Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014 cz.26 - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-03-21, 09:20   #691
no_doubt
Wtajemniczenie

Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Chciałam się tylko poskarżyć, że wysłałam zaproszenie do mojej cioci do Niemiec i miała awizo w skrzynce, poszła na pocztę i przesyłki nie było, potem zadzwoniła do niej pani z poczty, że przesyłka jest, ciocia poszła i odebrała, okazało się, że zaproszenie było otwierane
o kurcze szok!!! A my będziemy wysyłać zaproszenia do Włoch i USA to aż się boję pomyśleć co to będzie
Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
wrzuciłam już w klubie, ale wrzucam też tutaj projekt "okładki" naszego zaproszenia, jutro TŻ zawozi kolesiowi, który to machnie sitodrukiem
śliczna okładka

Cytat:
Napisane przez KaMilka4891 Pokaż wiadomość
CHCĘ TO!! I TAKI NASZYJNIK!!!
ale piękny gdzie można takie cuda zdobyć?

TEN dzień: 09.08.2014
Nasze największe szczęście: 18.05.2016 r.
no_doubt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-21, 09:25   #692
ysia
Zadomowienie

Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014

Cytat:

ysia ale masz blisko
ale mimo wszystko na naukach mówili żeby jechać wcześniej zawsze bo świat już nie takie historie słyszał jak np. zamknięty przejazd, remont, kapeć
Ale ja mam 6min pieszo Więc autem to jakaś minuta Damy radę

---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ----------

Cytat:

CHCĘ TO!! I TAKI NASZYJNIK!!!
Wdech, wydech, skąd to jest?

Profil FB
https://www.facebook.com/whitepointeshoes
ysia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-21, 09:29   #693
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ad rem Pokaż wiadomość
Dziewczyny, przeżyłam wczoraj koszmar. Tknięta przeczyciem zadzwoniłam do mojej wizażystki, która ma mnie czesać i malować do ślubu. Okazało się, ze zgubiła kalendarz, w którym mnie zapisała i nie byłam wpisana Co gorsza, moje terminy już są zajęte....
Nastąpiła więc zmiana planu - będę czesana i malowana o 7:30, cały plan, który tu wstawiłam poszedł w #$%$#@
Ale akcja, nie zazdroszczę
Swoją drogą nie ma ona strona internetowej, facebook'a by dać znać o tym swoim klientkom, tylko od razu umawia kolejne?

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-21, 09:31   #694
mojakaren
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
Tysia-gratuluje!!!! Brawo

Enzunio-ale akcja z zaproszeniem do mojej cioci szlo miesiac, choc normalnie trwa to tydzien

Atomoowka-wspolczuje ciezkich dni ale juz weekend lada moment a taki slodki blondasek aniolek z niego

Wybaczcie, ze tak wpadam i wypadam ale nie mam kompletnie czasu :/ po pracy staram sie ogarnac cos ze slubem ale wolno mi to idzie na szczescie Tz mi pomaga, dzis ma znalezc karafki na bimber

Kupilam wczoraj welon w salonie w ktorym kupilam suknie 3m katedralny, jest piekny

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
welon musi być cudowny, koniecznie chwal sie zdjęciami!!
I bardzo dobrze, że masz taką pomoc od TŻ

Cytat:
Napisane przez Kaigara Pokaż wiadomość
Moja znajoma mówiła laczki.

W przyszłym tygodniu mam pierwszą przymiarkę sukni!
ale Ci zazdroszczę! pamiętaj o zdjeciach dla nas

Ad rem nie wierze!!!!! To cudownie ze dostalas jakiegoś natchnienia zeby do niej zadzwonic! Dobrze ze juz wszystko wyjasnione ale babeczka moim zdaniem zachowala sie malo profesjonalnie.. targuj jakis rabat za straty moralne i nerwowe :p

Cytat:
Napisane przez anusia4u Pokaż wiadomość
dziewuszki kochane, w r.eserved jest promocja 20/25% od 20 do 23 marca
pomyślałam, że Wam napiszę, sama chyba też skorzystam

20% jest tak ogólnie dla wszystkich
25% dla tych co polubili funpage reserve.d na fb

ja wstępnie wybrałam sobie taki komplecik pod suknię
co myślicie?
http://www.reserved.com/pl/pl/woman/...achable-straps

http://www.reserved.com/pl/pl/woman/...x/plain-briefs albo http://www.reserved.com/pl/pl/woman/...hipster-briefs
Widzialam ten komplecik na żywo faktycznie wyglada fajnievi do tego ta cena!

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-21, 09:43   #695
KaMilka4891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez no_doubt Pokaż wiadomość
ale piękny gdzie można takie cuda zdobyć?
Cytat:
Napisane przez ysia Pokaż wiadomość
Wdech, wydech, skąd to jest?
http://www.toowee.pl/pl/p/BRANSOLETK...e-Perelki/3896 i ta cena
niestety nie ma do tego naszyjnika, a brałabym od razu, wszystko!!! jakby któraś z Was natknęła się na podobny komplecik to bardzo bardzo bardzo proszę o info
Stary 2014-03-21, 09:43   #696
docik10
Zakorzenienie

Jestem mega szczęśliwa byliśmy dziś w USC z dokumentami i zapłacić za ślub. Tak więc.... Ślubować będziemy 29.08.2014 godz. 13:00
Tyś moje dziecko a ja Twoja mama

Nasze szczęście jest juz z nami
:
docik10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-21, 09:49   #697
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Ale akcja, nie zazdroszczę
Swoją drogą nie ma ona strona internetowej, facebook'a by dać znać o tym swoim klientkom, tylko od razu umawia kolejne?
No właśnie wpadałam na jej profil na fb co jakiś czas i nie było info...

Cytat:

Ad rem nie wierze!!!!! To cudownie ze dostalas jakiegoś natchnienia zeby do niej zadzwonic! Dobrze ze juz wszystko wyjasnione ale babeczka moim zdaniem zachowala sie malo profesjonalnie.. targuj jakis rabat za straty moralne i nerwowe :p
Akcja jak z najgorszego koszmaru! Pójdę na próbną niedługo to pogadam z nią o tym. To najlepsza wizażystka w mojej miejscowości, choc nie ma full profesjonalnej strony z mnóstwem zdjęć, czy na bieżąco aktualizowanego profilu na fb. Ale spotkałam juz kilka osób, które wypowiadało sie o niej w superlatywach - no i ten tłok w kalendarzu też coś znaczy

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
Jestem mega szczęśliwa byliśmy dziś w USC z dokumentami i zapłacić za ślub. Tak więc.... Ślubować będziemy 29.08.2014 godz. 13:00
Gratulacje!!

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-21, 09:56   #698
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
Super! Gratuluę załatwienia sprawy
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-21, 10:02   #699
KaMilka4891
Zadomowienie

Cytat:
gratulacje dzień po mnie :P będę właśnie zasiadać do poprawinowego obiadu

Dziewczyny czy zlecacie komuś dekorację samochodu? ile to mniej więcej kosztuje? i czy uważacie, że sztuczne kwiaty do takiej dekoracji to tandeta? bo ja myślałam o samodzielnym wykonaniu, z rana tylko bym do auta dokleiła...
i strasznie spodobało mi się TO
Stary 2014-03-21, 10:02   #700
ysia
Zadomowienie

Cytat:
Gratki, Gratki

Profil FB
https://www.facebook.com/whitepointeshoes
ysia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-21, 10:05   #701
docik10
Zakorzenienie

Cytat:

Dziewczyny czy zlecacie komuś dekorację samochodu? ile to mniej więcej kosztuje? i czy uważacie, że sztuczne kwiaty do takiej dekoracji to tandeta? bo ja myślałam o samodzielnym wykonaniu, z rana tylko bym do auta dokleiła...
To pomyśl wtedy o mnie, że ja się mega stresuje Nie potrafię otworzyć strony, nie wiem czy to tylko u mnie :/ Co do dekoracji to ja uważam, że powinna być z żywych kwiatów. Dekorować Nam będzie kwiaciarka, jeśli chodzi o koszty to się jeszcze nie orientowaliśmy.

:
Stary 2014-03-21, 10:09   #702
Sunrise28
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez exist_ Pokaż wiadomość
Ja też z małpolski ;D
Pamiętam jak miałam znajomą z internetu z Mazur, gadałyśmy często na gg i bywało że pisałam jej że "uciekam, bo idę na pole" - dla mnie - na rower, pobiegać, posiedzieć, cokolwiek. A ona dobry rok myślała że ja wychodzę ziemniaki w polu kopać na obiad
U mnie w domu mówi się i pantofle i kapcie
Ja też nie rozumiałam jak kolega z Krakowa mówił, że na pole idzie...
Myślę sobie, gdzie on przy akademiku ma pole... Ale się wyjaśniło :P

Ja mówię na dwór...

---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ----------

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Popieram.
Też mi się przetłuszczają włosy. Mniej niż kiedyś, ale jednak nadal. Suchy szampon ratuje mnie niemal zawsze i już nie mam mani mycia włosów codziennie (co czyniłam chyba przez 12 lat).
Polecisz jakiś?

---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ----------

Cytat:
no a teraz opowieść o spotkaniu z florystką z mojej sali... Pańcia chce ode mnie 1700 zł za kwiaty, tak to mniej więcej u niej wygląda ZAWSZE klik
Pani się szczyci tym, że robi to juz od 12 lat (podejrzewam, że tak samo... )
po moim pytaniu czy możemy cos zjechac z ceny, to zaoferowała 1500 zł, ale to nie jest stała cena bo wszystko zależy od kwiatów, ich dostępności itd.
nie docierały do niej argumenty, że nie chcę wielkich bukietów, generalnie nie pozwalała mi dojść do słowa, dobrze że bylam z mamą i ona cos tam nią negocjowała, ale generalnie pańcia nie do przekonania, że mniej dla mnie znaczy więcej
stoły mamy w literkę E z dodatkową odnogą (dwie dłuższe po zewnętrznych - 1o os z każdej strony, krótsze po 7 os) i myślałam o czymś TAKIM
a ona twierdzi, ze pójdzie tyle samo kwiatów jak na te jej wiechcie...
po tej wizycie pojechałyśmy z mamą do hurtowni w poszukiwaniu wazoników - szklanek i będziemy dalej kombinować, bo baba mnie wkurzyła i nie chce od niej kwiatów
Dziwne te kobiety... To Twój ślub i ma być tak jak Ty chcesz - ona co najwyżej może coś doradzić... ale nie trwać przy swoim...

---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ----------

Cytat:
Napisane przez TysiaBB1989 Pokaż wiadomość
obroniłam się
od dzisiaj mgr inż.
Gratulacje

---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ----------

Przetrwaliśmy wczoraj poradnię
Nie było tak źle
Sunrise28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-21, 10:10   #703
Anesthesia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ad rem Pokaż wiadomość
Dziewczyny, przeżyłam wczoraj koszmar. Tknięta przeczyciem zadzwoniłam do mojej wizażystki, która ma mnie czesać i malować do ślubu. Okazało się, ze zgubiła kalendarz, w którym mnie zapisała i nie byłam wpisana Co gorsza, moje terminy już są zajęte....
Nastąpiła więc zmiana planu - będę czesana i malowana o 7:30, cały plan, który tu wstawiłam poszedł w #$%$#@
O matko Strasznie Ci współczuję takiej akcji... dlatego ja mimo wszystko wolę kontakt mailowy/facebookowy, niż telefoniczny, żeby mieć podkładkę na papierze i zapobiegać tego typu akcjom :/ Nawet jak się telefonicznie umawiałam, to potem pisałam jeszcze wiadomość.
Ale całe szczęście, że w ogóle jeszcze znalazła dla Ciebie czas! Półtorej godziny wcześniej to jeszcze nie tragedia

Swoją drogą dziwne, jak różni usługodawcy podchodzą do tych spraw. Ja jak napisałam o godzinach do fryzjerki i makijażystki to obie powiedziały, że jeszcze kupa czasu i nie musimy się na konkretne godziny umawiać, a w ogóle to raczej nie przyjmują innych PMek na ten sam dzień...
Cytat:
Super!
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-21, 10:11   #704
cornflower_girl
Zakorzenienie

hihihi Poproszę zdjęcia zaproszeń

Atomoowka Musisz mieć anielską cierpliwość. Mam nadzieję, że w weekend wypoczniesz

madzix za welon

patricia_pati Mam ślub tydzień przed Tobą, florystkę zaklepaliśmy w lutym, ustaliliśmy mniej więcej co będzie - ale nie uważam tego za coś dziwnego. Chcieliśmy mieć pewność, że dekoracja będzie taka jak chcemy, w określonej cenie i że florystka ma termin.

Kamilka Cudna bransoletka, idealna na ślub (mam nadzieję, że nie będzie zahaczać sukienki )

Co do dekoracji - u nas będzie taka, jest ze sztucznych kwiatów - jest w cenie samochodu. Choć jak dla mnie same satynowe wstążki by wystarczyły.

Ad rem Masakra! Chociaż o tyle dobrze, że dziewczyna wybrnęła z tego, że znalazła Ci termin i jednak Cię uczesze i umaluje.

docik Gratulacje

Sunrise Dziewczyny polecały Batiste - podpiszę się pod to. Isana też jeszcze jest dobra.

W temacie otwieranych kopert - wysyłamy kilka zaproszeń za granicę, nasi goście mają zupełnie różne nazwiska niż my (czasami poczta jest mniej podejrzliwa w przypadku rodzin). Czy macie jakieś rady jak zminimalizować ryzyko otwierania kopert (tak jak enzunio pisze, jak podejrzewają gotówkę lub narkotyki)? Może głupie pytanie...

Co do zwierzątek, o ile pieski teściów dadzą radę na weselu (mają ogródek i budę), kot rodziców w najgorszym wypadku będzie przejedzony (biedny kiciuś umrze z głodu), o tyle moja 12-letnia chrześniaczka robi cyrki, że ona przyjdzie na nasz ślub i wesele ze swoimi królikami-miniaturkami (nie przyjmuje odpowiedzi odmownej). Słodkie kulki z nich, ale wesele to nie miejsce dla zwierzaka

Bogini kuchennego zniszczenia
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-21, 10:11   #705
nasturcja1308
Rozeznanie

Cytat:
gratuluję!

Say przemyślałabym ten hotel dla psiaków. A teściowa czemu się nie zgodziła?

Ad ale modelka, dobrze, że w ogóle miała jeszcze miejsce żeby Cię wcisnąć

Kamilka śliczna ta biżu ja szukam cały czas jakiejś bransoletki ale kurde nie ma nic ciekawego potrzebuję srebrną, delikatną.

enzunio co za ludzie! a myślałam, że tylko u nas takie cyrki z pocztą

TYsia gratuluję

Edytowane przez nasturcja1308
Czas edycji: 2014-03-21 o 10:14
nasturcja1308 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-21, 10:17   #706
Sunrise28
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
Sunrise Dziewczyny polecały Batiste - podpiszę się pod to. Isana też jeszcze jest dobra.
Dziękuję
Stary 2014-03-21, 10:20   #707
annic
Wtajemniczenie

Cytat:
gratki

Kamilka piękna bransoletka
annic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-21, 10:22   #708
Robusta
Wtajemniczenie

Cytat:

My mamy sztuczne strojenie, gartis do samochódu i wygląda to wg nieźle
http://tablica.pl/oferta/luksusowe-b...tml#0e242eebee
mnie szkoda kasy na jakies efety wow, bo jak to mój TŻ mówi i ma rację jego wesele mało co obchodzi jego obchodzi NASZ ŚLUB bo to jest najważniejsze

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20141018580820.html

Edytowane przez Robusta
Czas edycji: 2014-03-21 o 10:26
Robusta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-21, 10:23   #709
KaMilka4891
Zadomowienie

faktycznie link się nie otwiera, wrzucam fotkę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg p1010729_1.jpg (26,4 KB, 55 załadowań)
Stary 2014-03-21, 10:25   #710
activelifestyle
Rozeznanie

U mnie plackie ziemniaczane je się w różny sposób. Najczęściej na słodko z cukrem, ale ja też czasem do ciasta dodaję cebulę i dużo pieprzu i tak je jem. Na obiad moja mama robi też do nich sos z mięsa

Anesthesia - u mnie też się jada makaron z serem i cukrem. Albo tak jak mówisz jeszcze z truskawkami, ale to wtedy nie z serem tylko truskawki miksuje się ze śmietaną lub jogurtem

TysiaBB1989 - przede mną jeszcze obrona inżyniera i nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę, że już możesz w pełni zająć się przygotowaniami

Kaigara - moja babcia mówi laczki

KaMilka4891 - śliczny komplet

Ad rem - Powinna Ci rabat dać za ten stres i swoje gapiostwo! Najważniejsze, że już wszystko gra

docik10 - Gratulacje

Później napisze co ustaliłam wczoraj do dekoracji kościoła a teraz uciekam inżynier goni
activelifestyle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-21, 10:27   #711
karolinuuusia
Zakorzenienie

Cytat:

ale z tego co widzę to oni mają punkt stacjonarny może warto podejść i pooglądać i pomacac na pewno bym nie zamawiala w ciemno...
mają, dzwoniłam i tez wszystkiego nie maja na sklepie, powiedziala ze terz sezon slubny i nie ma komu bawic sie w probki

---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ----------

Cytat:
Napisane przez lexie42 Pokaż wiadomość
Moje zaproszenia mają taką opaskę z tego samego materiału co ten fiolet Jeżeli chcesz wydać tyle na zaproszenia to zamawiaj
i podobaly Ci sie na zdjeciu a potem w rzeczywistosci?

Alicja

karolinuuusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-21, 10:39   #712
201605100
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez myboyismine Pokaż wiadomość
niby nie powinno być, ale różnie może się zdarzyć ja próbki zamówiłam jedne tańsze, inne 2-3 razy droższe i różnica była kolosalna
ojj tam, zalezy czego się oczekuje od zaproszeń, dla mnie mają mieć jako taki wygląd i niewiele kosztować

Cytat:
super, gratulacje
201605100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-21, 10:44   #713
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Chciałam się tylko poskarżyć, że wysłałam zaproszenie do mojej cioci do Niemiec i miała awizo w skrzynce, poszła na pocztę i przesyłki nie było, potem zadzwoniła do niej pani z poczty, że przesyłka jest, ciocia poszła i odebrała, okazało się, że zaproszenie było otwierane
Przykra sprawa, ale to podobno prawo poczty. Ostatnio byłam świadkiem jak koleś się kłócił na poczcie bo też dostał paczkę w zmasakrowanym opakowaniu, w 3 częściach i babka niewinnie tłumaczyła że urząd celny może sobie otworzyć

Cytat:
Napisane przez anusia4u Pokaż wiadomość
dziewuszki kochane, w r.eserved jest promocja 20/25% od 20 do 23 marca
pomyślałam, że Wam napiszę, sama chyba też skorzystam

20% jest tak ogólnie dla wszystkich
25% dla tych co polubili funpage reserve.d na fb

ja wstępnie wybrałam sobie taki komplecik pod suknię
co myślicie?
http://www.reserved.com/pl/pl/woman/...achable-straps

http://www.reserved.com/pl/pl/woman/...x/plain-briefs albo http://www.reserved.com/pl/pl/woman/...hipster-briefs
Ja mam ten biustonosz cielisty, jest to jeden z lepszych biustonoszy jakie miałam, w sensie kroju. Miseczka jest fajnie głęboka i dobrze zbiera pierś. Ale szybko się ten biustonosz rozciąga i niestety po pół roku moge śmiało powiedzieć że długo jeszcze nie pociągnie.

Cytat:
klask i:

Ja wczoraj zrobiłam hennę brwi i wyszło super! Jako rasowy rudzielec przez całe swoje życie nie miałam brwi tzn miałam ale tak jasne że niewidoczne. Teraz sa brązowe, wyglądają fajnie, oko lepiej wygląda. Jestem zadowolona

I zamówiłam przed chwila drewniane literki na allegro, jak przyjda to pociągnę je bejcą rustykalną w kolorze ciemny orzech lub wenge, do sali będą fajnie pasować drewniane
Jutro jedziemy z kolejna tura zaproszeń, reszta będzie już do wysłania pocztą i 3 na miejscu dla znajomych. Szybko poszło

Dla dziewczyn robiących kosze prezentowe, w Biedronce jest promocja na herbaty Twinings za 10,99 zł, są bardzo dobre. My pijemy na co dzień, do paczek też dorzucimy.

Mam prośbę zwłaszcza do nowych dziewczyn, ale tyczy się też wszystkich. Błagam Was, ograniczmy niepotrzebne wpisy na wątku! My jako starsze PMki nie mamy czasu na nadrabianie wątku i często bywamy tylko w klubie, przez co my nie znamy Was a Wy nas. Później są sytuacje że odrzuciłyśmy którąś w klubie, ale naprawdę czasem ciężko się przebić. Nie ułatwiacie nam sprawy nabijaniem postów, bo to nie chodzi o ilość wpisów ale o jakość.
Tematy gwary, zwierząt i tego co kto jak je są mało ślubne, ciągną sie od kilku stron i ja niestety przez to spasowałam z nadrabianiem bo nie wyłapię wśród tych tematów sprawy stricte ślubnych.

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-21, 10:44   #714
niulka_1985
Zadomowienie

cornflower_girl mam bardzo podobne auto do ślubu - tylko kabriolet. I dekoracja też będzie podobna - dodam jedynie kryształki na przyssawkach i kwiatki w kolorze fioletowym
niulka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-21, 10:46   #715
docik10
Zakorzenienie

Cytat:
faktycznie link się nie otwiera, wrzucam fotkę
Jeśli chcesz użyć sztuczne storczyki to mi się podoba Myślałam, że jakieś inne sztuczne kwiaty. Ja chciałam coś takiego... ale tż uważa, że za skromna Powiedział, że do niego należy wybór auta na wesele, bo tak się umówiliśmy, więc przystrojenie auta też na siebie bierze Jak mi przyjedzie z wiązanką na aucie uduszę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1414221.jpg (63,7 KB, 28 załadowań)

:
Stary 2014-03-21, 10:53   #716
niulka_1985
Zadomowienie

Cytat:
Jeśli chcesz użyć sztuczne storczyki to mi się podoba Myślałam, że jakieś inne sztuczne kwiaty. Ja chciałam coś takiego... ale tż uważa, że za skromna Powiedział, że do niego należy wybór auta na wesele, bo tak się umówiliśmy, więc przystrojenie auta też na siebie bierze Jak mi przyjedzie z wiązanką na aucie uduszę
Piękna dekoracja - ja chcę podobną
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1393600524
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1393600524
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1393600524
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1393600524
Stary 2014-03-21, 10:55   #717
KaMilka4891
Zadomowienie

Cytat:
haha, posadzi Ci parę laleczek albo misiów na masce, albo co gorsze, cylinder i welon na dachu
myślałam o goździkach ewentualnie margaretkach, ale one jakieś dziwne są,z daleka widać, że sztuczne, poza tym nie ma różowych

właśnie znalazłam niezłe azalie

postanowienie na dzisiejszy dzień w pracy było: opracować zagadnienia na obronę...
Stary 2014-03-21, 10:58   #718
Sunrise28
Rozeznanie

Ale śliczne
Klamki tak przystrojone bardzo mi się podobają
Można trochę spapugować ?
Stary 2014-03-21, 11:00   #719
niulka_1985
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Sunrise28 Pokaż wiadomość
Ale śliczne
Klamki tak przystrojone bardzo mi się podobają
Można trochę spapugować ?
proszę
Stary 2014-03-21, 11:01   #720
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość

Mam prośbę zwłaszcza do nowych dziewczyn, ale tyczy się też wszystkich. Błagam Was, ograniczmy niepotrzebne wpisy na wątku! My jako starsze PMki nie mamy czasu na nadrabianie wątku i często bywamy tylko w klubie, przez co my nie znamy Was a Wy nas. Później są sytuacje że odrzuciłyśmy którąś w klubie, ale naprawdę czasem ciężko się przebić. Nie ułatwiacie nam sprawy nabijaniem postów, bo to nie chodzi o ilość wpisów ale o jakość.
Tematy gwary, zwierząt i tego co kto jak je są mało ślubne, ciągną sie od kilku stron i ja niestety przez to spasowałam z nadrabianiem bo nie wyłapię wśród tych tematów sprawy stricte ślubnych.
alleluja

ubranie samochodu - ja planuej same klamki ubrać ale jeszcze nie wiem jak - samochodem bedziemy jechać całe 10 minut - szkoda mi kasy na ubranie

dziś idziemy próbować wbić się do poradni - trzymajcie kciuki aby to sie udało bedzie z głowy
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości