|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3931 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)
Cytat:
![]() co robisz? ![]() Cytat:
OGLOSZENIE PARAFIALNE Kojarzycie kosmetyki z L'biotica? (ja nie )http://www.lbiotica.pl/ śfagier przyslal mi esa za ma dostep do tych kosmetykow w mega aktakcyjnych cenach... chce cos ktoras? polecacie cos? |
||
|
|
|
#3932 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() w ddtvn mówią o kaszy jaglanej w diecie dziecka
|
|
#3933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co ja paczę? ![]() ![]() ![]() Dzień dobry! O 12 mam dentystę, praktycznie obok t. więc tam zostawię młodą i potem do niej wrócę. Dzień pewnie w większości tam spędzimy.. |
|
|
|
|
#3934 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziewczyny dziękuję za odpowiedzi
|
|
#3935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Później przejrze ich ofertę i może na coś bym się skusiła skoro proponujesz ![]() A atrakcyjne ceny to? Połowa tego co w aptece? Czy jakem?
|
|
#3936 | |
|
Zakorzenienie
|
hohoho
![]() elllmi a może w jakieś wolne dzionko, co nie będzie Twojego TZta, a pogoda dopisze zrzuta na paliwo i jadziem wspólnie do krakowskich mamusiek? Cytat:
|
|
|
|
|
#3937 |
|
Zadomowienie
|
Ilussion a czy to wygląda tak jakby dorosły czlowiek się czyms zaciekawił? Bo u nas Julianka też tak robiła kilka dni, też w jedną stronę
![]() Hope ja też planuje do zoo, mamy takie fajne po niemieckiej stronie-mi samej się tam podoba, dzieci mogą się bawić z kózkami, do lemurów można podejść moja też zwierzolubna- spotkanie psa na spacerze kwitowane jest piskiem i podskokami ![]() Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#3938 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A co do spokojnego zachowania, to ja nie wiem. Mnie by to pewnie ucieszylo jakby sie ktoras z moich dziewczyn troche wyciszyla Jak sie bawi i kontaktowa nadal jest to chyba wszystko ok? Ale ja sie nie znam, musisz pytac Szajopedii ![]() Elllmi padlam ![]() mala porozmawiaj z mezem, tak od serca. Widze, ze strasznie nie daje Ci to spokoju Black wiem, ze bakterie to bakterie, ciezko przed nimi uciec ale nastepnym razem moze po prostu wez w tym czasie Oliwie na spacer albo siedzcie zamkniete w pokoju ![]() Wiecie co, poszlam za ciosem i zrobilam sie na blondi
|
|
#3939 |
|
Zakorzenienie
|
Pstryniu, ja bym byla zainteresowana...
![]() Meneq, maz od razu zaczal, jeszcze tego samego dnia. co do jajka, to musze wyprobowac ten przepis, choc Oli akceptuje tylko zoltko w budyniu. ![]() Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 8008X przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#3940 |
|
Zakorzenienie
|
Ania foto!!
|
|
|
|
#3941 | |
|
Zakorzenienie
|
cześć kochane
melduję,że czuję się świetnie i zaraz zwariuje bo tak strasznie chciałabym się napić redbulla, aż mi pachnie ![]() buuuu , kurde znowu redbulle alkohol i inne przyjemności za dwa lata ![]() a no i Leoś dał pospać, prawie do 7, to święto Cytat:
![]() brawa za ambitne podejście eee tam dobry koń to i po błocie przejedzie ![]() Lenova- super,że mąż awansował, znaczy się podwyżka będzie? ![]() Hje- brawa za ząbki ![]() Pstryku- 24? Sylwietta- mój w nocy troszkę popłacze ale się nie rozbudza, chodzi spać przed 8 a wstaje średnio ok 6 ostatnio w dzień ładnie spi, minimum 1,5 h ale myślę,że to dlatego,że przeciągnęłam mu drzemkę( ma tylko jedną) z 11 na 13 |
|
|
|
|
#3942 | |
|
Zakorzenienie
|
Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)
Cytat:
Daj znac, czy w takiej formie podeszlo. Yae podaje nie na rosole a na wywarze rybno-wodorostowym i nic a nic jajka nie czuc. Ani w smaku, ani w konsystencji Zadowolony z pracy? |
|
|
|
|
#3943 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a Mama nic się nie domyśliła?
|
|
#3944 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() heheh jakbym widziala moja Toske wczoraj bylismy u pediatry z tym wieczornym kaszlem Toski i : nic nie slychac w plucach/oskrzelach -uffff...mamy inhalowac przez sen sola fizjologiczna, nawilzac powietrze..(btw moj Tz ostatnio chciala dokladnie wyczyscic nawilzacz i co?! chyba gdzies dalej woda poleciala, wlaczyl i strzelilo aa jesli kaszle nie przejdzie to mamy zrobic ph metrie (moze miec refluks)
|
|
|
#3945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko prosiłam by nikomu nie gadała acha i moj gin mowił,żeby przyjść najwcześniej za 2 tygodnie Black kochana, testowałaś glossyboxa? bo tak mnie kusi żeby sobie kupić.... co o tym sądzisz? |
|
|
|
|
#3946 |
|
Zadomowienie
|
Narazie mam tylko foto z dnia po rozjasnianiu z takimi bardzo jasnymi
Teraz szukam ladnego odcienia dla siebie ale troche mi to zajmie bo nie chce ich katowac po rozjasnianiu wiec narazie sa takie bezplciowe Wstawie fot. do klubu tylko sie nie wystraszcie ![]() bokeh kochana, mialam sie Ciebie juz ostatnio pytac, jak ta ksiazka Bo sie coraz bardziej zastanawiam nad jej zakupem. Koncza mi sie pomysly na dania dla moich wymyslaczek ![]() Edit: jednak wstawie jak zrobie jakies ladniejsze foto ![]() Edit 2: marsi, nie wiem czy widzialas ale na youtube dziewczyny wstawiaja filmiki jak otwieraja glossyboxa "na zywo" i komentuja zawartosc
02.10.2010 - Gabi 18.01.2013 - Lili Edytowane przez ania13.03 Czas edycji: 2014-03-20 o 10:24 |
|
|
|
#3947 |
|
Zakorzenienie
|
Marsi, nie i nie kusi mnie. Mam tak duzo kosmetykow, ze szkoda mi wydawac co miesiac 50zl na kota w worku...
tym bardziej, ze ja mam np sucha cere, a tam sa czesto kosmetyki do tlustej... Albo np dziwne odcienie kolorowki... czesto te kosmetyki sa slabe i male, wiec jakos tak nie zacheca mnie to...Meneq, podoba mu sie i ma nadzieje, ze zostanie tam na dlugo. ![]() Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 8008X przy użyciu Tapatalka Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2014-03-20 o 10:22 |
|
|
|
#3948 |
|
Wtajemniczenie
|
aaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
MARSI!!!! Kochana, aż mi świeczki w oczach stanęły! GRATULUJĘ ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- kurcze, nadal nie mam jak być na bieżąco... Maja ma nadal zastrzyki (jeszcze 3). Jak widzi pielęgniarkę na schodach to ucieka z płaczem i chowa się za łóżeczko ![]() A w ogóle moje dziecko opanowało najwyższy chyba level (mam nadzieję że najwyższy) - wychodzi.... na stół! Najpierw się wspina na krzesło, a potem na stól na sekundę jej nie idzie samej zostawić
|
|
|
|
#3949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pstryczku, wg mnie ta firma ma dobre maski do wlosow i serum do zabezpieczania koncowek. Sporo osob chwali tez serum do rzęs. Ciekawa jestem cen ![]() Nie cierpie Figofagotów ![]() mam kolege, ktory uwielbia te glupoty, jezdzi na koncerty, itp. Zawsze jak z nim jade autem to puszcza ich plyte, glosno spiewa i na dodatek okno otwiera wiocha jak nic!Ania, ale poszalalas!! ![]() Ale dzis pogoda :/ znow wieeeeje :/ chyba sie na shopping udamy. Kuba znow ma dzien demolki, jest wszedzie - jak bylam w lazience to wlazl mi za tv i gmeral w kablach :/ Takze zakupy dobrze mu zrobia
|
|
|
|
|
#3950 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze dziewczyny zapomniałam jeszcze dodac że razem z tym wyciszenim pojawiła się niechęć do jedzenia, tzn, zjada w nocy mleko -180, potem rano kaszę 140, często jeszcze doprawi kanapeczką, ale potem koniec, zupy nie chce, kilka łyżek max, to samo z drugim daniem, ale widac że głodna bo całą kromę wciągnie godzine po planowym obiedzie, i kasze na kolację też bez problemu. Nie wiem o co chodzi, najbardziej mi pasuja zęby, ale ile to moze trwać???
|
#3951 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3952 |
|
Zakorzenienie
|
Jesli chodzi o nasze odparzenie, to jest ciut lepiej, bo Kuba sie nie drze jak go przewijam.
Rano pupa ladna po nocy, zaczerwienie jest mniejsze, ale w dzien jak sie uruchomi produkcja kupek (wczoraj znow 7 :/) to znow jest mocno czerwona. Takze chyba zeby daja sie we znaki... |
|
|
|
#3953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- dziewczyny, mam do Was nieśmiałą prośbę możecie mi przypomnieć linka tego co w ciąży miałyśmy ustawione w podpisie, co można podglądać fasolkę
|
|
|
|
|
#3954 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3955 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3956 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- apropo linków, to te które mają blogi i mają mnie w blogrollu (ten blog mamusiowy) to ja zmieniałam nazwę więc się Wam nie wyświetla -> zapraszam TUTAJ |
|
|
|
|
#3957 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.mały usnął mi w aucie, mamy górze zmiany w oskrzelach, jechałam nawet sama do warszawy na prześwietlenie.na, szczęście płuca i serce bez zmian. Zaraz dzwonię do pediatry, bo albo znów antybootyl albo zostajemy dzień lub dwa na tym co mamy a potem antybiotyk. Ale sie bałam !!
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3958 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale którym paluszkiem robił nunu? Tym u nogi? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Po prostu jak obniżyliśmy łóżeczko, to te górne wstążki wiążę o szczebelki BTW. Sorry, już nie ma, zdjęłąm ![]() Żeby się chwalić tłuściutkim synkiem... i swoją głupotą Cytat:
! Widać, że prawdziwa kobieta! ![]() Że Pola ma 22 -------------------- Hejo No i co się okazało - Pola ok. północy zaczęła płakać przez sen, wzięłam do nas... i przespała już całą noc. Wstałyśmy o 6.20, a od 11.20 ma drzemkę. Ładnie jest, tylko dalej pizga Lecę, bo zaraz rosół spalę
Edytowane przez hje Czas edycji: 2014-03-20 o 11:52 |
|||||
|
|
|
#3959 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Potwierdzam, mobilne dziecko mądrzeje ale nic w tym dziwnego, zwiększa się możliwość poznawania świata, odkąd (no dobra, od 2 dni Cytat:
a ja bym tak nie bardzo tamowała wymioty, bo one też pomagają - pozbycie się flegmy jest lepsze niż jej połykanie :/ A Dorotka pije wodę z kubka w kąpieli ![]() Cytat:
Dorka często spi tak Cytat:
no proszę, gaduła gratuluję!Cytat:
) mi się je zakłada na leżąco.----------------- Zjadłam właśnie łososia wędzonego kawałek, przepyszny! Zaraz mi przyjdą domofony w kamienicy wymieniać, córeczka Doroteczka śpi, a córeczka Agateczka na spacerze z babcią, wywaliłam je z domu, ładnie jest i muszę Agatce przyszykować jakąś chmurkę i krople deszczu, bo sobie do powieszenia w pokoju zażyczyła
|
|||||
|
|
|
#3960 |
|
Wtajemniczenie
|
Neti, dobrze że prześwietlenie wyszło ok
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:55.

i widzę że rozdziewiczyłaś cytowanie 

moja też zwierzolubna- spotkanie psa na spacerze kwitowane jest piskiem i podskokami 

Wstawie fot. do klubu tylko sie nie wystraszcie
Najpierw się wspina na krzesło, a potem na stól
22.05.2008
14.08.2011

) mi się je zakłada na leżąco.