|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#631 |
|
BAN stały
|
Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014
Chciałam się tylko poskarżyć, że wysłałam zaproszenie do mojej cioci do Niemiec i miała awizo w skrzynce, poszła na pocztę i przesyłki nie było, potem zadzwoniła do niej pani z poczty, że przesyłka jest, ciocia poszła i odebrała, okazało się, że zaproszenie było otwierane
|
|
|
|
#632 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014
Tak myślałam, jak to napisałam, ale... cóż, nigdy nie mówię "na dworze"
Tak samo z tymi nieszczęsnymi pantoflami - pantofle to kapcie, na po domu! A nie wyjściowe buty Cytat:
Chamstwo, ale już niestety się przyzwyczaiłam, że poczcie w niczym nie można ufać...Co do kolorowych butów ja z moim batalii nie chcę toczyć, tylko postawić go przed faktem dokonanym, dlatego wolę mu tych butów przed ślubem nie pokazywać, zamiast mu wyjaśniać wszystko
|
|
|
|
|
#633 |
|
Zakorzenienie
|
zakrecona_kropka Tort angielski z czerwonymi kwiatami i śmieszną figurką wygląda bardzo ok - tylko może lepsza byłaby panna młoda, która wręcz pcha się w ramiona pana młodego, a nie od niego ucieka
![]() Kamilka E tam różówy, jest amarantowy i tego się trzymajmy - a sposób genialny ![]() Masz możliwosć wyboru innej florystki? Przecież ślub masz w sezonie, będzie sporo kwiatów dost ępnych, nie trzeba Ci wcale sprowadzać endemitów z drugiej półkuli. Miałamnapisać, że realizacje przywoite 9to pierwsze zdjęcie), ale potem zobaczyłam to anturium z piórami. To są jedyne kwiaty, których nie znoszę i nie pasują mi do ślubu ![]() mala_czarna Daj znać, jak makijaż i degustacja ![]() Lemon_dropStraszne... Z drugiej strony może PM-ka miała bardzo ograniczony budżet ślubny. Aczkolwiek nie rozumiem podobnych koszmarków wystawianych na allegro jako suknie o wartiości 3 tysięcy lub więcej Tysia Gratulacje Teraz czas na świętowanie swiat_katarzyny Mam Hugo Boss Orange - lubię go, taki ciepły otulający zapach. Troszeczkę słodkawy. Stosuję tylko na zimniejszy czas, bo na cieplejszą pogodę trochę mnie dusi. Ale to tylko subiektywna opinia, tak pachnie na mnie. lexie Gratuluję przymiarki ![]() enzunio Masakra jakaś. A zaproszenie w stanie nienaruszonym? Anesthesia To trzymam kciuki, zeby Twojemu mężczyźnie te czerwone buciki wydały się najpiękniejsze na świecie (poza ich posiadaczką)
|
#634 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak mi wyszło w kalkulatorze na stronie E.Michalak ![]() Cytat:
Nie lubi sama zostawać, jak zostanie cały dzień to później nie może ode mnie odejść
|
||
|
|
|
#635 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dziękuję Cytat:
gratulacje
|
||
|
|
|
#636 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
u mnie się mówi kapcie i ciapy
|
|
|
#637 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie czuję że rymuję ![]() Oczywiście zapytałam Pańcię czy nie ma nic przeciwko, gdybym skorzystała z usług innej florystki, to zrobiła minę jakby ducha zobaczyła i cały czas mi wpierała, że taniej nie znajdę ![]() przyszły tydzien będzie pod znakiem kwiatów i postanowiłam pójść powiększyć obrączkę,bez wiedzy TŻ, żeby miał niespodziankę ![]() Cytat:
a tak to się sobą zajmuje i chodzi po meblach ostatnio zrzuciła mi perfumy z półki... moje kochane Gucci Rush!!! ślubne!!! na szczęście, dzięki temu plastikowemu opakowaniu, się nie potłukły, ale korek wypadł i nie można go wsadzić z powrotem, muszę się teraz nieźle nagimnastykować, żeby się popsikać
|
|
#638 |
|
Rozeznanie
|
Edytowane przez activelifestyle Czas edycji: 2014-03-20 o 22:04 |
|
|
|
#639 |
|
Zadomowienie
|
Enzunio a czego oni tam szukali?? na niemieckiej poczcie też takie numery???
a ja myślałam, że u nich Ordnung muss sein
|
#640 | ||
|
Raczkowanie
|
Gratulacje!
![]() Cytat:
a u mnie się kapcie mówi albo papucie :PCytat:
|
|
#641 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niemcy to czy Rosja już ... wrzuciłam już w klubie, ale wrzucam też tutaj projekt "okładki" naszego zaproszenia, jutro TŻ zawozi kolesiowi, który to machnie sitodrukiem
|
|
#642 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja kota rzadko ma przejawy czułości, zazwyczaj tylko rano i wieczorem jak stoję przy lodówce Tak to potrafi cały dzień spać i nie zwracać uwagi A po meblach najlepiej się chodzi Perfum nie zrzuci ale uwielbia zrzucać biżuterię Nie mogę zostawić pierścionka na wierzchu, bo zaraz lądują na podłodze
|
|
|
|
|
#643 | |||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ale pewnie skusiła ich bąbelkowa koperta Zaproszenie nienaruszone, w ogóle nie zniszczyli, tylko tak jakby ktoś zajrzał... A może myśleli, że narkotyki?? Ale celnicy/policja chyba by jakąś adnotację na kopercie umieściła... no nie wiem... ![]() ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#644 | |
|
Rozeznanie
|
Enzunio, koszmar z tą pocztą! Mam nadzieję, że zaproszenie nienaruszone chociaż! A może oni tam brylantów szukali, bo słyszeli kryształki w środku i o przemyt Cię podejrzewali?
![]() Cytat:
|
|
#645 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasiulenkowo ja tez poprosze namiary,szukam wlasnie czegos takiego!!!!
![]() Sent from my GT-I8160 using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
#646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() do mojego Tż doszły zaproszenia, powiedział, że śliczne!
|
|
|
#647 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nic mnie już chyba nie zaskoczy ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#648 | |
|
Wtajemniczenie
|
Nie trzeci raz pisać posta? To nie na moje nerwy na dziś.
Tak bardzo chce żeby był już weekend, moja psychika upadła. TŻ od dwóch tygodni ma drugą zmianę więc codziennie od 9 rano do 22 jestem całkowicie sama z synem. No i wyobraźcie sobie, że ten mały człowiek przechodzi bunt dwulatka i to co ona wyczynia przechodzi wszelkie pojęcie. Serio w życiu nie pomyślałabym, że dwulatek może tak dać w kość. Nawet nie będę tego opisywała, bo aż się niechce o tym myśleć.Jestem tak wyczerpana psychicznie, że czasami nie wiem jak się nazywam. Ok 18stej to już się modle, żeby TŻ się zaraz zjawił bo po całym dniu ( kolejnym zresztą) mam tak wszystkiego dość, że najchętniej wyszłabym z domu. Niech już będzie ten weekend proszę!! Cytat:
|
|
|
#649 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mało tego jak było spotkanie z jego rodzicami to mój tata zaczął mówić pole przez to że się osłuchał a nawet nie zwrócił na to uwagi ![]() Poza tym mój TŻ ma jeszcze flizy na ścianach i podłodze , a ja płytki i też chodzą w pantoflach po domu.No i on soli placki ziemniaczane a ja słodzę ale to może tylko on tak ma - nie wiem ![]() Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
|
|
#650 |
|
Zakorzenienie
|
TysiaBB1989
![]() ![]() enzunio o kurde, nigdy bym nie powiedziała że poczta to tacy chamole... atoomowka duzo osob sie skarzy na to, ze siedzenie caly dzien samemu z dzieckiem wykancza psychicznie.. trzymam kciuki zebys dala rade z wszystkim
|
|
#651 |
|
Zakorzenienie
|
http://decorisus.pl/p/7/354/6221/Zap..._15/alt/z.html
podobają nam sie te zaproszenia, ale próbek alurat tych nie mozna zamówić i boimy się w ciemno zamawiać
|
#652 |
|
Zakorzenienie
|
karolinuuusia
tez bym sie bala, zamowic w ciemno za taką cene..
|
|
#653 | |
|
Raczkowanie
|
Ja mam bokserka który nikogo oprócz rodziny nie dopuści do siebie i nie może zostać sam na dworze bo jest nie przyzwyczajony zresztą on załatwia się tylko na spacerze
więc nie pozostaje nic innego jak dwie wizyty mojego taty w domu ale wkońcu na tym polega odpowiedzialność za zwierzę więc myślę że pierwszy raz tata pojedzie jak my będziemy na krótkim plenerze po obiedzie a potem koło kolacji i pewnie ok 22/23 będzie musiał odwieźć moich schorowanych dziadków (wątpię że dłużej będą w stanie siedzieć) więc potem już piesek będzie miał towarzystwo a może nawet wcześniej bo mój chrześniak będzie miał rok i dwa miesiące i pewnie też pojedzie wcześniej do domu![]() Gratuluję ![]() Dowiem się jak pojadę na salę wybierać menu ![]() Cytat:
![]() A my podjęliśmy decyzję o budowie domu po ślubie tylko muszę jak najszybciej znaleźć pracę, jutro jadę rozwozić znowu CV
|
|
|
#654 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#655 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
placki ziemniaczane z cukrem ? :P wykracza to poza moje smaki :P
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00"Zestarzej się przy mnie Najlepsze dopiero się zdarzy"
|
|
|
|
|
#656 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
, ale sama wiesz ile chcesz na zaproszenia przeznaczyć Jak dla mnie są ciut za drogie ![]() Cytat:
powodzenia w poszukiwaniach |
||
|
|
|
#657 |
|
Zakorzenienie
|
Przed chwilą pokazałam to foto dla TŻ to myślał że to żart
Gratulacje! Enzunio ale chamstwo z tym otwartym zaproszeniem! Say ja podobnie jak dziewczyny sugerują rozważyłabym hotel dla zwierzaków
|
#658 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
cukier i śmietana do tego , o tak ![]() Gdy ja swoje posłodziłam u TŻta w domu, jego mama klęczała ze śmiechu, bo była pewna , że pomyliłam sól z cukrem Lubię te nasze różnice - ciekawe tylko gdzie będą chodziły nasze dzieci i co będą jadły ![]() karolinuuusia odnośnie zaproszeń - my byśmy właśnie zaliczyli wtopę przy zaproszeniach - z podobną ceną. 10 gr w tą czy tamtą - nie pamiętam. Nie wiem czy to dużo czy mało, bo nie patrzyłam w innych miejsach, mam swoją sprawdzoną firmę, w której kupowałam na inne imprezy. Jednak te co wybraliśmy okazały się totalną pomyłką. Inne natomiast w tej samej cenie - cudeńka! Lemon, pisała o grubości papieru - może to warto sprawdzić i jeśli będzie ok, to chyba nic innego nie może im dolegać ? Bo są piękne!
25.10.2014 Edytowane przez Le_lena Czas edycji: 2014-03-20 o 23:30 |
|
|
|
|
#659 |
|
Rozeznanie
|
Nie wyrobie przy Was... godzina nadrabiania
![]() Nie będę cytowac bo na tym cholrnym tablecie to wykończyć się przy tym można U mnie w parafii z tego co zrozumiałam z rozmowy z proboszczem papiery odpisujemy my w piatek po spowiedzi a świadkowie przed mszą Mam dwa psy i zostaną w domu , ktoś(moja mama albo siostra) ze 2 razy będą musiały z nimi wyjsc ale od mojej sali weselnej do mojego domu mam 10 minut pieszo ![]() W kwestii co z koprtami w trakcie wesela to u mnie na sali jest sejf do dyspozycji Była mowa o butach - moje zielone TŻ wybierał razem ze mną jak robilam na nie zamowienie Jestem ze slaska u mnie chodzimy na dwór lub na plac ![]() W domu chodzimy w papuciach A no i GRATULACJE dla naszej Pani mgr inż. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#660 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Najlepiej jak sie przeprowadzilam do Lodzi: tam jest krancowka (zajezdnia), migawka (bilet miejski), ekspres (zamke blyskawiczny) i wiele innych. A pantofle nie figurowaly. Pantofelki dla ksiezniczki, ale elekganckie buty to eleganckie buty, albo czolenka. Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:32.

Chamstwo, ale już niestety się przyzwyczaiłam, że poczcie w niczym nie można ufać...

Bo dla mnie Twój rozmiar brzmi mocno "sieciówkowo" i jeśli chodzi o porządne biustonosze i brafitting, jak w przypadku Ewy Michalak, taki rozmiar to bardzo rzadko spotykane zjawisko 

wtedy mój tost wyglądałby tak :

, ale sama wiesz ile chcesz na zaproszenia przeznaczyć