Wrześniówki 2014 - łączmy się :) - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-03-20, 10:59   #4441
agnes 20
Zadomowienie

Dot.: Wrześniówki 2014 - łączmy się :)

Cytat:
Napisane przez 88Ekaterina88 Pokaż wiadomość
a mi zaraz padnie bateria, wiec to znak się zebrać w sobie i iść się ogarnąć, zrobic obiad - mizeria i udać się na zakupki
A wy ruszyć dupeczki na słoneczko
Najpierw ktoś musi mi pożyczyć tego słoneczka, u mnie dalej szaro buro, zimno i wieje jeszcze strasznie.
agnes 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-20, 11:04   #4442
DorissiriD
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez NATALUSIA14 Pokaż wiadomość
nmartyna witam koleżankę pracującą w tym samym środowisku
Ja na zwolnieniu jestem od stycznia, miałam plamienia wiec lekarz dał mi zwolnienia ale... na kolejnej wizycie uznał że nie da mi kolejnego zwolnienia (chodziłam prywatnie!) A tak jak Ty pracowałam z 25 3-latków przez 8 h, gdzie non stop wirusy,bakterie, choroby. Zmieniłam lekarza
Ja w tamtej ciaży też chodziłam prywatnie i nie chciał mi dać zwolnienie na początku ciąży, jak mnie brało przeziębienie, bo "żeby miała pani gdzie wrócić"... Wkurzył mnie wtedy, bo nawet nie zapytał gdzie pracuję! Pracowałam z upośledzonymi umysłowo - muszę przyznać, że oswoiłam się już z tamtymi mikrobami, (ale na gardło zaczęłam zapadać co chwilę na początku). Pracowałam do 6 m-ca. Potem dał mi zwolnienie.

Z kolei w obecnej pracy z przedszkolakami z autyzmem - praca w przychodni - taki oddział dzienny, mam zwolnienie od początku lutego - pomijam fakt, że najpierw się faszerowałam w 9 tyg ciąży antybiotykiem, żeby wyleczyć zatoki, to nie wytrzymałam do wizyty 11 lutego, tylko poszłam do rodzinnego po zwolnienie kilka dni wcześniej, bo po prostu znowu coś złapałam i kilka dni z gorączką leżałam - nawet mi córkę tż do teściów wywózł, bo ja nie mogłam się nią zajmować... Na wizycie 11 lutego (pierwsza u tego gina) od razu zapytał czy piszemy zwolnienie, nie pytał gdzie pracuję, tylko czy piszemy. I powiedział, że jestem okaz zdrowia jeśli chodzi o przebieg ciąży, ale wpisze mi pobolewania w kartę, żeby się nikt nie czepił o zwolnienie. I tak co wizytę mam przedłużane. W pracy też chcieli żebym poszła albo na stałe, albo pracowała bez zwolnień. Dzięki temu mogli wziąć kogoś na zastępstwo.

Rozpisałam się... Podsumowując: co lekarz to podejście do wysyłania na l4...

kachna21 - nie mam pojecia!

agnes 20 - Życzę słoneczka! U nas trochę świeci, ale wieje jak cholera!
Stary 2014-03-20, 11:28   #4443
nmartyna
Zadomowienie

To i ja się dzisiaj przywitam
Tak mi smaka narobiłyście na mizerie, że właśnie się za nią biorę i będzie na obiadek
Za mną dzisiaj chodzi budyń czekoladowy, więc chyba skuszę się na deser po obiedzie
Pierwszy dzień na zwolnieniu, a ja mam już dość siedzenia sama w domu Zrobię w domu co mam zrobić i idę na spacer jakiś, bo u mnie też pogoda piękna Nic tylko na dwór wychodzić... Czekam, aż tż z pracy wróci i czeka nas poważna rozmowa, na temat wczorajszego dnia... Coś czuję, że bez krzyku się nie obejdzie, ale trudno, dzisiaj mam świetny humor, więc trochę się na niego powydzieram i może coś do niego dotrze
nmartyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-20, 11:40   #4444
anesh_
Zakorzenienie

Dziewczyny ja z głupim pytaniem - czy śmietanę (kwaśną i słodką) traktować jako przetwór mleczny?
Pytam, bo nie mogę dawać Majce mleka krowiego, ale zastanawiam sie co właśnie ze śmietaną... MAmy dziś na obiad śledzie w śmietanie.
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-20, 11:57   #4445
Amelie
Raczkowanie

elizka_m - Śliczna dziewczynka , bardzo się cieszę że wszystko ok

Ja wczoraj też się pochadrusiłam z Tż... wkurzył mnie niemiłosiernie... przepraszał w nocy i rano jak wstawał do pracy, ale ja i tak czuje niedosyt...
'Faceci to bardzo dziwne stworzenia... jak się nie zmieni to zacznę przemoc w rodzinie i solidnie mu .

Robię sobie dzisiaj pomidorową z ryżem i warzywa na patelni z mięskiem mielonym i ziemniaczkami i o budyniu też myślę, ale dorwałam dzisiaj cały koszyk owoców to może jakąś sałatkę z nich zrobię
Stary 2014-03-20, 12:00   #4446
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnes 20 Pokaż wiadomość
Ja zakupiłam sobie białą ceratkę i zakładam pod obrus bo jak zobaczyłam co się stało u rodziców na dębowym stole po wódce to szok.
o to potwierdzasz, że ceratka to dobry pomysl ? my kiedys mieslismy porzyczony stół i były plamy po wodce właśnie, a teraz mamy juz swój prywatny i wole uwazać

Tż wziął się za porządki wszystkie słoiki wywala, te z lodowki co troszke zostało czegos i na pewno się kiedys przyda, słoiki z balkonu, ktore czekaja na wywalenie itd., a jak stanełam koło koszta to smrod że wyszlam do lazienki ale jaki luz w lodówce bo u nas to słoiki do kontynera na mieście sie wywala, a w domu mam 6 koszy na śmieci

Teraz mowi na mnie chomik lepsze to niż z rana siusiu majtki bo co godzinę wstawałam dzis w nocy do wc

Razem już 10 lat
1.07.2012 Willkommen in Deutschland
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny
25.08.2014 Marika Nasze szczescie

88Ekaterina88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-20, 12:10   #4447
Mo_onika_ika
Rozeznanie

właśnie przeglądam wyniki
Mocz ok...
Ale martwi mnie morfologia... Za niski hematokryt, za wysokie MCH, Praktycznie maksymalna wartość MCHC Jestem ciekawa co lekarz na to powie Czy to jakaś anemia czy co się szykuje

Mój kalendarz ciąży
http://bellybestfriend.pl/graph/d837...d1859748377dae
Mo_onika_ika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-20, 12:13   #4448
Misstic
Wtajemniczenie

cześć dziewczynki

Dzisiaj u mnie też piękny dzień i cieplutko. Trochę wiaterek wieje, ale lepsza taka pogoda niż to co było ostatnio. Ja własnie szamam sobie zupkę chińską rosołek rulez
Miałam z mężem iść do lumpka jakiegoś, żeby spodnie poprzymierzał bo juz nic nie ma, ale mu się wstać nie chce z wyra.. To pojedzie sobie sam albo bedzie chodził bez spodni W nosie.

Kocham Cię Mężu
http://s3.suwaczek.com/20130713580113.png

Nasza Roksanka jest już na świecie
15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Misstic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-20, 12:33   #4449
88Ekaterina88
Zakorzenienie

oo a taki chętny aby chodzic w spodniach z lumpa ?
mój to never

Umieram !!!

z przejedzenia

Razem już 10 lat
1.07.2012 Willkommen in Deutschland
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny
25.08.2014 Marika Nasze szczescie

88Ekaterina88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-20, 12:33   #4450
BieniekI
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Mo_onika_ika Pokaż wiadomość
Mocz ok...
Ale martwi mnie morfologia... Za niski hematokryt, za wysokie MCH, Praktycznie maksymalna wartość MCHC Jestem ciekawa co lekarz na to powie Czy to jakaś anemia czy co się szykuje

nie martw się, u mnie to był chleb powszedni, potem jednak (na wczesnym etapie ciąży) doszła anemia (choć u Ciebie tak nie musi być), ale i tak wszystko się dobrze skończyło mimo wielu innych chorób i dolegliwości
BieniekI jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-20, 12:40   #4451
Ana***
Zakorzenienie

zazdrosnica, Paulina, kachna, Aliszcze, Doriss, Metamf, Latte, Misstic dziękuję Proszę się częstować %

i 100 lat dla drugiej solenizantki!!

Cytat:
Napisane przez małaPaulina Pokaż wiadomość

Dziewczyny, jak to jest z tymi szczepieniami bo w radiu mowili wlasnie,ze jak sie rodzice nie zglaszaja z dziecmi na szczepienia to grozi kara do 1500zl od sanepidu i w tamtym roku juz kilka rodzin placilo te kary a chodzi o to ze w mojej miejscowosci ludzie nie chca szczepic i maja dostac teraz kary...
Ja podobnie jak któraś dziewczyna słyszałam, że każda sprawa w sądzie jest wtedy wygrana na korzyść rodziców

Cytat:
Napisane przez elizka_m Pokaż wiadomość
cześć dziewczynki w ten piękny słoneczny poranek

od wczoraj banan z twarzy mi nie schodzi byliśmy na USG genetycznym, dziecko zdrowe na szczęście i na 90% będzie dziewczynka później jak rozmawiałam z mężem to myślał, że jednak chłopak bo zanim gin nam powiedział to on niby coś tam widział... hehe a to się zdziwił jak usłyszał że dziewczynka, ma 6,8 cm wg USG tp 24.09 a OM tp 29.09, także dzidzia troszkę większa jest.

załączam też zdjęcie

---

Hej
Byłam wczoraj u tej koleżanki, powiem Wam że mała ma 4,5 miesiąca dokładnie, cudowna! już tak gaworzy i przeplata nóżkami koleżanka jak się dowiedziała o mnie to się popłakała miło było, bardzo.

Wiecie mam problem. Na ustach zrobiła mi się opryszczka jakaś dziwna bo nie boląca,nie mrowiąca, myślałam że to może jednak nie ona... po czym wczoraj rano zobaczyłam drugi pęcherzyk, już byłam pewna że to jednak ona a wieczorem pęcherzyk był już trzeci. Trzy malutkie opryszki obok siebie Zastosowałam plastry compleed, pytałam koleżanki i ona mówiła że można i też stosowała. Mam nadzieję, ze faktycznie, bo lekarz mi nie odpisał na smsa. Mam nadzieję że to dziadostwo już się nie będzie rozsiewało, bo się zastrzelę...
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-03-20, 12:47   #4452
Metamfetaminax
Zakorzenienie

humant,masakra,współczuję tej dziewczynie :/ No niestety lekarz teraz co raz częściej olewają sprawę,szkoda,że cierpią na tym tylko maluchy

anesh_,wydaje mi się,że dzieci nietolerujące mleka krowiego mogą jeść śmietanę. Mój chrześniak nie może pić mleka krowiego ale śmietanę może jeść już bez problemu,chodzi o to,że śmietana jest jakoś tam przetworzona i nie szkodzi tak jak czyste mleko.

Jezuu jak mnie wszystko denerwuje dzisiaj Niby pogoda piękna,ale z kim rozmawiam to każdy mnie drażni. Tak samo jak widzę obce osoby i mnie denerwują.Nawet wkurzył mnie chłopak z rana jak usiadł koło mnie w autobusie,mimo,że miejsc było dużo i kobieta,która usiadła w drodze powrotnej koło mnie
Do tego zepsuł mi się wyświetlacz/dotyk w telefonie i nie mogę go odblokować teraz,i co mam zrobić

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Metamfetaminax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-20, 13:06   #4453
Misstic
Wtajemniczenie

Ekaterina my ogolnie ubieramy sie w lumpkach. Nie stac nas za bardzo zeby kupowac w sklepach spodnie czy bluzki. Moj maz nie lubi szperac ale nosi ciuchy bez problemu. Ja to juz chyba nawet nie umiem kupywac nowych rzeczy w sklepie. Jak mam wydac 60zl za jedna bluzke ktora nie oszukujmy sie, jest sredniej jakosci i do tego sprowadzana z chin to mi sie w zoladku przewraca hehe taka juz jestem dziwna oczywiscie nie mam nic do osob ktore lumpkow nie toleruja i uwielbiaja zakupy w prawdziwych sklepach. Kazdy wedlug swoich upodoban

Kocham Cię Mężu
http://s3.suwaczek.com/20130713580113.png

Nasza Roksanka jest już na świecie
15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Misstic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-20, 13:12   #4454
Latte88
Zakorzenienie

Witajcie moje Kochane
Narobiłyście mi ochotę na mizerię i chyba też się na nią skuszę
Dziś mój męż obchodzi 25lecie więc może wybierzemy się do knajpki na obiadek. Będzie okazja żeby zaszaleć i się wystroić troszkę. Pogoda piękna, aż chce się żyć.
Jak u Was z przekręcaniem w nocy? Dziś w nocy zrobiłam kilka szybkich ruchów i ohooo coś czuję bunt w brzuchu, więc później na spokojnie. Truję męża, że łóżko mnie gryzie w to powiedział, że na imieniny dostanę kojec czyli rogala to dobrze może wyczekam te 2 miechy. A ja już knuję i chyba zamówię dziś http://ecsmedia.pl/c/la-millou-koc-l...xt24229445.jpg
Latte88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-20, 13:23   #4455
małaPaulina
Wtajemniczenie

Cytat:
Mocz ok...
nie przejmuj sie,w ciazy odchylenia są normalne,nawet jezeli cos ma troche ponizej czy powyzej to w ciazy patrzy się na inne widełki wiec jezeli ci wychodzi np anemia to jak sprawdzisz jakie są widełki ciażowe to sie okaze ze jej ma ja tak mialam,ciagle mam wyniki poza normą i lekarz mowi ze wszystko ok

jestem maleństwem i dobrze mi z tym (158cm)
małaPaulina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-20, 13:35   #4456
Mo_onika_ika
Rozeznanie

Cytat:
nie przejmuj sie,w ciazy odchylenia są normalne,nawet jezeli cos ma troche ponizej czy powyzej to w ciazy patrzy się na inne widełki wiec jezeli ci wychodzi np anemia to jak sprawdzisz jakie są widełki ciażowe to sie okaze ze jej ma ja tak mialam,ciagle mam wyniki poza normą i lekarz mowi ze wszystko ok
Pocieszyłaś mnie troszkę Poczytałam też i się trochę uspokoiłam. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze BA! Musi być !
Która garnie się do zakładania części 2? Bo powoli zbliżamy się do końca :P

Mój kalendarz ciąży
Stary 2014-03-20, 13:47   #4457
carolciuska
Zadomowienie

Lece do szopa i bede robila zurek!!! mmmMMmmmm!!!!!!!!!
Mizwria powiadacie .... CHCE!!!!
carolciuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-20, 13:55   #4458
perelka_np
Zadomowienie

GG do perelka_np Send a message via Skype™ to perelka_np

Wczoraj to chyba wszystkich facetów szarpalo bo mojego też i jeszcze chwila a źle by się to skończyło :/ potem oczywiście przepraszal ale na mnie te jego przeprosiny juz nie działają. Dzisiaj piekna pogoda u nas w słońcu 23º :-D az chce się żyć. Do tego moja niunia co chwile daje mi znac kopniakami ze jest w moim brzuszku

Sent from my GT-I8190 using Wizaz Forum mobile app

Moje maleństwo 3D

Wiktorek

Następna wizyta 19.10.2012

perelka_np jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-20, 14:03   #4459
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez perelka_np Pokaż wiadomość
Wczoraj to chyba wszystkich facetów szarpalo bo mojego też i jeszcze chwila a źle by się to skończyło :/ potem oczywiście przepraszal ale na mnie te jego przeprosiny juz nie działają. Dzisiaj piekna pogoda u nas w słońcu 23º :-D az chce się żyć. Do tego moja niunia co chwile daje mi znac kopniakami ze jest w moim brzuszku

Perełko a czujesz np bardziej rano jak leżysz czy nie ma jakichś określonych pór? Ja czuję jak się obudzę

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-03-20, 14:09   #4460
perelka_np
Zadomowienie

GG do perelka_np Send a message via Skype™ to perelka_np

Cytat:
Napisane przez Latte88 Pokaż wiadomość
Perełko a czujesz np bardziej rano jak leżysz czy nie ma jakichś określonych pór? Ja czuję jak się obudzę
Jak ma ruchliwy dzień to nie ma znaczenia czy leżę, siedzę czy stoję no i zauważyłam że bardziej kopie od przedpoludnia do wieczora

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Moje maleństwo 3D

Wiktorek

Następna wizyta 19.10.2012

Edytowane przez perelka_np
Czas edycji: 2014-03-20 o 14:10
perelka_np jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-20, 14:12   #4461
Mo_onika_ika
Rozeznanie

odnośnie ruchów Ja dzisiaj już czuję od 15 minut non stop!!!! Co chwilę coś mi się wierci :P Ale na początku czułam rano i wieczorem jak leżałam na plecach, a w dzień jak jak np kucałam A teraz nawet jak stoję to czuję. Jak byłam w sklepie( takie pawilonu) i stało kilku facetów palących to poczułam mocniej Biedna dzidzia się obudziła bo śmierdziało
No ale ja od motylków, łaskotania, bąbelków doszłam już do ewidentnych ruchów. Mam wrażenie że czasami są tylko nóżkami czy coś a czasami całym ciałkiem w mój brzuch Czasami jest to dłuższy dotyk jakby się dzidzia rozpychała a czasami tylko muśnięcie (kilka puknięć w 3-4 sekundy )
Jestem taka szczęśliwa jak czuję maleństwo że zamieram w bezruchu i bezdechu i czekam na jeszcze

Mój kalendarz ciąży
Stary 2014-03-20, 14:17   #4462
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
odnośnie ruchów Ja dzisiaj już czuję od 15 minut non stop!!!! Co chwilę coś mi się wierci :P Ale na początku czułam rano i wieczorem jak leżałam na plecach, a w dzień jak jak np kucałam A teraz nawet jak stoję to czuję. Jak byłam w sklepie( takie pawilonu) i stało kilku facetów palących to poczułam mocniej Biedna dzidzia się obudziła bo śmierdziało
No ale ja od motylków, łaskotania, bąbelków doszłam już do ewidentnych ruchów. Mam wrażenie że czasami są tylko nóżkami czy coś a czasami całym ciałkiem w mój brzuch Czasami jest to dłuższy dotyk jakby się dzidzia rozpychała a czasami tylko muśnięcie (kilka puknięć w 3-4 sekundy )
Jestem taka szczęśliwa jak czuję maleństwo że zamieram w bezruchu i bezdechu i czekam na jeszcze
Zazdroszczę i czekam z na tak wyczuwalne ruchy jak u Ciebie u mnie póki co tylko motyle
Paliłam przed ciążą, a teraz jestem przeszczęśliwa, że nie palę i nie chcę do tego wrócić nigdy, Ale jak czuję papierochy to normalnie mnie wykręca...
Stary 2014-03-20, 14:17   #4463
carolciuska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez perelka_np Pokaż wiadomość

Ale Ci kochana zazdroszcze! super!
Stary 2014-03-20, 14:27   #4464
Mo_onika_ika
Rozeznanie

Ogólnie jestem zaskoczona że tak szybko i tak wyraźnie już czuję to pierwsza ciąża, dopiero 16 tydzień a w dodatku nie jestem jakaś szczupła i mam trochę sadelka na brzuchu aaa i zawsze jak zjem coś mega slodkiego to czuję...jedyne słodkie co jem to zagęszczone mleczko w tubce xD i 5-10 minut po zjedzeniu dzidzia się rusza

Mój kalendarz ciąży
Stary 2014-03-20, 14:38   #4465
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
zazdroszczę który tydzień?
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-20, 14:47   #4466
małaPaulina
Wtajemniczenie

Cytat:
Ogólnie jestem zaskoczona że tak szybko i tak wyraźnie już czuję to pierwsza ciąża, dopiero 16 tydzień a w dodatku nie jestem jakaś szczupła i mam trochę sadelka na brzuchu aaa i zawsze jak zjem coś mega slodkiego to czuję...jedyne słodkie co jem to zagęszczone mleczko w tubce xD i 5-10 minut po zjedzeniu dzidzia się rusza

ja tez tak chce chyba zaraz zjem czekolade

jestem maleństwem i dobrze mi z tym (158cm)
małaPaulina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-20, 15:00   #4467
carolciuska
Zadomowienie

Cytat:
ja tez tak chce chyba zaraz zjem czekolade
Wlasnie a ja moja ciagle tylko kwasnymi rzeczami karmie, nie lubie slodyczy i nie mam na nie ochoty, ale jak mam poczuc to sie przemoge, niech dziecko poczuje smak slodyczy

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-03-20, 15:03   #4468
Amelie
Raczkowanie

Cytat:
Normalnie pozazdrościć! to musi być jedno z najcudowniejszych uczuć...nie mogę się doczekać u mnie to dopiero 13 tydzień i troszkę jeszcze poczekam

ahhhh aż się ciepło na sercu robi
Stary 2014-03-20, 15:05   #4469
Aliszcze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Amelie Pokaż wiadomość
Robię sobie dzisiaj pomidorową z ryżem i warzywa na patelni z mięskiem mielonym i ziemniaczkami i o budyniu też myślę, ale dorwałam dzisiaj cały koszyk owoców to może jakąś sałatkę z nich zrobię
ja mam megaochotę na pomidorową się juz wprosilam z moją córeczką jutro do mojej mamy na pomidorową

Cytat:
Mocz ok...
normy na wyniku są podane dla przecietnego obywatela nie w ciaży także to by lekarz musial zobaczyć tak naprawdę i ocenić. Tak mi w pierwszej ciaży gin tłumaczyła.

Cytat:
Napisane przez Misstic Pokaż wiadomość
Ekaterina my ogolnie ubieramy sie w lumpkach. Nie stac nas za bardzo zeby kupowac w sklepach spodnie czy bluzki. Moj maz nie lubi szperac ale nosi ciuchy bez problemu. Ja to juz chyba nawet nie umiem kupywac nowych rzeczy w sklepie. Jak mam wydac 60zl za jedna bluzke ktora nie oszukujmy sie, jest sredniej jakosci i do tego sprowadzana z chin to mi sie w zoladku przewraca hehe taka juz jestem dziwna oczywiscie nie mam nic do osob ktore lumpkow nie toleruja i uwielbiaja zakupy w prawdziwych sklepach. Kazdy wedlug swoich upodoban
podziwiam ludzi znajdujących fajne ciuchy w lumpeksach, moja kumpela świetnie ubiera się, 70% z lumpeksów. A jak ja wchodzę to niczego nie mogę tam znaleźć

Cytat:

super z tymi ruchami od cukru dziecko zaczyna się ruszać, dlatego jak w późniejszej ciaży przez dłuższy czas nie czuje się ruchów to warto zjeść coś słodkiego i czekać aż dziecko się poruszy. Ja w 1 ciąży pierwsze ruchy poczułam około 18 tc, piłam wtedy kakao

widzę, że zapoczątkowałam sezon na mizerie

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-20, 15:25   #4470
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Misstic,a tam ja kiedyś nienawidziłam chodzić do lumpa,bo jak to po kimś? Ale 3 lata temu się przekonałam i mam już kilka lumpków swoich ulubionych w których znalazłam na prawdę super rzeczy i wszyscy moi znajomi pytali,gdzie to kupiłam,bo nigdzie nie mogą takich znaleźć Ostatnio mama w lumpku dla dzidzi kupiła mi pajacyk a ja mówię"oo w jakim sklepie kupiłaś?" a ona mówi,że w lumpie a normalnie wyglądało jak nowe i po fajnej cenie-5 zł,nie ma co- z h&m chociaż 10 razy tańsze W sumie to wolę kupować w lumpeksach niż w normalnych sklepach. Kupiłam ostatnio w normalnym koszulkę i normalnie szmatka-prać tylko ręcznie :/ Raz ją założyłam i się mechacić zaczęła.

perełka,zazdroszczę kopniaczków

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Metamfetaminax jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości