Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXII - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-03-21, 11:50   #3991
201607131106
Konto usunięte

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXII

Cytat:
Napisane przez Bellitudoo Pokaż wiadomość

No to ja teraz też. :P
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-21, 11:56   #3992
panna mrau
Zakorzenienie

GG do panna mrau

Cytat:
Napisane przez madzik230390 Pokaż wiadomość
Hej,trochę pokory Nie wrzucaj wszystkich blogerek do jednego worka bo tak nie wolno. Nie znasz mnie na "żywo" i nie wiesz jaka jestem więc nie pisz że nagrywam tylko dla gratisów bo to nie oto chodzi. Ale z drugiej strony to czuję że ktoś Cię kiedyś okłamał albo zranił bo cholernie wredna jesteś dla ludzi i myslisz też że wszyscy w koło są wredni dla Ciebie a tak nie jest Ja Cię lubię pomimo tego,że o mnie źle piszesz bo wiem że w tym serduchu są czasami prześwity szczęścia I wiem,że się do tego nie przyzansz bo żaden hejter się do tego nie przyzna Ja Ciebie pozdrawiam i życzę szczęścia A ty sobie myśl o mnie co chcesz
Madzik, nim podejmiesz z kimś polemikę to przeczytaj ze zrozumieniem post na który odpowiadasz. I daruj sobie osobiste wycieczki, bo to nieprofesjonalne - nikt Cię tu nie obraża przecież, a Ty w miłej otoczce atakujesz personalnie jajajamajkę, w dodatku argumentami wziętymi z kosmosu...
panna mrau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-21, 12:00   #3993
Cattivo
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez navioe Pokaż wiadomość
Myslalam, ze tylko ja tak mam
Jestem kolejna. Nie mogę jej słuchać, a na ten ostatni filmik patrzyłam z zażenowaniem, nie dotrwałam do połowy.

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
"Każda osoba, jeżeli miałaby taką możliwość to współpracowałaby z jakąś firmą."

Nie, Madzik, NIE KAŻDA.
Nie każdy połasi się na darmowy czajnik, bransoletkę, kremik czy odżywkę do włosów. Takie ocenianie wszystkich swoich koleżanek po fachu nie jest fajne.

Poza tym co innego, kiedy prowadząc vlog/blog urodowy dostaje się kosmetyki, a co innego kiedy bierze się za czajniki, ciuchy, makarony. Dla mnie to naciągane, bo nie koresponduje z tematyką kanału i tak naprawdę nie wiadomo po co się tam znalazło.

Cytat:
Ale z drugiej strony to czuję że ktoś Cię kiedyś okłamał albo zranił bo cholernie wredna jesteś dla ludzi i myslisz też że wszyscy w koło są wredni dla Ciebie a tak nie jest
Każdego ktoś kiedyś okłamał i zranił moim zdaniem Dżamejka wcale wredna nie jest - jasno i grzecznie (ale dobitnie) wyraża swoje zdanie, ja w jej postach nie widzę wredoty czy złośliwości.

Edytowane przez Cattivo
Czas edycji: 2014-03-21 o 12:11
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-21, 12:03   #3994
mary_poppins
sissy that walk

Cytat:
Napisane przez Cattivo Pokaż wiadomość

Poza tym co innego, kiedy prowadząc vlog/blog urodowy dostaje się kosmetyki, a co innego kiedy bierze się za czajniki, ciuchy, makarony. Dla mnie to naciągane, bo nie koresponduje z tematyką kanału i tak naprawdę nie wiadomo po co się tam znalazło.
Tez tak uwazam. Milo dostac cos za darmo, nawet jak to stylowy noz do masla, ale nie oszukujmy sie ze widzowie uwierza vlogerce urodowej, ze ze szczerego serduszka go poleca.
mary_poppins jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-21, 12:07   #3995
wiosna494
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez panna mrau Pokaż wiadomość
Dziewczyny, polecicie jakąś fajną zalotkę? Teraz mam taką z Rossmanna kupioną ze sto lat temu, ale przycina mi powiekę i nierówno podkręca rzęsy - zastanawiam się nad tą z MACa, ale mam opory przed wydaniem 100zł na kawałek metalu
ja od lat używam zalotki z Oriflame - sprawdza się świetnie i nigdy mnie nie zawiodła. chyba nic więcej dodawać nie muszę

---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ----------

jest i drugi dzień Szusz w Pradze

wiosna494 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-21, 12:13   #3996
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez panna mrau Pokaż wiadomość
Madzik, nim podejmiesz z kimś polemikę to przeczytaj ze zrozumieniem post na który odpowiadasz. I daruj sobie osobiste wycieczki, bo to nieprofesjonalne - nikt Cię tu nie obraża przecież, a Ty w miłej otoczce atakujesz personalnie jajajamajkę, w dodatku argumentami wziętymi z kosmosu...
Właśnie nie wiem, skąd ten atak i czym zasłużyłam sobie na taką wnikliwą psychoanalizę. Może ta moja cytowana wypowiedź narawdę została źle zrozumiana. A obrażanie kogoś w "miły" sposób jest chyba najgorsze. "Kochana moja, nie obraź się, ja Ci wybaczam, a w Twoim serduszku widzę światełko ciepła i dobroci, ale jesteś wredną suką."

Cytat:
Napisane przez mary_poppins Pokaż wiadomość
Tez tak uwazam. Milo dostac cos za darmo, nawet jak to stylowy noz do masla, ale nie oszukujmy sie ze widzowie uwierza vlogerce urodowej, ze ze szczerego serduszka go poleca.
Nóż do masła zawsze wporzo.
A kanał urodowy przecież można przemianować na lajstajlowy i już wszystko okej.

Cytat:
Napisane przez Cattivo Pokaż wiadomość
Każdego ktoś kiedyś okłamał i zranił moim zdaniem Dżamejka wcale wredna nie jest - jasno i grzecznie (ale dobitnie) wyraża swoje zdanie, ja w jej postach nie widzę wredoty czy złośliwości.

Wredoty nie widzisz? Przecież tutaj jad się leje po podłodze, nie nadążam wycierać.
Stary 2014-03-21, 12:26   #3997
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Zjadłam literę Już jest ok!

nie zjadłaś, tylko pomyliłaś

---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ----------

Cytat:
Hej,trochę pokory Nie wrzucaj wszystkich blogerek do jednego worka bo tak nie wolno. Nie znasz mnie na "żywo" i nie wiesz jaka jestem więc nie pisz że nagrywam tylko dla gratisów bo to nie oto chodzi. Ale z drugiej strony to czuję że ktoś Cię kiedyś okłamał albo zranił bo cholernie wredna jesteś dla ludzi i myslisz też że wszyscy w koło są wredni dla Ciebie a tak nie jest Ja Cię lubię pomimo tego,że o mnie źle piszesz bo wiem że w tym serduchu są czasami prześwity szczęścia I wiem,że się do tego nie przyzansz bo żaden hejter się do tego nie przyzna Ja Ciebie pozdrawiam i życzę szczęścia A ty sobie myśl o mnie co chcesz
hahahaha no padłam
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-21, 12:32   #3998
L e n a a
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
nie zjadłaś, tylko pomyliłaś

---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ----------

hahahaha no padłam
Wczoraj czytając Wasze zachwyty po wypowiedzi Madzika zastanawiałam się kiedy zaczniecie po niej jechać

A Szusz ile pije... Nie wiem co gadała bo jestem w pracy, ale chyba nudny ten vlog tak jak poprzedni. Wy też kupujecie pamiątki z wyjazdów?
L e n a a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-21, 12:38   #3999
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez L e n a a Pokaż wiadomość
Wczoraj czytając Wasze zachwyty po wypowiedzi Madzika zastanawiałam się kiedy zaczniecie po niej jechać

A Szusz ile pije... Nie wiem co gadała bo jestem w pracy, ale chyba nudny ten vlog tak jak poprzedni. Wy też kupujecie pamiątki z wyjazdów?
Zachwycały się chyba dwie lub trzy osoby. No i teraz też nie widzę tego "jechania". Jak Madzik przyszła to naprawdę miałam nadzieję na jakąś dyskusję. I to na coś więcej poza hehe, looz, hehe i uśmieszkami. Chyba znowu się nie udało.

Ja kupuję zawsze pamiątki, ale nie dla siebie. Robię małe paczuszki dla rodziny i znajomych. Ale takie naprawdę z drobiazgami, np. pocztówka + jakieś malutki batonik, który można kupić tylko w danym miejscu, muszelka, kamyczek czy ususzony listek. Te klimaty. Uważam, że to miłe...

Edytowane przez 201607131106
Czas edycji: 2014-03-21 o 12:39
Stary 2014-03-21, 12:47   #4000
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Niczym się nie zachwycałam
sama się tym zachwytom dziwiłam

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-21, 12:50   #4001
wiosna494
Wtajemniczenie

mało korzystne zdjęcie z Maxi

http://instagram.com/p/lzY3nYN_yE/#
wiosna494 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-21, 12:54   #4002
Kinaa1
Wtajemniczenie

Cytat:

A dlaczego nie? Wyjeżdżam raczej w egzotyczne części świata i nie wyobrażam sobie że - prócz tysięcy zdjęć i filmów - nic nie przywiozę.

---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ----------

Cytat:
Można to tylko tak podsumować: no "kurdę"

Autorka zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podania przyczyny
Kinaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-21, 12:55   #4003
monique432
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wiosna494 Pokaż wiadomość

Klamer <3 Jak super wygląda!
Stary 2014-03-21, 12:56   #4004
navioe
Zakorzenienie

Cytat:

Co, hahahahahahahaha wygląda jak moja babka od angielskiego- stara panna z 20 kotami
navioe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-21, 12:56   #4005
madzik230390
Raczkowanie

Cytat:
Zachwycały się chyba dwie lub trzy osoby. No i teraz też nie widzę tego "jechania". Jak Madzik przyszła to naprawdę miałam nadzieję na jakąś dyskusję. I to na coś więcej poza hehe, looz, hehe i uśmieszkami. Chyba znowu się nie udało.

Ja kupuję zawsze pamiątki, ale nie dla siebie. Robię małe paczuszki dla rodziny i znajomych. Ale takie naprawdę z drobiazgami, np. pocztówka + jakieś malutki batonik, który można kupić tylko w danym miejscu, muszelka, kamyczek czy ususzony listek. Te klimaty. Uważam, że to miłe...
Przyznaję bez bicia,że źle zrozumiałam Twój post i nikomu nic nie zarzucam broń Boże. A co usmieszków,kurde to ja już uśmiechać się nie mogę? Oj dziewczyny dziewczyny. Własnie o tym mówie,że hejter nie zna osoby na "żywo" a taaaaakie głupoty piszę...
Mój kanał nie jest urodowy i mówiłam to kiedyś w jednym z moich filmików. Nawet powiedziałam że nie jestem vlogerką i na taką nazwę naawet nie zasługuję. Jestem osobą która nagrywa filmiki w ramach swojego hobby Dziewczyny uśmiech
madzik230390 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-21, 12:58   #4006
sloneczny_promyk
Przyczajenie

Ja tam nie wiem, ogladam sporo vlogerek, ale Madzik od jakiegos czasu mam wrazenie ze za pochopnie robi recenzje itd. Sledzac ja na fb czy tez yt widze ze po bardzo szybkim czasie robi recenzje, a ja osobiscie mysle ze troszke terzeba jakis produkt pouzywac, potestowac zanim sie na forum publicznym cos o nim powie... A dzbanek?? no coz
sloneczny_promyk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-21, 13:04   #4007
madzik230390
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sloneczny_promyk Pokaż wiadomość
Ja tam nie wiem, ogladam sporo vlogerek, ale Madzik od jakiegos czasu mam wrazenie ze za pochopnie robi recenzje itd. Sledzac ja na fb czy tez yt widze ze po bardzo szybkim czasie robi recenzje, a ja osobiscie mysle ze troszke terzeba jakis produkt pouzywac, potestowac zanim sie na forum publicznym cos o nim powie... A dzbanek?? no coz
A dzbanek? Dzbanek to dzbanek i zawsze się znajdzie ktoś komu coś nie będzie się podobac i to rozumiem. Zrobiłam recenzję,zrobiłam rozdanie i dziękuję. Ja nikumu nie każę oglądać moich filmików bo ja np jak nie lubie zupy pomidorowej to jej nie jem i wam radzę to samo. Jak nie chcecie mnie oglądac to nie subskrybujcie Ja nie będę płakać A co do moich recenzji to każdy przedmiot testuję zawsze 1 miesiąc,czasami tydzien mniej albo tydzien więcej - nie wydaję mi się to dziwne Mam wyrobione zdanie na temat danego produktu i wiem o czym mówię Pozdrawiam
Stary 2014-03-21, 13:04   #4008
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Przyznaję bez bicia,że źle zrozumiałam Twój post i nikomu nic nie zarzucam broń Boże. A co usmieszków,kurde to ja już uśmiechać się nie mogę? Oj dziewczyny dziewczyny. Własnie o tym mówie,że hejter nie zna osoby na "żywo" a taaaaakie głupoty piszę...
Mój kanał nie jest urodowy i mówiłam to kiedyś w jednym z moich filmików. Nawet powiedziałam że nie jestem vlogerką i na taką nazwę naawet nie zasługuję. Jestem osobą która nagrywa filmiki w ramach swojego hobby Dziewczyny uśmiech

Ale jakie głupoty ten hejter "piszę"?

Nie chodzi mi o to, żeby się nie uśmiechać czy nie używać wcale emotek, ale formułowanie myśli na poziomie gimnazjum "hehe , loozik, hehe, jestem hejterką kurdę tak jak wy , heh , kurdę lol" po prostu utrudnia odbiór (podobnie jak brak interpunkcji). Naprawdę nie zrozumiałaś, że to miałam na myśli?

Dlaczego ciągle każesz nam wyluzować, uśmiechnąć się? A szczególnie mi?

Czas edycji: 2014-03-21 o 13:08
Stary 2014-03-21, 13:05   #4009
L e n a a
Rozeznanie

Cytat:

Tak pewnie wygląda prawdziwa Maxi
Stary 2014-03-21, 13:06   #4010
sloneczny_promyk
Przyczajenie

Ok dziewczyny polecacie jakieś fajne kanały?? Ja ostatnio przez Madzika jakoś znalazłam fajną dziewczynę Siarkaa85 jakoś tak, ktoś zna??
Stary 2014-03-21, 13:06   #4011
susuanne
Wtajemniczenie

Cytat:

Wygląda normalnie
susuanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-21, 13:09   #4012
L e n a a
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez susuanne Pokaż wiadomość
Wygląda normalnie
Tylko twarz zamiast owalana jest okrągła. Stylizacje też tak ma, u siebie w filmach ma szczupłą twarz u innych okrągłą.
Stary 2014-03-21, 13:10   #4013
sloneczny_promyk
Przyczajenie

Cytat:
A dzbanek? Dzbanek to dzbanek i zawsze się znajdzie ktoś komu coś nie będzie się podobac i to rozumiem. Zrobiłam recenzję,zrobiłam rozdanie i dziękuję. Ja nikumu nie każę oglądać moich filmików bo ja np jak nie lubie zupy pomidorowej to jej nie jem i wam radzę to samo. Jak nie chcecie mnie oglądac to nie subskrybujcie Ja nie będę płakać A co do moich recenzji to każdy przedmiot testuję zawsze 1 miesiąc,czasami tydzien mniej albo tydzien więcej - nie wydaję mi się to dziwne Mam wyrobione zdanie na temat danego produktu i wiem o czym mówię Pozdrawiam
Madzik Ja nie wiem, ale mam wrazenie ze czytajac Twoje odpowiedzi do dziewczyn, unosisz sie mega ironia :/
Moze Ty powinnas wyloozowac? :/
Stary 2014-03-21, 13:12   #4014
madzik230390
Raczkowanie

Cytat:
Ale jakie głupoty ten hejter "piszę"?

Nie chodzi mi o to, żeby się nie uśmiechać czy nie używać wcale emotek, ale formułowanie myśli na poziomie gimnazjum "hehe , loozik, hehe, jestem hejterką kurdę tak jak wy , heh , kurdę lol" po prostu utrudnia odbiór (podobnie jak brak interpunkcji). Naprawdę nie zrozumiałaś, że to miałam na myśli?

Dlaczego ciągle każesz nam wyluzować, uśmiechnąć się? A szczególnie mi?
Hmm widzę,że wszyscy sa tutaj po studiach Ok a więc Moi Drodzy,zebraliśmy się tutaj by skompromitować blogerkę Madzik230390 i jesteśmy z tego powodu bardzo szcześliwi... Każda blogerka która tutaj gości zawsze szybko rezygnuję z dalszego czytania forum ponieważ wiemy jak zmieszać z błotem i upokożyć. Jesteśmy w tym najlepsze! O to powinno być wasze motto Powodzenia dziewczyny w dalszych działaniach,cieszę się że jesteście bo dzięki wam zrozumiałam,że hejter to jednak hejter - zawsze znajdzie coś złego w czymś dobrym. Dla was nawet wygranie 60 000tys zł było by podejrzane Pozdrawiam

---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ----------

Cytat:
Ok dziewczyny polecacie jakieś fajne kanały?? Ja ostatnio przez Madzika jakoś znalazłam fajną dziewczynę Siarkaa85 jakoś tak, ktoś zna??
Siarka jest fajna Polecam
Stary 2014-03-21, 13:13   #4015
susuanne
Wtajemniczenie

Cytat:
Tylko twarz zamiast owalana jest okrągła. Stylizacje też tak ma, u siebie w filmach ma szczupłą twarz u innych okrągłą.
Światło i makijaż robią swoje
susuanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-21, 13:13   #4016
madzik230390
Raczkowanie

Cytat:
Madzik Ja nie wiem, ale mam wrazenie ze czytajac Twoje odpowiedzi do dziewczyn, unosisz sie mega ironia :/
Moze Ty powinnas wyloozowac? :/
Nie no co ty Ja jestem spokojna,serio Spokojnie Jak będzie źle,to napisze
Stary 2014-03-21, 13:16   #4017
sloneczny_promyk
Przyczajenie

Cytat:
Nie no co ty Ja jestem spokojna,serio Spokojnie Jak będzie źle,to napisze
Aaaa jak tak to ok

Nooo a któraś z wizazanek oglada Siarke?
Stary 2014-03-21, 13:18   #4018
madzik230390
Raczkowanie

Cytat:
Aaaa jak tak to ok

Nooo a któraś z wizazanek oglada Siarke?
Źle odbieracie moje intencje Jestem tutaj by z wami pogadać i dowiedzieć się co piszecie na mój kanał i jeśli będę mogla coś zmienić to to zmienie Serio
Stary 2014-03-21, 13:20   #4019
201607131106
Konto usunięte

Czyli naprawdę nie ma szans na normalną rozmowę? Szkoda.

Nie trzeba być po studiach, żeby pisać w miarę składnie, przecież uczy się tego w podstawówce. Znowu nie wiem, o co Ci chodzi.
Takie niedbalstwo w pisaniu naprawdę po prostu utrudnia odbiór, a przecież każdy chciałby raczej być dobrze zrozumiany, szczególnie w internecie, gdzie nie widzimy się na żywo, nie słyszymy tonu głosu.
Piszesz bloga, prowadzisz fanpage, a nie chce Ci się postawić dwóch przecinków.

Cytat:
Hmm widzę,że wszyscy sa tutaj po studiach Ok a więc Moi Drodzy,zebraliśmy się tutaj by skompromitować blogerkę Madzik230390 i jesteśmy z tego powodu bardzo szcześliwi... Każda blogerka która tutaj gości zawsze szybko rezygnuję z dalszego czytania forum ponieważ wiemy jak zmieszać z błotem i upokożyć. Jesteśmy w tym najlepsze! O to powinno być wasze motto Powodzenia dziewczyny w dalszych działaniach,cieszę się że jesteście bo dzięki wam zrozumiałam,że hejter to jednak hejter - zawsze znajdzie coś złego w czymś dobrym. Dla was nawet wygranie 60 000tys zł było by podejrzane Pozdrawiam
Nikt Cię tu nie zmieszał z błotem, nie upokorzył, nie skompromitował, nie wypominał braku doktoratu. Ręce mi już opadają.

Melevis, kajmanowa i Rudziuttka jakoś są z nami od dawna i potrafią dyskutować.

Czas edycji: 2014-03-21 o 13:23
Stary 2014-03-21, 13:20   #4020
navioe
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ----------

Siarka jest fajna Polecam
Nie rozumiem jaki jest sens zakładania specjalnie konta, zeby siedzien na ty forum? więcej wyświetleń?
Myślę, ze jak dziewczyny będą chciały to i tak kogoś obsmaruja i tak
Trzeba było się uczyć na błędach innych- teraz za dużo straconego czasu na klotni z nami i tak nic raczej nie osiagniesz.
navioe jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości