|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3931 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXII
Obejrzałam filmik Zmalowanej o SF i dla mnie nudny po prostu. Może też dlatego, że widziałam już filmiki innych dziewczyn, z innych państw. Pierwsze pół filmiku podnieca się, że jest w wypasionym hotelu, leciała klasą biznesową nad biegunem, miliony kilometrów od domu, dalej przedstawia wszystkie kosmetyki i się maluje, a na końcu pokazuje jakieś niemrawe urywki i fotki. San Francisco jest takim pięknym miastem, wiele się też tam działo (wnioskuję z filmików innych dziewczyn-które też były tam tylko 3 dni, a świetnie pokazały ten czas), a tutaj nudy jak dla mnie. Gratuluję Zmalowanej, że tak ją docenili, ale kurczę z drugiej strony trochę wstyd. Bo przyjechała jedna polka i ani be ani me po angielsku :P sobie znowu obraz o Polsce pewnie niektórzy zrobili
Maxi mogli już zaprosić, ta by przynajmniej śmigała po angielsku ![]() Podoba mi się nowy filmik RLM https://www.youtube.com/watch?v=Uy5eOTlxmmw Przemyślałam i rzeczywiście o lat najpierw nakładam podkład, a potem maluję oczy (i zdarza mi się potem to wszystko o czym ona mówi), sama nie wiem czemu, ale od dzisiaj zmieniam taktykę!
Edytowane przez b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d Czas edycji: 2014-03-20 o 21:11 |
|
|
|
#3932 |
|
Zakorzenienie
|
Tez myślalam, ze pokaże cos e SF a nie tylko nawija, makijaż, zdjęcia, nawija, zdjecia- KONIEC
|
|
|
|
#3933 |
|
Raczkowanie
|
Popieram, że to trochę dziwny wybór. Jednak nie chciałabym maxi, ona mnie w ogóle nie przekonuje. Jest zadufana w sobie i pewna siebie, ale niestety w tym negatywnym sensie. W ogóle do mnie nie przemawia. Zmalowana gdyby nie angielski była by spoko. Taka miła dziewczyna z sąsiedztwa.
|
|
#3934 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b57b0c36aac5e3558a14a2d 0d269fc6e062f42ab_5d436f0 84516d;45681404]Obejrzałam filmik Zmalowanej o SF i dla mnie nudny po prostu. Może też dlatego, że widziałam już filmiki innych dziewczyn, z innych państw. Pierwsze pół filmiku podnieca się, że jest w wypasionym hotelu, leciała klasą biznesową nad biegunem, miliony kilometrów od domu, dalej przedstawia wszystkie kosmetyki i się maluje, a na końcu pokazuje jakieś niemrawe urywki i fotki. San Francisco jest takim pięknym miastem, wiele się też tam działo (wnioskuję z filmików innych dziewczyn-które też były tam tylko 3 dni, a świetnie pokazały ten czas), a tutaj nudy jak dla mnie. Gratuluję Zmalowanej, że tak ją docenili, ale kurczę z drugiej strony trochę wstyd. Bo przyjechała jedna polka i ani be ani me po angielsku :P sobie znowu obraz o Polsce pewnie niektórzy zrobili
Maxi mogli już zaprosić, ta by przynajmniej śmigała po angielsku [/QUOTE]Nikkie też w sumie tylko opowiadała, nawet nie nagrała vlogapodczas pobytu, a jednak jej relacja z eventu była duuuuużo ciekawsza... |
|
|
|
#3935 |
|
Zadomowienie
|
no nie oglądam regularnie Zmalowanej, bardzo fajnie że pojechał ktoś z PL i że nie była to Maxi lub ktoś w stylu RLM -nie pytajcie dlaczego bo nie umiem tego logicznie wytłumaczyć no faktycznie nie mówi po angielsku a relacja to pokazanie głównie #darówlosu, kilku średnich zdjęć z wydarzeia, chyba byłoby lepiej jakby nagrała vloga zmontowanego w trakcie pobytu i wrażenia po powrocie
|
|
|
|
#3936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też akurat bez hajsiwa, a przydałby się kolejny ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- [1=b57b0c36aac5e3558a14a2d 0d269fc6e062f42ab_5d436f0 84516d;45681404]Bo przyjechała jedna polka i ani be ani me po angielsku :P sobie znowu obraz o Polsce pewnie niektórzy zrobili Maxi mogli już zaprosić, ta by przynajmniej śmigała po angielsku ![]() [/QUOTE] no i przynajmniej jest wiarygodnie, bo nie każda Polka śmiga po angielsku, więc niby czemu ktoś miałby myśleć, że jest inaczej niż w rzeczywistości? co do podkładu - ja od zawsze najpierw maluję oko szybciej, sprawniej, dokładniej :ehem;krem - zanim się wchłonie, to maluję oczy, potem podkład, korektor, bronzer i koniec :P |
|
|
|
|
#3937 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=b57b0c36aac5e3558a14a2d 0d269fc6e062f42ab_5d436f0 84516d;45681404]Obejrzałam filmik Zmalowanej o SF i dla mnie nudny po prostu. Może też dlatego, że widziałam już filmiki innych dziewczyn, z innych państw. Pierwsze pół filmiku podnieca się, że jest w wypasionym hotelu, leciała klasą biznesową nad biegunem, miliony kilometrów od domu, dalej przedstawia wszystkie kosmetyki i się maluje, a na końcu pokazuje jakieś niemrawe urywki i fotki. San Francisco jest takim pięknym miastem, wiele się też tam działo (wnioskuję z filmików innych dziewczyn-które też były tam tylko 3 dni, a świetnie pokazały ten czas), a tutaj nudy jak dla mnie. Gratuluję Zmalowanej, że tak ją docenili, ale kurczę z drugiej strony trochę wstyd. Bo przyjechała jedna polka i ani be ani me po angielsku :P sobie znowu obraz o Polsce pewnie niektórzy zrobili
Maxi mogli już zaprosić, ta by przynajmniej śmigała po angielsku ![]() Podoba mi się nowy filmik RLM https://www.youtube.com/watch?v=Uy5eOTlxmmw Przemyślałam i rzeczywiście o lat najpierw nakładam podkład, a potem maluję oczy (i zdarza mi się potem to wszystko o czym ona mówi), sama nie wiem czemu, ale od dzisiaj zmieniam taktykę! [/QUOTE]Bardzo dobrze, że nie ją zaprosili, fałszywa żmija nie zasługuje na to. |
|
|
|
#3938 |
|
maskott
|
Maxi mogli już zaprosić, ta by przynajmniej śmigała po angielsku ![]() [/QUOTE] zgadzam się, że za mało fragmentów z samego wydarzenia, gadanie przewinęłam ![]() podasz linki do relacji innych dziewczyn ?
|
|
|
|
#3939 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
dla mnie zmalowana też jest fałszywa, przecież już dawno "sprzedała się" za kosmetyki, drukarkę itp. jedna z najmniej wiarygodnych w pl jak dla mnie
|
|
|
|
|
#3940 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=b57b0c36aac5e3558a14a2d 0d269fc6e062f42ab_5d436f0 84516d;45682543]sama za nią nie przepadam, chodziło mi tylko o język
dla mnie zmalowana też jest fałszywa, przecież już dawno "sprzedała się" za kosmetyki, drukarkę itp. jedna z najmniej wiarygodnych w pl jak dla mnie [/QUOTE]Pikuś przy makświneczce. |
|
|
|
#3941 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
może nie jestem obiektywna, bo dla mnie to trochę podstawa, jak znajomość polskiego (w sumie jak ktoś dużo nie podróżuje to mu może nie jest aż tak potrzeby)---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- Cytat:
![]() https://www.youtube.com/watch?v=OhBP...Gvgx_zpracExRw BeautyPeachiii edit: pokręciłam resztę filmików bo nie mam dziewczyn w subach, jak znajdę to wrzucę
Edytowane przez b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d Czas edycji: 2014-03-20 o 22:15 |
||
|
|
|
#3942 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3943 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3944 |
|
Rozeznanie
|
[1=b57b0c36aac5e3558a14a2d 0d269fc6e062f42ab_5d436f0 84516d;45682588]ojj już bez przesady, myślę, że jednak większość dziewczyn w przedziale 10-30 umie poprawnie przeczytać angielskie nazwy, albo powiedzieć cześć
może nie jestem obiektywna, bo dla mnie to trochę podstawa, jak znajomość polskiego (w sumie jak ktoś dużo nie podróżuje to mu może nie jest aż tak potrzeby)[COLOR=silver][/QUOTE] Zgadzam sie. Angielski to teraz mega podstawa, ostatnio nawet moja tesciowa poszla na kurs bo stwierdzila ze glupio jej ze nie zna jezykow. Moja mama tez zna chociaż podstawy podstaw (moze ciezko by bylo jej cos powiedzieć, ale widze ze rozumie trochę słów, bo pracuje w przedszkolu i jak dzieciaki maja angielski to slucha )Zmalowana ma w ogole jakies wyksztalcenie? W sensie wiem ze jest wizażystka ale czy cos poza tym. Co do kolejnosci nakladania makijażu to ja najpierw nakladam podklad i korektor pod oczy, bo jakos nie potrafię malowac oczu bez korektora a nie lubie tez znowu nakladac podkladu gdy mam juz korektor. #kobiecalogika#chybazemna cosnietak#schiza Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez imbaa Czas edycji: 2014-03-20 o 22:23 |
|
|
|
#3945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3946 |
|
Przyczajenie
|
U Aggie81irl sobotni vlog ze stylizacje i kesencja
https://www.youtube.com/watch?v=WT0gMY23jGw Jeden z komentarzy pod filmikiem: dominika214 8 minut temu "Nieważne jaki kanał włącze to wszedzie STYLIZACJE juz powoli robi sie to męczące!!!" Mam pytanie-czemu Dżek to "waniliowy książę"? Bo nie ogarniam tematu ) |
|
|
|
#3947 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Bo tak jest, tak jest...Udało mi się obejrzeć ten filmik później na telefonie, miałam otwarty link, załadował się czy coś... Okłamałaś mnie. Nie wybaczę. A przepraszam bardzo, co Cię tak rozbawiło? ![]() Cytat:
Ja dużo piszę, ja, ja, ja! Hejtuję, linkuję filmiki, instagram, śmieję się z EDMONDO, dopisałam Cię do listy na pierwszej stronie. |
||
|
|
|
#3948 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3949 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3950 | |
|
Rozeznanie
|
Tak coś czuję że gdyby wszystkie dziewczyny prowadzące vlogi zaczęły się tu udzielać to nagle okazałoby się że nie ma już kogo hejtować, wszystkie takie miłe i fajne dziewczyny
![]() ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3951 |
|
Zadomowienie
|
oooho ktoś tu gwiazdorzy
|
#3952 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3953 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3954 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3955 |
|
Konto usunięte
|
Dokładnie Inni potrafią zalać się jadem, byle tylko postawić na swoim ![]() Dziewczyny, a tak w ogóle to pochwalcie się, jakie juciustary odwiedzały już ten wątek ![]() Kojarzę tylko kajmanową, Madzika, Melevis - (ale to swoja ;P), no i pannę z rozdwojoną osobowością. Były jeszcze jakieś? ![]() Myślę, że dzień "Aggie, a czy ten podkład z Maca ma różowe tony?", "Bartek, a co sądzisz na temat posklejanych rzęs?" nadchodzi na forum wielkimi krokami...
Edytowane przez 201605301559 Czas edycji: 2014-03-21 o 07:19 |
|
|
|
#3956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3957 |
|
Zakorzenienie
|
https://www.youtube.com/watch?v=0mn9hdpN14Y kajmanowa i jej zabawne video
![]() ---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ---------- no raczej!
|
|
|
|
#3958 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() _________________________ _ recenzja peelingu oriflame - http://oleandrowo.blogspot.com/2014/...-oriflame.html |
|
|
|
|
#3959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo nie lubię kabaretów, może to jest przeszkodą w moim przypadku :< |
|
|
|
|
#3960 |
|
Zakorzenienie
|
kajmanowa taka zabawna, wow.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:40.

Maxi mogli już zaprosić, ta by przynajmniej śmigała po angielsku 

Bo tak jest, tak jest...