|
|
#1921 |
|
Kuźnia inspiracji
|
Dot.: Rossmann cz. XXI
nuuudne te promocje, przynajmniej nie znalazłam nic ciekawego
|
|
|
|
#1922 |
|
Zadomowienie
|
ja mam Beyonce Pulse (dostałam w prezencie) i jest trwały.
Edytowane przez Klementyna12 Czas edycji: 2014-03-20 o 10:58 |
|
|
|
#1923 |
|
Raczkowanie
|
Ja ich nie widzę, chyba że chodzi ci o nowy skarb.
|
|
|
|
#1924 |
|
Zakorzenienie
|
Mam sentyment bo to byla moja pierwsza edt zamiast natural spray o ile dobrze pamietam
chociaz moze mialam wczesniej cos z avonu we flakonikach w formie gwiazdki z oferty przedswiatecznej. Puma red&white cudowna byla ---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ---------- Czy w jakims rosmanie mają Casmir Choparda? Kiedys byl dostepny w ofercie internetowej ale pewnie nie wprowadzili do sklepow..
|
#1925 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1927 |
|
Raczkowanie
|
heidi clum -19.80 za 15ml promocja z przebitki cena na dowidzenia
sunflower-100ml za 39,9zl pret a porter -100ml za 40zl 103zl. i co z tego ze mi sie podoba halle berry czy sabatnini ocean sun. w tej cenie mialabym 30ml a tak to mam dwie setki ![]()
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1929 |
|
Raczkowanie
|
ale ja te bardzo lubie.
a tamte drogie... e tam. jak pojde do pracy to kupie...ktora mi pogratuluje praktycznosci ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- chcialam doradzic ze ktoras szukala pur blanki blush-podobnie pachnie halle berry jasmine |
|
|
|
#1930 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, orientujecie się w jakiej cenie jest teraz CK IN2U 150ml?
|
|
#1931 | |
|
Zakorzenienie
|
I ja już po pierwszych (być może nie ostatnich
) łowach . Kupiłam Naomi Campbell at Night 30 ml EDP, bo odkąd je powąchałam jestem w nich zakochana, mimo że zawsze wolałam coś bardziej kwiatowego, a trwałość jest super oraz wspomniane wyżej Hally Berry exotic jasmine, nie było już testera, ale kiedyś wąchałam i mi się podobał, więc będzie albo dla mnie, albo jeśli mama go sobie nie kupi na tej promocji -dla niej na urodziny. Zrezygnowałam z Naomi Campbell deluxe, bo stwierdziłam,że ten fiołkowy zapach przypomina mi bardzo Pumę Flowers(różową), więc najwyżej ją kupię jeszcze albo drugi jaśminowy Berry jeśli mama sobie sama nie kupi, tym razem dla siebie, ale to muszę odczekać kilka dni żeby zobaczyć jak będzie. Na razie wydałam za Campbell 78 zł a za Berry 47.5---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1932 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie,że jeszcze sobie kupisz niejedne fajne, droższe perfumy w życiu Zresztą ja też np Sunflowers lubię( a nie jestem starą babcią ), mam nawet jeszcze pół mniejszego flakonika, używam,są trwałe. do tej pory tez używałam własnie tańszych rzeczy typu Arden(choć mi się zielona herbata chyba bardziej podoba jak niuchałam w sklepie ), puma różowa, na święta dostałam w prezencie Mexx EDP, a teraz ten kod i troszkę zaszalałam z Campbell, bo bardzo mi się podoba, choć jak na kieszeń studentki to mam wyrzuty sumienia
|
|
|
|
|
#1934 |
|
Zakorzenienie
|
Sunflowers Arden są naprawdę bardzo trwałe - to jeden z najczęściej wyczuwanych przeze mnie zapachów na ulicy
|
|
#1935 |
|
Zakorzenienie
|
czy rzeczywiście kupony są od ceny regularnej, czy naliczane z ceny promocyjnej? Bo ktoś napisał, ze uwzględniono CND.
Czy na jeden kupon można kupić tylko jeden perfum? |
|
|
|
#1936 |
|
Wredny kotecek
|
|
|
|
|
#1937 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1938 |
|
Zakorzenienie
|
Czy któraś z was z jakimś warszawskim Rossie widziała krem pod oczy Alterra z orchideą? O ten: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,47324,alterra-anti-age-augencreme-orchidee.html
Czy on jest wycofany czy jednak nie bo już nie wiem.
|
#1939 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nawet nie wiedziałam, że takie trwałe i taki szał :pWy tu ciągle o słodkich zapachach, a za mną chodzi taki świeży, orzeźwiający zapach, jakby jeszcze był trwały to w ogóle... Macie jakieś pomysły?Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk |
|
|
|
|
#1940 |
|
Raczkowanie
|
a ja lubie sunwlowery.
berry jasminowy za 47? ale 15ml co? na moim zimowym golfie, plaszczu i szaliku jest miejsce tylko dla sloneczników. to dla mnie kult. w listopadzie 2011 je kupilam, do tej pory je mam. to pamiątka, bo tamtej jesieni powiedzialam teraz. i mamy . synka Edytowane przez alegoria26 Czas edycji: 2014-03-20 o 11:16 |
|
|
|
#1941 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1942 |
|
Raczkowanie
|
a pret a porter ten siwy. powiem ze jak dostalam rok temu(bylam w ciazy) to mi sie tak spodobal, ze aż szok!!!
100ml za 40zl |
|
|
|
#1943 |
|
Rozeznanie
|
A powiedzcie mi proszę, czy ta promocja na perfumy jest cykliczna i powtarza się co jakiś czas (jak w przypadku -40% na kolorówkę)? Czy nie wiadomo, bo to dopiero pierwszy raz ją zrobili?
Ceny kuszące, ale mam spory zapas, i jak to cykliczne to nie mam co teraz się napalać... |
|
|
|
#1944 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1945 | |
|
Wredny kotecek
|
Cytat:
Miałam olać promocję ale skusiłam się na ukochany cat deluxe szkoda że tylko edt wersja night chyba tylko jest w edp? Wydaje mi się że przy mojej ktoś majstrował:/ Bo folia łatwo odeszła jakby była sklejona i pachniało w kartoniku :/ Ale była ostatnia a ja to sprawdziłam dopiero po wyjściu ze sklepu, nie pomyślałam że jeśli zafoliowana to ktoś se sprawdzał zapach ech :/
|
|
|
|
|
#1946 |
|
Raczkowanie
|
wlasnie setki portera sie oplacaja, to stare perfumy.
vrsace bright crystal, tez sliczne 139zl razy 40procent to?
|
|
|
|
#1947 |
|
Wredny kotecek
|
|
|
|
|
#1948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
świeży, orzeźwiający i przede wszystkim trwały - Acqua di Gioia Armaniego
|
|
|
#1949 | ||
|
Wredny kotecek
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...monds-edp.html
|
||
|
|
|
#1950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- O to nawet nie wiedziałam, kiedy była wcześniejsza? Bo wiem,że była ale tylko na męskie zapachy w tamtym roku, a o kobiecych nie słyszałam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:13.

świetne zapachy
chociaz moze mialam wczesniej cos z avonu we flakonikach w formie gwiazdki z oferty przedswiatecznej. 

ESPANA
PORTUGAL
Türkiye
szkoda że tylko edt wersja night chyba tylko jest w edp? Wydaje mi się że przy mojej ktoś majstrował:/ Bo folia łatwo odeszła jakby była sklejona i pachniało w kartoniku :/ Ale była ostatnia a ja to sprawdziłam dopiero po wyjściu ze sklepu, nie pomyślałam że jeśli zafoliowana to ktoś se sprawdzał zapach ech :/