|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3812 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)
|
![]() ![]() |
![]() |
#3813 | ||
Raczkowanie
|
Wchodziłam dzisiaj na forum kilka razy (czytałam ratami) i płakałam chyba 4 razy!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45649314]no ba, u nas razy dwa to wszystko ![]() Leoś rewelacja ![]() ![]() łooo to wy macie auto takie bajeranckie bardzo ![]() ![]() oooo fuck! rewelacja, gratuluję i kciuki trzymam! ![]() czym się ![]() ------------------ Dorotka zaczęła dzisiaj chodzić przy łóżku! jak się cieszę ![]() I padłam dzisiaj, zrobiłam kanapkę jej z dżemem (biedra albo łowicz mają rewelację, 100% owoców, bez dodatków żadnych!) i odrywam kawałeczki kromki i do dzioba jej, podleciała Agatka, że ona też chce - Dorotka sobie wyjęła i wsadziła siostrze ![]() Buziaczki dla Dorotki i Agatki (bardzo ładne imiona takie mało spotykane wśród kilkulatków) Widać że bardzo się kochają ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3814 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() I Debrah (wydaje mi się że to Ty pisałaś o swojej córeczce z tymi 10 punktami? - nie zacytowało mi) tu chyba płakałam najdłużej. Jest WSPANIAŁA! Masz Kochana cudowne dziecko! Jak to wszystko czytałam to po prostu nie mogłam uwierzyć. Zdolna niesłychanie. Szykuje Ci się Mała Pomocnica. Która z Was stara się jeszcze o rodzeństwo? ![]() Mi dzisiaj o 6 rozpoczął się okres i jest straszny. Jeszcze nigdy w życiu takiego nie miałam... Do godziny 14 było fatalnie. Co 40-50 minut musiałam zmieniać tampony bo były pełne, do tego podpaski... wrr.... Teraz w miarę się uspokoiło ale byłam tak spanikowana że już się do lekarza wybierałam. A jutro szczepienia ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3815 |
Zakorzenienie
|
Moje dziecko powinno już spać a tymczasem bawi się świetnie i wrzeszczy na cały dom. Głowa mi zaraz pęknie
![]() Niektóre z Was piszą że są gotowe już na drugie dziecko-ja ostatnio podczas kłótni z mężem powiedziałam coś tak okropnego że mimo że już się pogodziliśmy czuje się z tym bardzo źle. Chyba nie umiem z tym sobie poradzić. Mąż mi wybaczył wszystkie moje słowa,nawet to że go chciałam wyrzucić i nawet mnie przeprosił (bo to przez jego zachowanie była kłótnia) ale... Źle się zachowałam. Bardzo źle ![]() Z resztą nieważne... Szukam sobie płaszczyka ale okazuje się że to nie będzie prosty wybór ![]()
#3816 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja cały czas dumam nad tym ![]() Cytat:
a wiecie, że u mnie w przychodni szczepią tym priorixem i to bezpłatnie. w szoku byłam bo on nie jest refundowany raczej
![]() |
#3817 |
Zakorzenienie
|
Ja pierdziu
![]() Zanosiłam do salonu talerz z krupnikiem dla Poli, i ją trzymałam na rękach. I jakieś mokre ślady były na korytarzu zaraz przy wejściu do salonu (chyba po tym, jak się Pola butelką bawiła) i bach! Depnęłam raz, tak mnie zachwiało, że ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3818 | ||
Konto usunięte
|
o popatrz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ------------------ Dorotka na całego dzisiaj przy meblach chodzi ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3819 |
Zakorzenienie
|
Mala-sciskam cie mocno. Moze pogadaj jeszcze o tym z mezem, moze ci ulzy: *
Misiael-moj ostatnio ma faze na lozeczko, lubi posieziec w nim. 5 sekund, ale lubi ![]() ![]() A ten priorix czym sie rozniod tych bezplatnych szczepionek? Hje-matko, dobrze ze se wam nic nie stalo.: * Szaja-brawa dlaDorci!!!!!!! Wysłane z mojego MID1001 |
![]() ![]() |
![]() |
#3820 | |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45661670]
Dorotka na całego dzisiaj przy meblach chodzi ![]() ![]() Brawo!! ![]() Nam też babka powiedziała wtedy po świętach, że Pola raczkuje automatycznie, wszystko "według natury" ![]() Aj, muszę Wam chyba więcej narzekać ![]() Pola ma dzisiaj ewidentnie naręczny i mamizmowy dzień, zrzucałam to na karb pogody, ale znalazłam innego winowajcę. Jeszcze się nie przebił, ale już, już idzie - górna 3 bodajże! ![]() Jestem zszokowana wręcz, bo jak opisywałyście, jakie cyry są przy tym, to aż się bałam, a tu proszę ![]() ![]() Boże, a myślałam, że moje dziecko do końca życia będzie miało 4 zęby ![]() ---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- Cytat:
![]() A ten priorix to chyba mniej obciąża organizm po prostu ![]() ![]() Edytowane przez hje Czas edycji: 2014-03-19 o 17:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3821 |
Zakorzenienie
|
Hje, zrób fotki
![]() Pstryniu, Amelka pije bobofruta ![]() Jejuuu, zapchala mi się umywalka w łazience;/ masakra.. t. przyjechał i normalnie... esz..cała łazienka znowu do sprzątania..a wczoraj tak ją wypicowałam... Szajka, nie masz czasem jakichś artykułów związanych z : "Współpraca szkoły z rodzicami" nie widzę w necie nic ciekawego;/
![]() |
#3822 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3823 |
Zakorzenienie
|
Rano mialam lekkie zdziwko: D
Kuba od jakiegos czasu sciagal nam kapciuszki. Myslalamze sie nauczyl odpinac zatrzask i poprostu ma z tego frajde.... zakladalam mu wiec dodatkowe skarpetki i tyle. Dzis rano podczas zmiany pampersa dalam do zabawy wyzej wspomnianego kapciocha. Mlody bawil sie, bawil az w pewnym momencie wyjac z tego bucika wkladke i dal mi w prezencie. Wkladka jak wkladka ale odbita na niej stopka wprawia mnie w niemale zdziwienie. Okazalo sie ze kapcie sa juz poprostu za male!!!!!! I takim o to sposobem musze kupic mlodemu nowe kapcioszki, rozm 24 ![]() ![]() ![]() Jak tak dalej pojdzie to mlody wychodzac do przedszkola bedzie zakladal buty ojca swego rodzonego ![]() Wysłane z mojego MID1001 |
![]() ![]() |
![]() |
#3824 | |
Zakorzenienie
|
Kochana.... użyłam kreta i ponoć pogorszyłam sprawę ;p
![]() ---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3825 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Omajgads-czyzbym zacytowala????????!!!!!!? ???? Wysłane z mojego MID1001 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3826 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3827 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3828 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Pstryku stawiasz flache za SWÓJ PIERWSZY RAZ ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3829 |
Rozeznanie
|
![]() Dalej jestem chora i juz nie wiem o co chodzi. Wydaje mi się ze juz ok a za parę godzin znowu się czuje jakby mnie coś rozjechało. Boli mnie na zmianę gardło, krtań, zatoki, ucho, węzeł chłonny no masakra jakaś. Od jutra ładna pogoda, żegnajcie rolki, pewnie ledwo się do parku doczołgam :P |
![]() ![]() |
![]() |
#3830 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3831 |
Zakorzenienie
|
Stawiam stawiam
![]() Nawet po dwie ![]() Dla marsi oczywiscie soczek ![]() Wysłane z mojego MID1001 |
![]() ![]() |
![]() |
#3832 |
Rozeznanie
|
Cóż Pstryniu gratulacje dla Ciebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3833 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Yellow...czymaj sie i kuruj, a u lekarza byla, a? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3834 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny może któraś się spotkała z czymś takim. Zauważyłam że Igor od kilku dni pochyla główkę w bok do ramienia tzn. idzie sobie i w trakcie główkę daje do ramienia w dół i chwilkę tak trzyma (na razie dzisiaj jak zwróciłam na to szczególną uwagę to 2 razy w lewa stronę). Myślałam może że coś z uszkiem ale on nie płacze, nie łapie się za to uszko, jak ja dotykam to nic. Kurcze co to może być? On odkrył po prosu że może tak robić i testuje czy to coś niepokojącego jednak?
#3835 |
Zakorzenienie
|
Hej poczytalam i bede odpisywac jak mlode zasnie pokico chcialam sie pochwalic, ze wlasnie dzisiaj do mnie dzwonil gosciu i na 100% ruszamy z tym projektem biegowym co wam pisalam, ze bede trenerem
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#3836 | |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- Cytat:
czytam dalej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3837 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() hje jak dobrze, ze nic sie Wam nie stalo ![]() meneq czy to oznacza, ze rozpoczynacie staranka i mamy trzymac kciuki za dwie kreseczki? ![]() ![]()
![]() |
#3838 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja zawsze marzyłam o trójce dzieci, ale perspektyw brak, nie mam pracy, mieszkanie 1-pokojowe, kicha ![]() MARSI ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3839 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy któraś z Was wyciągnęła już na stałe ochraniacz z łóżeczka?
Pytam, bo chcę zrobić malutkie przemeblowanie w pokoju, a to się wiąże z obróceniem łóżeczka i ochraniacz zasłaniał by wyjście ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3840 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No to życzę tż awansu ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:41.