|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#31 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Niech ten lipiec przyjdzie wcześniej, bo się z brzuchem w drzwiach nie mieszczę
to ja właśnie tak miałam poszłam do apteki i kupiłam dentosept tylko do płukania -patrzę potem na ulotkę a tam pisze że się nie zaleca i żeby zapytać lekarza no to zadzwoniłam do szwagra i powiedział, że mogę płukać dopóki nie kupię tego elużelu i płukałam przez 2 deni bo tamten trzeba było zamówić -więc zrób jak uważasz ale ja bym posmarowała |
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Niech ten lipiec przyjdzie wcześniej, bo się z brzuchem w drzwiach nie mieszczę
miałam iść, zamknęłam komputer i włączyłam Wizaż w komórce
Fame, ja mam przyzwolenie od ginki na branie Apapu, a nawet Apapu extra (ale na wszelki wypadek nie korzystam z przyzwolenia na ten silniejszy Apap) a poza tym tak jak jedna z dziewczyn pisała - płukanki z szałwii dobrze działają na opuchliznę
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
Uciekam i ja do łóżeczka
dobrej nocy Mamuśki ![]()
Nasze Szczęście "Tam jest Ci najlepiej, wiem. Cicho... ciepło... ciemno... I długo śni się dobry sen, że zawsze będziesz ze mną. Tam, moje serce stuku puk, szepce Ci zaklęcia. A ja czekam jak na cud, jak na małego księcia." |
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
serio tyle mam :P i w sumie nic się nie zmieniło od tamtego czasu - może z 2 cm :P
|
|
|
|
#35 |
|
Wtajemniczenie
|
Mi też ginka mówiła że max 2 dziennie a najlepiej stosować coś miejscowego jeżeli chodzi o konkretny ból
LAURA Czekam na Ciebie z utęsknieniem, wśród tych miesięcy, dni i nocy przyjdziesz na świat z wielkim krzykiem by każdy poznał dzień narodzin. Miłością tą największą zrodzisz się w bólu swej matki, by wynagrodzić Jej czekanie i życia niedostatki. |
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
ja też uciekam już, jakoś tak mi się zachciało do łóżka
|
|
|
|
#37 |
|
Wtajemniczenie
|
Spokojnej nocy
LAURA Czekam na Ciebie z utęsknieniem, wśród tych miesięcy, dni i nocy przyjdziesz na świat z wielkim krzykiem by każdy poznał dzień narodzin. Miłością tą największą zrodzisz się w bólu swej matki, by wynagrodzić Jej czekanie i życia niedostatki. |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
Uzależnienie
Zbieram swoje 4 litery do jutra
Nasze Szczęście "Tam jest Ci najlepiej, wiem. Cicho... ciepło... ciemno... I długo śni się dobry sen, że zawsze będziesz ze mną. Tam, moje serce stuku puk, szepce Ci zaklęcia. A ja czekam jak na cud, jak na małego księcia." Edytowane przez roksanka88 Czas edycji: 2014-03-20 o 22:08 |
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
tak piszecie o tym spaniu, łóżku, że chyba jednak też pójdę
![]() ![]() Roksana, ja się obawiam, że podczas cesarki będę siedzieć z Wami
|
|
#40 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobranoc
|
|
|
#41 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam 94cm na wysokości pępka.
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny!
na razie pójdę się położyć, może zasnę bez niczego. Dobranoc mamaya pewnie też na komórkę się przerzucę |
|
|
|
#43 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#44 |
|
Rozeznanie
|
dobry wieczór!i ja witam się w nowym wątku
również cytowałam w poprzednim wątku a tu ciach naskrobałyście na tyle, że nie zdążyłam odpowiedzieć. tyle co pamiętam to: Dusia gratuluję synka! mamaya u mnie krechy nie ma , pępek mocno spłycony i rozciągnięty ale jeszcze jest dziurka ![]() nie wiem ile mam w obwodzie ale dużo, zaczynam powoli chodzić jak pingwin bujając się na boki moja Myszka ostatnio bardzo ruchliwa się zrobiła, czasem tak się rozbryka,że sprawia mi konkretny ból... aż się boję co to będzie dalej ![]() ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Fame a może okłady z lodu?mi pomagało.... |
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
witam sie i ja w nowym watku
co do gruchy itd to ja juz kupilam fride i zapas filtrów jakos brzydza mnie gruszki te jednoelementowe jak je umyc w srodku musi byc spik na spiku , termometr tez juz kupiłam wziełam brauna z koncówka do ucha ma 21 kapturkow wiec na poczatek wystarczy, czekam na paczke z pl bo to wszystko z allegro kupiłam, bedzie radocha z rozpakowywaniem bo grzebyczki szczoteczki obcinaczki lezaczki pieluszki rozki wszystko przyjdzie, troszke zabawek i 100 innych pierdół komoda sie odrazu zapełni koszyki juz czekaja na te drobiazgi
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
No i nie moge zasnąć więc weszłam zobaczyć co tam naskrobalyscie... dużo się nie naczytalam i dalej nie chce mi się spać a mój tz już zaczyna sapać co mnie dodatkowo denerwuje. Mała gmera mnie w srodku i jutro pewnie będę spać znowu do 9
![]() Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#47 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale mnie zrobiłyście w konia
chciałam nacytować a tu dusia gratuluję synka i bardzo dobrze jak już masz 2 córy )Mamaya odnośnie wózków - Mutsy! (ale ja jestem przeciwniczką Joolz itp.) i w ramach przekonywania jest Mutsy 4Rider Lightweight jeansowy i jest piękny Fame boskie ciuszki Roksanka współczuję cukrzycy... ale będzie dobrze iiiiii więcej nie pamiętam agnes ja też po wypłacie robię takie wielkie zamówienie na all a jutro wychodzi do mnie paka z UK ze wszystkim, co nakupiłam na Ebayu ![]() --------------------------------- też mam dylemat gruszka/frida i pewnie kupię obie rzeczy... a tego do odkurzacza jakoś sobie nie wyobrażam mimo, ze pewnie fajny wynalazek dziś spałam 5h i jestem nieprzytomna ale czuję, że nadrobię jutro do samego południa albo dłużej
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
Witam sie i ja... Wieczorowa pora
![]() Nie spodziewalam sie dzis tego watku ![]() dusia gratuluje synka roksanka moze jutro nie potwierdzi sie ta cukrzyca a jesli nawet, to pod kontrola lekarza wszystko bedzie dobrze mamaya ja mam leciutka linie na brzuchu, chyba z poprzedniej ciazy jeszcze pepek rowny z brzuchem ale od gory lekko odstaje podoba mi sie ![]() Mamaya, jeszcze nie wszystko stracone, to sie moze jeszcze pokazac Dobranoc. |
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
Nadal nie mogę spać.... jakas masakra... jutro będę nie do życia... chyba tak jestem podekscytowana ze mała fika mi w brzuchu ze nie mogę spać, a teraz w dodatku zrobiłam się głodna...
Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
malwiska witaj w klubie niespiacych moj synus tez szaleje po brzuchu co go poglaskam to kopa dostane
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
No i sobie postałam... witam się z rana po niezbyt udanej nocy... a burczy mi w brzuchu jakbym 3 dni nie jadla.
Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#52 |
|
Rozeznanie
|
Witam
Chyba przestanę w ogóle sprawdzać pogodę. Na wczoraj i dzisiaj zapowiadali deszcze a tu taka piękna pogoda ---------- Dopisano o 07:03 ---------- Poprzedni post napisano o 06:59 ---------- Coś do poczytania: http://codziennikfeministyczny.pl/sc...ref_map=%5B%5D |
|
|
|
#53 |
|
Zadomowienie
|
Witam się o poranku i zbieram się na glukoze.. raz kozie śmierć
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#54 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nowy wątek nowy podpis ![]() ___ Dzień dobry porannie Śmigam do przychodni na badania ![]() Do później
Nasze Szczęście "Tam jest Ci najlepiej, wiem. Cicho... ciepło... ciemno... I długo śni się dobry sen, że zawsze będziesz ze mną. Tam, moje serce stuku puk, szepce Ci zaklęcia. A ja czekam jak na cud, jak na małego księcia." |
|
|
|
|
#55 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kolejną rzeczą jest to że można karmić dyskretnie ale niektóre babki mają to w nosie i wywalają całą pierś - to jest niesmaczne... Można usiąść przykryć pieluszką tetrową cycka i po problemie - dziecko na pewno się nie udusi to jest moje zdanie - pewnie niektóre mają inne
|
|
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się i ja porannie
Zaraz wskakuję na wagę zobaczyć jak sprawy się mają ![]() roksanka, za badania Artykułu co prawda nie przeczytałam, ale uważam tak samo jak malwiska
|
|
#57 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej..witamm porannie na nowym wątku
U nas pogoda piękna Nie wiem jak mnie ostatnio tż mierzył w pasie że namierzył pare tyg temu 104 a dzis jak mierzyłam to jest 101 i mówię żeby on mne zmierzył bo znów mi powie że źle mierzę i mu też 101 wyszło..No no i weź tu uwierz facetowi... Malwiska możemy sobie ręce po Artykuł dosć mocny..ja osobiscie bym się wstydziła wywalić cyc w galerii i karmić dziecko, ale jeśli ktoś ma taką potrzebe lub jest do tego zmuszony to jego sprawa i mi to nie przeszkadza.. A osobiście dziwię się postawie tego ochronarza Edytowane przez simka234 Czas edycji: 2014-03-21 o 07:58 |
|
|
|
#58 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki kochane mi synek nie dał spać wiercił się jak nie wiem
Termometr to ja mam bezdotykowy do ogólnego użytku najmniej stresujący
Edytowane przez dusia_tcv Czas edycji: 2014-03-21 o 08:06 |
|
|
|
#59 |
|
Zadomowienie
|
i lecę do obozu pracy ![]() coś zaaranżuję i wracam do Was
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
bezdotykowy termometr to mój must have (jeden z wielu
) przy Was dziewczyny to ja się czuję w czarnej
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:51.

chciałam nacytować a tu
)
a jesli nawet, to pod kontrola lekarza wszystko bedzie dobrze 
za badania