|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 20+
po siłowym mieso i ryż itp
albo samo białko ale szybkowchłanialne i bez tłuszczu jajka absolutnie się nie nadają OREGANKA ile wlezie i mi więcej tym lepiej
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#782 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale myslalam ze wszystkie cos zalaczymy ;/
|
|
#783 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a czy mogę zjeść same białko bez żółtka? bo dziś nie uda mi się wszamać żadnego mięska? ostatecznie kupię sobie zaraz pierś z kurczaka i ugotuję i po siłowym jak znalazł. jak tylko dojadę do domu to wrzucę coś czyli około 22
Edytowane przez Rzabba Czas edycji: 2007-06-15 o 22:56 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
#784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestem na dobrej drodze do przekonania rodziców zeby imprę zrobili w formie grila na świeżym powietrzu ![]() co to oni wogóle jakiś oficjalny zjazd rodzinny robią....
|
|
|
#785 |
|
Zakorzenienie
|
Marzena777- śliczna jesteś Ty, śliczne sa widoki.Jak mi jeszcze powiesz że to w oklicy Twojego domu to chyba się z zazdrości pochlastam
![]() Ja nie mam zdjęć narazie mailem cichaczem rozwysyłały do niektórych![]() ![]() Dzisiaj armagedon po południu, trzymajcie kciuki za egzamin.Wczoraj ulali połowę osób
|
|
|
|
#786 |
|
Zakorzenienie
|
Inch powodzenia!!!!!
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#787 |
|
Zakorzenienie
|
Marzena! Ło jeżu! Śliczna jesteś!
Inch, streszczaj się z tym egzaminem, bo mi paluchy wysiądą! a! trzymam dopiero po treningu, ale z tym wyrobię się do południa
|
#788 |
|
sophisticated
|
inch potrzymam
a dokąd się wybierasz w lipcu, bo mi umknęło (albo nie mówiłaś)?
|
|
|
|
#789 |
|
Raczkowanie
|
inch kciuki napewno będą zacisnięte !!! powodzenia!!
|
|
|
|
#790 |
|
Rozeznanie
|
Też poszukam jakiejś fotki, ale to w weekend dopiero.
O 8 rano skończyłam i wysłałam projekt do inwestora Tylko, że w pracy urlopu mi nie chcą dać tzn stwierdzil, że może nie być max 2 dni w tygodniu 9tylko gdzie ja pojadę na 4 dni?) Tragedia....Z innej strony to mnie dowartościowali - fajnie czuć się niezastąpioną (zwłaszcza, że jak powiedziałam o urlopie to oni, że może jednak to odłożę na później, trochę marudziłam więc mi podwyżkę dali Ale dzisiaj znów będzie tragedia - jestem tak śpiąca, że nie wiem jak ja w pracy wysiedzę te 4h. Mam nadzieję, że ludzie będą często do mnie mówić to może nie zasnę
|
#791 |
|
Zakorzenienie
|
uff dobrze że dziś już piątek, jeszcze kilka godzin odbębnić i łikendos
ja będę robiła foty w niedzielę na tej imprezie mam nadzieję grilowej.... bo z normalnych dań to ja nić bezwęglowego nie znalazłam, wszędzie makarony, ryze, a przeciez coś zjeść muszę, a na grilu to szaszłyczki zrobię i luzik
|
|
#792 |
|
Raczkowanie
|
ojej jak dawno mnie tu nie było
![]() ja też sie cieszę że za chwilke weekend, jeszcze wieczorkiem czeka mnie egzamin z katare...bedzie bolało
|
#793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i czekam na wrażenia moja córa we wtorek zdaje egzamin z taekwon-do ![]() boi się, bo miała zaległości miała operację pod koniec kwietnia a potem był jeszcze okres rekonwalescencji ale mam nadzieję, że mimo wszystko sobie poradzi
|
|
#794 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ze bedzie bolało.. czasem musi a nie było Cie oj dawno.. obijańsko było, musza byc Cytat:
jakie same waleczne kobiety rosną! az strach
|
||
|
|
|
#795 |
|
Raczkowanie
|
ojej super a ile trenuje już Rzęsko?
ja jestem tak wdzieczna mojemu narzuconemu za to że mnie wciągnął w karate jak nie wiem. I teraz chodzę częściej niż on ![]() Navi bo to jest tak że kobiety mają coraz ciężej na świecie i umiejętność łamania kolana w drugą stronę czasem sie przydaje
Would you die tonight for love? 59 miech!!!! ![]() ![]() _________________________ _________________________ ____ Misja w Zambii!! Pomóż!! Edytowane przez Ecstasy1985 Czas edycji: 2007-06-15 o 11:49 Powód: dopisek |
|
|
|
#796 |
|
Zakorzenienie
|
no od początku tego roku szkolnego prawie
może nie od pierwszych zajęć, zle od września to będzie jej pierwszy egzamin z taekwon-do ![]() miała chwile zwątpienia i już myślałam, że rzuci to w diabły ale jakoś się trzyma bardzo chciałabym żeby zdała i to nie dla samego egzaminu - pal go sześć! ale boję się, że jak nie zda to w przyszłym roku wołami jej nie będzie można tam zaciągnąć ![]() napisz proszę, dlaczego tak jesteś zadowolona z karate pokaże małej jakby co
|
#797 |
|
Raczkowanie
|
To jest coś na zasadzie stylu życia, nie chodzi o same ćwiczenia, ale także podejscie do życia. Ludzie z którymi trenuje sa wspaniali, wyrozumiali, poukładani, nienachalni, ludzcy poprostu. W sportach wyrabia się charakter, nie myśli sie o głupotach (no może czasami
), ale łatwiej jest się powstrzymać od złego. Trenowałam pływanie, teraz karate, mam pewne reguły które nakazują mi sie najpierw zastanowić zanim coś zrobie (nawet jeśli chodzi o zwykłe przyziemne czynności)...co do ćwiczeń to dają niesamowitą satysfakcję, piękną sylwetke, kondycję, gibkość, refleks. Leje się z facetami i teraz wiem że słaba płeć nie istnieje. Czuję sie pewniejsza jak gdzieś idę, bo wiem że tak krótkiego okresu treningów jestem w stanie zatrzymać napastnika i uciec do neutralizacji jeszcze daleko ale mam cel...po powrocie z pracy jestem nie do życia, są momenty załamania i niechęci, ale jak już jestem na treningu to siły wracają a potem mam niesamowitą satysfakcję wiem że taki egzamin jest bardzo ważny, pamietam swój pierwszy to było coś pięknego, dzieki temu chodziłam z jeszcze wiekszą motywacją córci sie na pewno uda
|
#798 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
przeczytała ![]() pokazała tylko na "piękną sylwetkę" i mówi że z tym to ona się nie zgadza i "jestem gruba" ![]() po1 fcale nie jest, choć nie jest też chuda po 2 ostatnio ubrudziła koszulkę i portki bo przemycała pod koszulką ... czekoladę ![]() więc ... to raczej nie jest "wina" taekwon-do
|
#799 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ojej ale się uśmiałam z tą czekoladą ![]() Kochana córa ![]() sylwetka super-sportowca przyjdzie z czasem
|
|
#800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a łamanie kolan fakt, rzecz przydatna
|
|
|
|
|
#801 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dowiesz sie pierwsza jakby sie coś zmieniło
|
|
#802 | |
|
Zakorzenienie
|
to tez jej pokazałam
![]() Cytat:
|
|
#803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zabieram sie za czytanie. W koncu cos trzeba robic w piatek popołudniu w pracy Za oknem słonce i upał, a ja sie smaże w biurze, bo klient, u którego pracujemy nie moze klimy zrobic - wrrr
|
|
#804 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zycze ci powodzonka Itrzymam mocno kciuki Dawaj znac jak tylko wrocisz jak poszlo ![]() Cytat:
|
|
#805 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#806 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam, padam na twarz. Udało się, na 5
dziękuję Wszystkim Brewko, jadę na Mazury pożaglować |
|
|
|
#807 |
|
Zakorzenienie
|
Inch, jak egzamin ??? !!
edit: no to GRATULACJE!
|
#809 |
|
Zakorzenienie
|
Własnie mi siostra powiedziała, że przed egzaminem wyglądałam jakbym nic nie umiała.A to małpa
![]() Dzięki dziewczyny, jeszcze tylko jeden i free. |
|
|
|
#810 |
|
Raczkowanie
|
Inch gratuluje
![]() własnie wróciłam ze swojego z karate i jestem...wypluta ![]() z 1500 kopnieć było, nogi mam jak z waty hehehe jezuuu śmiac mi sie chce ![]()
Would you die tonight for love? 59 miech!!!! ![]() ![]() _________________________ _________________________ ____ Misja w Zambii!! Pomóż!! Edytowane przez Ecstasy1985 Czas edycji: 2007-06-15 o 22:15 Powód: spacja |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:50.

ale myslalam ze wszystkie cos zalaczymy ;/

tzn stwierdzil, że może nie być max 2 dni w tygodniu 9tylko gdzie ja pojadę na 4 dni?) Tragedia....

dziękuję Wszystkim