Miłośniczki Zary część XXXVIII - Strona 116 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-03-19, 19:46   #3451
kikikaka5
Zadomowienie

Dot.: Miłośniczki Zary część XXXVIII

Cytat:
Napisane przez bbbeee Pokaż wiadomość
Ja te z troczkami kupowałam kilka razy, ale ostatecznie nie jestem do nich przekonana, bo właśnie pogrubiają i jeszcze tłuszcz mi się wylewa, więc powoli nadchodzi "time to say goodbye" i się chyba wkrótce pożegnamy, póki jeszcze świątynia gotowa przyjąć moją ofiarę.
kikikaka5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-19, 19:49   #3452
Phoebee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bbbeee Pokaż wiadomość
Ja te z troczkami kupowałam kilka razy, ale ostatecznie nie jestem do nich przekonana, bo właśnie pogrubiają i jeszcze tłuszcz mi się wylewa, więc powoli nadchodzi "time to say goodbye" i się chyba wkrótce pożegnamy, póki jeszcze świątynia gotowa przyjąć moją ofiarę.

Świątynia to jest zawsze gotowa przyjąć Twą ofiarę. Chwalebna postawa, powiadam Ci!
Racja, na siłę nie ma co trzymać. Ciuchy z serii : moze-kiedyś-se-założe mam już w szafie.

Mari, a mojego priva z nie za dobrymi wieściami odebrałaś wczoraj?
Phoebee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-19, 19:49   #3453
aroniasty
Wtajemniczenie

Ciekawe czy jutro dojdą moje paki Niby termin na piątek ale już są dziś w Wawie Jak się zmienia termin doręczenia to dostajecie smsy tego samego dnia?
aroniasty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-19, 19:51   #3454
Phoebee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aroniasty Pokaż wiadomość
Ciekawe czy jutro dojdą moje paki Niby termin na piątek ale już są dziś w Wawie Jak się zmienia termin doręczenia to dostajecie smsy tego samego dnia?
Jak zmieniam termin doręczenia, to dostaje się nawet paczkę tego samego dnia.
Jeszcze NIGDY, paczka nie dojechała w 'nowym' terminie mimo uaktualnionej daty, magia Wielkiego Zary.
Phoebee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-19, 19:51   #3455
aroniasty
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Phoebee Pokaż wiadomość

Świątynia to jest zawsze gotowa przyjąć Twą ofiarę. Chwalebna postawa, powiadam Ci!
Racja, na siłę nie ma co trzymać. Ciuchy z serii : moze-kiedyś-se-założe mam już w szafie.

Mari, a mojego priva z nie za dobrymi wieściami odebrałaś wczoraj?

O ja też mam dużo takich ubrań Czekają wiernie na swoją kolej
Stary 2014-03-19, 19:53   #3456
Marigold19
🦄

Fibuś, odebrałam, ale nie miałam czasu odpisać, bo zapiernicz Ale dziękuję Ci bardzo za sprawdzenie, kochana jesteś Szukam dalej nitów

12.03.2023 r.- 12.06.2023 r.
Marigold19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-19, 20:00   #3457
monicar
Zakorzenienie

Jakby ktoś miał na zbyciu tą kiecę S lub XS to ja bardzo ładnie proszę
Weszła mi do głowy nie może wyjść.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg biała sukienka.jpg (41,7 KB, 30 załadowań)

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-03-19, 20:01   #3458
iva78
Zakorzenienie

Cytat:
Mi juz sms-ow nie przysylaja..jedynie na @ dostaje wiadomosc, ze dzis kurier dostarczy przesylke....na bank jutro dostaniesz
iva78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-19, 20:04   #3459
Apali
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez a34 Pokaż wiadomość
Nie
Cytat:
Ola, Ty łobuzie!
aroniasty,earth, a te z wstawką nosicie?
Z troczkami się pożegnałam, pogrubiały. Z tymi też się nie mogę zaprzyjaźnić.
Właśnie je ubrałam dzisiaj na tyłek i uznałam, pod koniec dnia że źle zrobiłam. Bardzo się rozciągają już po jednym dniu także chętnie bym je zwróciła, ale teraz muszę się nimi zadodowolić na trudno

Już lepsze te sprane jeansy, które teraz dodali - szkoda, że nie mój rozmiar. Miałam je u siebie w domu ale oddałam. A teraz uważam że chętnie bym te ze skórzaną wstawką oddała na poczet spranych

Odebrałam sukienkę bieliźnianą i niestety się zaprzyjaźniłyśmy (eleonorka przepraszam ) a sukienka z 'dziurą' na plecach jest piękna na ciele.

Płaszcz na mnie czeka w sklepie, a ja nie mam kiedy odebrać także LadyI jak tylko odbiorę napiszę co i jak

od kilku dni ciagle coś dodają pojedyńczego złapałam 5 min temu te spodnie http://www.zara.com/pl/pl/wyprzeda%C...8p1347501.html w żółtym kolorze i tą bluzkę

muszę jeszcze torebkę na reklamacje zanieść, strasznie ten materiał się mechaci kupiłam ją 3 tygodnie temu. Mam nadzieję że reklamację uznają Ma ją może któraś z Was ??
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2619003800_2_1_1.jpg (44,8 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2619003800_2_6_1.jpg (76,7 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2146821800_2_2_1.jpg (55,2 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 8483204040_2_3_1.jpg (30,9 KB, 18 załadowań)

Edytowane przez Apali
Czas edycji: 2014-03-19 o 20:17
Apali jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-19, 20:06   #3460
martitkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Apali Pokaż wiadomość
Właśnie je ubrałam dzisiaj na tyłek i uznałam, pod koniec dnia że źle zrobiłam. Bardzo się rozciągają już po jednym dniu także chętnie bym je zwróciła, ale teraz muszę się nimi zadodowolić na trudno

Już lepsze te sprane jeansy, które teraz dodali - szkoda, że nie mój rozmiar. Miałam je u siebie w domu ale oddałam. A teraz uważam że chętnie bym te ze skórzaną wstawką oddała na poczet spranych

Odebrałam sukienkę bieliźnianą i niestety się zaprzyjaźniłyśmy (eleonorka przepraszam ) a sukienka z 'dziurą' na plecach jest piękna na ciele.

Płaszcz na mnie czeka w sklepie, a ja nie mam kiedy odebrać także LadyI jak tylko odbiorę napiszę co i jak

od kilku dni ciagle coś dodają pojedyńczego złapałam 5 min temu te spodnie http://www.zara.com/pl/pl/wyprzeda%C...8p1347501.html i tą bluzkę

muszę jeszcze torebkę na reklamacje zanieść, strasznie ten materiał się mechaci kupiłam ją 3 tygodnie temu. Mam nadzieję że reklamację uznają Ma ją może któraś z Was ??
To ty mi je sprzątnęłaś sprzed nosa
Gdyby Ci jednak nie podpasowały( oczywiście Ci tego nie życzę ) to ja jestem chętna na nie, bo to było 36 prawda( mówię o spodniach )
martitkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-19, 20:09   #3461
UNIKALNA1983
Okrutna, podła i zła

Cytat:
Napisane przez Marigold19 Pokaż wiadomość
Wiesz co- Ty jesteś po prostu albo niepoważna <ciach>. Czy można czy nie można ja nie mam ochoty sobie zamrażać 3 stówek tylko dlatego, że Ty się zastanawiasz. Przypomnę Ci, że napisałam że biorę tę budrysówkę, a Ty przez dwa dni nie dawałaś znaku życia. (edit: Sprawdziłam- 26 lutego pisałam Ci że ją biorę, a Ty odpisałaś mi dopiero 2.03- gwoli ścisłości). Z tego co kojarzę termin zwrotów w Zarze to 30 dni a nie 24h, to nie moja wina że zdecydowałaś się ją puścić na forum jak już nie udało Ci się opchnąć na allegro. Prosiłam Cię o poważną deklarację czy chcesz tę spódnicę czy nie, bo mam lepsze rozrywki niż jeżdżenie po sklepach, kupowanie, zwracanie i czekanie na decyzję Jaśnie Pani. Szczególnie że wiem, że jedna z Wizażanek kupowała Ci coś czego później nie wzięłaś.

Zaznaczam, że na wszelkie Twoje durne zaczepki nie zamierzam więcej reagować. Jeśli czujesz, że się nic nie stało to po co te komentarze? Ja czuję, że się stało, bo traciłam czas na Twoje fochy, na dzwonienie, rezerwowanie Ci spódniczki, bo tak Ci na niej zależało, odrezerwowywanie. Mnie by było głupio tak komuś zawracać 4 litery, ale najwidoczniej Tobie nie jest.
Budrysówki nigdy nie wystawiłam na allegro To jedna rzecz. Druga to fakt, że chciałam ją dla siebie zostawić, ale pojawił się inny płaszcz więc postanowiłam go oddać.

Trzecia rzecz to taka, że mnie nie raz i nie dwa zwodzono, rezerwowano coś przez kilka dni a potem rezygnowano. Dodam więcej- również kupiłam komuś coś i ten ktoś z tego zrezygnował. Tylko wiesz jaka jest między nami różnica? Że dla mnie to żaden problem i nie podniecam się tym tak jak Ty. Bo rozumiem, że ktoś w szale zakupów, pokazywania tutaj na forum swoich łupów, chęci upolowania czegoś chce też to mieć, ale po przemyśleniu zrezygnuje. Dla mnie to nie ma znaczenia i jestem w pełni wyrozumiała. Nie czuję się z tego powodu szukana, okradziona. Po prostu- kobieta zmienną jest. A jeżeli chodzi o budrysówkę, to nie kłam, że byłaś zdecydowana, bo jak ktoś mi pisze, że musi porównać wymiary, to chyba po to, żeby ewentualnie zrezygnować- Tobie to zajęło jakieś 3 dni i nie robiłam Ci z tego powodu problemów. Napisałam w przedostatni dzień, że jutro mam ostatni dzień na ewentualny zwrot i proszę o decyzję. Na co dostałam odpowiedź, że jeszcze nie porównałaś wymiarów z jakąś inną kurtką i mam się wstrzymać. Czekałam na odpowiedź do godziny 15 bo do tej godziny pracuje mój TŻ w Kato, nie dostałam odpowiedzi więc powiedziałam mu, że ma jechać oddać. I Ty uważasz się w tym wszystkim ok?

To w jaki sposób piszesz do mnie, jakich używasz zwrotów, jak również to jakie emocje Tobą szargają pisząc te Twoje wywody na forum tylko świadczą o Tobie.
Nigdy bym nie pomyślała, że można robić z czegoś takiego aferę i wywlekać jakieś "brudy". Na szczęście mam dystans do tego wątku, rozumiem, że ktoś czegoś może nie chcieć i rozumiem to. Mam kasę na wyłożenie to kupuję, jak czegoś ktoś nie chce to oddaję i mam zwrot kasy. NO PROBLEM.

I nigdy bym nie pomyślała, żeby komuś obrabiać d** z takich błahych powodów jakie Ty wymieniłaś. No naprawdę straszna rzecz. Na szczęście mam lepsze rzeczy do roboty niż obgadywać osoby, których nigdy na oczy nie widziałam i nie znam dla lepszego samopoczucia.

Przepraszam w imieniu swoim i Marigold, że musicie czytać te nasze wypociny. Ale nie dam się mieszać z błotem bo ani ja ani Marigold nie jesteśmy bez winy. Ale żadna z nas na tym "nie ucierpiała", nie straciła kasy ani nie musiała jej "zamrażać" więc nie sądziłam, że można zrobić taką aferę.

Edytowane przez UNIKALNA1983
Czas edycji: 2014-03-19 o 22:09
UNIKALNA1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-19, 20:11   #3462
Apali
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez martitkaa Pokaż wiadomość
To ty mi je sprzątnęłaś sprzed nosa
Gdyby Ci jednak nie podpasowały( oczywiście Ci tego nie życzę ) to ja jestem chętna na nie, bo to było 36 prawda( mówię o spodniach )
przepraszam jasne, będe pamiętać tylko ja paki teraz z opóźnieniem odbieram, także mój odbiór może nieco potrwać
Apali jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-19, 20:13   #3463
UNIKALNA1983
Okrutna, podła i zła

Cytat:
Liczę że mój żółty płaszczyk też jutro dotrze

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2014-03-19, 20:14   #3464
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396
Konto usunięte

Cytat:
Nie wiem czy w trakcie obecnej wyprzedaży były ostrzeżenia, ale pamietam,ze Red sie dostało, mi w sumie tez.

Tak jak pisze bbbeee, jest to oferta sprzedaży. I temat był juz wałkowany. Głos w sprawie zabrała tez Madzia, wątkowa modka.
Mając na uwadze dzisiejsze ostrzeżenia a ilość postów w trakcie % w których się pisało o "oddaniu" rzeczy to co druga Wizażanka miałaby ostrzeżenie albo i więcej

Cytat:
Dokładnie, ja niedawno sama poszłam z reklamacją z on-line do GK i nie było żadnych problemów, pani była bardzo miła i szybko wszystko załatwiła
Uważam, że w GK jest bardzo miła i sprawna obsługa i mam nadzieję że tak pozostanie
W SCC zależy na kogo się trafi bo czasami panie strzelają fochy

Cytat:
Napisane przez starlit Pokaż wiadomość
kurcze, co za wysyp ostrzezen
dziewczyny, ja mysle, ze jeśli chcemy cos odstapic to najlepiej wyraźnie zaznaczać, ze termin zwrotu jeszcze nie minal i jeśli nikt się nie zglosi, to oddamy rzecz do sklepu
bo wydaje mi się, ze ostrzeżenia posypaly się odnośnie ofert odstąpienia rzeczy, których nie można już zwrocic do sklepu. takie ogłoszenia można przecież napisac w klubie jak cos
Mnie się wydaje że wpis w klubie też jest moderowany

Cytat:
Napisane przez cross;45661625[B
]ooo - to musi być ładna
Ps. czyżby skryta wielbicielka ramonesek[/B]

teraz pewnie masz jeszcze dłuższe

dziękuję pięknie

ja też nie zdążyłam przeczytać, ale chciałabym się dowiedzieć jakich sformułowań nie można używać żeby nie podpaść w razie czego...
Wydaje mi się, że jako ofertę sprzedaży powinno być uważane ogłoszenie z ceną a nie jeśli ktoś pisze, że chce coś oddać / zwrócić.
Mnie niestety ominęły wyprzedaże zarowe i chętnie obejrzałabym rzeczy, które ktoś ma w dwóch rozmiarach albo np. okazały się za duże

a gdzie mieście sie ten klub?
łubu dubu, łubu dubu
Na to wychodzi że jestem również wielbicielką ramonesek

Cytat:
Napisane przez Kashaya Pokaż wiadomość
Przeczytałam tylko 2 ostanie strony i jestem co najmniej zdziwiona To jak to na % będzie. Wszytko nie legalne w tym kraju
Pozbyłam się na all pasiaka

Idę Was dalej nadrabiać
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-19, 20:15   #3465
cross
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kaszanka85 Pokaż wiadomość
szczerze mówiąc to jej ostatnio nie widziałam
szkoda ale dzięki za info
Cytat:
dopiero teraz przeczytałam chętnie bym je capnęła, ale tylko 36 jest...
Cytat:
O ja też mam dużo takich ubrań Czekają wiernie na swoją kolej
takich to ja mam niestety najwięcej
Cytat:
(...)Odebrałam sukienkę bieliźnianą i niestety się zaprzyjaźniłyśmy (eleonorka przepraszam ) a sukienka z 'dziurą' na plecach jest piękna na ciele.
od kilku dni ciagle coś dodają pojedyńczego złapałam 5 min temu te spodnie http://www.zara.com/pl/pl/wyprzeda%C...8p1347501.html i tą bluzkę
Gratuluję zakupów, a dorzutek nie widziałam jak Wy je znajdujecie

cross jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-19, 20:17   #3466
martitkaa
Zakorzenienie

Cytat:
przepraszam jasne, będe pamiętać tylko ja paki teraz z opóźnieniem odbieram, także mój odbiór może nieco potrwać
mam nadzieję że będą super na Tobie leżeć, nie jestem taka w razie czego to dziękuję za pamięć, mam takie granatowe i świetnie leżą Nic nie szkodzi że późno odbierasz, ja w sumie też tak robię
Stary 2014-03-19, 20:17   #3467
cross
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez UNIKALNA1983 Pokaż wiadomość
Liczę że mój żółty płaszczyk też jutro dotrze .
czy ja dobrze przeczytałam - żółty? Musi być piękny

Stary 2014-03-19, 20:18   #3468
martitkaa
Zakorzenienie

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;45665536]Mając na uwadze dzisiejsze ostrzeżenia a ilość postów w trakcie % w których się pisało o "oddaniu" rzeczy to co druga Wizażanka miałaby ostrzeżenie albo i więcej

Uważam, że w GK jest bardzo miła i sprawna obsługa i mam nadzieję że tak pozostanie
W SCC zależy na kogo się trafi bo czasami panie strzelają fochy

Na to wychodzi że jestem również wielbicielką ramonesek

[/B]
Idę Was dalej nadrabiać[/QUOTE]

Kasiulka ja pisałam o G. Krakowskiej
Stary 2014-03-19, 20:19   #3469
UNIKALNA1983
Okrutna, podła i zła

Cytat:
Napisane przez cross Pokaż wiadomość
czy ja dobrze przeczytałam - żółty? Musi być piękny
Nie umiem się doczekać

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2014-03-19, 20:20   #3470
BlueSunshine
Zakorzenienie

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;45665536]

[/QUOTE]

jest, pw też jest
Stary 2014-03-19, 20:21   #3471
martitkaa
Zakorzenienie

Cytat:

Cross wysłałam Ci PW
Stary 2014-03-19, 20:21   #3472
a34
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlueSunshine Pokaż wiadomość
jest, pw też jest
Serio?!
a34 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-19, 20:27   #3473
Yasia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez OnaZakupoholik Pokaż wiadomość
Dziekuje
Można 140€
Dziękuję

Coco Chanel
Yasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-19, 20:28   #3474
magda20003
ex Moderator

Cytat:
Napisane przez BlueSunshine Pokaż wiadomość
jest, pw też jest
Przepraszam Was Dziewczątka, ale PW raczej nie Chyba, że ktoś przesyła otrzymaną wiadomość dalej

magda20003 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-19, 20:28   #3475
BlueSunshine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez a34 Pokaż wiadomość
Serio?!
nie wszystkie wiadomości, ale maja taka możliwość
Stary 2014-03-19, 20:29   #3476
a34
Zakorzenienie

dagadaga, mało subtelne. Leniwi ci sprzedawcy, leniwi. Nawet im się nie chce trochę innych wpisów w różnych wątkach dokonać. Reklamować to trzeba umieć, pomyślunku trochę mieć
Ej, zniknął jej wpis i wychodzę na nienormalną

Edytowane przez a34
Czas edycji: 2014-03-19 o 20:31
Stary 2014-03-19, 20:30   #3477
BlueSunshine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda20003 Pokaż wiadomość
Przepraszam Was Dziewczątka, ale PW raczej nie Chyba, że ktoś przesyła otrzymaną wiadomość dalej
oj w to to już nie wierzę po czasie kłótni na forum mody z innego watku, kiedy wychodziły konkretne wiadomości jakie sobie dziewczyny o modkach pisały
Stary 2014-03-19, 20:30   #3478
cross
Raczkowanie

Cytat:
Cross wysłałam Ci PW

Stary 2014-03-19, 20:30   #3479
a34
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda20003 Pokaż wiadomość
No właśnie jest tam opcja zgłoś i to rozumiem, ale czy mod może sam z siebie czytać pw?
Stary 2014-03-19, 20:30   #3480
aroniasty
Wtajemniczenie

Cytat:

Kochana od poczatku było tylko 36, bo to wrzucają pojedyncze rozmiary
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości