|
|
#721 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kto zaczyna? ;)
Ja przez weekend sobie dałam luz, jedynie piłam codziennie 3, 4 łyżki soku z aloesu, ale jadłam raczej wszystko.
Ruda Kitka, wyglądasz bardzo fanie!! Gratuluję
|
|
|
|
|
#722 |
|
Raczkowanie
|
Nijak sie to jeszcze ma do oczekiwan, ale juz jest troszke lepiej. Dziekuje
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- Kupilam sobie na jutro na caly dzien meeega salatke w 'salad story'. Ten knajpko-sklep to jest po prostu cudo, robia salatki na twoich oczach, a ich sezamowy dressing po prostu kocham <3 i taaak jest na bazie oleju sezamowego, ale przynajmniej lepiej sie wchlaniaja witaminy, nie? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#723 |
|
Raczkowanie
|
Ruda Kitka masz bardzo podobną figurę do mnie, a ważę 67 kg ;-) I już u ciebie widać te zrzucone kilogramy!!
|
|
|
|
|
#724 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale ciesze sie ze widac ogladalismy z moim chlopakiem film i ta bezczelna i podla istota jadla sobie pizze aaale odpuscilam zeby moj mozg sie nie poplakal zjadlam dwie lyzki salatki i koniec
|
|
|
#725 |
|
Raczkowanie
|
uwielbiam sałatki z olejem sezamowym, zawsze jeszcze posypuje je sezamem. Pycha!
|
|
|
|
|
#726 |
|
Raczkowanie
|
mam czasami takie poranki ze zjadlabym pol chleba z szynka na przylad
|
|
#727 |
|
Raczkowanie
|
hahah, takie poranki są najgorsze! Znam z autopsji. Woda ma ten minus, że rozpycha żołądek, a to też nie jest dobre. Spróbuj ten sok z aloesu o którym pisałyśmy. 50 ml dziennie, brzuszek troszkę zapcha hehe
|
|
|
|
|
#728 |
|
Raczkowanie
|
A działa faktycznie ten sok z aloesu? Nie przeczyszcza was po nim za bardzo???
|
|
|
|
|
#729 | |
|
Zadomowienie
|
basia, ruda kitkahey there Delilah, maglen - dzięki
jak wszytko dobrze pójdzie to od stycznia do Was dołączę chyba, że Was już tu nie będzie, bo osiągniecie swoje cele - czego Wam życzę! ![]() ---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- Cytat:
Mam na Ciebie oko - czyli jak się bawić ze swoim dzieckiem - blog You are not alone I am here with you... MJ Edytowane przez fiorella22 Czas edycji: 2014-03-20 o 11:59 |
|
|
|
|
|
#730 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#731 |
|
Raczkowanie
|
Fiorella, moja przyjaciółka bardzo po ciąży schudla, ponieważ do 10 m-cy karmiła piersią. A przed miała problemy z utrzymaniem wagi. Także może wcale tu do nas już nie wrócisz.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#732 |
|
Raczkowanie
|
jak tam laseczki u was motywacja?
u mnie zerowa, dlatego jutro umówiłam się do dietetyka. trzeba na kontrole chodzic, więc moze jakos zmotywuje do nie jedzenia syfu poza tym przytyłam dwa kilo - przez ostatni brak restrykcyjnosci. poza tym moze popelniam jakies błędy, chetnie sie dowiem..
|
|
#733 |
|
Raczkowanie
|
Standardowo przez weekend sobie dałam trochę luzu, potrzebuję chyba żeby ktoś nad mną stanął z batem i bił po łapach, codziennie 50 ml soku z aloesu, to już rutyna, dzisiaj jadłam tylko serek wiejski light i nie jestem póki co głodna.
Ogólnie straciłam 5 kg
|
|
|
|
|
#734 |
|
Raczkowanie
|
Co daje ten aloes? Jak wplywa na Twoje odchudzanie?
|
|
#735 |
|
Raczkowanie
|
on oczyszcza organizm, basia33gol, czyli podstawa odchudzania
)
|
|
|
|
|
#736 |
|
Raczkowanie
|
I rzeczywiscie jest skuteczny?
|
|
#737 |
|
Raczkowanie
|
ja sobie chwalę, oczyść organizm to sama się przekonasz, że 4-5 kg zejdzie od razu, potem już tylko pilnować na bieżąco
|
|
|
|
|
#738 |
|
Raczkowanie
|
Super. Kupie go w aptece?
|
|
#739 |
|
Raczkowanie
|
widziałam go w carrefourze, jest też na oleofarm24.pl. W aptece trzeba by było sprawdzić, nigdy nie kupowałam tam
)
|
|
|
|
|
#740 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki ,)
|
|
#741 |
|
Naczelny Hipster
|
Mogę?
Siedzę na Erasmusie, roztyłam się Jak przyjechałam do domu to się zważyłam i waga rzuciła mi w twarz okrutną potwarz - 60kg przy wzroście 162cm (wcześniej nigdy nie wyszłam powyżej 54kg). Jestem mocno drobnokoścista, więc każdy kg na mnie bardzo widać. Więc pora się za siebie wziąć
|
|
|
|
|
#742 |
|
Przyczajenie
|
Jestem tutaj nowa a zapisalam sie na forum bo stwierdzilam, ze sama nie dam rady potrzebuje z kims pogadac szczegolnie w taki dzien jak dzisiaj.
Przypuszczam, ze jestem jedna ze starszych na tym forum, ale przy odchudzaniu nie ma jakiegos ograniczenia wieku, jedyne co to naprawde z wiekiem jest coraz trudniej skchudnac. Jestem na diecie Fultona ale takiej dopasowanej do mnie. Na diecie jestem od 3 tygodni 1 tydzien poszlo 1,5kg drugi 1,5kg a w ostatnim tygodniu 0.7kg. Niestety nie mam kolezanek ktore mialyby problemy z nadwaga, wiec nie mam z kim pogadac o moich problemach dlatego pomyslalam, ze to moze wlasnie tutaj bede mogla sie wyzalic i poszukac pomocy w momencie zalamania i leku zeby nie powrocic do starych nawykow podjadania (szczegolnie wieczorami). Pozdrowionka Dorota
|
|
|
|
|
#743 |
|
Raczkowanie
|
Witamy nowe twarze
pewnie ze razem razniej, mozna sie chwalic i zalic :p Co to za dieta fultona? Nie slyszalam nigdy Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#744 |
|
Przyczajenie
|
Dieta Fultona to jest dieta 6 tygodni i w zaleznosci od tego ile kilogramow chce sie schudnac to ma sie rozne ograniczenia w jedzeniu no i oczywiscie im chce sie wiecej schudnac to jest tez wiecej cwiczen. Ja ta diete juz wyprobowalam w ubieglym roku i udalo mi sie schudnac 7.4kg, chociaz moj cel byl 10kg ale obawialam sie ze jak sobie wybiore diete z utrata mniejszej ilosci kg to wtedy strace mniej.
A tak przy okazji to skad mozna wziasc taki fajny pasek na ktorym sie pokazuje ile sie schudlo?
|
|
|
#745 |
|
Raczkowanie
|
W ustawieniach profilu jest takie cos jak "edycja podpisu" i tam sobie sama mozesz wpisac cyferki i oznaczac je kolorami itd
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#746 |
|
Przyczajenie
|
Ok dzieki a teraz jak tak polatalam troche po forum to widze, ze kazdy ma zle dni i moze poprostu musze przez dzisiejszy jakos przebrnac i jutro mam nadzieje, ze bedzie lepiej.
|
|
|
#747 | |
|
Naczelny Hipster
|
Cytat:
![]() Ja miewam dni, że siadam stwierdzam, że nie ma dla mnie nadziei i wsuwam chipsy Grunt, żeby się takim dniom nie dawać, zrób coś dla siebie to i poczujesz się lepiej i motywacja będzie większa
|
|
|
|
|
|
#748 |
|
Przyczajenie
|
Dzieki Mitsukki u mnie niestety lekarz zdiagnozowal glod psychiczny, wiec nie zawsze sie skapne ze to wcale nie jest glod naturalny
W ubieglym roku mialam jakas manie na pomidory i to mi bardzo pomoglo bo jak tylko chcialo mi sie jesc to pomidor z cebulka i tak zjadlam ze 3 i mi przechodzilo potem nadeszla zima i kicha serek kielbaska zupka itd Teraz wpadlam na pomysl bo sie okazalo ze uzbieralo mi sie mase herbat w domu a ja jestem uzalezniona od kawy, wiec postanowilam powypijac te herbatki i codziennie robie sobie 2 termosy herbaty (oczywiscie bez cukru) 1 wypijam w ciagu dnia a 2-gi termos robie na wieczor przed tv bo wtedy mnie najbardziej mierzi i czegos mi sie chce taki odruch przed tv zeby cos sobie skubac Mam nadzieje, ze odzwyczaje sie od tego, wytrzymalam juz 3 tygodnie ale jeszcze mi sie trafi ze mnie ssie jak nie wiem.
|
|
|
|
|
#749 | |
|
Naczelny Hipster
|
Cytat:
Brawo, trzymam kciuki, żeby dalej tak było ![]() Ja się właśnie obudziłam, nie wiem co chcę zjeść, mam dwa jajka, ale już mi niedobrze jak myślę o jajecznicy lub omlecie |
|
|
|
|
|
#750 |
|
Przyczajenie
|
Hmm chyba cos zle zrobilam w ustawieniach, bo wiadomosci pokazuja mi sie dopiero na drugi dzien, tzn po 24.00. Ja dzisiaj mialam dobry dzien wytrzymalam trening 1000 kal a to trwa 1,30h, wiec owszem z jezykiem do ziemi, ale jaka potem satyswakcja
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:23.

ale ciesze sie ze widac 

Jak przyjechałam do domu to się zważyłam i waga rzuciła mi w twarz okrutną potwarz - 60kg przy wzroście 162cm (wcześniej nigdy nie wyszłam powyżej 54kg). Jestem mocno drobnokoścista, więc każdy kg na mnie bardzo widać. Więc pora się za siebie wziąć
Pozdrowionka Dorota
W ubieglym roku mialam jakas manie na pomidory i to mi bardzo pomoglo bo jak tylko chcialo mi sie jesc to pomidor z cebulka i tak zjadlam ze 3 i mi przechodzilo potem nadeszla zima i kicha serek kielbaska zupka itd Teraz wpadlam na pomysl bo sie okazalo ze uzbieralo mi sie mase herbat w domu a ja jestem uzalezniona od kawy, wiec postanowilam powypijac te herbatki i codziennie robie sobie 2 termosy herbaty (oczywiscie bez cukru) 1 wypijam w ciagu dnia a 2-gi termos robie na wieczor przed tv bo wtedy mnie najbardziej mierzi i czegos mi sie chce taki odruch przed tv zeby cos sobie skubac
Mam nadzieje, ze odzwyczaje sie od tego, wytrzymalam juz 3 tygodnie ale jeszcze mi sie trafi ze mnie ssie jak nie wiem.