|
|
#2071 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann cz. XXI
Cytat:
|
|
|
|
|
#2072 |
|
Zakorzenienie
|
Perfumy ogólnie w necie są tańsze i tyle. Ross musi płacić za reklamy, powierzchnie handlowe, gazetki etc.
Sklep internetowy nie musi, jest zazwyczaj zazwyczaj na uboczu, w niezbyt chodliwym miejscu i bez ładnego salonu ale w hali albo po prostu domu jednorodzinnym. To się przekłada na cenę. A no i przecież za granicą te perfumy też są niedrogie. Nie wiem jak się prezentują ceny z Rossa po obniżce 40% ale serio - zanim kupicie sprawdźcie w necie.
|
#2073 |
|
Raczkowanie
|
Ja kupiłam Pume Sync pomarańczową z dezodorantem.
A czy u was też szafa Wibo jest pusta
Ćwiczę Najmroczniejsze umysły skrywają się za fasadą najzwyklejszych twarzy. Spróbuj sobie wyobrazić, co by z nami było bez ciebie, słoneczko - powiedział cicho - i wtedy może pojmiesz, jak nam się poszczęściło. I'm gluten free
![]() |
|
|
|
#2074 |
|
Zakorzenienie
|
Ja generalnie zauwazylam, ze rzadko mozna z reka na sercu powiedziec tu jest drogo a tu tanio
Ostatnio interesowalam sie jednymi perfumami to w jednym miejscu lekko ponad 100, w innym 150, avw trzecim 250 w promocji z ponad 300
|
#2075 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam nabyć jakieś perfumy, ale przeliczyłam, porównałam ceny w necie i stwierdziłam, że nie zarobią na mnie
Miałam ochotę na Naomi At Night - w Rossie 30 ml za 99 czyli po rabacie 59 a za tyle będę miała tester 50 ml na allegro |
|
|
|
#2076 |
|
Zakorzenienie
|
Puma animagical 20 ml moja. Z rabatem wyszło 26 zł z groszami
Edytowane przez asia2285 Czas edycji: 2014-03-20 o 19:13 |
|
|
|
#2077 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, nie obowiązuje w tej drogerii w której byłam.
|
|
|
|
#2078 |
|
Zadomowienie
|
znajdę w R. damską Euphorię
a jeśli tak do ktoś kojarzy w jakiej cenie?
|
|
|
|
#2079 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- A kate moss Kate są w rossie? ---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- One tez są super
|
|
#2080 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No to pewnie sobie przywłaszczyła
|
|
#2081 |
|
Raczkowanie
|
Oddam kod w dobre ręce
|
|
|
|
#2082 |
|
Zadomowienie
|
U mnie nie ma w żadnym Rossie.
|
#2083 |
|
Zakorzenienie
|
Garnęłam się po te Heat Rush.
![]() Wyszły za 17,09 zł oczywiście mówię od dns, ale po przyjściu do domu się spsiukałam nimi (nadgarstki, szyja i lekko ciuchy ), bo pomyślałam "przeciez to dns, pewnie słabo bedzie czuc" no ale musze zaznaczyc, ze jestem osobą mega hiper wrażliwą na zapachy (tzn. nie że mocniej czuję, choć może trochę też, ale że zapachy, które inni czują i są im obojętnie u mnie powodują zaraz mdłości, bóle głowy itp. atrakcje ;/) może dlatego. no ale jak po psiknięciu się testerem kilka dni temu kurtka pachniała mi jeszcze 3 dni, to ja za to podziękuję, bo jednak wolę rano wstać "neutralna" i sama zdecydować czy chcę pachnieć (a jak mam taki dzień, ze mi głowa pęka od rana to wystrzegam się jak ognia wszystkich zapachow) i czym chcę pachnieć. nie żebym była jakąs wielka koneserką, co otwiera wielką szafę z perfumami i się pół godziny zastanawia " co by też dziś ubrac, może szanel namber fajf" ![]() jak narazie jestem zadowolona, chociaz dopiero godzinkę noszę ten zapach. jednak muszę powiedziec, ze wyjątkowo mnie te perfumku uwiodły, podobają mi się juz od dawna, niezmiennie i nie drażnią mnie, co mi się zdarza niemal ze wszystkimi perumami (a zazwyczaj takie drażniące zarazy za cholerkę nie chcą się zmyć). ![]() zywieczdroj, jak chcesz to ja dam Ci kod.
Edytowane przez No air Czas edycji: 2014-03-20 o 19:26 |
|
|
|
#2084 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2085 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2086 |
|
Zakorzenienie
|
Kiedyś w gazecie był artykuł, ze kasjerki z Ross biorą te kody, które sa do konkursów bo wiekszosc o tym nie wie wiec nie pyta
ale jakoś ciezko mi w to uwierzyć |
|
|
|
#2087 |
|
Zakorzenienie
|
[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;4567948 4]Ja też. Nigdy nie kupiłam perfum w necie[/QUOTE]
Perfum celebryckich się nie podrabia bo są za tanie. Pumy też nie. Poza tym to są sprawdzone perfumerie. No i na jakiej podstawie sądzicie, że w Rossach są oryginały? Tzn. skąd wiecie? Bo jest paragon? Te perfumerie też dają paragony.
|
#2088 |
|
Zakorzenienie
|
oddam 2 kody, nie rejestrowalam ich
tez jestem bardzo zadowolona z micela Garniera tego nowego…w przeciwienstwie do mixy, ktora rozmywa makijaz, zamiast go zmywac i musze sie namachac sporo no i ta pompka nieszczesna mixy...
Burberry Body Intense i inne oddam książki i elektronika ciuchy, buty, torebki itp. Edytowane przez magda s. Czas edycji: 2014-03-20 o 19:39 |
|
|
|
#2090 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, podrabiają ale to widać i jest oczywiste bo zapachy mają nazwy ale nie mają napisu Avon. A wiecie, że zwolenniczki Sephory i Douglasa twierdzą, że w Rossie i Naturze są podróbki bo jest tanio...to idealnie oddaje sytuację
![]() Ok - ja tylko podpowiedziałam gdzie można kupić taniej. Kto skorzysta fajnie, jak ktoś woli płacić więcej nie moja brocha.
|
#2091 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2093 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to oni nie sa sprawdzani, czy wywiazuja się ze swoich obowiązków? To tak jakby kradzież, bo należy się ti nam- klientom. |
|
|
|
|
#2094 |
|
Zadomowienie
|
ja wróciłam z Rossmanna z dwoma wodami toaletowymi Nike 5 element,nad którą się bardzo dłuuuugo zastanawiałam ale jednak wzięłam i c-thru pearl garden
Oczywiście po powrocie do domu już nic mi się nie podoba ![]() Zastanawiałam się też nad jedną Pumą, bo miała bardzo ładny, słodki zapach i La rive Love Dance ale jeszcze się muszę zastanowić na szczęście mam jeszcze jeden kod ![]() Pani ekspedientką polecając mi coś owocowego dała mi jakiś zapach mexxa ale niestety nie wiem jaki, ale o ile w drogerii pachniał dość przyjemnie tak teraz nie mogę go znieść. Jedyny plus to trwałość, bo mimo to,że szorowałam rękę mydłem nadal go czuje
|
#2095 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2096 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i np.: hugo boss orange 75 ml wychodziło po obniżce 178 zł, a na iperfumy ta sama pojemność 114 - jest różnica. Dlatego w sumie to kupiłam tylko dla Tż dwa perfumy i dla siebie spontanicznie Naomi Campbell te takie różowo tygrysie za 60 zł 30 ml. Cytat:
![]() ceny powalają na tej stronce, boje się czy są aby oryginalne....
|
|
#2097 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie wiem jak jest teraz, ale jak podczas studiów pracowałam w Rossie to wszystkie wydruki z kasy, które nie zostały zabrane przez klientów należało przedrzeć i wyrzucić do kosza (i było to bardzo dokładnie sprawdzane, a za nie przestrzeganie groziły kary), a jedyny paragon jaki miałaś prawo mieć (trzeba było go zachować do końca zmiany) to ten na drobne zakupy, które robiłaś w ciągu dnia pracy, a i tak był wpisany na listę na szafce. No ale może się pozmieniało. Bardziej prawdopodobne wydaje mi się, że dają paragon i potwierdzenie transakcji kartą, a że te kody konkursowe drukują się jako ostatnie to najczęściej lądują w koszu bo klient wyszedł zanim się wydrukował
|
|
|
#2098 | |
|
Wredny kotecek
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2099 |
|
Wtajemniczenie
|
A jak zrobiłaś dziś zakup perfum? Jeśli nie miałas kodu to powinnaś miec po cenie regularnej a nie rabatowej a z tego co widze to odjeli ci na paragonie. Zakupy trzeba było zrobić wcześniej a kod zarejestrowac na rossnet i okazac potem w kasie przy zakupie perfum. 1 kod na 1 osobę więc nawet jak przy kolejnych zakupach się dostaje to jedynie mozna komuś oddac. Co nie zmienia faktu że powinnaś dostac wydruk chocby miał być zbędny
|
|
|
|
#2100 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i nie chodzi tu tylko o obawę przed podróbkami
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:28.

a jeśli tak do ktoś kojarzy w jakiej cenie?

), bo pomyślałam "przeciez to dns, pewnie słabo bedzie czuc"