|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2011 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc X
Cytat:
To czekam na focie ja mam zapuszczać ale kurde korci mnie na jeszcze krótsze nie wiem co z tego wyjdzie
|
|
#2012 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jaką miała wizję.. cieżko wytłumaczyć, ale wygoliła mi nad uszami, skróciła mocno górę i grzywkę. Ufam jej w 100% i zawszę mówię, robi Pani co chce ![]() My będziemy w 5 i kumpela zrobi sushi , robi boskie!
|
|
#2013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurde brzmi super-na pewno cudnie wglądasz
|
|
#2014 |
|
Wtajemniczenie
|
Mysia, Ewcia szalejecie z fryzurami. Zazdroszczę krótkich. Zawsze mi się bob podobał,.albo jeszcze krótsze ale moje włosy puszą się i wywijają jak są krótkie. Poza tym zawsze wtedy tęsknie do długich, bo uwielbiam. Zapisałam się na środę do mojej fryzjerki, bi już zaczęły się włosy sypać ,.więc trzeba działać, ale raczej szału nie będzie. Ostatnio ścieła mi do ramion na prosto i tak chyba też teraz zrobie.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ziajka ratuj się maskami do włosów.Mojej siostrze bardzo wypadają a jest już prawie 2lata po porodzie.Ja mam włosy bardzo mocne i paznokcie też i nawet poród tego nie zmienił Ja żałuję że ścięłam włosy ale już jakoś w długich siebie nie widzę
|
|
#2016 |
|
Zakorzenienie
|
Ruda, ja przegladam czasami w necie zdjecia i szukam jakis inspiracj ido fryzur, jak mi sie podoba to zgrywam zdjecie na tel i zabieram ze soba.
Ja to nie wiem czy Ci do pazdziernika tak wlosy urosna zebys miala loczki.. Przeciez musialabys je jakos rownac, podcinac... Ziajka mi bardzo dlugo wypadaly klaki i chyba wiem gdzie byl problem. W tej prolaktynie podwyzszonej. Od siepnia biore leki i jest lepiej. A u Ciebie to napewno po porodzie, moze jakies witaminki dla mam karmiacych, jakies maski i szampony do wypadajacyh wlosow i powinno byc lepiej
|
#2017 |
|
Zakorzenienie
|
Mysiu tak u mnie wczoraj była owulka
ale kochana co z tego jak wiem, że i tak dupa blada. Gdyby nie śluz i bolący jajnik to nawet bym nie wiedziała bo już mam dość liczenia. Teraz tylko czekam na wizytę u profesjonalisty. Koniecznie pokaż się w nowej fryzurce, to może znowu będziesz mi się śniła powiem tak jak Ruda: jakbym była jakaś lesssObejrzałam "Przyjaciółki" i zaraz idę pod prysznic no i może trochę wykorzystam TŻ-ta - jak mnie bardziej nie wkurzy
|
|
#2018 |
|
Wtajemniczenie
|
Ewcia, mnie zawsze wypadały. A jak rzuciłam hormony to garściami. Nafta wtedy pomogła. Teraz dopiero pojedyncze włosy znajduje,ale są już za długie , plączą się i osłabły przez to.W ciąży to włosy są super, gęste, nie wypadają, pięknie błyszczą . Do ślubu miałam długaśne, takie jak chciałam. Zapuść, szybko Ci rosną to dasz radę,a potem możesz znowu ściąć.
Mysia przez prolaktynę włosy lecą? Patrz jak to dziadostwo sieje zament w organizmie. To czekam na fotkę twojej nowej fryzurkibz niecierpliwościa. Migotka wykorzystaj tżta , godzenie się po złości jest fajne ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez Ziajka Czas edycji: 2014-03-20 o 22:18 |
|
|
|
#2019 |
|
Zakorzenienie
|
Migotka, to jak wczoraj owu byla to tam tz przycisnij jeszcze dzisiaj
![]() Ciekawa jestem czy Jakiel z Toba bedzie postepowal jak ze mna, czyli odrazu z grubej rury i szpital ![]() ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- Ziajka, no niestety prolaktyna podwyzszona ma kiepskie skutki uboczne np. wypadajace wlosy, tradzik, obnizone libido, stany depresyjne, wyciek z piersi, no i co najgorsze hamuje owulacje
|
#2020 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Zostałam zacytowana heloł jestem sławna Korzystaj-ja jutro mam zamiar czekać na TŻta do późnaCytat:
Coś dla moich Pań
|
|
#2021 |
|
Zakorzenienie
|
Co do włosów, to ja zapuszczam od września tamtego roku.
Miałam włosy takie krótkie jak Kożuchowska, a teraz już w kucyk umiem je złapać |
|
|
|
#2022 |
|
Wtajemniczenie
|
Ewcia nafta kosmetyczna z jednej firmy chyba anna aż tak nie śmierdzi, da się wytrzymać. Zmywasz dwa razy szamponem to nie czuć. A włosy bajka, mocniejsze, błyszczą i pełno baby hair rośnie.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Mysti mam chusteczki z imionami i za każdym razem jak trafiam na Krzysia to o tobie myślę. Jak chłopaki? I brawa za zapuszczanie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2023 |
|
Zakorzenienie
|
Mysiu myślę, że jeszcze dzisiaj go przycisnę, mimo że w powietrzu wisi sprzeczka. Też jestem bardzo ciekawa co ze mną zrobi Jakiel, może skarze mi przyjechać do kliniki, chociaż mam nadzieję, że nie
|
|
#2024 |
|
Zakorzenienie
|
Baby hair? a czy dostanę ją np. w rossmanie?
|
#2025 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To muszę poczytać o tym. Gdzie jest Kluska o tej porze? Agabi? Gianna? heloł.Arleta pewnie już kima
|
|
#2027 |
|
Wtajemniczenie
|
Ewcia przypomniało mi się, że zawsze wybierałam wersję z wyciągiem z rzepy, mniej śmierdziało i stymuluje wzrost włosów. Wcierasz to we włosy i skóre głowy, na to folia i ręcznik, czekasz 20minut i zmywasz. Aż czuć mrowienie
tylko mi się teraz nie chce jak nie mam czasu przy Małym, ale jak zaczną hardziej wypadać to wrócę do tego. Dziewczyny zniknęły dzisiaj. Ja zmykam spać, bo już mi oczy lecą. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2028 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem
![]() Brat wpadł, posiedzieliśmy chwilę. Potem kąpanie Hani, ogarnięcie z grubsza i teraz i ja już umyta i wysmarowana. Jem owsiankę. ![]() Arletko cieszę się, że zostajecie w domu Lila no nie dziwię się, że chciałaś wyjść Iza jak Domiś? Już się oswoił? Ewciu jak Ty to robisz, że tak wcześnie jesteś ogarnięta ze wszystkim u mnie nie ma opcji, tż wraca z pracy o 17 i czas zaczyna lecieć 2 razy szybciej i się nie wyrabiam ![]() Mysiu, u neurologa ok- główka pięknie, inne odruchy też. Jeszcze trochę za mocno dłonie zaciska ale w ciągu 2-3 tygodni powinno minąć. W ogóle dziwne to - ponoć do roku powinno się kontrolować rozwój u neuro a jakoś pediatra mi o tym nie powiedział. Bioderka też wszędzie na około słyszę, że każą kontrolować a mi ortopeda powiedział, że mam przyjść jak mała zacznie chodzić dopiero. Ziajka, nafta jest super, kiedyś stosowałam A hormony to niezłe bagno, mi włosy leciały przez pierwsze 3-4 mce ciąży ale od tarczycy. Całymi garściami, teraz jak wieje mam aureolkę z 'baby hair' nie wiedziałam, że tak się nazywa co odrasta ![]() Ktoś pisał do Agabi?
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta |
|
|
|
#2029 |
|
Wtajemniczenie
|
Kluska a na mnie wax nie działał. Tylko pachniał, dopiero ta nafta pomogła. Też mam taką aureolkę i jej nie cierpię, zawsze rozczochrana jestem przez to
![]() Brawo za neuro mnie bioderka dwa razy sprawdzali i teraz w maju na sprawdzenie zawiązania się kości i tyle. Nic więcej, a jak pytałam czy nie ma asymetrii to zbytnio się nie zagłebiała babka i tylko kiwnęła, ze ok. Specjaliści...Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2030 |
|
Zakorzenienie
|
Ziajka a jaki wax miałaś? Moja kumpela blondi nie była zadowolona z rumiankowego, dla mnie ten z henną jest fantastyczny - ale raczej śmierdzi niż pachnie. Tylko używałam z tej starej serii w puszkach a nie z tej nowej co jest tyle rodzajów- może ta nowa pachnie.
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta |
|
|
|
#2031 |
|
Wtajemniczenie
|
Kluska Pytałaś o klinikę - Invicta.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2032 |
|
Zakorzenienie
|
Yss, tak myślałam jak pisałaś o gdańsku
to dobra klinika, napewno odpowiednio się Wami zajmą i... będzie dobrze
|
|
|
#2033 |
|
Wtajemniczenie
|
Kluska miałam niebieski wax z proteinami mlecznymi, pachniał budyniem śmietankowym
nawilżał włosy, ale moje plątał co wzmagało wypadanie czytaj wyszarpywanie przy czesaniu,dlatego oddałam mamie i na jej krótkich super się sprawdziłNie mogę zasnąć Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2034 |
|
Zakorzenienie
|
Ziajka, mogę Ci zaśpiewać, działa
|
|
|
#2035 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2036 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
Cytat:
![]() Tak wrócił mój kochany śmieszek Kiedy szczepić po chorobie?Termin w książeczce mieliśmy na wczoraj,ale to wydawało mi się za wcześnie.
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
||
|
|
|
#2037 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak dobrze, że Domiś już wraca do siebie Dzień doberek! Piękne słońce od rana, dziś ma być 20stopni! To dzisiaj dłuuugi spacer obowiązkowy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2038 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja też się leczę w Invicie. Tyle, że w Wawie.
Powodzenia! Jak lot? Cytat:
![]() Cześć.
|
|
#2039 |
|
Zakorzenienie
|
hej. moje małe słoneczko od 4.30 do 8.30 nie spało, obaliła oba cyce i sobie lezała, troche tz ja ponosił abym mogła pospac,potem jeszcze troszke dostała cyca i spi
![]() pita nie rozliczyłam, juz tz się tym zajmie. ziajka zdrowiejcei. u nas piękne słoneczko ale i wiatr,moze na chwilke na balkon małą wezme.
|
#2040 |
|
Zadomowienie
|
Hej
Tasia - nie martw się, na pewno podrośnie, ja ostatnio też zauważyłam, że maluszek jest kilka dni młodszy, ale teraz będzie przybierał na masie i na pewno wszystko będzie w porządku, zobaczysz. Ja takie badania już miałam, ale za tydzień mam kolejne usg. Cukier w moczu też da się zlikwidować, ja ostatnio miałam niepokojące upławy, dostałam leki i wszystko wraca do normy. Mysia - znowu ściełaś? a ja jestem ciekawa jak Ty w długich wyglądasz, ja zapuszczam jeszcze ![]() Arletka - brawa za wyniki! Agabi - ze szpitala to nigdy nie można wyjść bez pamiątki Kuruj się Kluska - fajny aniołeczek ![]() Pogoda jest piękna, w końcu pierwszy dzień wiosny, połowę rzeczy trzeba będzie schować do szafy, a połowę wyciągnąć i sprawdzić czy mi się jeszcze dupsko zmieści
Edytowane przez CoffeeHeaven Czas edycji: 2014-03-21 o 09:41 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:08.

Ale jak już Kluska zauważyłam mają inne śliczne zawieszki i napewno coś wybiorę 

u mnie nie ma opcji, tż wraca z pracy o 17 i czas zaczyna lecieć 2 razy szybciej i się nie wyrabiam 

mnie bioderka dwa razy sprawdzali i teraz w maju na sprawdzenie zawiązania się kości i tyle. Nic więcej, a jak pytałam czy nie ma asymetrii to zbytnio się nie zagłebiała babka i tylko kiwnęła, ze ok. Specjaliści...
nawilżał włosy, ale moje plątał co wzmagało wypadanie czytaj wyszarpywanie przy czesaniu,dlatego oddałam mamie i na jej krótkich super się sprawdził
Kuruj się