Vogue'a nie stać

Lady in Blue jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości